Έχουμε διαβάσει 2998 βιβλία
BATTLE POPE

BATTLE POPE

Εκδοτικός Οίκος
IMAGE COMICS
Συγγραφέας
Κατηγορία
Comics
Περιγραφή
Όταν ο προστάτης της Γης, Αρχάγγελος Μιχαήλ, αιχμαλωτίζεται από τον Σατανά, ο Θεός θα στρατολογήσει την βοήθεια του μοναδικού ανθρώπου που μπορεί να τον σώσει: τον γυναικά, πότη και ασύδοτο Πάπα. Με την βοήθεια του Ιησού, ο Πάπας θα προσπαθήσει να επιτύχει στην αποστολή του, πράγμα που μπορεί να σημαίνει ένα εισιτήριο για τον παράδεισο εάν τα καταφέρει ή ένα εισιτήριο για την κόλαση !!
WORLD WAR HULK: PROLOGUE

WORLD WAR HULK: PROLOGUE

Εκδοτικός Οίκος
MARVEL COMICS
Συγγραφέας
Κατηγορία
Comics
Περιγραφή
Πριν από ενάμιση χρόνο οι Illuminati τον εξόρισαν στο βαθύ διάστημα. Εκεί άρχισε μια νέα ζωή, μέχρι που του την στέρησαν. Τώρα πιο θυμωμένος από ποτέ ο Hulk κατευθύνεται στην Γη, μόνο με μια σκέψη : την απόλυτη εκδίκηση. Ποιος θα τολμήσει να σταθεί απέναντι από τον πράσινο καταστροφέα και να τον σταματήσει ;
CHONCHU

CHONCHU

Εκδοτικός Οίκος
DARK HORSE COMICS
Συγγραφέας
Κατηγορία
Comics
Περιγραφή
Συνολικά, το Chonchu είναι μια ευχάριστη περιπέτεια γεμάτη δράση, αναπάντητα ερωτήματα και ραδιουργίες, καθώς ένας πρωταγωνιστής αντι-ήρωας προσπαθεί να βρει απαντήσεις για τη λύτρωσή του αλλά και για να επιβιώσει !!
THOR: AGES OF THUNDER

THOR: AGES OF THUNDER

Εκδοτικός Οίκος
MARVEL COMICS
Συγγραφέας
Κατηγορία
Comics
Περιγραφή
Η ιστορία παρακολουθεί τον Θόρ, στις παλαιές ημέρες της Άσγκαρντ, όπου ο ηρωάς μας μπλέκεται και πάλι σε αιματοβαμμένες περιπέτειες. Οι ραδιουργίες των θεών και τα παιχνίδια εξουσίας εξισορροπούνται θαυμάσια με την μεσαιωνική ατμόσφαιρα που έχει δημιουργηθεί και για πρώτη φόρα ρίχνουμε μια ματιά στο παρελθόν ενός ήρωα που ίσως τελικά να μην ξέρουμε τόσο καλά.
MESSIAH COMPLEX

MESSIAH COMPLEX

Εκδοτικός Οίκος
MARVEL COMICS
Συγγραφέας
Κατηγορία
Comics
Περιγραφή
Το μεγαλύτερο γεγονός στην ιστορία των X-Men, την τελευταία δεκαετία έφτασε !! Ενώ η πιθανότητα ενός μέλλοντος για τους μεταλλαγμένους δεν φαινόταν δυνατή, μια νέα ελπίδα εμφανίζεται. Όμως οι X-Men δεν είναι εκεί για να την συναντήσουν, τους προλαβαίνουν οι Marauders και οι Purifiers. Και μια ξέφρενη κούρσα αρχίζει για το ποιος θα καταφέρει να πάρει το πρώτο μεταλλαγμένο μωρό (μετά τα γεγονότα του σπιτιού του Μ.)
ELEKTRA: DARK REIGN

ELEKTRA: DARK REIGN

Εκδοτικός Οίκος
MARVEL COMICS
Συγγραφέας
Κατηγορία
Comics
Περιγραφή
Μετά τα γεγονότα του Secret Invasion, η Ηλέκτρα βγαίνει από ένα διαστημόπλοιο των Σκραλ (Scrull) χτυπημένη άσχημα και μπερδεμένη. Σε αυτήν την αδύναμη κατάσταση προσπαθεί να δραπετεύσει. Ο Iron Man την γλιτώνει από βέβαιο θάνατο και οδηγείται μακριά για ανάρρωση. Καθώς αναρρώνει το πολιτικό σκηνικό αλλάζει, η SHIELD μετατρέπεται σε HAMMER και η Ηλέκτρα από ασθενής σε κρατούμενη. Ο Όζμπορν μαθαίνει ότι η Ηλέκτρα ήταν η μόνη κρατούμενη που οι Σκραλ βασάνισαν και έκαναν πάνω της πειράματα. Και θέλει να μάθει το γιατί. Η Ηλέκτρα όμως δεν μιλάει….

Η ομάδα μας

Ημερολόγιο

Τελευταία άρθρα

Τα πρώτα, σε αναγνώσεις κριτικών, βιβλία 1/6/2019-30/11/2019

Δημοσιεύουμε τη λίστα με τα πρώτα, σε αναγνώσεις κριτικών βιβλία για ένα ολόκληρο εξάμηνο. Ρίξτε μια ματιά στην ενδιαφέρουσα λίστα που καλύπτει την περίοδο από 1/6/2019 έως 30/11/2019.
19.12.2019
Περισσότερα

Συνέντευξη με τη Νίτσα Μανωλά

Η Νίτσα Μανωλά με αφορμή το δίγλωσσο παραμύθι «Ο Συννεφούλης ταξιδεύει στην Ελλάδα», που έγραψε παρέα με τρεις ακόμα συγγραφείς και που κυκλοφόρησε πρόσφατα από τις εκδόσεις Υδροπλάνο, συνομιλεί με την Ελένη Κίτσου και το Diavasame.gr.
17.11.2019
Περισσότερα

Περιπλανήσεις σε ξένη γλώσσα / The Dutch House

Η Αφροδίτη Δημοπούλου στη στήλη της με τίτλο "Περιπλανήσεις σε ξένη γλώσσα", με όχημα την αγγλική γλώσσα κάθε μήνα παρουσιάζει επιλογές της από την ξενόγλωσση λογοτεχνία.

The Dutch House
10.11.2019
Περισσότερα

Κριτικές αναγνωστών

ΣΚΙΕΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΙΝΝΣΜΟΥΘ ΣΚΙΕΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΙΝΝΣΜΟΥΘ Ξένη Λογοτεχνία ΣΥΛΛΟΓΗ JEMMA PRESS 22/11/63 22/11/63 Ξένη Λογοτεχνία Stephen King BELL ΣΙΝΟΥΧΕ, Ο ΑΙΓΥΠΤΙΟΣ ΣΙΝΟΥΧΕ, Ο ΑΙΓΥΠΤΙΟΣ Ξένη Λογοτεχνία Mika Waltari ΚΑΛΕΝΤΗΣ ΠΕΤΡΑ ΚΑΙ ΜΕΛΙ ΠΕΤΡΑ ΚΑΙ ΜΕΛΙ Ελληνική Λογοτεχνία Χριστίνα Ζέμπη ΩΚΕΑΝΙΔΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΟΥΜΠΟΪΣΣΕΣ ΜΕΛΑΓΧΟΛΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΟΥΜΠΟΪΣΣΕΣ ΜΕΛΑΓΧΟΛΟΥΝ Ξένη Λογοτεχνία Tom Robbins ΑΙΟΛΟΣ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΩΝ ΠΑΡΙΣΙΩΝ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΩΝ ΠΑΡΙΣΙΩΝ Ξένη Λογοτεχνία Victor Hugo ΣΜΙΛΗ ΑΜ' ΕΠΟΣ ΑΝΕΡΓΩΝ ΑΜ' ΕΠΟΣ ΑΝΕΡΓΩΝ Ελληνική Λογοτεχνία ΟΜΑΔΑ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ VAKXIKON.GR ΤΟ ΥΓΡΟΝ ΠΥΡ ΚΑΙ Η ΣΥΜΒΟΛΗ ΤΟΥ ΣΤΗ ΒΥΖΑΝΤΙΝΗ ΙΣΧΥ ΤΟ ΥΓΡΟΝ ΠΥΡ ΚΑΙ Η ΣΥΜΒΟΛΗ ΤΟΥ ΣΤΗ ΒΥΖΑΝΤΙΝΗ ΙΣΧΥ Ιστορία/Δοκίμιο/Μελέτη Κωνσταντίνος Καρατόλιος HISTORICAL QUEST ΑΕΤΟΙ ΚΑΙ ΛΥΚΟΙ ΑΕΤΟΙ ΚΑΙ ΛΥΚΟΙ Ελληνική Λογοτεχνία Βαγγέλης Κούτας ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ ΤΟ ΑΙΜΑ ΝΕΡΟ ΤΟ ΑΙΜΑ ΝΕΡΟ Ελληνική Λογοτεχνία Χάρης Βλαβιανός ΠΑΤΑΚΗΣ ΜΕΓΑΛΩΝΟΝΤΑΣ (ΜΕ) ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΜΕΓΑΛΩΝΟΝΤΑΣ (ΜΕ) ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ Διάφορα Κώστας Γκοτζαμάνης ΠΑΤΑΚΗΣ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΩΝ ΑΓΓΕΛΩΝ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΩΝ ΑΓΓΕΛΩΝ Ελληνική Λογοτεχνία Αντώνης Μπουλούτζας ΚΑΣΤΑΝΙΩΤΗΣ ΧΩΡΙΣ ΑΕΡΟΣΑΚΟ ΧΩΡΙΣ ΑΕΡΟΣΑΚΟ Ελληνική Λογοτεχνία Γαβριήλ Αλεξάνδρου ΙΩΛΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣΚΟΝΗ ΣΤΗ ΣΚΙΑ ΜΟΥ ΧΡΥΣΟΣΚΟΝΗ ΣΤΗ ΣΚΙΑ ΜΟΥ Ελληνική Λογοτεχνία Γεωργία Μαμά ΠΑΡΑΞΕΝΕΣ ΜΕΡΕΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΓΡΙΑ ΣΚΥΛΙΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΓΡΙΑ ΣΚΥΛΙΑ Ξένη Λογοτεχνία Ian Rankin ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΡΕ ΦΩΤΕΙΝΗ; ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΡΕ ΦΩΤΕΙΝΗ; Ελληνική Λογοτεχνία Τρύφων Ζαχαριάδης ΑΡΜΟΣ Η ΑΠΟΠΕΙΡΑ Η ΑΠΟΠΕΙΡΑ Ελληνική Λογοτεχνία Μιμή Φιλιππίδη-Θεοχάρη ΩΚΕΑΝΙΔΑ