Έχουμε διαβάσει 2986 βιβλία
DEADMAN WONDERLAND #1

DEADMAN WONDERLAND #1

Εκδοτικός Οίκος
Tokyopop
Συγγραφέας
Κατηγορία
Comics
Περιγραφή

Ο Ganta Igarashi καταδικάστηκε για ένα έγκλημα που δεν έκανε και μεταφέρθηκε σε μια νέα, ιδιωτική φυλακή, όπου οι τρόφιμοι είναι το κυρίως θέαμα σε μια μοντέρνα εκδοχή των μονομάχων των αρχαίων εποχών. Αν προσθέσουμε σε όλα αυτά και ένα παράξενο κοριτσάκι, μερικές νέες σουπερ-δυνάμεις, μια μικρή θεωρία συνομωσίας, τότε έχουμε το Deadman Wonderland.

ELDRITCH! #1

ELDRITCH! #1

Εκδοτικός Οίκος
COMIXOLOGY
Συγγραφέας
Κατηγορία
Comics
Περιγραφή

Ο νεαρός οπαδός της μαγείας Owen Sobczek έχει ένα σώμα γεμάτο αρχαία πλοκαμοειδή τέρατα. Η τρελαμένη και γεμάτη τατουάζ αδελφή του Anya πεθαίνει να μάθει το γιατί. Αλλά για να βρει απαντήσεις θα πρέπει να έρθει αντιμέτωπη με μια άλλη διάσταση κοσμικού τρόμου.

CITY OF DARKNESS

CITY OF DARKNESS

Εκδοτικός Οίκος
Συγγραφέας
Κατηγορία
Comics
Περιγραφή

Όλοι στη συμμορία του τον θαύμαζαν. Ήταν ο αγαπημένος μαθητής του αφεντικού, αλλά μέσα σε μία νύχτα, αφού είχε νικήσει τόσους αγώνες (για έλεγχο σε περισσότερη περιοχή για τη συμμορία του) έχασε τα πάντα. Και τώρα θέλει να μάθει γιατί.

ALABASTER WOLVES

ALABASTER WOLVES

Εκδοτικός Οίκος
DARK HORSE COMICS
Συγγραφέας
Κατηγορία
Comics
Περιγραφή

Ένα 16χρονο κορίτσι με μια αποστολή από ένα ανώτερο ον. Ένας φύλακας άγγελος που την προσέχει. Αποστολές εναντίον δαιμόνων, μαγισσών και τεράτων και παράξενα, σκοτεινά πλάσματα. Αυτή είναι η ιστορία της Ντάνσυ Φλαμάριον, ενός κοριτσιού αλμπίνου, που μιλάει σε πουλιά, σκοτώνει τέρατα και φυσικά ταξιδεύει αρκετά για να βρει μπελάδες!

AXE COP BAD GUY EARTH #1

AXE COP BAD GUY EARTH #1

Εκδοτικός Οίκος
DARK HORSE COMICS
Συγγραφέας
Κατηγορία
Comics
Περιγραφή

Τι γίνεται όταν ένα εξάχρονο αγόρι δημιουργεί ιστορίες και ο τριαντάχρονος αδελφός του αποφασίζει να τις μετατρέψει σε ένα webcomic; Μα το Axe Cop, φυσικά! Τρελό γέλιο, απίστευτες περιπέτειες και φαντασία που η Dark Horse αποφάσισε να εκδώσει σε μια μινι-σειρά τριών τευχών.

SUPURBIA #1

SUPURBIA #1

Εκδοτικός Οίκος
BOOM STUDIOS
Συγγραφέας
Κατηγορία
Comics
Περιγραφή

Η ιστορία αυτή επικεντρώνεται περισσότερο στις γυναίκες πίσω από τους σούπερ ήρωες. Το καστ αποτελείται από πολύ ενδιαφέροντες χαρακτήρες γυναικών που σηκώνουν το σενάριο στους ώμους τους: πρώην εγκληματίες, ισχυρά διοικητικά μέλη, κλασικές νοικοκυρές και πρώην σούπερ ηρωίδες. Όλες βρίσκονται εδώ για να υποστηρίζουν τους συζύγους τους.

Η ομάδα μας

Ημερολόγιο

Τελευταία άρθρα

Τα πρώτα, σε αναγνώσεις κριτικών, βιβλία 1/6/2019-30/11/2019

Δημοσιεύουμε τη λίστα με τα πρώτα, σε αναγνώσεις κριτικών βιβλία για ένα ολόκληρο εξάμηνο. Ρίξτε μια ματιά στην ενδιαφέρουσα λίστα που καλύπτει την περίοδο από 1/6/2019 έως 30/11/2019.
19.12.2019
Περισσότερα

Συνέντευξη με τη Νίτσα Μανωλά

Η Νίτσα Μανωλά με αφορμή το δίγλωσσο παραμύθι «Ο Συννεφούλης ταξιδεύει στην Ελλάδα», που έγραψε παρέα με τρεις ακόμα συγγραφείς και που κυκλοφόρησε πρόσφατα από τις εκδόσεις Υδροπλάνο, συνομιλεί με την Ελένη Κίτσου και το Diavasame.gr.
17.11.2019
Περισσότερα

Περιπλανήσεις σε ξένη γλώσσα / The Dutch House

Η Αφροδίτη Δημοπούλου στη στήλη της με τίτλο "Περιπλανήσεις σε ξένη γλώσσα", με όχημα την αγγλική γλώσσα κάθε μήνα παρουσιάζει επιλογές της από την ξενόγλωσση λογοτεχνία.

The Dutch House
10.11.2019
Περισσότερα

Κριτικές αναγνωστών

ΣΚΙΕΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΙΝΝΣΜΟΥΘ ΣΚΙΕΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΙΝΝΣΜΟΥΘ Ξένη Λογοτεχνία ΣΥΛΛΟΓΗ JEMMA PRESS 22/11/63 22/11/63 Ξένη Λογοτεχνία Stephen King BELL ΣΙΝΟΥΧΕ, Ο ΑΙΓΥΠΤΙΟΣ ΣΙΝΟΥΧΕ, Ο ΑΙΓΥΠΤΙΟΣ Ξένη Λογοτεχνία Mika Waltari ΚΑΛΕΝΤΗΣ ΠΕΤΡΑ ΚΑΙ ΜΕΛΙ ΠΕΤΡΑ ΚΑΙ ΜΕΛΙ Ελληνική Λογοτεχνία Χριστίνα Ζέμπη ΩΚΕΑΝΙΔΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΟΥΜΠΟΪΣΣΕΣ ΜΕΛΑΓΧΟΛΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΟΥΜΠΟΪΣΣΕΣ ΜΕΛΑΓΧΟΛΟΥΝ Ξένη Λογοτεχνία Tom Robbins ΑΙΟΛΟΣ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΩΝ ΠΑΡΙΣΙΩΝ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΩΝ ΠΑΡΙΣΙΩΝ Ξένη Λογοτεχνία Victor Hugo ΣΜΙΛΗ ΑΜ' ΕΠΟΣ ΑΝΕΡΓΩΝ ΑΜ' ΕΠΟΣ ΑΝΕΡΓΩΝ Ελληνική Λογοτεχνία ΟΜΑΔΑ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ VAKXIKON.GR ΤΟ ΥΓΡΟΝ ΠΥΡ ΚΑΙ Η ΣΥΜΒΟΛΗ ΤΟΥ ΣΤΗ ΒΥΖΑΝΤΙΝΗ ΙΣΧΥ ΤΟ ΥΓΡΟΝ ΠΥΡ ΚΑΙ Η ΣΥΜΒΟΛΗ ΤΟΥ ΣΤΗ ΒΥΖΑΝΤΙΝΗ ΙΣΧΥ Ιστορία/Δοκίμιο/Μελέτη Κωνσταντίνος Καρατόλιος HISTORICAL QUEST ΑΕΤΟΙ ΚΑΙ ΛΥΚΟΙ ΑΕΤΟΙ ΚΑΙ ΛΥΚΟΙ Ελληνική Λογοτεχνία Βαγγέλης Κούτας ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ ΤΟ ΑΙΜΑ ΝΕΡΟ ΤΟ ΑΙΜΑ ΝΕΡΟ Ελληνική Λογοτεχνία Χάρης Βλαβιανός ΠΑΤΑΚΗΣ ΜΕΓΑΛΩΝΟΝΤΑΣ (ΜΕ) ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΜΕΓΑΛΩΝΟΝΤΑΣ (ΜΕ) ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ Διάφορα Κώστας Γκοτζαμάνης ΠΑΤΑΚΗΣ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΩΝ ΑΓΓΕΛΩΝ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΩΝ ΑΓΓΕΛΩΝ Ελληνική Λογοτεχνία Αντώνης Μπουλούτζας ΚΑΣΤΑΝΙΩΤΗΣ ΧΩΡΙΣ ΑΕΡΟΣΑΚΟ ΧΩΡΙΣ ΑΕΡΟΣΑΚΟ Ελληνική Λογοτεχνία Γαβριήλ Αλεξάνδρου ΙΩΛΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣΚΟΝΗ ΣΤΗ ΣΚΙΑ ΜΟΥ ΧΡΥΣΟΣΚΟΝΗ ΣΤΗ ΣΚΙΑ ΜΟΥ Ελληνική Λογοτεχνία Γεωργία Μαμά ΠΑΡΑΞΕΝΕΣ ΜΕΡΕΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΓΡΙΑ ΣΚΥΛΙΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΓΡΙΑ ΣΚΥΛΙΑ Ξένη Λογοτεχνία Ian Rankin ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΡΕ ΦΩΤΕΙΝΗ; ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΡΕ ΦΩΤΕΙΝΗ; Ελληνική Λογοτεχνία Τρύφων Ζαχαριάδης ΑΡΜΟΣ Η ΑΠΟΠΕΙΡΑ Η ΑΠΟΠΕΙΡΑ Ελληνική Λογοτεχνία Μιμή Φιλιππίδη-Θεοχάρη ΩΚΕΑΝΙΔΑ