Έχουμε διαβάσει 2998 βιβλία
DEATH NOTE

DEATH NOTE

Εκδοτικός Οίκος
VIZ MEDIA
Συγγραφέας
Κατηγορία
Comics
Περιγραφή
Ο Light Yagami είναι ο καλύτερος μαθητής της τάξης του και βαριέται αφόρητα ! Όλα αυτά αλλάζουν όταν βρίσκει το Death Note (Βιβλίο Θανάτου), ένα βιβλίο που του επιτρέπει να ελέγχει τον επίσης βαριεστημένο θεό θανάτου Ριούκ. Το μόνο που χρειάζεται να κάνει ο Light είναι να γράψει το όνομα ενός ατόμου στο βιβλίο και το άτομο αυτό πεθαίνει ! Κατευθείαν αρχίζει να σκοτώνει εγκληματίες, αλλά η αστυνομία τον κυνηγά ανηλεώς. Όταν ο μυστηριώδης και φαινομενικά ανίκητος ντετέκτιβ Λ αρχίζει να κυνηγά τον Light, το αποτέλεσμα είναι μια θανατηφόρα μάχη διάνοιας και στρατηγικής !
X-FORCE: ANGELS AND DEMONS

X-FORCE: ANGELS AND DEMONS

Εκδοτικός Οίκος
MARVEL COMICS
Συγγραφέας
Κατηγορία
Comics
Περιγραφή
Υπάρχουν ορισμένα όρια που οι X-men έχουν ορκιστεί να μην περάσουν ποτέ. Μετά όμως από τα συγκλονιστικά γεγονότα του Messiah Complex, ο Κύκλωπας (Cyclops) αντιλαμβάνεται ότι ορισμένοι εχθροί των μεταλλαγμένων πρέπει να αντιμετωπιστούν μόνιμα ! Και οι X-men δεν μπορούν να το μάθουν! Εδώ μπαίνουν οι Wolverine, Warpath, X23 και Wolfsbane.
SHAMAN WARRIOR

SHAMAN WARRIOR

Εκδοτικός Οίκος
DARK HORSE COMICS
Συγγραφέας
Κατηγορία
Comics
Περιγραφή
Ο Γιαρόνγκ και ο πιστός του υπηρέτη Μπατού, στέλνονται σε μια έρημη περιοχή σε αποστολή για λογαριασμό του βασιλιά τους. Οι ήρωες μας σύντομα θα βρεθούν σε μια ανεμοθύελλα πολιτικών κινήσεων και δολοπλοκιών που πρόκειται να αλλάξει τις ζωές τους για πάντα. Όταν ο Γιαρόνγκ τραυματίζεται θανάσιμα, ο Μπατού πρέπει να κρατήσει την υπόσχεση του να φροντίσει το παιδί του αφέντη του. Ο Γιαρόνγκ παράλληλα αποκαλύπτει την πραγματική του φύση σε αυτούς που τον κυνηγούν – την θανάσιμη δύναμη ενός πολεμιστή Shaman.
THE ULTIMATES 3

THE ULTIMATES 3

Εκδοτικός Οίκος
MARVEL COMICS
Συγγραφέας
Κατηγορία
Comics
Περιγραφή
Μετά από μια σειρά αποκαλύψεων σχετικά με τον Τόνυ Στάρκ (Iron Man), οι Avengers δέχονται μια ξαφνική επίθεση που αφήνει πολλά ερωτήματα. Για να βρουν απαντήσεις οι Avengers θα καταφύγουν στην Savage Land, όπου φαινομενικά ο εχθρός είναι ορατός. Όμως η πορεία των γεγονότων θα φέρει στο προσκήνιο αναπάντεχες απαντήσεις και δραματικές περιπλοκές που θα αλλάξουν κάθε προσδοκία αλλά και θα επηρεάσουν και τον ίδιο τον πυρήνα των Avengers
BATMAN “HUSH”

BATMAN “HUSH”

Εκδοτικός Οίκος
DC
Συγγραφέας
Κατηγορία
Comics
Περιγραφή
Το Batman “Hush” είναι ίσως μια από καλύτερες σειρές που έχουν κυκλοφορήσει για τον ήρωα μας. Η πλοκή αφορά ένα δαιμόνιο παιχνίδι μυστηρίου που στήνεται γύρω από τον Batman, μετά από την επιτυχημένη του προσπάθεια να σώσει ένα παιδί που είχε πέσει θύμα απαγωγής. Στην συνέχεια παλιοί εχθροί, γρίφοι και αναπάντητα ερωτήματα στήνονται σαν πιόνια σε σκακιέρα, καλώντας τον μεγαλύτερο ντετέκτιβ του κόσμου να παίξει το πιο κρίσιμο παιχνίδι της ζωής του.
WOLVERINE: OLD MAN LOGAN

WOLVERINE: OLD MAN LOGAN

Εκδοτικός Οίκος
MARVEL COMICS
Συγγραφέας
Κατηγορία
Comics
Περιγραφή
Το Wolverine: Old Man Logan είναι μια ιστορία που διαδραματίζεται 50 χρόνια στο μέλλον. Όλοι οι υπέρ-ήρωες έχουν νικηθεί και ο Λυκομάτης (Wolverine), μαζί με έναν σχεδόν τυφλό Γερακομάτη (Hawkeye) θα ξεκινήσει ένα επικίνδυνο ταξίδι ανάμεσα στις εναπομείναντες και διοικούμενες από εγκληματίες περιοχές της Αμερικής.

Η ομάδα μας

Ημερολόγιο

Τελευταία άρθρα

Τα πρώτα, σε αναγνώσεις κριτικών, βιβλία 1/6/2019-30/11/2019

Δημοσιεύουμε τη λίστα με τα πρώτα, σε αναγνώσεις κριτικών βιβλία για ένα ολόκληρο εξάμηνο. Ρίξτε μια ματιά στην ενδιαφέρουσα λίστα που καλύπτει την περίοδο από 1/6/2019 έως 30/11/2019.
19.12.2019
Περισσότερα

Συνέντευξη με τη Νίτσα Μανωλά

Η Νίτσα Μανωλά με αφορμή το δίγλωσσο παραμύθι «Ο Συννεφούλης ταξιδεύει στην Ελλάδα», που έγραψε παρέα με τρεις ακόμα συγγραφείς και που κυκλοφόρησε πρόσφατα από τις εκδόσεις Υδροπλάνο, συνομιλεί με την Ελένη Κίτσου και το Diavasame.gr.
17.11.2019
Περισσότερα

Περιπλανήσεις σε ξένη γλώσσα / The Dutch House

Η Αφροδίτη Δημοπούλου στη στήλη της με τίτλο "Περιπλανήσεις σε ξένη γλώσσα", με όχημα την αγγλική γλώσσα κάθε μήνα παρουσιάζει επιλογές της από την ξενόγλωσση λογοτεχνία.

The Dutch House
10.11.2019
Περισσότερα

Κριτικές αναγνωστών

ΣΚΙΕΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΙΝΝΣΜΟΥΘ ΣΚΙΕΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΙΝΝΣΜΟΥΘ Ξένη Λογοτεχνία ΣΥΛΛΟΓΗ JEMMA PRESS 22/11/63 22/11/63 Ξένη Λογοτεχνία Stephen King BELL ΣΙΝΟΥΧΕ, Ο ΑΙΓΥΠΤΙΟΣ ΣΙΝΟΥΧΕ, Ο ΑΙΓΥΠΤΙΟΣ Ξένη Λογοτεχνία Mika Waltari ΚΑΛΕΝΤΗΣ ΠΕΤΡΑ ΚΑΙ ΜΕΛΙ ΠΕΤΡΑ ΚΑΙ ΜΕΛΙ Ελληνική Λογοτεχνία Χριστίνα Ζέμπη ΩΚΕΑΝΙΔΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΟΥΜΠΟΪΣΣΕΣ ΜΕΛΑΓΧΟΛΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΟΥΜΠΟΪΣΣΕΣ ΜΕΛΑΓΧΟΛΟΥΝ Ξένη Λογοτεχνία Tom Robbins ΑΙΟΛΟΣ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΩΝ ΠΑΡΙΣΙΩΝ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΩΝ ΠΑΡΙΣΙΩΝ Ξένη Λογοτεχνία Victor Hugo ΣΜΙΛΗ ΑΜ' ΕΠΟΣ ΑΝΕΡΓΩΝ ΑΜ' ΕΠΟΣ ΑΝΕΡΓΩΝ Ελληνική Λογοτεχνία ΟΜΑΔΑ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ VAKXIKON.GR ΤΟ ΥΓΡΟΝ ΠΥΡ ΚΑΙ Η ΣΥΜΒΟΛΗ ΤΟΥ ΣΤΗ ΒΥΖΑΝΤΙΝΗ ΙΣΧΥ ΤΟ ΥΓΡΟΝ ΠΥΡ ΚΑΙ Η ΣΥΜΒΟΛΗ ΤΟΥ ΣΤΗ ΒΥΖΑΝΤΙΝΗ ΙΣΧΥ Ιστορία/Δοκίμιο/Μελέτη Κωνσταντίνος Καρατόλιος HISTORICAL QUEST ΑΕΤΟΙ ΚΑΙ ΛΥΚΟΙ ΑΕΤΟΙ ΚΑΙ ΛΥΚΟΙ Ελληνική Λογοτεχνία Βαγγέλης Κούτας ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ ΤΟ ΑΙΜΑ ΝΕΡΟ ΤΟ ΑΙΜΑ ΝΕΡΟ Ελληνική Λογοτεχνία Χάρης Βλαβιανός ΠΑΤΑΚΗΣ ΜΕΓΑΛΩΝΟΝΤΑΣ (ΜΕ) ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΜΕΓΑΛΩΝΟΝΤΑΣ (ΜΕ) ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ Διάφορα Κώστας Γκοτζαμάνης ΠΑΤΑΚΗΣ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΩΝ ΑΓΓΕΛΩΝ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΩΝ ΑΓΓΕΛΩΝ Ελληνική Λογοτεχνία Αντώνης Μπουλούτζας ΚΑΣΤΑΝΙΩΤΗΣ ΧΩΡΙΣ ΑΕΡΟΣΑΚΟ ΧΩΡΙΣ ΑΕΡΟΣΑΚΟ Ελληνική Λογοτεχνία Γαβριήλ Αλεξάνδρου ΙΩΛΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣΚΟΝΗ ΣΤΗ ΣΚΙΑ ΜΟΥ ΧΡΥΣΟΣΚΟΝΗ ΣΤΗ ΣΚΙΑ ΜΟΥ Ελληνική Λογοτεχνία Γεωργία Μαμά ΠΑΡΑΞΕΝΕΣ ΜΕΡΕΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΓΡΙΑ ΣΚΥΛΙΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΓΡΙΑ ΣΚΥΛΙΑ Ξένη Λογοτεχνία Ian Rankin ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΡΕ ΦΩΤΕΙΝΗ; ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΡΕ ΦΩΤΕΙΝΗ; Ελληνική Λογοτεχνία Τρύφων Ζαχαριάδης ΑΡΜΟΣ Η ΑΠΟΠΕΙΡΑ Η ΑΠΟΠΕΙΡΑ Ελληνική Λογοτεχνία Μιμή Φιλιππίδη-Θεοχάρη ΩΚΕΑΝΙΔΑ