Έχουμε διαβάσει 3025 βιβλία
MESSIAH COMPLEX

MESSIAH COMPLEX

Εκδοτικός Οίκος
MARVEL COMICS
Συγγραφέας
Κατηγορία
Comics
Περιγραφή
Το μεγαλύτερο γεγονός στην ιστορία των X-Men, την τελευταία δεκαετία έφτασε !! Ενώ η πιθανότητα ενός μέλλοντος για τους μεταλλαγμένους δεν φαινόταν δυνατή, μια νέα ελπίδα εμφανίζεται. Όμως οι X-Men δεν είναι εκεί για να την συναντήσουν, τους προλαβαίνουν οι Marauders και οι Purifiers. Και μια ξέφρενη κούρσα αρχίζει για το ποιος θα καταφέρει να πάρει το πρώτο μεταλλαγμένο μωρό (μετά τα γεγονότα του σπιτιού του Μ.)
ELEKTRA: DARK REIGN

ELEKTRA: DARK REIGN

Εκδοτικός Οίκος
MARVEL COMICS
Συγγραφέας
Κατηγορία
Comics
Περιγραφή
Μετά τα γεγονότα του Secret Invasion, η Ηλέκτρα βγαίνει από ένα διαστημόπλοιο των Σκραλ (Scrull) χτυπημένη άσχημα και μπερδεμένη. Σε αυτήν την αδύναμη κατάσταση προσπαθεί να δραπετεύσει. Ο Iron Man την γλιτώνει από βέβαιο θάνατο και οδηγείται μακριά για ανάρρωση. Καθώς αναρρώνει το πολιτικό σκηνικό αλλάζει, η SHIELD μετατρέπεται σε HAMMER και η Ηλέκτρα από ασθενής σε κρατούμενη. Ο Όζμπορν μαθαίνει ότι η Ηλέκτρα ήταν η μόνη κρατούμενη που οι Σκραλ βασάνισαν και έκαναν πάνω της πειράματα. Και θέλει να μάθει το γιατί. Η Ηλέκτρα όμως δεν μιλάει….
DEATH NOTE

DEATH NOTE

Εκδοτικός Οίκος
VIZ MEDIA
Συγγραφέας
Κατηγορία
Comics
Περιγραφή
Ο Light Yagami είναι ο καλύτερος μαθητής της τάξης του και βαριέται αφόρητα ! Όλα αυτά αλλάζουν όταν βρίσκει το Death Note (Βιβλίο Θανάτου), ένα βιβλίο που του επιτρέπει να ελέγχει τον επίσης βαριεστημένο θεό θανάτου Ριούκ. Το μόνο που χρειάζεται να κάνει ο Light είναι να γράψει το όνομα ενός ατόμου στο βιβλίο και το άτομο αυτό πεθαίνει ! Κατευθείαν αρχίζει να σκοτώνει εγκληματίες, αλλά η αστυνομία τον κυνηγά ανηλεώς. Όταν ο μυστηριώδης και φαινομενικά ανίκητος ντετέκτιβ Λ αρχίζει να κυνηγά τον Light, το αποτέλεσμα είναι μια θανατηφόρα μάχη διάνοιας και στρατηγικής !
X-FORCE: ANGELS AND DEMONS

X-FORCE: ANGELS AND DEMONS

Εκδοτικός Οίκος
MARVEL COMICS
Συγγραφέας
Κατηγορία
Comics
Περιγραφή
Υπάρχουν ορισμένα όρια που οι X-men έχουν ορκιστεί να μην περάσουν ποτέ. Μετά όμως από τα συγκλονιστικά γεγονότα του Messiah Complex, ο Κύκλωπας (Cyclops) αντιλαμβάνεται ότι ορισμένοι εχθροί των μεταλλαγμένων πρέπει να αντιμετωπιστούν μόνιμα ! Και οι X-men δεν μπορούν να το μάθουν! Εδώ μπαίνουν οι Wolverine, Warpath, X23 και Wolfsbane.
SHAMAN WARRIOR

SHAMAN WARRIOR

Εκδοτικός Οίκος
DARK HORSE COMICS
Συγγραφέας
Κατηγορία
Comics
Περιγραφή
Ο Γιαρόνγκ και ο πιστός του υπηρέτη Μπατού, στέλνονται σε μια έρημη περιοχή σε αποστολή για λογαριασμό του βασιλιά τους. Οι ήρωες μας σύντομα θα βρεθούν σε μια ανεμοθύελλα πολιτικών κινήσεων και δολοπλοκιών που πρόκειται να αλλάξει τις ζωές τους για πάντα. Όταν ο Γιαρόνγκ τραυματίζεται θανάσιμα, ο Μπατού πρέπει να κρατήσει την υπόσχεση του να φροντίσει το παιδί του αφέντη του. Ο Γιαρόνγκ παράλληλα αποκαλύπτει την πραγματική του φύση σε αυτούς που τον κυνηγούν – την θανάσιμη δύναμη ενός πολεμιστή Shaman.
THE ULTIMATES 3

THE ULTIMATES 3

Εκδοτικός Οίκος
MARVEL COMICS
Συγγραφέας
Κατηγορία
Comics
Περιγραφή
Μετά από μια σειρά αποκαλύψεων σχετικά με τον Τόνυ Στάρκ (Iron Man), οι Avengers δέχονται μια ξαφνική επίθεση που αφήνει πολλά ερωτήματα. Για να βρουν απαντήσεις οι Avengers θα καταφύγουν στην Savage Land, όπου φαινομενικά ο εχθρός είναι ορατός. Όμως η πορεία των γεγονότων θα φέρει στο προσκήνιο αναπάντεχες απαντήσεις και δραματικές περιπλοκές που θα αλλάξουν κάθε προσδοκία αλλά και θα επηρεάσουν και τον ίδιο τον πυρήνα των Avengers

Η ομάδα μας

Ημερολόγιο

Τελευταία άρθρα

Συνέντευξη με την Αγγελική Ράδου

Η Αγγελική Ράδου μιλάει στην Αφροδίτη Δημοπούλου και το Diavasame.gr με αφορμή το τελευταίο της βιβλίο "Φάντασμα στο χιόνι" (εκδόσεις Momentum).
26.04.2020
Περισσότερα

Συνέντευξη με τον Κύρο Πόντε

Ο Κύρο Πόντε, φιλολογικό ψευδώνυμο του Κυριάκου Σιδηρόπουλου, μιλάει στην Ευμορφία Ζήση και το Diavasame.gr, με αφορμή το τελευταίο του βιβλίο "Ένας περίεργος ξένος" (εκδόσεις Γκοβόστη).
29.03.2020
Περισσότερα

Περιπλανήσεις σε ξένη γλώσσα / Platform Seven

Η Αφροδίτη Δημοπούλου στη στήλη της με τίτλο "Περιπλανήσεις σε ξένη γλώσσα", με όχημα την αγγλική γλώσσα κάθε μήνα παρουσιάζει επιλογές της από την ξενόγλωσση λογοτεχνία.

Platform Seven
24.02.2020
Περισσότερα

Κριτικές αναγνωστών

ΣΚΙΕΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΙΝΝΣΜΟΥΘ ΣΚΙΕΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΙΝΝΣΜΟΥΘ Ξένη Λογοτεχνία ΣΥΛΛΟΓΗ JEMMA PRESS 22/11/63 22/11/63 Ξένη Λογοτεχνία Stephen King BELL ΣΙΝΟΥΧΕ, Ο ΑΙΓΥΠΤΙΟΣ ΣΙΝΟΥΧΕ, Ο ΑΙΓΥΠΤΙΟΣ Ξένη Λογοτεχνία Mika Waltari ΚΑΛΕΝΤΗΣ ΠΕΤΡΑ ΚΑΙ ΜΕΛΙ ΠΕΤΡΑ ΚΑΙ ΜΕΛΙ Ελληνική Λογοτεχνία Χριστίνα Ζέμπη ΩΚΕΑΝΙΔΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΟΥΜΠΟΪΣΣΕΣ ΜΕΛΑΓΧΟΛΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΟΥΜΠΟΪΣΣΕΣ ΜΕΛΑΓΧΟΛΟΥΝ Ξένη Λογοτεχνία Tom Robbins ΑΙΟΛΟΣ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΩΝ ΠΑΡΙΣΙΩΝ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΩΝ ΠΑΡΙΣΙΩΝ Ξένη Λογοτεχνία Victor Hugo ΣΜΙΛΗ ΑΜ' ΕΠΟΣ ΑΝΕΡΓΩΝ ΑΜ' ΕΠΟΣ ΑΝΕΡΓΩΝ Ελληνική Λογοτεχνία ΟΜΑΔΑ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ VAKXIKON.GR ΤΟ ΥΓΡΟΝ ΠΥΡ ΚΑΙ Η ΣΥΜΒΟΛΗ ΤΟΥ ΣΤΗ ΒΥΖΑΝΤΙΝΗ ΙΣΧΥ ΤΟ ΥΓΡΟΝ ΠΥΡ ΚΑΙ Η ΣΥΜΒΟΛΗ ΤΟΥ ΣΤΗ ΒΥΖΑΝΤΙΝΗ ΙΣΧΥ Ιστορία/Δοκίμιο/Μελέτη Κωνσταντίνος Καρατόλιος HISTORICAL QUEST ΑΕΤΟΙ ΚΑΙ ΛΥΚΟΙ ΑΕΤΟΙ ΚΑΙ ΛΥΚΟΙ Ελληνική Λογοτεχνία Βαγγέλης Κούτας ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ ΤΟ ΑΙΜΑ ΝΕΡΟ ΤΟ ΑΙΜΑ ΝΕΡΟ Ελληνική Λογοτεχνία Χάρης Βλαβιανός ΠΑΤΑΚΗΣ ΜΕΓΑΛΩΝΟΝΤΑΣ (ΜΕ) ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΜΕΓΑΛΩΝΟΝΤΑΣ (ΜΕ) ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ Διάφορα Κώστας Γκοτζαμάνης ΠΑΤΑΚΗΣ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΩΝ ΑΓΓΕΛΩΝ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΩΝ ΑΓΓΕΛΩΝ Ελληνική Λογοτεχνία Αντώνης Μπουλούτζας ΚΑΣΤΑΝΙΩΤΗΣ ΧΩΡΙΣ ΑΕΡΟΣΑΚΟ ΧΩΡΙΣ ΑΕΡΟΣΑΚΟ Ελληνική Λογοτεχνία Γαβριήλ Αλεξάνδρου ΙΩΛΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣΚΟΝΗ ΣΤΗ ΣΚΙΑ ΜΟΥ ΧΡΥΣΟΣΚΟΝΗ ΣΤΗ ΣΚΙΑ ΜΟΥ Ελληνική Λογοτεχνία Γεωργία Μαμά ΠΑΡΑΞΕΝΕΣ ΜΕΡΕΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΓΡΙΑ ΣΚΥΛΙΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΓΡΙΑ ΣΚΥΛΙΑ Ξένη Λογοτεχνία Ian Rankin ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΡΕ ΦΩΤΕΙΝΗ; ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΡΕ ΦΩΤΕΙΝΗ; Ελληνική Λογοτεχνία Τρύφων Ζαχαριάδης ΑΡΜΟΣ Η ΑΠΟΠΕΙΡΑ Η ΑΠΟΠΕΙΡΑ Ελληνική Λογοτεχνία Μιμή Φιλιππίδη-Θεοχάρη ΩΚΕΑΝΙΔΑ