Έχουμε διαβάσει 2956 βιβλία
AMERICAN VAMPIRE

AMERICAN VAMPIRE

Εκδοτικός Οίκος
DC
Συγγραφέας
Κατηγορία
Comics
Περιγραφή

1930, Χόλιγουντ : η Πέρλ Τζόουνς, νεαρή ηθοποιός, προσπαθεί σκληρά να τα καταφέρει στην βιομηχανία του θεάματος. Μια αναπάντεχη συνάντηση θα αλλάξει τα πάντα.
1880, Άγρια Δύση : ο Σκίνερ Σουίτ, άνθρωπος του νόμου και με αγάπη στα γλυκά, συνοδεύει έναν δολοφόνο στην κρεμάλα. Μια επίθεση από την ομάδα του δολοφόνου θα αλλάξει τα δεδομένα.

BLEACH

BLEACH

Εκδοτικός Οίκος
JUMP COMICS
Συγγραφέας
Κατηγορία
Comics
Περιγραφή
Το Bleach, δημιουργία του συγγραφέα Τίτε Κούμπο (Tite Kubo), είναι ένα από τα πιο απρόβλεπτα Μάνγκα των τελευταίων χρόνων, που συνάρπασε τους αναγνώστες με την φρεσκάδα του, την καλογραμμένη πλοκή του, τις κωμικές στιγμές του και τις δυναμικές σκηνές μάχης.
NINJA GIRLS Volume 1

NINJA GIRLS Volume 1

Εκδοτικός Οίκος
Del Rey Manga
Συγγραφέας
Κατηγορία
Comics
Περιγραφή

Ο Ράιζο, ένα νεαρό αγόρι, έχει ζήσει μια ζωή ανεπιθύμητος από την κοινωνία, εξαιτίας ενός μικρού κέρατου που έχει στο κεφάλι του, απόδειξη ότι είναι ο νόθος γιος του τελευταίου φεουδάρχη της οικογένειας Κατάνα. Όλα αυτά όμως αλλάζουν ξαφνικά. όταν μια ομάδα από νεαρά και αφοσιωμένα κορίτσια Νίντζα εμφανίζονται για να προστατεύσουν τον Ράιζο.

HAWKEYE & MOCKINGBIRD

HAWKEYE & MOCKINGBIRD

Εκδοτικός Οίκος
MARVEL COMICS
Συγγραφέας
Κατηγορία
Comics
Περιγραφή

Ο Hawkeye και η Mockingbird επέστρεψαν και είναι έτοιμοι για δράση! Το άλλοτε χαμηλών τόνων ζευγάρι εμφανίζεται σε νέες περιπέτειες που θα το φέρουν αντιμέτωπο με το παρελθόν του. Θα φανούν αρκετά δυνατοί για να μείνουν μαζί ή τα μυστικά και οι διαφορετικοί στόχοι θα τους χωρίσουν για πάντα;

FULL METAL PANIC!

FULL METAL PANIC!

Εκδοτικός Οίκος
ADV Manga
Συγγραφέας
Κατηγορία
Comics
Περιγραφή

Μια μυστική, στρατιωτική οργάνωση με το όνομα Μίθριλ αναθέτει στον σκληροτράχηλο μισθοφόρο Σαγκάρα Σοσούκε να προστατεύσει τη Σιντόρι Κάναμε, η οποία μπορεί να είναι μια από τους μυστηριώδεις “Whispered” (αυτούς που ψιθυρίζουν), που χρησιμοποιούν τρομοκρατικές οργανώσεις. Ο Σαγκάρα βρίσκεται έξω από τα νερά του όταν χρειαστεί να πάει στο Γυμνάσιο.

WATCHMEN

WATCHMEN

Εκδοτικός Οίκος
DC
Συγγραφέας
Κατηγορία
Comics
Περιγραφή
Το αριστουργηματικό αυτό έργο των Άλαν Μουρ και Ντέιβ Γκίμπονς, αποτέλεσε ορόσημο στην ιστορία των κόμικς αλλά και της λογοτεχνίας γενικότερα. Πρόκειται για μια αρκετά σκοτεινή και περίπλοκη δημιουργία, με πολλούς συμβολισμούς. Οι δημιουργοί του κέρδισαν το βραβείο Τζακ Κίρμπυ της βιομηχανίας των κόμικς για την καλύτερη συνεργασία συγγραφέα/καλλιτέχνη.

Η ομάδα μας

Ημερολόγιο

Τελευταία άρθρα

Συνέντευξη με τη Νίτσα Μανωλά

Η Νίτσα Μανωλά με αφορμή το δίγλωσσο παραμύθι «Ο Συννεφούλης ταξιδεύει στην Ελλάδα», που έγραψε παρέα με τρεις ακόμα συγγραφείς και που κυκλοφόρησε πρόσφατα από τις εκδόσεις Υδροπλάνο, συνομιλεί με την Ελένη Κίτσου και το Diavasame.gr.
17.11.2019
Περισσότερα

Περιπλανήσεις σε ξένη γλώσσα / The Dutch House

Η Αφροδίτη Δημοπούλου στη στήλη της με τίτλο "Περιπλανήσεις σε ξένη γλώσσα", με όχημα την αγγλική γλώσσα κάθε μήνα παρουσιάζει επιλογές της από την ξενόγλωσση λογοτεχνία.

The Dutch House
10.11.2019
Περισσότερα

Συνέντευξη με την Ειρήνη Δερμιτζάκη

Η Ειρήνη Δερμιτζάκη, με αφορμή το βιβλίο της «Γεννημένος Λούζερ» που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Εύμαρος, συνομιλεί με την Ελένη Κίτσου και το Diavasame.gr.
20.10.2019
Περισσότερα

Κριτικές αναγνωστών

ΣΚΙΕΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΙΝΝΣΜΟΥΘ ΣΚΙΕΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΙΝΝΣΜΟΥΘ Ξένη Λογοτεχνία ΣΥΛΛΟΓΗ JEMMA PRESS 22/11/63 22/11/63 Ξένη Λογοτεχνία Stephen King BELL ΣΙΝΟΥΧΕ, Ο ΑΙΓΥΠΤΙΟΣ ΣΙΝΟΥΧΕ, Ο ΑΙΓΥΠΤΙΟΣ Ξένη Λογοτεχνία Mika Waltari ΚΑΛΕΝΤΗΣ ΠΕΤΡΑ ΚΑΙ ΜΕΛΙ ΠΕΤΡΑ ΚΑΙ ΜΕΛΙ Ελληνική Λογοτεχνία Χριστίνα Ζέμπη ΩΚΕΑΝΙΔΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΟΥΜΠΟΪΣΣΕΣ ΜΕΛΑΓΧΟΛΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΟΥΜΠΟΪΣΣΕΣ ΜΕΛΑΓΧΟΛΟΥΝ Ξένη Λογοτεχνία Tom Robbins ΑΙΟΛΟΣ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΩΝ ΠΑΡΙΣΙΩΝ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΩΝ ΠΑΡΙΣΙΩΝ Ξένη Λογοτεχνία Victor Hugo ΣΜΙΛΗ ΑΜ' ΕΠΟΣ ΑΝΕΡΓΩΝ ΑΜ' ΕΠΟΣ ΑΝΕΡΓΩΝ Ελληνική Λογοτεχνία ΟΜΑΔΑ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ VAKXIKON.GR ΤΟ ΥΓΡΟΝ ΠΥΡ ΚΑΙ Η ΣΥΜΒΟΛΗ ΤΟΥ ΣΤΗ ΒΥΖΑΝΤΙΝΗ ΙΣΧΥ ΤΟ ΥΓΡΟΝ ΠΥΡ ΚΑΙ Η ΣΥΜΒΟΛΗ ΤΟΥ ΣΤΗ ΒΥΖΑΝΤΙΝΗ ΙΣΧΥ Ιστορία/Δοκίμιο/Μελέτη Κωνσταντίνος Καρατόλιος HISTORICAL QUEST ΑΕΤΟΙ ΚΑΙ ΛΥΚΟΙ ΑΕΤΟΙ ΚΑΙ ΛΥΚΟΙ Ελληνική Λογοτεχνία Βαγγέλης Κούτας ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ ΤΟ ΑΙΜΑ ΝΕΡΟ ΤΟ ΑΙΜΑ ΝΕΡΟ Ελληνική Λογοτεχνία Χάρης Βλαβιανός ΠΑΤΑΚΗΣ ΜΕΓΑΛΩΝΟΝΤΑΣ (ΜΕ) ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΜΕΓΑΛΩΝΟΝΤΑΣ (ΜΕ) ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ Διάφορα Κώστας Γκοτζαμάνης ΠΑΤΑΚΗΣ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΩΝ ΑΓΓΕΛΩΝ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΩΝ ΑΓΓΕΛΩΝ Ελληνική Λογοτεχνία Αντώνης Μπουλούτζας ΚΑΣΤΑΝΙΩΤΗΣ ΧΩΡΙΣ ΑΕΡΟΣΑΚΟ ΧΩΡΙΣ ΑΕΡΟΣΑΚΟ Ελληνική Λογοτεχνία Γαβριήλ Αλεξάνδρου ΙΩΛΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣΚΟΝΗ ΣΤΗ ΣΚΙΑ ΜΟΥ ΧΡΥΣΟΣΚΟΝΗ ΣΤΗ ΣΚΙΑ ΜΟΥ Ελληνική Λογοτεχνία Γεωργία Μαμά ΠΑΡΑΞΕΝΕΣ ΜΕΡΕΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΓΡΙΑ ΣΚΥΛΙΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΓΡΙΑ ΣΚΥΛΙΑ Ξένη Λογοτεχνία Ian Rankin ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΡΕ ΦΩΤΕΙΝΗ; ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΡΕ ΦΩΤΕΙΝΗ; Ελληνική Λογοτεχνία Τρύφων Ζαχαριάδης ΑΡΜΟΣ Η ΑΠΟΠΕΙΡΑ Η ΑΠΟΠΕΙΡΑ Ελληνική Λογοτεχνία Μιμή Φιλιππίδη-Θεοχάρη ΩΚΕΑΝΙΔΑ