Έχουμε διαβάσει 3025 βιβλία
TOKYO GHOST #1

TOKYO GHOST #1

Εκδοτικός Οίκος
IMAGE COMICS
Συγγραφέας
Rick Remender
Κατηγορία
Comics
Περιγραφή
Λος Άντζελες 2089. Σε ένα δυστοπικό μέλλον ο κόσμος κυριαρχείται από την εμμονή με την τεχνολογία. Οι συνεχείς διεγέρσεις από τα απανωτά updates και οι αλλαγές στο status μέσα στον ψηφιακό κόσμο τους, έχουν κάνει τους ανθρώπους αδύναμους χρήστες του ηλεκτρονικού τζόγου, του πορνό, κάθε λογής αυτο-βελτιώσεων, ηλεκτρονικών γκάτζετ και ανηθικότητας.
WAYWARD #1

WAYWARD #1

Εκδοτικός Οίκος
IMAGE COMICS
Συγγραφέας
Jim Zub
Κατηγορία
Comics
Περιγραφή
Η Rori, μια νεαρή μαθήτρια, αφήνει την Ιρλανδία, όπου διέμενε με τον πατέρα της, για να φτιάξει μια νέα ζωή στην Ιαπωνία με τη μητέρα της. Με κόκκινα μαλλιά και έναν χαρακτήρα που συχνά τη βάζει σε μπελάδες, η Rori θα νιώσει από την πρώτη στιγμή τις πολιτισμικές διαφορές με τις οποίες θα πρέπει να συμβιβαστεί στη νέα αυτή χώρα.
BIRTHRIGHT #1

BIRTHRIGHT #1

Εκδοτικός Οίκος
IMAGE COMICS
Συγγραφέας
Joshua Williamson
Κατηγορία
Comics
Περιγραφή
Η ιστορία ακολουθεί την πονεμένη πορεία μιας οικογένειας αφού χαθεί ο μικρότερος γιος, o Mikey Rhodes. Ο Joshua Williamson απεικονίζει στην εντέλεια τη διάλυση της οικογένειας κάτω από ενοχές, κατηγορίες και αναπάντητα ερωτήματα. Και εκεί που όλα μοιάζουν να έχουν χαθεί, μια ελπίδα στο πρόσωπο ενός φαινομενικά τρελού νεαρού άνδρα εμφανίζεται.
ODDLY NORMAL #1

ODDLY NORMAL #1

Εκδοτικός Οίκος
IMAGE COMICS
Συγγραφέας
Otis Frampton
Κατηγορία
Comics
Περιγραφή
Η Oddly Normal είναι φαινομενικά ένα φυσιολογικό κορίτσι της ηλικίας της. Μόνο που δεν νιώθει έτσι. Έχει πράσινα μαλλιά και όλοι στο σχολείο τη θεωρούν παράξενη, με αποτέλεσμα να μην έχει φίλους. Και σαν να μην έφτανε αυτό, μένει στο πιο παράξενο σπίτι της γειτονιάς, το οποίο μοιάζει να είναι στοιχειωμένο.
FRANKENSTEIN UNDERGROUND #1

FRANKENSTEIN UNDERGROUND #1

Εκδοτικός Οίκος
DARK HORSE COMICS
Συγγραφέας
Mike Mignola
Κατηγορία
Comics
Περιγραφή
Μεξικό, 1956. Το τέρας του Frankenstein, κυνηγημένο και πληγωμένο, περιφέρεται στα ερείπια ενός αρχαίου ναού. Στις κατακόμβες συναντά μία γριά γυναίκα που θεραπεύει τις πληγές του, ενώ παράλληλα μπορεί να δει πώς προκλήθηκαν. Στο κατόπιν του όμως έχουν εξαπολυθεί σκοτεινές δυνάμεις που επιθυμούν να το παγιδεύσουν για λογαριασμό ενός συλλέκτη!
ΑΪΒΑΛΙ

ΑΪΒΑΛΙ

Εκδοτικός Οίκος
ΚΕΔΡΟΣ
Συγγραφέας
Soloup
Κατηγορία
Comics
Περιγραφή
Ένα μονοήμερο ταξίδι από τη Μυτιλήνη στο Αϊβαλί. Κι εκεί, ανάμεσα στις δυο ακτές, μεσοπέλαγα, ένα ταξίδι στον χρόνο. Στη ματωμένη Ιστορία. Σε όσα χωρίζουν τους ανθρώπους του μικρού μπουγαζιού. Σε όσα ενώνουν τους λαούς όλης της γης.

Η ομάδα μας

Ημερολόγιο

Τελευταία άρθρα

Συνέντευξη με την Αγγελική Ράδου

Η Αγγελική Ράδου μιλάει στην Αφροδίτη Δημοπούλου και το Diavasame.gr με αφορμή το τελευταίο της βιβλίο "Φάντασμα στο χιόνι" (εκδόσεις Momentum).
26.04.2020
Περισσότερα

Συνέντευξη με τον Κύρο Πόντε

Ο Κύρο Πόντε, φιλολογικό ψευδώνυμο του Κυριάκου Σιδηρόπουλου, μιλάει στην Ευμορφία Ζήση και το Diavasame.gr, με αφορμή το τελευταίο του βιβλίο "Ένας περίεργος ξένος" (εκδόσεις Γκοβόστη).
29.03.2020
Περισσότερα

Περιπλανήσεις σε ξένη γλώσσα / Platform Seven

Η Αφροδίτη Δημοπούλου στη στήλη της με τίτλο "Περιπλανήσεις σε ξένη γλώσσα", με όχημα την αγγλική γλώσσα κάθε μήνα παρουσιάζει επιλογές της από την ξενόγλωσση λογοτεχνία.

Platform Seven
24.02.2020
Περισσότερα

Κριτικές αναγνωστών

ΣΚΙΕΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΙΝΝΣΜΟΥΘ ΣΚΙΕΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΙΝΝΣΜΟΥΘ Ξένη Λογοτεχνία ΣΥΛΛΟΓΗ JEMMA PRESS 22/11/63 22/11/63 Ξένη Λογοτεχνία Stephen King BELL ΣΙΝΟΥΧΕ, Ο ΑΙΓΥΠΤΙΟΣ ΣΙΝΟΥΧΕ, Ο ΑΙΓΥΠΤΙΟΣ Ξένη Λογοτεχνία Mika Waltari ΚΑΛΕΝΤΗΣ ΠΕΤΡΑ ΚΑΙ ΜΕΛΙ ΠΕΤΡΑ ΚΑΙ ΜΕΛΙ Ελληνική Λογοτεχνία Χριστίνα Ζέμπη ΩΚΕΑΝΙΔΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΟΥΜΠΟΪΣΣΕΣ ΜΕΛΑΓΧΟΛΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΟΥΜΠΟΪΣΣΕΣ ΜΕΛΑΓΧΟΛΟΥΝ Ξένη Λογοτεχνία Tom Robbins ΑΙΟΛΟΣ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΩΝ ΠΑΡΙΣΙΩΝ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΩΝ ΠΑΡΙΣΙΩΝ Ξένη Λογοτεχνία Victor Hugo ΣΜΙΛΗ ΑΜ' ΕΠΟΣ ΑΝΕΡΓΩΝ ΑΜ' ΕΠΟΣ ΑΝΕΡΓΩΝ Ελληνική Λογοτεχνία ΟΜΑΔΑ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ VAKXIKON.GR ΤΟ ΥΓΡΟΝ ΠΥΡ ΚΑΙ Η ΣΥΜΒΟΛΗ ΤΟΥ ΣΤΗ ΒΥΖΑΝΤΙΝΗ ΙΣΧΥ ΤΟ ΥΓΡΟΝ ΠΥΡ ΚΑΙ Η ΣΥΜΒΟΛΗ ΤΟΥ ΣΤΗ ΒΥΖΑΝΤΙΝΗ ΙΣΧΥ Ιστορία/Δοκίμιο/Μελέτη Κωνσταντίνος Καρατόλιος HISTORICAL QUEST ΑΕΤΟΙ ΚΑΙ ΛΥΚΟΙ ΑΕΤΟΙ ΚΑΙ ΛΥΚΟΙ Ελληνική Λογοτεχνία Βαγγέλης Κούτας ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ ΤΟ ΑΙΜΑ ΝΕΡΟ ΤΟ ΑΙΜΑ ΝΕΡΟ Ελληνική Λογοτεχνία Χάρης Βλαβιανός ΠΑΤΑΚΗΣ ΜΕΓΑΛΩΝΟΝΤΑΣ (ΜΕ) ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΜΕΓΑΛΩΝΟΝΤΑΣ (ΜΕ) ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ Διάφορα Κώστας Γκοτζαμάνης ΠΑΤΑΚΗΣ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΩΝ ΑΓΓΕΛΩΝ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΩΝ ΑΓΓΕΛΩΝ Ελληνική Λογοτεχνία Αντώνης Μπουλούτζας ΚΑΣΤΑΝΙΩΤΗΣ ΧΩΡΙΣ ΑΕΡΟΣΑΚΟ ΧΩΡΙΣ ΑΕΡΟΣΑΚΟ Ελληνική Λογοτεχνία Γαβριήλ Αλεξάνδρου ΙΩΛΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣΚΟΝΗ ΣΤΗ ΣΚΙΑ ΜΟΥ ΧΡΥΣΟΣΚΟΝΗ ΣΤΗ ΣΚΙΑ ΜΟΥ Ελληνική Λογοτεχνία Γεωργία Μαμά ΠΑΡΑΞΕΝΕΣ ΜΕΡΕΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΓΡΙΑ ΣΚΥΛΙΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΓΡΙΑ ΣΚΥΛΙΑ Ξένη Λογοτεχνία Ian Rankin ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΡΕ ΦΩΤΕΙΝΗ; ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΡΕ ΦΩΤΕΙΝΗ; Ελληνική Λογοτεχνία Τρύφων Ζαχαριάδης ΑΡΜΟΣ Η ΑΠΟΠΕΙΡΑ Η ΑΠΟΠΕΙΡΑ Ελληνική Λογοτεχνία Μιμή Φιλιππίδη-Θεοχάρη ΩΚΕΑΝΙΔΑ