Έχουμε διαβάσει 3013 βιβλία
SOUL EATER

SOUL EATER

Εκδοτικός Οίκος
YEN PRESS
Συγγραφέας
Κατηγορία
Comics
Περιγραφή
Η Μάκα, μια Μάστερ των όπλων, είναι αποφασισμένη να μετατρέψει τον συνεργάτης της, μια ζωντανή λεπίδα δρεπανιού σαν και αυτό που χρησιμοποιεί ο Χάρος, τον Soul Eater, στο υπέρτατο όπλο, πιο ισχυρό και από αυτό του Χάρου. Επιφορτισμένη με το καθήκον να ‘θερίζει’ προβληματικές ψυχές η Μάκα και οι συμφοιτητές της προσπαθούν να τελειοποιήσουν τον χειρισμό των όπλων τους καθώς αντιμετωπίζουν παράξενες καταστάσεις.
DARK REIGN: THE LIST - DAREDEVIL

DARK REIGN: THE LIST - DAREDEVIL

Εκδοτικός Οίκος
MARVEL COMICS
Συγγραφέας
Κατηγορία
Comics
Περιγραφή
Ο Matt Murdock, γνωστός και ως Daredevil, αποδέχεται την ηγεσία της εγκληματικής οργάνωσης HAND, σε μια προσπάθεια να εμποδίσει τον Kingpin από το να αναλάβει αυτός και με την ελπίδα ότι μπορεί να αλλάξει τα πράγματα εκ των έσω. Το βήμα αυτό δεν περνάει απαρατήρητο από τον Όσμπορν, ο οποίος τώρα πλέον θεωρεί τον Daredevil απειλή και αναθέτει στον Bullseye (ορκισμένο και παλαιό εχθρό) να τον σκοτώσει. Οι εξελίξεις θα είναι αναπάντεχες…..
BERSERK

BERSERK

Εκδοτικός Οίκος
DARK HORSE COMICS
Συγγραφέας
Κατηγορία
Comics
Περιγραφή
Ο Guts, ο Μαύρος Ξιφομάχος, περιπλανιέται σε έναν μεσαιωνικό κόσμο σφάζοντας δαίμονες, οι οποίοι έλκονται από το δαιμονικό σημάδι που έχει στον λαιμό του. Μέσω μιας σκληρής παιδικής ηλικίας, την οποία πέρασε ζώντας με μισθοφόρους, απέκτησε υπεράνθρωπη δύναμη, την οποία χρησιμοποιεί μαζί με το γιγάντιο σπαθί του και το προσθετικό χέρι του για να επιβιώσει. Τον συντροφεύει ένα ξωτικό ονομαζόμενο Πακ (Puck). Στην πορεία του για εκδίκηση, ως προς αυτόν που του έκανε το δαιμονικό σημάδι, συναντά πολλά ενδιαφέροντα άτομα και πλάσματα, τα οποία επηρεάζονται από αυτόν με τον ένα ή τον άλλο τρόπο.
BPRD – THE UNIVERSAL MACHINE

BPRD – THE UNIVERSAL MACHINE

Εκδοτικός Οίκος
DARK HORSE COMICS
Συγγραφέας
Κατηγορία
Comics
Περιγραφή
Μετά από μια πληροφορία σχετικά με το που βρίσκεται ένα εξαιρετικά σημαντικό και σπάνιο βιβλίο, η Professor Kate Corrigan μαζί με έναν πράκτορα της οργάνωσης BPRD θα ξεκινήσουν για ένα απλό ταξίδι για να το ανακτήσουν. Τι κρύβετε όμως πίσω από αυτήν την φαινομενικά αθώα πρόσκληση ενός βιβλιοπώλη; Μια περιπέτεια για γερά νεύρα αρχίζει……..
THE IMMORTAL IRON FIST #1

THE IMMORTAL IRON FIST #1

Εκδοτικός Οίκος
MARVEL COMICS
Συγγραφέας
Κατηγορία
Comics
Περιγραφή
Πριν από πολλά χρόνια στην μυστικιστική πόλη του Kun' Lun, ο νεαρός Danny Rand κοιτάει μια στολή πίσω από μια βιτρίνα – την στολή του "Αθάνατου Iron Fist" - και ήξερε ότι μια ημέρα ήταν προορισμένος να την φορέσει. Αλλά από πού ήρθε η στολή; Γιατί περίμενε τον Danny τόσα χρόνια σαν σκιά από το μέλλον ; Οι απαντήσεις θα βρεθούν σε αυτήν επική ιστορία kung-fu, η οποία θα συντρίψει κάθε ιδέα του τι σημαίνει να είσαι ο αθάνατος Iron Fist!
BLADE OF THE IMΜORTAL

BLADE OF THE IMΜORTAL

Εκδοτικός Οίκος
DARK HORSE COMICS
Συγγραφέας
Κατηγορία
Comics
Περιγραφή
O Manji, ένας περιπλανώμενος πολεμιστής στην φεουδαρχική Ιαπωνία, έχει την κατάρα της αθανασίας. Για να απαλλάξει τον εαυτό του από αυτήν την κατάρα, θα πρέπει να σφάξει 1000 διαβολικούς ανθρώπους. Η περιπέτεια του θα αρχίσει όταν έναν νεαρό κορίτσι θα αναζητήσει την βοήθεια του, για να εκδικηθεί τον θάνατο τον γονιών της. Και το ταξίδι του μπορεί να τελειώσει μόνο με το αίμα χιλίων εχθρών.

Η ομάδα μας

Ημερολόγιο

Τελευταία άρθρα

Συνέντευξη με τον Κύρο Πόντε

Ο Κύρο Πόντε, φιλολογικό ψευδώνυμο του Κυριάκου Σιδηρόπουλου, μιλάει στην Ευμορφία Ζήση και το Diavasame.gr, με αφορμή το τελευταίο του βιβλίο "Ένας περίεργος ξένος" (εκδόσεις Γκοβόστη).
29.03.2020
Περισσότερα

Περιπλανήσεις σε ξένη γλώσσα / Platform Seven

Η Αφροδίτη Δημοπούλου στη στήλη της με τίτλο "Περιπλανήσεις σε ξένη γλώσσα", με όχημα την αγγλική γλώσσα κάθε μήνα παρουσιάζει επιλογές της από την ξενόγλωσση λογοτεχνία.

Platform Seven
24.02.2020
Περισσότερα

Τα πρώτα, σε αναγνώσεις κριτικών, βιβλία 1/6/2019-30/11/2019

Δημοσιεύουμε τη λίστα με τα πρώτα, σε αναγνώσεις κριτικών βιβλία για ένα ολόκληρο εξάμηνο. Ρίξτε μια ματιά στην ενδιαφέρουσα λίστα που καλύπτει την περίοδο από 1/6/2019 έως 30/11/2019.
19.12.2019
Περισσότερα

Κριτικές αναγνωστών

ΣΚΙΕΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΙΝΝΣΜΟΥΘ ΣΚΙΕΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΙΝΝΣΜΟΥΘ Ξένη Λογοτεχνία ΣΥΛΛΟΓΗ JEMMA PRESS 22/11/63 22/11/63 Ξένη Λογοτεχνία Stephen King BELL ΣΙΝΟΥΧΕ, Ο ΑΙΓΥΠΤΙΟΣ ΣΙΝΟΥΧΕ, Ο ΑΙΓΥΠΤΙΟΣ Ξένη Λογοτεχνία Mika Waltari ΚΑΛΕΝΤΗΣ ΠΕΤΡΑ ΚΑΙ ΜΕΛΙ ΠΕΤΡΑ ΚΑΙ ΜΕΛΙ Ελληνική Λογοτεχνία Χριστίνα Ζέμπη ΩΚΕΑΝΙΔΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΟΥΜΠΟΪΣΣΕΣ ΜΕΛΑΓΧΟΛΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΟΥΜΠΟΪΣΣΕΣ ΜΕΛΑΓΧΟΛΟΥΝ Ξένη Λογοτεχνία Tom Robbins ΑΙΟΛΟΣ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΩΝ ΠΑΡΙΣΙΩΝ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΩΝ ΠΑΡΙΣΙΩΝ Ξένη Λογοτεχνία Victor Hugo ΣΜΙΛΗ ΑΜ' ΕΠΟΣ ΑΝΕΡΓΩΝ ΑΜ' ΕΠΟΣ ΑΝΕΡΓΩΝ Ελληνική Λογοτεχνία ΟΜΑΔΑ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ VAKXIKON.GR ΤΟ ΥΓΡΟΝ ΠΥΡ ΚΑΙ Η ΣΥΜΒΟΛΗ ΤΟΥ ΣΤΗ ΒΥΖΑΝΤΙΝΗ ΙΣΧΥ ΤΟ ΥΓΡΟΝ ΠΥΡ ΚΑΙ Η ΣΥΜΒΟΛΗ ΤΟΥ ΣΤΗ ΒΥΖΑΝΤΙΝΗ ΙΣΧΥ Ιστορία/Δοκίμιο/Μελέτη Κωνσταντίνος Καρατόλιος HISTORICAL QUEST ΑΕΤΟΙ ΚΑΙ ΛΥΚΟΙ ΑΕΤΟΙ ΚΑΙ ΛΥΚΟΙ Ελληνική Λογοτεχνία Βαγγέλης Κούτας ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ ΤΟ ΑΙΜΑ ΝΕΡΟ ΤΟ ΑΙΜΑ ΝΕΡΟ Ελληνική Λογοτεχνία Χάρης Βλαβιανός ΠΑΤΑΚΗΣ ΜΕΓΑΛΩΝΟΝΤΑΣ (ΜΕ) ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΜΕΓΑΛΩΝΟΝΤΑΣ (ΜΕ) ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ Διάφορα Κώστας Γκοτζαμάνης ΠΑΤΑΚΗΣ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΩΝ ΑΓΓΕΛΩΝ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΩΝ ΑΓΓΕΛΩΝ Ελληνική Λογοτεχνία Αντώνης Μπουλούτζας ΚΑΣΤΑΝΙΩΤΗΣ ΧΩΡΙΣ ΑΕΡΟΣΑΚΟ ΧΩΡΙΣ ΑΕΡΟΣΑΚΟ Ελληνική Λογοτεχνία Γαβριήλ Αλεξάνδρου ΙΩΛΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣΚΟΝΗ ΣΤΗ ΣΚΙΑ ΜΟΥ ΧΡΥΣΟΣΚΟΝΗ ΣΤΗ ΣΚΙΑ ΜΟΥ Ελληνική Λογοτεχνία Γεωργία Μαμά ΠΑΡΑΞΕΝΕΣ ΜΕΡΕΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΓΡΙΑ ΣΚΥΛΙΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΓΡΙΑ ΣΚΥΛΙΑ Ξένη Λογοτεχνία Ian Rankin ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΡΕ ΦΩΤΕΙΝΗ; ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΡΕ ΦΩΤΕΙΝΗ; Ελληνική Λογοτεχνία Τρύφων Ζαχαριάδης ΑΡΜΟΣ Η ΑΠΟΠΕΙΡΑ Η ΑΠΟΠΕΙΡΑ Ελληνική Λογοτεχνία Μιμή Φιλιππίδη-Θεοχάρη ΩΚΕΑΝΙΔΑ