Έχουμε διαβάσει 2998 βιβλία
GOLDEN HAMUI

GOLDEN HAMUI

Εκδοτικός Οίκος
VIZ MEDIA
Συγγραφέας
Satoru Noda
Κατηγορία
Comics
Περιγραφή
Ο Saichi Sugmoto, ένας επιζών της μάχης του λόφου 203 στον ρώσο-ιαπωνικό πόλεμο, γίνεται μεταλλωρύχος στο Χοκάιντο. Κατά την παραμονή του εκεί, ακούει μια αμφιλεγόμενη ιστορία για έναν κρυμμένο θησαυρό των Αϊνού, τον οποίο έκρυψε μια ομάδα εγκληματιών,. Μαζί με ένα κορίτσι Αϊνού, την Ασίρπα, αποφασίζει να ψάξει για τον θησαυρό.
ROSE

ROSE

Εκδοτικός Οίκος
IMAGE COMICS
Συγγραφέας
Meredith Finch
Κατηγορία
Comics
Περιγραφή
Μια ιστορία φαντασίας για ένα κορίτσι που προσπαθεί να φέρει την ισορροπία σε έναν ταραγμένο κόσμο. Η Rose πρέπει να συνδεθεί με το ζώο-οδηγό της, τον Θορν, για να γίνει η Φύλακας που χρειάζεται ο κόσμος. Αλλά τα πράγματα δεν πρόκειται να είναι εύκολα, καθώς η πανίσχυρη μάγισσα Drucilla έχει πολλούς δυνατούς και δαιμονικούς συμμάχους.
GODSHAPER #1

GODSHAPER #1

Εκδοτικός Οίκος
BOOM STUDIOS
Συγγραφέας
Simon Spurrier
Κατηγορία
Comics
Περιγραφή
Σε ένα εναλλακτικό μέλλον, ό,τι δούλευε με ηλεκτρισμό, σταματάει. Γι’ αυτό εμφανίζονται θεοί, ένας για κάθε άνθρωπο. Με εξαίρεση ορισμένους ανθρώπους, τους λεγόμενους Shapers, οι οποίοι έχουν την ικανότητα να διαμορφώνουν τους θεούς αλλά δεν έχουν δικό τους θεό οι ίδιοι. Ένας από αυτούς, ο Ennay, ταξιδεύει με τον φίλο του Bud, έναν αδέσποτο θεό.
BRITANNIA #1

BRITANNIA #1

Εκδοτικός Οίκος
VALIANT COMICS
Συγγραφέας
Peter Miligan
Κατηγορία
Comics
Περιγραφή
Το 65 π.Χ., στο αποκορύφωμα της βασιλείας του Νέρωνα, ένας βετεράνος λεγεωνάριος θα σταλεί στο πιο μακρινό κομμάτι των αποικιών της Ρώμης, για να ερευνήσει κάτι απόκοσμο και παράξενο που συμβαίνει. Στα πιο μακρινά φυλάκια της Βρετανίας, ο Αντώνιος Άξια θα γίνει η μόνη ελπίδα της Ρώμης για την επανάκτηση του ελέγχου σε αυτό το βάρβαρο μέτωπο.
BLACK HAMMER #1

BLACK HAMMER #1

Εκδοτικός Οίκος
DARK HORSE COMICS
Συγγραφέας
Κατηγορία
Comics
Περιγραφή
Κάποτε υπήρχαν σουπερήρωες, αλλά αυτή η εποχή έχει περάσει πλέον. Εξορισμένοι από παντού έπειτα από μια πολυσυμπαντική κρίση, οι παλιοί προστάτες της Spiral City – Abraham Slam, Golden Gail, Colonel Weird, Madame Dragonfl και Barbalien– τώρα ζουν απλές ζωές σε μια αγροτική πόλη όπου δεν υφίσταται ο χρόνος. Αλλά ακόμα κι εκεί τους βρίσκουν μπελάδες!
ΑΜΑΝΙΤΑ ΜΟΥΣΚΑΡΙΑ

ΑΜΑΝΙΤΑ ΜΟΥΣΚΑΡΙΑ

Εκδοτικός Οίκος
ΓΝΩΣΗ
Συγγραφέας
Παύλος Μεθενίτης
Κατηγορία
Comics
Περιγραφή
Η ιστορία μας ταξιδεύει στο όρος Πάικο της κεντρικής Μακεδονίας. Εκεί θα βρεθεί ο Ηλίας Πανταζής, με τον θάνατο του αδελφού του από ναρκωτικά να τον βαραίνει, και θα γνωρίσει τον Ντρούγκαρο, τον τελευταίο αντάρτη από τους δύο επιζήσαντες της αλληλοσφαγής που ακολούθησε την κατάποση των παραισθησιογόνων μανιταριών αμανίτα μουσκάρια το 1943.

Η ομάδα μας

Ημερολόγιο

Τελευταία άρθρα

Τα πρώτα, σε αναγνώσεις κριτικών, βιβλία 1/6/2019-30/11/2019

Δημοσιεύουμε τη λίστα με τα πρώτα, σε αναγνώσεις κριτικών βιβλία για ένα ολόκληρο εξάμηνο. Ρίξτε μια ματιά στην ενδιαφέρουσα λίστα που καλύπτει την περίοδο από 1/6/2019 έως 30/11/2019.
19.12.2019
Περισσότερα

Συνέντευξη με τη Νίτσα Μανωλά

Η Νίτσα Μανωλά με αφορμή το δίγλωσσο παραμύθι «Ο Συννεφούλης ταξιδεύει στην Ελλάδα», που έγραψε παρέα με τρεις ακόμα συγγραφείς και που κυκλοφόρησε πρόσφατα από τις εκδόσεις Υδροπλάνο, συνομιλεί με την Ελένη Κίτσου και το Diavasame.gr.
17.11.2019
Περισσότερα

Περιπλανήσεις σε ξένη γλώσσα / The Dutch House

Η Αφροδίτη Δημοπούλου στη στήλη της με τίτλο "Περιπλανήσεις σε ξένη γλώσσα", με όχημα την αγγλική γλώσσα κάθε μήνα παρουσιάζει επιλογές της από την ξενόγλωσση λογοτεχνία.

The Dutch House
10.11.2019
Περισσότερα

Κριτικές αναγνωστών

ΣΚΙΕΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΙΝΝΣΜΟΥΘ ΣΚΙΕΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΙΝΝΣΜΟΥΘ Ξένη Λογοτεχνία ΣΥΛΛΟΓΗ JEMMA PRESS 22/11/63 22/11/63 Ξένη Λογοτεχνία Stephen King BELL ΣΙΝΟΥΧΕ, Ο ΑΙΓΥΠΤΙΟΣ ΣΙΝΟΥΧΕ, Ο ΑΙΓΥΠΤΙΟΣ Ξένη Λογοτεχνία Mika Waltari ΚΑΛΕΝΤΗΣ ΠΕΤΡΑ ΚΑΙ ΜΕΛΙ ΠΕΤΡΑ ΚΑΙ ΜΕΛΙ Ελληνική Λογοτεχνία Χριστίνα Ζέμπη ΩΚΕΑΝΙΔΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΟΥΜΠΟΪΣΣΕΣ ΜΕΛΑΓΧΟΛΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΟΥΜΠΟΪΣΣΕΣ ΜΕΛΑΓΧΟΛΟΥΝ Ξένη Λογοτεχνία Tom Robbins ΑΙΟΛΟΣ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΩΝ ΠΑΡΙΣΙΩΝ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΩΝ ΠΑΡΙΣΙΩΝ Ξένη Λογοτεχνία Victor Hugo ΣΜΙΛΗ ΑΜ' ΕΠΟΣ ΑΝΕΡΓΩΝ ΑΜ' ΕΠΟΣ ΑΝΕΡΓΩΝ Ελληνική Λογοτεχνία ΟΜΑΔΑ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ VAKXIKON.GR ΤΟ ΥΓΡΟΝ ΠΥΡ ΚΑΙ Η ΣΥΜΒΟΛΗ ΤΟΥ ΣΤΗ ΒΥΖΑΝΤΙΝΗ ΙΣΧΥ ΤΟ ΥΓΡΟΝ ΠΥΡ ΚΑΙ Η ΣΥΜΒΟΛΗ ΤΟΥ ΣΤΗ ΒΥΖΑΝΤΙΝΗ ΙΣΧΥ Ιστορία/Δοκίμιο/Μελέτη Κωνσταντίνος Καρατόλιος HISTORICAL QUEST ΑΕΤΟΙ ΚΑΙ ΛΥΚΟΙ ΑΕΤΟΙ ΚΑΙ ΛΥΚΟΙ Ελληνική Λογοτεχνία Βαγγέλης Κούτας ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ ΤΟ ΑΙΜΑ ΝΕΡΟ ΤΟ ΑΙΜΑ ΝΕΡΟ Ελληνική Λογοτεχνία Χάρης Βλαβιανός ΠΑΤΑΚΗΣ ΜΕΓΑΛΩΝΟΝΤΑΣ (ΜΕ) ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΜΕΓΑΛΩΝΟΝΤΑΣ (ΜΕ) ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ Διάφορα Κώστας Γκοτζαμάνης ΠΑΤΑΚΗΣ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΩΝ ΑΓΓΕΛΩΝ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΩΝ ΑΓΓΕΛΩΝ Ελληνική Λογοτεχνία Αντώνης Μπουλούτζας ΚΑΣΤΑΝΙΩΤΗΣ ΧΩΡΙΣ ΑΕΡΟΣΑΚΟ ΧΩΡΙΣ ΑΕΡΟΣΑΚΟ Ελληνική Λογοτεχνία Γαβριήλ Αλεξάνδρου ΙΩΛΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣΚΟΝΗ ΣΤΗ ΣΚΙΑ ΜΟΥ ΧΡΥΣΟΣΚΟΝΗ ΣΤΗ ΣΚΙΑ ΜΟΥ Ελληνική Λογοτεχνία Γεωργία Μαμά ΠΑΡΑΞΕΝΕΣ ΜΕΡΕΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΓΡΙΑ ΣΚΥΛΙΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΓΡΙΑ ΣΚΥΛΙΑ Ξένη Λογοτεχνία Ian Rankin ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΡΕ ΦΩΤΕΙΝΗ; ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΡΕ ΦΩΤΕΙΝΗ; Ελληνική Λογοτεχνία Τρύφων Ζαχαριάδης ΑΡΜΟΣ Η ΑΠΟΠΕΙΡΑ Η ΑΠΟΠΕΙΡΑ Ελληνική Λογοτεχνία Μιμή Φιλιππίδη-Θεοχάρη ΩΚΕΑΝΙΔΑ