Έχουμε διαβάσει 3010 βιβλία
WYTCHES #1

WYTCHES #1

Εκδοτικός Οίκος
IMAGE COMICS
Συγγραφέας
Κατηγορία
Comics
Περιγραφή
Η οικογένεια Rooks προσπαθεί να προσαρμοστεί στη νέα της ζωή, μετά την αναγκαστική της μετακόμιση. Ο λόγος της μετακόμισης δεν ήταν άλλος από ένα αποτρόπαιο συμβάν στο οποίο ήταν μάρτυρας η κόρη της οικογένειας, Sailor. Με την επιστροφή της στο σχολείο όμως, έρχονται πάλι στην επιφάνεια τα γεγονότα του παρελθόντος.
A. D.: AFTER DEATH #1

A. D.: AFTER DEATH #1

Εκδοτικός Οίκος
IMAGE COMICS
Συγγραφέας
Κατηγορία
Comics
Περιγραφή
Δυο σπουδαίοι δημιουργοί, ο Scott Snyder και ο Jeff Lemire, ενώνονται για να δημιουργήσουν μια ιστορία σε τρία μέρη, τοποθετημένη στο μέλλον, όπου μια γενετική θεραπεία για τον θάνατο έχει βρεθεί. Ένας άνδρας θα αρχίσει να αναρωτιέται για τα πάντα ξεκινώντας ένα ταξίδι που θα τον φέρει αντιμέτωπο με το παρελθόν και τη δική του θνητότητα.
INHUMANS VS X-MEN #1

INHUMANS VS X-MEN #1

Εκδοτικός Οίκος
MARVEL COMICS
Συγγραφέας
Κατηγορία
Comics
Περιγραφή
Το μεγαλύτερο cross-over της Marvel είναι εδώ. Inhumans εναντίον X-Men. Οι Inhumans, σκορπίζοντας τις ομίχλες τους στον κόσμο, δημιουργούν νέους Inhumans, σκοτώνοντας παράλληλα όποιον μεταλλαγμένο έρθει σε επαφή μαζί τους. Αν και αρχικά οι δυο ομάδες συνεργάζονται για να βρεθεί λύση, τα νέα δεν είναι καλά. Η σύγκρουση φαίνεται αναπόφευκτη.
REBORN #1

REBORN #1

Εκδοτικός Οίκος
IMAGE COMICS
Συγγραφέας
Κατηγορία
Comics
Περιγραφή
Ο Mark Millar και ο Greg Capullo ενώνουν τις δυνάμεις τους για να δημιουργήσουν αυτή τη σειρά επιστημονικής φαντασίας, το Reborn. Πού πάει ο άνθρωπος όταν πεθαίνει; Ούτε στον Παράδεισο, ούτε στην κόλαση. Κάπου αλλού. Κάπου όπου πρέπει να πολεμήσεις για να επιβιώσεις. Κάπου όπου άτομα από το παρελθόν σου σε περιμένουν∙ και οι καλοί και οι κακοί.
ΓΚΑΜΠΟ

ΓΚΑΜΠΟ

Εκδοτικός Οίκος
ΙΚΑΡΟΣ
Συγγραφέας
Oscar Pantoja
Μετάφραση
Κλαίτη Σωτηριάδου
Κατηγορία
Comics
Περιγραφή
Ένα βιογραφικό graphic novel, για τη ζωή του πολύ σημαντικού συγγραφέα Γκαμπριέλ Γκαρσία Μάρκες, από τις εκδόσεις Ίκαρος. Ένα ταξίδι στις αναμνήσεις και πιο αξιοπρόσεκτες στιγμές στη ζωή του μεγάλου συγγραφέα από τη γέννησή του το 1927 έως την απονομή του Νόμπελ το 1982.
CRYPTOCRACY #1

CRYPTOCRACY #1

Εκδοτικός Οίκος
DARK HORSE COMICS
Συγγραφέας
Van Jensen
Κατηγορία
Comics
Περιγραφή
Σε έναν κόσμο που εννιά οικογένειες κυβερνούν από τα παρασκήνια, όλα είναι αμφίρροπα και γεμάτα μυστικά. Κάθε οικογένεια ανάλογα με το status της και τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται διεκδικεί μια θέση στην ιεραρχία. Τι γίνεται όμως όταν οι ρόλοι αλλάζουν, όταν οι κυνηγοί γίνονται οι κυνηγημένοι;

Η ομάδα μας

Ημερολόγιο

Τελευταία άρθρα

Συνέντευξη με τον Κύρο Πόντε

Ο Κύρο Πόντε, φιλολογικό ψευδώνυμο του Κυριάκου Σιδηρόπουλου, μιλάει στην Ευμορφία Ζήση και το Diavasame.gr, με αφορμή το τελευταίο του βιβλίο "Ένας περίεργος ξένος" (εκδόσεις Γκοβόστη).
29.03.2020
Περισσότερα

Περιπλανήσεις σε ξένη γλώσσα / Platform Seven

Η Αφροδίτη Δημοπούλου στη στήλη της με τίτλο "Περιπλανήσεις σε ξένη γλώσσα", με όχημα την αγγλική γλώσσα κάθε μήνα παρουσιάζει επιλογές της από την ξενόγλωσση λογοτεχνία.

Platform Seven
24.02.2020
Περισσότερα

Τα πρώτα, σε αναγνώσεις κριτικών, βιβλία 1/6/2019-30/11/2019

Δημοσιεύουμε τη λίστα με τα πρώτα, σε αναγνώσεις κριτικών βιβλία για ένα ολόκληρο εξάμηνο. Ρίξτε μια ματιά στην ενδιαφέρουσα λίστα που καλύπτει την περίοδο από 1/6/2019 έως 30/11/2019.
19.12.2019
Περισσότερα

Κριτικές αναγνωστών

ΣΚΙΕΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΙΝΝΣΜΟΥΘ ΣΚΙΕΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΙΝΝΣΜΟΥΘ Ξένη Λογοτεχνία ΣΥΛΛΟΓΗ JEMMA PRESS 22/11/63 22/11/63 Ξένη Λογοτεχνία Stephen King BELL ΣΙΝΟΥΧΕ, Ο ΑΙΓΥΠΤΙΟΣ ΣΙΝΟΥΧΕ, Ο ΑΙΓΥΠΤΙΟΣ Ξένη Λογοτεχνία Mika Waltari ΚΑΛΕΝΤΗΣ ΠΕΤΡΑ ΚΑΙ ΜΕΛΙ ΠΕΤΡΑ ΚΑΙ ΜΕΛΙ Ελληνική Λογοτεχνία Χριστίνα Ζέμπη ΩΚΕΑΝΙΔΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΟΥΜΠΟΪΣΣΕΣ ΜΕΛΑΓΧΟΛΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΟΥΜΠΟΪΣΣΕΣ ΜΕΛΑΓΧΟΛΟΥΝ Ξένη Λογοτεχνία Tom Robbins ΑΙΟΛΟΣ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΩΝ ΠΑΡΙΣΙΩΝ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΩΝ ΠΑΡΙΣΙΩΝ Ξένη Λογοτεχνία Victor Hugo ΣΜΙΛΗ ΑΜ' ΕΠΟΣ ΑΝΕΡΓΩΝ ΑΜ' ΕΠΟΣ ΑΝΕΡΓΩΝ Ελληνική Λογοτεχνία ΟΜΑΔΑ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ VAKXIKON.GR ΤΟ ΥΓΡΟΝ ΠΥΡ ΚΑΙ Η ΣΥΜΒΟΛΗ ΤΟΥ ΣΤΗ ΒΥΖΑΝΤΙΝΗ ΙΣΧΥ ΤΟ ΥΓΡΟΝ ΠΥΡ ΚΑΙ Η ΣΥΜΒΟΛΗ ΤΟΥ ΣΤΗ ΒΥΖΑΝΤΙΝΗ ΙΣΧΥ Ιστορία/Δοκίμιο/Μελέτη Κωνσταντίνος Καρατόλιος HISTORICAL QUEST ΑΕΤΟΙ ΚΑΙ ΛΥΚΟΙ ΑΕΤΟΙ ΚΑΙ ΛΥΚΟΙ Ελληνική Λογοτεχνία Βαγγέλης Κούτας ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ ΤΟ ΑΙΜΑ ΝΕΡΟ ΤΟ ΑΙΜΑ ΝΕΡΟ Ελληνική Λογοτεχνία Χάρης Βλαβιανός ΠΑΤΑΚΗΣ ΜΕΓΑΛΩΝΟΝΤΑΣ (ΜΕ) ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΜΕΓΑΛΩΝΟΝΤΑΣ (ΜΕ) ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ Διάφορα Κώστας Γκοτζαμάνης ΠΑΤΑΚΗΣ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΩΝ ΑΓΓΕΛΩΝ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΩΝ ΑΓΓΕΛΩΝ Ελληνική Λογοτεχνία Αντώνης Μπουλούτζας ΚΑΣΤΑΝΙΩΤΗΣ ΧΩΡΙΣ ΑΕΡΟΣΑΚΟ ΧΩΡΙΣ ΑΕΡΟΣΑΚΟ Ελληνική Λογοτεχνία Γαβριήλ Αλεξάνδρου ΙΩΛΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣΚΟΝΗ ΣΤΗ ΣΚΙΑ ΜΟΥ ΧΡΥΣΟΣΚΟΝΗ ΣΤΗ ΣΚΙΑ ΜΟΥ Ελληνική Λογοτεχνία Γεωργία Μαμά ΠΑΡΑΞΕΝΕΣ ΜΕΡΕΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΓΡΙΑ ΣΚΥΛΙΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΓΡΙΑ ΣΚΥΛΙΑ Ξένη Λογοτεχνία Ian Rankin ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΡΕ ΦΩΤΕΙΝΗ; ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΡΕ ΦΩΤΕΙΝΗ; Ελληνική Λογοτεχνία Τρύφων Ζαχαριάδης ΑΡΜΟΣ Η ΑΠΟΠΕΙΡΑ Η ΑΠΟΠΕΙΡΑ Ελληνική Λογοτεχνία Μιμή Φιλιππίδη-Θεοχάρη ΩΚΕΑΝΙΔΑ