Έχουμε διαβάσει 3010 βιβλία
OOKU

OOKU

Εκδοτικός Οίκος
VIZ MEDIA
Συγγραφέας
Κατηγορία
Comics
Περιγραφή
Κατά την περίοδο Έντο στην Ιαπωνία, μια παράξενη αρρώστια αποκαλούμενη Κόκκινη Οστρακιά σκοτώνει τους άνδρες της χώρας. Μετά από οκτώ χρόνια από το πρώτο ξέσπασμα, τα 2/3 του πληθυσμού των ανδρών έχουν εξαλειφθεί. Οι γυναίκες έχουν αναλάβει τους ρόλους που παραδοσιακά κατείχαν οι άνδρες, ακόμα και της εξουσίας. Οι άνδρες, απαραίτητοι για την αναπαραγωγή, προστατεύονται προσεκτικά. Και οι πιο όμορφοι άνδρες στέλνονται να υπηρετήσουν στα ιδιαίτερα διαμερίσματα του παλατιού.
YOKAIDEN Volume 1

YOKAIDEN Volume 1

Εκδοτικός Οίκος
Del Rey Manga
Συγγραφέας
Κατηγορία
Comics
Περιγραφή
Το Yokaiden ακολουθεί τις περιπέτειες του Hamachi, ενός νεαρού αγοριού, στον κόσμο των πνευμάτων, yokai, όπου έχει πάει, στην προσπάθειά του να βρει ένα κάπα (αμφίβιο πλάσμα) που έχει κλέψει την ψυχή της γιαγιάς του.
HUNTER KILLER

HUNTER KILLER

Εκδοτικός Οίκος
Top Cow Productions
Συγγραφέας
Κατηγορία
Comics
Περιγραφή
Υπάρχουν υπέρ-άνθρωποι που ζουν ανάμεσα μας. Όταν παραβαίνουν τον νόμο, είναι δουλειά της ομάδας κρούσης Hunter Killer να επέμβουν. Για να κάνουν αυτό που λέει το όνομα τους, να κυνηγήσουν τους παραβάτες και να τους σκοτώσουν. Το πρόβλημα παρόλα αυτά είναι να τους βρουν πρώτα.
UNDERGROUND

UNDERGROUND

Εκδοτικός Οίκος
Συγγραφέας
Κατηγορία
Comics
Περιγραφή
Η Ρέϊντζερ Δασών και δεινή αναρριχητής Wesley Fischer, προσπαθεί να εμποδίσει τα σχέδια αξιοποίησης του σπηλαίου Stillwater ως τουριστική ατραξιόν, για να μην γίνει το μέρος αυτό παγίδα για τους τουρίστες. Η κοινή γνώμη όμως δεν είναι μαζί της. Όταν οι τοπικοί κάτοικοι αρχίζουν να ανατινάζουν το σπήλαιο, η Wes και ο συνεργάτης της αρχίζουν να ερευνούν. Και οι αποκαλύψεις, φονικές σαν δύνες τους οδηγούν σε μια φονική καταδίωξη κάτω από τα βουνά του Κεντάκυ.
SHINOBI LIFE

SHINOBI LIFE

Εκδοτικός Οίκος
Tokyopop
Συγγραφέας
Κατηγορία
Comics
Περιγραφή
Η Μπένι, ένα κορίτσι με ισχυρή θέληση και γεμάτο ενέργεια, δεν νοιάζεται αν θα ζήσει ή αν πεθάνει, αν αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να διασύρει τον πατέρα της. Μια μέρα όμως, συναντά τον Καγκετόρα, έναν νίντζα, ο οποίος έπεσε από τον ουρανό και δίνει όρκο να την προστατεύει, ως ο σωματοφύλακας της. Ο Καγκετόρα όμως έχει ταξιδέψει από το παρελθόν ….μπορεί η πραγματική αγάπη και η τιμή να επιβιώσουν σε αυτόν τον μοντέρνο, τρελό κόσμο ;
SOUL EATER

SOUL EATER

Εκδοτικός Οίκος
YEN PRESS
Συγγραφέας
Κατηγορία
Comics
Περιγραφή
Η Μάκα, μια Μάστερ των όπλων, είναι αποφασισμένη να μετατρέψει τον συνεργάτης της, μια ζωντανή λεπίδα δρεπανιού σαν και αυτό που χρησιμοποιεί ο Χάρος, τον Soul Eater, στο υπέρτατο όπλο, πιο ισχυρό και από αυτό του Χάρου. Επιφορτισμένη με το καθήκον να ‘θερίζει’ προβληματικές ψυχές η Μάκα και οι συμφοιτητές της προσπαθούν να τελειοποιήσουν τον χειρισμό των όπλων τους καθώς αντιμετωπίζουν παράξενες καταστάσεις.

Η ομάδα μας

Ημερολόγιο

Τελευταία άρθρα

Συνέντευξη με τον Κύρο Πόντε

Ο Κύρο Πόντε, φιλολογικό ψευδώνυμο του Κυριάκου Σιδηρόπουλου, μιλάει στην Ευμορφία Ζήση και το Diavasame.gr, με αφορμή το τελευταίο του βιβλίο "Ένας περίεργος ξένος" (εκδόσεις Γκοβόστη).
29.03.2020
Περισσότερα

Περιπλανήσεις σε ξένη γλώσσα / Platform Seven

Η Αφροδίτη Δημοπούλου στη στήλη της με τίτλο "Περιπλανήσεις σε ξένη γλώσσα", με όχημα την αγγλική γλώσσα κάθε μήνα παρουσιάζει επιλογές της από την ξενόγλωσση λογοτεχνία.

Platform Seven
24.02.2020
Περισσότερα

Τα πρώτα, σε αναγνώσεις κριτικών, βιβλία 1/6/2019-30/11/2019

Δημοσιεύουμε τη λίστα με τα πρώτα, σε αναγνώσεις κριτικών βιβλία για ένα ολόκληρο εξάμηνο. Ρίξτε μια ματιά στην ενδιαφέρουσα λίστα που καλύπτει την περίοδο από 1/6/2019 έως 30/11/2019.
19.12.2019
Περισσότερα

Κριτικές αναγνωστών

ΣΚΙΕΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΙΝΝΣΜΟΥΘ ΣΚΙΕΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΙΝΝΣΜΟΥΘ Ξένη Λογοτεχνία ΣΥΛΛΟΓΗ JEMMA PRESS 22/11/63 22/11/63 Ξένη Λογοτεχνία Stephen King BELL ΣΙΝΟΥΧΕ, Ο ΑΙΓΥΠΤΙΟΣ ΣΙΝΟΥΧΕ, Ο ΑΙΓΥΠΤΙΟΣ Ξένη Λογοτεχνία Mika Waltari ΚΑΛΕΝΤΗΣ ΠΕΤΡΑ ΚΑΙ ΜΕΛΙ ΠΕΤΡΑ ΚΑΙ ΜΕΛΙ Ελληνική Λογοτεχνία Χριστίνα Ζέμπη ΩΚΕΑΝΙΔΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΟΥΜΠΟΪΣΣΕΣ ΜΕΛΑΓΧΟΛΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΟΥΜΠΟΪΣΣΕΣ ΜΕΛΑΓΧΟΛΟΥΝ Ξένη Λογοτεχνία Tom Robbins ΑΙΟΛΟΣ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΩΝ ΠΑΡΙΣΙΩΝ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΩΝ ΠΑΡΙΣΙΩΝ Ξένη Λογοτεχνία Victor Hugo ΣΜΙΛΗ ΑΜ' ΕΠΟΣ ΑΝΕΡΓΩΝ ΑΜ' ΕΠΟΣ ΑΝΕΡΓΩΝ Ελληνική Λογοτεχνία ΟΜΑΔΑ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ VAKXIKON.GR ΤΟ ΥΓΡΟΝ ΠΥΡ ΚΑΙ Η ΣΥΜΒΟΛΗ ΤΟΥ ΣΤΗ ΒΥΖΑΝΤΙΝΗ ΙΣΧΥ ΤΟ ΥΓΡΟΝ ΠΥΡ ΚΑΙ Η ΣΥΜΒΟΛΗ ΤΟΥ ΣΤΗ ΒΥΖΑΝΤΙΝΗ ΙΣΧΥ Ιστορία/Δοκίμιο/Μελέτη Κωνσταντίνος Καρατόλιος HISTORICAL QUEST ΑΕΤΟΙ ΚΑΙ ΛΥΚΟΙ ΑΕΤΟΙ ΚΑΙ ΛΥΚΟΙ Ελληνική Λογοτεχνία Βαγγέλης Κούτας ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ ΤΟ ΑΙΜΑ ΝΕΡΟ ΤΟ ΑΙΜΑ ΝΕΡΟ Ελληνική Λογοτεχνία Χάρης Βλαβιανός ΠΑΤΑΚΗΣ ΜΕΓΑΛΩΝΟΝΤΑΣ (ΜΕ) ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΜΕΓΑΛΩΝΟΝΤΑΣ (ΜΕ) ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ Διάφορα Κώστας Γκοτζαμάνης ΠΑΤΑΚΗΣ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΩΝ ΑΓΓΕΛΩΝ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΩΝ ΑΓΓΕΛΩΝ Ελληνική Λογοτεχνία Αντώνης Μπουλούτζας ΚΑΣΤΑΝΙΩΤΗΣ ΧΩΡΙΣ ΑΕΡΟΣΑΚΟ ΧΩΡΙΣ ΑΕΡΟΣΑΚΟ Ελληνική Λογοτεχνία Γαβριήλ Αλεξάνδρου ΙΩΛΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣΚΟΝΗ ΣΤΗ ΣΚΙΑ ΜΟΥ ΧΡΥΣΟΣΚΟΝΗ ΣΤΗ ΣΚΙΑ ΜΟΥ Ελληνική Λογοτεχνία Γεωργία Μαμά ΠΑΡΑΞΕΝΕΣ ΜΕΡΕΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΓΡΙΑ ΣΚΥΛΙΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΓΡΙΑ ΣΚΥΛΙΑ Ξένη Λογοτεχνία Ian Rankin ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΡΕ ΦΩΤΕΙΝΗ; ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΡΕ ΦΩΤΕΙΝΗ; Ελληνική Λογοτεχνία Τρύφων Ζαχαριάδης ΑΡΜΟΣ Η ΑΠΟΠΕΙΡΑ Η ΑΠΟΠΕΙΡΑ Ελληνική Λογοτεχνία Μιμή Φιλιππίδη-Θεοχάρη ΩΚΕΑΝΙΔΑ