Έχουμε διαβάσει 3025 βιβλία
BLADE OF THE IMΜORTAL

BLADE OF THE IMΜORTAL

Εκδοτικός Οίκος
DARK HORSE COMICS
Συγγραφέας
Κατηγορία
Comics
Περιγραφή
O Manji, ένας περιπλανώμενος πολεμιστής στην φεουδαρχική Ιαπωνία, έχει την κατάρα της αθανασίας. Για να απαλλάξει τον εαυτό του από αυτήν την κατάρα, θα πρέπει να σφάξει 1000 διαβολικούς ανθρώπους. Η περιπέτεια του θα αρχίσει όταν έναν νεαρό κορίτσι θα αναζητήσει την βοήθεια του, για να εκδικηθεί τον θάνατο τον γονιών της. Και το ταξίδι του μπορεί να τελειώσει μόνο με το αίμα χιλίων εχθρών.
CLAYMORE

CLAYMORE

Εκδοτικός Οίκος
VIZ MEDIA
Συγγραφέας
Κατηγορία
Comics
Περιγραφή
Σε έναν κόσμο όπου τέρατα, τα οποία αποκαλούνται Yoma, σκοτώνουν αθώους ανθρώπους για να τραφούν, η μόνη λύση είναι οι πολεμίστριες Claymore, μισές άνθρωποι, μισές Yoma, που μπορούν να τα σκοτώσουν. Όμως η οργάνωση τους περιτριγυρίζεται από πολλά μυστικά, τα οποία μπορούν να ανατρέψουν την ισορροπία του κόσμου.
BATTLE POPE

BATTLE POPE

Εκδοτικός Οίκος
IMAGE COMICS
Συγγραφέας
Κατηγορία
Comics
Περιγραφή
Όταν ο προστάτης της Γης, Αρχάγγελος Μιχαήλ, αιχμαλωτίζεται από τον Σατανά, ο Θεός θα στρατολογήσει την βοήθεια του μοναδικού ανθρώπου που μπορεί να τον σώσει: τον γυναικά, πότη και ασύδοτο Πάπα. Με την βοήθεια του Ιησού, ο Πάπας θα προσπαθήσει να επιτύχει στην αποστολή του, πράγμα που μπορεί να σημαίνει ένα εισιτήριο για τον παράδεισο εάν τα καταφέρει ή ένα εισιτήριο για την κόλαση !!
WORLD WAR HULK: PROLOGUE

WORLD WAR HULK: PROLOGUE

Εκδοτικός Οίκος
MARVEL COMICS
Συγγραφέας
Κατηγορία
Comics
Περιγραφή
Πριν από ενάμιση χρόνο οι Illuminati τον εξόρισαν στο βαθύ διάστημα. Εκεί άρχισε μια νέα ζωή, μέχρι που του την στέρησαν. Τώρα πιο θυμωμένος από ποτέ ο Hulk κατευθύνεται στην Γη, μόνο με μια σκέψη : την απόλυτη εκδίκηση. Ποιος θα τολμήσει να σταθεί απέναντι από τον πράσινο καταστροφέα και να τον σταματήσει ;
CHONCHU

CHONCHU

Εκδοτικός Οίκος
DARK HORSE COMICS
Συγγραφέας
Κατηγορία
Comics
Περιγραφή
Συνολικά, το Chonchu είναι μια ευχάριστη περιπέτεια γεμάτη δράση, αναπάντητα ερωτήματα και ραδιουργίες, καθώς ένας πρωταγωνιστής αντι-ήρωας προσπαθεί να βρει απαντήσεις για τη λύτρωσή του αλλά και για να επιβιώσει !!
THOR: AGES OF THUNDER

THOR: AGES OF THUNDER

Εκδοτικός Οίκος
MARVEL COMICS
Συγγραφέας
Κατηγορία
Comics
Περιγραφή
Η ιστορία παρακολουθεί τον Θόρ, στις παλαιές ημέρες της Άσγκαρντ, όπου ο ηρωάς μας μπλέκεται και πάλι σε αιματοβαμμένες περιπέτειες. Οι ραδιουργίες των θεών και τα παιχνίδια εξουσίας εξισορροπούνται θαυμάσια με την μεσαιωνική ατμόσφαιρα που έχει δημιουργηθεί και για πρώτη φόρα ρίχνουμε μια ματιά στο παρελθόν ενός ήρωα που ίσως τελικά να μην ξέρουμε τόσο καλά.

Η ομάδα μας

Ημερολόγιο

Τελευταία άρθρα

Συνέντευξη με την Αγγελική Ράδου

Η Αγγελική Ράδου μιλάει στην Αφροδίτη Δημοπούλου και το Diavasame.gr με αφορμή το τελευταίο της βιβλίο "Φάντασμα στο χιόνι" (εκδόσεις Momentum).
26.04.2020
Περισσότερα

Συνέντευξη με τον Κύρο Πόντε

Ο Κύρο Πόντε, φιλολογικό ψευδώνυμο του Κυριάκου Σιδηρόπουλου, μιλάει στην Ευμορφία Ζήση και το Diavasame.gr, με αφορμή το τελευταίο του βιβλίο "Ένας περίεργος ξένος" (εκδόσεις Γκοβόστη).
29.03.2020
Περισσότερα

Περιπλανήσεις σε ξένη γλώσσα / Platform Seven

Η Αφροδίτη Δημοπούλου στη στήλη της με τίτλο "Περιπλανήσεις σε ξένη γλώσσα", με όχημα την αγγλική γλώσσα κάθε μήνα παρουσιάζει επιλογές της από την ξενόγλωσση λογοτεχνία.

Platform Seven
24.02.2020
Περισσότερα

Κριτικές αναγνωστών

ΣΚΙΕΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΙΝΝΣΜΟΥΘ ΣΚΙΕΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΙΝΝΣΜΟΥΘ Ξένη Λογοτεχνία ΣΥΛΛΟΓΗ JEMMA PRESS 22/11/63 22/11/63 Ξένη Λογοτεχνία Stephen King BELL ΣΙΝΟΥΧΕ, Ο ΑΙΓΥΠΤΙΟΣ ΣΙΝΟΥΧΕ, Ο ΑΙΓΥΠΤΙΟΣ Ξένη Λογοτεχνία Mika Waltari ΚΑΛΕΝΤΗΣ ΠΕΤΡΑ ΚΑΙ ΜΕΛΙ ΠΕΤΡΑ ΚΑΙ ΜΕΛΙ Ελληνική Λογοτεχνία Χριστίνα Ζέμπη ΩΚΕΑΝΙΔΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΟΥΜΠΟΪΣΣΕΣ ΜΕΛΑΓΧΟΛΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΟΥΜΠΟΪΣΣΕΣ ΜΕΛΑΓΧΟΛΟΥΝ Ξένη Λογοτεχνία Tom Robbins ΑΙΟΛΟΣ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΩΝ ΠΑΡΙΣΙΩΝ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΩΝ ΠΑΡΙΣΙΩΝ Ξένη Λογοτεχνία Victor Hugo ΣΜΙΛΗ ΑΜ' ΕΠΟΣ ΑΝΕΡΓΩΝ ΑΜ' ΕΠΟΣ ΑΝΕΡΓΩΝ Ελληνική Λογοτεχνία ΟΜΑΔΑ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ VAKXIKON.GR ΤΟ ΥΓΡΟΝ ΠΥΡ ΚΑΙ Η ΣΥΜΒΟΛΗ ΤΟΥ ΣΤΗ ΒΥΖΑΝΤΙΝΗ ΙΣΧΥ ΤΟ ΥΓΡΟΝ ΠΥΡ ΚΑΙ Η ΣΥΜΒΟΛΗ ΤΟΥ ΣΤΗ ΒΥΖΑΝΤΙΝΗ ΙΣΧΥ Ιστορία/Δοκίμιο/Μελέτη Κωνσταντίνος Καρατόλιος HISTORICAL QUEST ΑΕΤΟΙ ΚΑΙ ΛΥΚΟΙ ΑΕΤΟΙ ΚΑΙ ΛΥΚΟΙ Ελληνική Λογοτεχνία Βαγγέλης Κούτας ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ ΤΟ ΑΙΜΑ ΝΕΡΟ ΤΟ ΑΙΜΑ ΝΕΡΟ Ελληνική Λογοτεχνία Χάρης Βλαβιανός ΠΑΤΑΚΗΣ ΜΕΓΑΛΩΝΟΝΤΑΣ (ΜΕ) ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΜΕΓΑΛΩΝΟΝΤΑΣ (ΜΕ) ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ Διάφορα Κώστας Γκοτζαμάνης ΠΑΤΑΚΗΣ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΩΝ ΑΓΓΕΛΩΝ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΩΝ ΑΓΓΕΛΩΝ Ελληνική Λογοτεχνία Αντώνης Μπουλούτζας ΚΑΣΤΑΝΙΩΤΗΣ ΧΩΡΙΣ ΑΕΡΟΣΑΚΟ ΧΩΡΙΣ ΑΕΡΟΣΑΚΟ Ελληνική Λογοτεχνία Γαβριήλ Αλεξάνδρου ΙΩΛΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣΚΟΝΗ ΣΤΗ ΣΚΙΑ ΜΟΥ ΧΡΥΣΟΣΚΟΝΗ ΣΤΗ ΣΚΙΑ ΜΟΥ Ελληνική Λογοτεχνία Γεωργία Μαμά ΠΑΡΑΞΕΝΕΣ ΜΕΡΕΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΓΡΙΑ ΣΚΥΛΙΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΓΡΙΑ ΣΚΥΛΙΑ Ξένη Λογοτεχνία Ian Rankin ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΡΕ ΦΩΤΕΙΝΗ; ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΡΕ ΦΩΤΕΙΝΗ; Ελληνική Λογοτεχνία Τρύφων Ζαχαριάδης ΑΡΜΟΣ Η ΑΠΟΠΕΙΡΑ Η ΑΠΟΠΕΙΡΑ Ελληνική Λογοτεχνία Μιμή Φιλιππίδη-Θεοχάρη ΩΚΕΑΝΙΔΑ