Έχουμε διαβάσει 2836 βιβλία
Σημειώσεις από το περιθώριο / Ο Δον Κιχώτης και η επιστροφή στην πραγματικότητα
Ο Κυριάκος Μαργαρίτης γράφει σύντομα κείμενα που αναφέρονται σε καίρια σημεία μεγάλων λογοτεχνικών έργων.
Περισσότερα
Αρχίζει την Παρασκευή το Comicdom Con Athens
Την Παρασκευή αρχίζει το Comicdom Athens, το μεγαλύτερο φεστιβάλ των κόμικς στην Ελλάδα. Για όγδοη συνεχή χρονιά θα υποδεχθεί στους χώρους της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης τους πιστούς φίλους των κόμικς με μια σειρά εκδηλώσεων, εκθέσεων και δραστηριοτήτων.
Περισσότερα
7η Αίσθηση / Οι γυναίκες του λεωφορείου 678
Κάθε εβδομάδα η Τούλα Ρεπαπή γράφει για τον κινηματογράφο, στη στήλη της "7η Αίσθηση".

Οι γυναίκες του λεωφορείου 678
Περισσότερα
Συνέντευξη με τον Θωμά Μαστακούρη
Η Αγγέλα Γαβρίλη συνομιλεί με το συγγραφέα Θωμά Μαστακούρη για το πρόσφατο βιβλίο του «Η Γκρίζα Χώρα και άλλες ιστορίες από τον μακρινό Βορρά» (εκδόσεις ARS NOCTURNA) , για τη λογοτεχνία του Φανταστικού και τον Όντιν, πατέρα θεών και ανθρώπων…
Περισσότερα
Παρουσίαση του βιβλίου "Φεγγαροκουταλιές" της Μαριλένας Παππά
Η εκδήλωση για το βιβλίο της Μαριλένας Παππά "Φεγγαροκουταλιές" (Βιβλιοεκδόσεις Αναζητήσεις) που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 13 Απριλίου 2013, στο βιβλιοπωλείο "Βιβλιούπολη" στο Περιστέρι.
Περισσότερα
7η Αίσθηση / Το σώμα
Κάθε εβδομάδα η Τούλα Ρεπαπή γράφει για τον κινηματογράφο, στη στήλη της "7η Αίσθηση".

Το σώμα (The host)
Περισσότερα
Το εργαστήρι του συγγραφέα / Μαρία Λαμπαδαρίδου-Πόθου
Η Ελένη Γκίκα φιλοξενεί στο "Εργαστήρι του συγγραφέα":

Μαρία Λαμπαδαρίδου-Πόθου
Περισσότερα
Συνέντευξη με τον Περικλή Μποζινάκη
Ο Στέφανος Ξένος συζητάει με τον Περικλή Μποζινάκη για τα βιβλία, τη συγγραφή και τον εκδοτικό χώρο.
Περισσότερα
7η Αίσθηση / Η γεύση της εκδίκησης
Κάθε εβδομάδα η Τούλα Ρεπαπή γράφει για τον κινηματογράφο, στη στήλη της "7η Αίσθηση".

Η γεύση της εκδίκησης
Περισσότερα
Παρουσίαση του βιβλίου "Προσωπεία περικείμενοι" της Βίβιαν Αβρααμίδου-Πλούμπη
Τη Δευτέρα 1η Απριλίου έγινε η παρουσίαση του βιβλίου «Προσωπεία περικείμενοι» (εκδ. Αλεξάνδρεια) της Βίβιαν Αβρααμίδου-Πλούμπη στην αίθουσα εκδηλώσεων των εκδόσεων Αλεξάνδρεια (Σόλωνος 133, Αθήνα).
Περισσότερα
Το εργαστήρι του συγγραφέα / Μάρω Βαμβουνάκη
Η Ελένη Γκίκα γράφει για "Το εργαστήρι του συγγραφέα".

Μάρω Βαμβουνάκη
Περισσότερα
7η Αίσθηση / Stoker
Κάθε εβδομάδα η Τούλα Ρεπαπή γράφει για τον κινηματογράφο, στη στήλη της "7η Αίσθηση".

Stoker
Περισσότερα
Παρουσίαση του βιβλίου της Ελένης Γκίκα "Η γυναίκα της βορινής κουζίνας" από τη Λεία Βιτάλη
Παρουσίαση του βιβλίου της Ελένης Γκίκα "Η γυναίκα της βορινής κουζίνας" (εκδόσεις Καλέντη) από τη Λεία Βιτάλη, στο πνευματικό κέντρο της Νέας Ερυθραίας (11 Μαρτίου 2013).
Περισσότερα
Εκδήλωση για το βιβλίο "Φεγγαροκουταλιές" της Μαριλένας Παππά
Το Σάββατο, 13 Απριλίου 2013 και ώρα 12:00, σας κάνουμε το τραπέζι! Στρώνουμε το καλό μας τραπεζομάντηλο και σας σερβίρουμε μία μοναδική παράσταση από λέξεις, παιδικά γέλια και μπόλικες Φεγγαροκουταλιές. Το βιβλιοπωλείο "Βιβλιούπολη", οι βιβλιοεκδόσεις Αναζητήσεις και η συγγραφέας Μαριλένα Παππά σας προσκαλούν στο απολαυστικότερο γεύμα της ζωής σας!
Περισσότερα
7η Αίσθηση / Δεν κρατιέμαι
Κάθε εβδομάδα η Τούλα Ρεπαπή γράφει για τον κινηματογράφο, στη στήλη της "7η Αίσθηση".

Δεν κρατιέμαι
Περισσότερα

Η ομάδα μας

Ημερολόγιο

Τελευταία άρθρα

Επίσκεψη στο σπίτι της Ζωρζ Σαρή

Στις 13 Απριλίου 2019, σε συνεργασία με τις εκδόσεις Πατάκη, η πόρτα του σπιτιού της Ζωρζ Σαρή άνοιξε για πρώτη φορά στους αναγνώστες της. 
14.04.2019
Περισσότερα

Περιπλανήσεις σε ξένη γλώσσα / The Wall

Η Αφροδίτη Δημοπούλου στη στήλη της με τίτλο "Περιπλανήσεις σε ξένη γλώσσα", με όχημα την αγγλική γλώσσα κάθε μήνα παρουσιάζει επιλογές της από την ξενόγλωσση λογοτεχνία.

The Wall
07.04.2019
Περισσότερα

Συνέντευξη με τη Μαρίνα Παπαγεωργίου

Η Μαρίνα Παπαγεωργίου, με αφορμή το βιβλίο της «Γλυκιά Πενικιλίνη» (εκδόσεις Ιωλκός), συνομιλεί με την Ελένη Κίτσου και το Diavasame.gr.
27.01.2019
Περισσότερα

Νέες κυκλοφορίες

ΑΥΤΟΣ, Ο ΚΑΤΩ ΟΥΡΑΝΟΣ ΑΥΤΟΣ, Ο ΚΑΤΩ ΟΥΡΑΝΟΣ Ποίηση Γιάννης Αντιόχου ΙΚΑΡΟΣ ΕΝΑΣ ΘΑΝΑΤΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΟΣ ΕΝΑΣ ΘΑΝΑΤΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΟΣ Ξένη Λογοτεχνία Lee Child BELL ΕΡΚΑΧΟΘ Ι: ΝΟΡΝΙΜ ΕΡΚΑΧΟΘ Ι: ΝΟΡΝΙΜ Ελληνική Λογοτεχνία Νίκος Γαϊτανόπουλος MOMENTUM Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Ξένη Λογοτεχνία Herman Hesse ΚΡΙΤΙΚΗ Η ΘΕΣΗ 7Α Η ΘΕΣΗ 7Α Ξένη Λογοτεχνία Sebastian Fitzek ΔΙΟΠΤΡΑ Η ΤΕΧΝΗ ΤΗΣ ΑΠΩΛΕΙΑΣ Η ΤΕΧΝΗ ΤΗΣ ΑΠΩΛΕΙΑΣ Ξένη Λογοτεχνία Alice Zeniter ΠΟΛΙΣ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΓΑΛΛΙΚΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΓΑΛΛΙΚΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ Ιστορία/Δοκίμιο/Μελέτη Albert Mathiez ΓΚΟΒΟΣΤΗΣ Ο ΟΥΣΑΡΟΣ Ο ΟΥΣΑΡΟΣ Ξένη Λογοτεχνία Arturo Perez-Reverte ΠΑΤΑΚΗΣ ΠΕΡΙΓΡΑΜΜΑ ΠΕΡΙΓΡΑΜΜΑ Ξένη Λογοτεχνία Rachel Cusk GUTENBERG ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ Ξένη Λογοτεχνία J. P. Delaney ΨΥΧΟΓΙΟΣ ΣΤΗ ΖΩΗ ΝΩΡΙΣ ΝΥΧΤΩΝΕΙ ΣΤΗ ΖΩΗ ΝΩΡΙΣ ΝΥΧΤΩΝΕΙ Ελληνική Λογοτεχνία Ελένη Πριοβόλου ΚΑΣΤΑΝΙΩΤΗΣ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ Ξένη Λογοτεχνία Ursula Le-Guin ΑΙΟΛΟΣ ΤΟ ΔΕΞΙ ΧΕΡΙ ΤΟ ΔΕΞΙ ΧΕΡΙ Ελληνική Λογοτεχνία Μανώλης Ανδριωτάκης ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ ΤΟ ΔΙΠΛΟ ΔΙΓΑΜΜΑ ΤΟ ΔΙΠΛΟ ΔΙΓΑΜΜΑ Ποίηση Ευριπίδης Γαραντούδης ΚΙΧΛΗ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ Ελληνική Λογοτεχνία Γιάννης Παλαβός ΝΕΦΕΛΗ ΥΠΟΘΕΣΗ 178 ΥΠΟΘΕΣΗ 178 Ξένη Λογοτεχνία Antonio Fusco ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ

Κριτικές αναγνωστών

ΣΚΙΕΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΙΝΝΣΜΟΥΘ ΣΚΙΕΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΙΝΝΣΜΟΥΘ Ξένη Λογοτεχνία ΣΥΛΛΟΓΗ JEMMA PRESS 22/11/63 22/11/63 Ξένη Λογοτεχνία Stephen King BELL ΣΙΝΟΥΧΕ, Ο ΑΙΓΥΠΤΙΟΣ ΣΙΝΟΥΧΕ, Ο ΑΙΓΥΠΤΙΟΣ Ξένη Λογοτεχνία Mika Waltari ΚΑΛΕΝΤΗΣ ΠΕΤΡΑ ΚΑΙ ΜΕΛΙ ΠΕΤΡΑ ΚΑΙ ΜΕΛΙ Ελληνική Λογοτεχνία Χριστίνα Ζέμπη ΩΚΕΑΝΙΔΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΟΥΜΠΟΪΣΣΕΣ ΜΕΛΑΓΧΟΛΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΟΥΜΠΟΪΣΣΕΣ ΜΕΛΑΓΧΟΛΟΥΝ Ξένη Λογοτεχνία Tom Robbins ΑΙΟΛΟΣ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΩΝ ΠΑΡΙΣΙΩΝ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΩΝ ΠΑΡΙΣΙΩΝ Ξένη Λογοτεχνία Victor Hugo ΣΜΙΛΗ ΑΜ' ΕΠΟΣ ΑΝΕΡΓΩΝ ΑΜ' ΕΠΟΣ ΑΝΕΡΓΩΝ Ελληνική Λογοτεχνία ΟΜΑΔΑ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ VAKXIKON.GR ΤΟ ΥΓΡΟΝ ΠΥΡ ΚΑΙ Η ΣΥΜΒΟΛΗ ΤΟΥ ΣΤΗ ΒΥΖΑΝΤΙΝΗ ΙΣΧΥ ΤΟ ΥΓΡΟΝ ΠΥΡ ΚΑΙ Η ΣΥΜΒΟΛΗ ΤΟΥ ΣΤΗ ΒΥΖΑΝΤΙΝΗ ΙΣΧΥ Ιστορία/Δοκίμιο/Μελέτη Κωνσταντίνος Καρατόλιος HISTORICAL QUEST ΑΕΤΟΙ ΚΑΙ ΛΥΚΟΙ ΑΕΤΟΙ ΚΑΙ ΛΥΚΟΙ Ελληνική Λογοτεχνία Βαγγέλης Κούτας ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ ΤΟ ΑΙΜΑ ΝΕΡΟ ΤΟ ΑΙΜΑ ΝΕΡΟ Ελληνική Λογοτεχνία Χάρης Βλαβιανός ΠΑΤΑΚΗΣ ΜΕΓΑΛΩΝΟΝΤΑΣ (ΜΕ) ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΜΕΓΑΛΩΝΟΝΤΑΣ (ΜΕ) ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ Διάφορα Κώστας Γκοτζαμάνης ΠΑΤΑΚΗΣ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΩΝ ΑΓΓΕΛΩΝ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΩΝ ΑΓΓΕΛΩΝ Ελληνική Λογοτεχνία Αντώνης Μπουλούτζας ΚΑΣΤΑΝΙΩΤΗΣ ΧΩΡΙΣ ΑΕΡΟΣΑΚΟ ΧΩΡΙΣ ΑΕΡΟΣΑΚΟ Ελληνική Λογοτεχνία Γαβριήλ Αλεξάνδρου ΙΩΛΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣΚΟΝΗ ΣΤΗ ΣΚΙΑ ΜΟΥ ΧΡΥΣΟΣΚΟΝΗ ΣΤΗ ΣΚΙΑ ΜΟΥ Ελληνική Λογοτεχνία Γεωργία Μαμά ΠΑΡΑΞΕΝΕΣ ΜΕΡΕΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΓΡΙΑ ΣΚΥΛΙΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΓΡΙΑ ΣΚΥΛΙΑ Ξένη Λογοτεχνία Ian Rankin ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΡΕ ΦΩΤΕΙΝΗ; ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΡΕ ΦΩΤΕΙΝΗ; Ελληνική Λογοτεχνία Τρύφων Ζαχαριάδης ΑΡΜΟΣ Η ΑΠΟΠΕΙΡΑ Η ΑΠΟΠΕΙΡΑ Ελληνική Λογοτεχνία Μιμή Φιλιππίδη-Θεοχάρη ΩΚΕΑΝΙΔΑ