Έχουμε διαβάσει 3025 βιβλία
ΓΡΑ-ΓΡΟΥ

ΓΡΑ-ΓΡΟΥ

Εκδοτικός Οίκος
ΙΚΑΡΟΣ
Συγγραφέας
Γιάννης Παλαβός, Τάσος Ζαφειριάδης
Κατηγορία
Comics
Περιγραφή
Μια ατμοσφαιρική ιστορία των Γιάννη Παλαβού και Τάσου Ζαφειριάδη που εικονογράφησε ο Θανάσης Πέτρου. Ιστορίες μοναχικών ανθρώπων που συνδέονται με ένα γεφύρι σε ένα ερημικό και ξεχασμένο χωριό στα βουνά της Δυτικής Μακεδονίας. Άνθρωποι πριν από τη μεγάλη απόφαση. Εξαιρετικό από κάθε άποψη, ρεαλιστικά δοσμένο και με έντονα στοιχεία του φανταστικού.
THE NEW MUTANTS: DEMON BEAR

THE NEW MUTANTS: DEMON BEAR

Εκδοτικός Οίκος
MARVEL COMICS
Συγγραφέας
Κατηγορία
Comics
Περιγραφή
Μυστήριο και ένταση επικρατεί σε αυτή την ιστορία από τον μετρ του είδους Chris Claremont και τον Bill Sienkiewicz στο σχέδιο. Όταν η Danielle Moonstar, γνωστή και ως Mirage, τραυματίζεται σε μια μάχη με τη μυστηριώδη αρκούδα-δαίμονα, οι συμμαθητές της θα πρέπει να δουλέψουν σαν ομάδα, για να βρουν έναν τρόπο να νικήσουν το διαβολικό πλάσμα.
GOLDEN HAMUI

GOLDEN HAMUI

Εκδοτικός Οίκος
VIZ MEDIA
Συγγραφέας
Satoru Noda
Κατηγορία
Comics
Περιγραφή
Ο Saichi Sugmoto, ένας επιζών της μάχης του λόφου 203 στον ρώσο-ιαπωνικό πόλεμο, γίνεται μεταλλωρύχος στο Χοκάιντο. Κατά την παραμονή του εκεί, ακούει μια αμφιλεγόμενη ιστορία για έναν κρυμμένο θησαυρό των Αϊνού, τον οποίο έκρυψε μια ομάδα εγκληματιών,. Μαζί με ένα κορίτσι Αϊνού, την Ασίρπα, αποφασίζει να ψάξει για τον θησαυρό.
ROSE

ROSE

Εκδοτικός Οίκος
IMAGE COMICS
Συγγραφέας
Meredith Finch
Κατηγορία
Comics
Περιγραφή
Μια ιστορία φαντασίας για ένα κορίτσι που προσπαθεί να φέρει την ισορροπία σε έναν ταραγμένο κόσμο. Η Rose πρέπει να συνδεθεί με το ζώο-οδηγό της, τον Θορν, για να γίνει η Φύλακας που χρειάζεται ο κόσμος. Αλλά τα πράγματα δεν πρόκειται να είναι εύκολα, καθώς η πανίσχυρη μάγισσα Drucilla έχει πολλούς δυνατούς και δαιμονικούς συμμάχους.
GODSHAPER #1

GODSHAPER #1

Εκδοτικός Οίκος
BOOM STUDIOS
Συγγραφέας
Simon Spurrier
Κατηγορία
Comics
Περιγραφή
Σε ένα εναλλακτικό μέλλον, ό,τι δούλευε με ηλεκτρισμό, σταματάει. Γι’ αυτό εμφανίζονται θεοί, ένας για κάθε άνθρωπο. Με εξαίρεση ορισμένους ανθρώπους, τους λεγόμενους Shapers, οι οποίοι έχουν την ικανότητα να διαμορφώνουν τους θεούς αλλά δεν έχουν δικό τους θεό οι ίδιοι. Ένας από αυτούς, ο Ennay, ταξιδεύει με τον φίλο του Bud, έναν αδέσποτο θεό.
BRITANNIA #1

BRITANNIA #1

Εκδοτικός Οίκος
VALIANT COMICS
Συγγραφέας
Peter Miligan
Κατηγορία
Comics
Περιγραφή
Το 65 π.Χ., στο αποκορύφωμα της βασιλείας του Νέρωνα, ένας βετεράνος λεγεωνάριος θα σταλεί στο πιο μακρινό κομμάτι των αποικιών της Ρώμης, για να ερευνήσει κάτι απόκοσμο και παράξενο που συμβαίνει. Στα πιο μακρινά φυλάκια της Βρετανίας, ο Αντώνιος Άξια θα γίνει η μόνη ελπίδα της Ρώμης για την επανάκτηση του ελέγχου σε αυτό το βάρβαρο μέτωπο.

Η ομάδα μας

Ημερολόγιο

Τελευταία άρθρα

Συνέντευξη με την Αγγελική Ράδου

Η Αγγελική Ράδου μιλάει στην Αφροδίτη Δημοπούλου και το Diavasame.gr με αφορμή το τελευταίο της βιβλίο "Φάντασμα στο χιόνι" (εκδόσεις Momentum).
26.04.2020
Περισσότερα

Συνέντευξη με τον Κύρο Πόντε

Ο Κύρο Πόντε, φιλολογικό ψευδώνυμο του Κυριάκου Σιδηρόπουλου, μιλάει στην Ευμορφία Ζήση και το Diavasame.gr, με αφορμή το τελευταίο του βιβλίο "Ένας περίεργος ξένος" (εκδόσεις Γκοβόστη).
29.03.2020
Περισσότερα

Περιπλανήσεις σε ξένη γλώσσα / Platform Seven

Η Αφροδίτη Δημοπούλου στη στήλη της με τίτλο "Περιπλανήσεις σε ξένη γλώσσα", με όχημα την αγγλική γλώσσα κάθε μήνα παρουσιάζει επιλογές της από την ξενόγλωσση λογοτεχνία.

Platform Seven
24.02.2020
Περισσότερα

Κριτικές αναγνωστών

ΣΚΙΕΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΙΝΝΣΜΟΥΘ ΣΚΙΕΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΙΝΝΣΜΟΥΘ Ξένη Λογοτεχνία ΣΥΛΛΟΓΗ JEMMA PRESS 22/11/63 22/11/63 Ξένη Λογοτεχνία Stephen King BELL ΣΙΝΟΥΧΕ, Ο ΑΙΓΥΠΤΙΟΣ ΣΙΝΟΥΧΕ, Ο ΑΙΓΥΠΤΙΟΣ Ξένη Λογοτεχνία Mika Waltari ΚΑΛΕΝΤΗΣ ΠΕΤΡΑ ΚΑΙ ΜΕΛΙ ΠΕΤΡΑ ΚΑΙ ΜΕΛΙ Ελληνική Λογοτεχνία Χριστίνα Ζέμπη ΩΚΕΑΝΙΔΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΟΥΜΠΟΪΣΣΕΣ ΜΕΛΑΓΧΟΛΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΟΥΜΠΟΪΣΣΕΣ ΜΕΛΑΓΧΟΛΟΥΝ Ξένη Λογοτεχνία Tom Robbins ΑΙΟΛΟΣ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΩΝ ΠΑΡΙΣΙΩΝ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΩΝ ΠΑΡΙΣΙΩΝ Ξένη Λογοτεχνία Victor Hugo ΣΜΙΛΗ ΑΜ' ΕΠΟΣ ΑΝΕΡΓΩΝ ΑΜ' ΕΠΟΣ ΑΝΕΡΓΩΝ Ελληνική Λογοτεχνία ΟΜΑΔΑ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ VAKXIKON.GR ΤΟ ΥΓΡΟΝ ΠΥΡ ΚΑΙ Η ΣΥΜΒΟΛΗ ΤΟΥ ΣΤΗ ΒΥΖΑΝΤΙΝΗ ΙΣΧΥ ΤΟ ΥΓΡΟΝ ΠΥΡ ΚΑΙ Η ΣΥΜΒΟΛΗ ΤΟΥ ΣΤΗ ΒΥΖΑΝΤΙΝΗ ΙΣΧΥ Ιστορία/Δοκίμιο/Μελέτη Κωνσταντίνος Καρατόλιος HISTORICAL QUEST ΑΕΤΟΙ ΚΑΙ ΛΥΚΟΙ ΑΕΤΟΙ ΚΑΙ ΛΥΚΟΙ Ελληνική Λογοτεχνία Βαγγέλης Κούτας ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ ΤΟ ΑΙΜΑ ΝΕΡΟ ΤΟ ΑΙΜΑ ΝΕΡΟ Ελληνική Λογοτεχνία Χάρης Βλαβιανός ΠΑΤΑΚΗΣ ΜΕΓΑΛΩΝΟΝΤΑΣ (ΜΕ) ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΜΕΓΑΛΩΝΟΝΤΑΣ (ΜΕ) ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ Διάφορα Κώστας Γκοτζαμάνης ΠΑΤΑΚΗΣ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΩΝ ΑΓΓΕΛΩΝ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΩΝ ΑΓΓΕΛΩΝ Ελληνική Λογοτεχνία Αντώνης Μπουλούτζας ΚΑΣΤΑΝΙΩΤΗΣ ΧΩΡΙΣ ΑΕΡΟΣΑΚΟ ΧΩΡΙΣ ΑΕΡΟΣΑΚΟ Ελληνική Λογοτεχνία Γαβριήλ Αλεξάνδρου ΙΩΛΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣΚΟΝΗ ΣΤΗ ΣΚΙΑ ΜΟΥ ΧΡΥΣΟΣΚΟΝΗ ΣΤΗ ΣΚΙΑ ΜΟΥ Ελληνική Λογοτεχνία Γεωργία Μαμά ΠΑΡΑΞΕΝΕΣ ΜΕΡΕΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΓΡΙΑ ΣΚΥΛΙΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΓΡΙΑ ΣΚΥΛΙΑ Ξένη Λογοτεχνία Ian Rankin ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΡΕ ΦΩΤΕΙΝΗ; ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΡΕ ΦΩΤΕΙΝΗ; Ελληνική Λογοτεχνία Τρύφων Ζαχαριάδης ΑΡΜΟΣ Η ΑΠΟΠΕΙΡΑ Η ΑΠΟΠΕΙΡΑ Ελληνική Λογοτεχνία Μιμή Φιλιππίδη-Θεοχάρη ΩΚΕΑΝΙΔΑ