Έχουμε διαβάσει 3010 βιβλία
WATCHMEN

WATCHMEN

Εκδοτικός Οίκος
DC
Συγγραφέας
Κατηγορία
Comics
Περιγραφή
Το αριστουργηματικό αυτό έργο των Άλαν Μουρ και Ντέιβ Γκίμπονς, αποτέλεσε ορόσημο στην ιστορία των κόμικς αλλά και της λογοτεχνίας γενικότερα. Πρόκειται για μια αρκετά σκοτεινή και περίπλοκη δημιουργία, με πολλούς συμβολισμούς. Οι δημιουργοί του κέρδισαν το βραβείο Τζακ Κίρμπυ της βιομηχανίας των κόμικς για την καλύτερη συνεργασία συγγραφέα/καλλιτέχνη.
I KILL GIANTS

I KILL GIANTS

Εκδοτικός Οίκος
IMAGE COMICS
Συγγραφέας
Κατηγορία
Comics
Περιγραφή

Η Μπάρμπαρα Θόρσον είναι μια προβληματισμένη και επαναστατημένη μαθήτρια του Δημοτικού που πολεμάει γίγαντες. Αποτραβηγμένη στο φανταστικό της κόσμο, αδιαφορεί για την πραγματικότητα μέχρι τη στιγμή που ο «νταής» του σχολείου, η σχολική ψυχολόγος και η πρώτη πραγματική φίλη που είχε ποτέ, έρχονται να αλλάξουν το τοπίο.

KICK-ASS

KICK-ASS

Εκδοτικός Οίκος
Icon
Συγγραφέας
Κατηγορία
Comics
Περιγραφή

Ο Ντέιβ Λιζέφσκι δεν ήταν ποτέ ο τυπικός σπασίκλας της τάξης, ούτε ο τυπικός αθληταράς, ούτε έκανε τον κλόουν, ούτε ήταν ιδιαίτερα δημοφιλής. Μάλιστα όπως τα περισσότερα άτομα στο σχολείο, απλά υπήρχε. Όλα όμως πρόκειται να αλλάξουν, γιατί ο Ντέιβ αποφασίζει να γίνει υπερ-ήρωας. Και ας μην έχει υπερ-δυνάμεις ή κάποια άλλη ξεχωριστή ικανότητα.

COWBOY NINJA VIKING

COWBOY NINJA VIKING

Εκδοτικός Οίκος
IMAGE COMICS
Συγγραφέας
Κατηγορία
Comics
Περιγραφή
Σε μια προσπάθεια να πάνε ένα βήμα πιο μπροστά στον Πόλεμο κατά της Τρομοκρατίας, ο στρατός των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής προσπάθησε να εκμεταλλευτεί στο έπακρο τις δυνατότητες του ανθρώπινου δυναμικού. Γι’ αυτό άρχισε πειράματα πάνω σε άτομα με διαταραχές προσωπικότητας, έτσι ώστε να χρησιμοποιήσει άτομα ‘άχρηστα’ στην κοινωνία, διατηρώντας στο έπακρο τις δυνατότητες των διαφορετικών προσωπικοτήτων τους. Το μόνο πετυχημένο πείραμα…. ο Ντάνκαν. Ένα άτομο με τρεις προσωπικότητες : έναν Νίντζα, έναν Καουμπόι και ένα Βίκινγκ.
TAKERU. OPERA SUSANOH. SWORD OF THE DEVIL

TAKERU. OPERA SUSANOH. SWORD OF THE DEVIL

Εκδοτικός Οίκος
Tokyopop
Συγγραφέας
Κατηγορία
Comics
Περιγραφή
Τρεις άνδρες ξεκινούν ένα επικό ταξίδι στην Ογιασίμα, μια χώρα μαγείας αλλά και χάους, σε αναζήτηση του τρομερού σπαθιού του Σούσανοφ. Η Ογιασίμα είναι διαιρεμένη από τους πολέμους των φυλών του Αμαμικάντο με τις αμαζόνες της Τζαγκάρα. Το ξίφος μπορεί να είναι ο μόνος τρόπος να επανέλθει η τάξη, αλλά ο καθένας το αναζητεί για δικούς του λόγους.
VENGEANCE OF THE MOON KNIGHT#1

VENGEANCE OF THE MOON KNIGHT#1

Εκδοτικός Οίκος
MARVEL COMICS
Συγγραφέας
Κατηγορία
Comics
Περιγραφή
Ο Moon Knight επιστρέφει με στυλ! Στον ταραγμένο κόσμο της Marvel και καθώς όλοι προσπαθούν να αντιμετωπίσουν την ανάδειξη του Όσμπορν στην εξουσία, ο Moon Knight, αφού σκηνοθέτησε το θάνατό του, τώρα επιστρέφει, αλλαγμένος και αποφασισμένος, με μια νέα αποστολή!

Η ομάδα μας

Ημερολόγιο

Τελευταία άρθρα

Συνέντευξη με τον Κύρο Πόντε

Ο Κύρο Πόντε, φιλολογικό ψευδώνυμο του Κυριάκου Σιδηρόπουλου, μιλάει στην Ευμορφία Ζήση και το Diavasame.gr, με αφορμή το τελευταίο του βιβλίο "Ένας περίεργος ξένος" (εκδόσεις Γκοβόστη).
29.03.2020
Περισσότερα

Περιπλανήσεις σε ξένη γλώσσα / Platform Seven

Η Αφροδίτη Δημοπούλου στη στήλη της με τίτλο "Περιπλανήσεις σε ξένη γλώσσα", με όχημα την αγγλική γλώσσα κάθε μήνα παρουσιάζει επιλογές της από την ξενόγλωσση λογοτεχνία.

Platform Seven
24.02.2020
Περισσότερα

Τα πρώτα, σε αναγνώσεις κριτικών, βιβλία 1/6/2019-30/11/2019

Δημοσιεύουμε τη λίστα με τα πρώτα, σε αναγνώσεις κριτικών βιβλία για ένα ολόκληρο εξάμηνο. Ρίξτε μια ματιά στην ενδιαφέρουσα λίστα που καλύπτει την περίοδο από 1/6/2019 έως 30/11/2019.
19.12.2019
Περισσότερα

Κριτικές αναγνωστών

ΣΚΙΕΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΙΝΝΣΜΟΥΘ ΣΚΙΕΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΙΝΝΣΜΟΥΘ Ξένη Λογοτεχνία ΣΥΛΛΟΓΗ JEMMA PRESS 22/11/63 22/11/63 Ξένη Λογοτεχνία Stephen King BELL ΣΙΝΟΥΧΕ, Ο ΑΙΓΥΠΤΙΟΣ ΣΙΝΟΥΧΕ, Ο ΑΙΓΥΠΤΙΟΣ Ξένη Λογοτεχνία Mika Waltari ΚΑΛΕΝΤΗΣ ΠΕΤΡΑ ΚΑΙ ΜΕΛΙ ΠΕΤΡΑ ΚΑΙ ΜΕΛΙ Ελληνική Λογοτεχνία Χριστίνα Ζέμπη ΩΚΕΑΝΙΔΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΟΥΜΠΟΪΣΣΕΣ ΜΕΛΑΓΧΟΛΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΟΥΜΠΟΪΣΣΕΣ ΜΕΛΑΓΧΟΛΟΥΝ Ξένη Λογοτεχνία Tom Robbins ΑΙΟΛΟΣ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΩΝ ΠΑΡΙΣΙΩΝ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΩΝ ΠΑΡΙΣΙΩΝ Ξένη Λογοτεχνία Victor Hugo ΣΜΙΛΗ ΑΜ' ΕΠΟΣ ΑΝΕΡΓΩΝ ΑΜ' ΕΠΟΣ ΑΝΕΡΓΩΝ Ελληνική Λογοτεχνία ΟΜΑΔΑ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ VAKXIKON.GR ΤΟ ΥΓΡΟΝ ΠΥΡ ΚΑΙ Η ΣΥΜΒΟΛΗ ΤΟΥ ΣΤΗ ΒΥΖΑΝΤΙΝΗ ΙΣΧΥ ΤΟ ΥΓΡΟΝ ΠΥΡ ΚΑΙ Η ΣΥΜΒΟΛΗ ΤΟΥ ΣΤΗ ΒΥΖΑΝΤΙΝΗ ΙΣΧΥ Ιστορία/Δοκίμιο/Μελέτη Κωνσταντίνος Καρατόλιος HISTORICAL QUEST ΑΕΤΟΙ ΚΑΙ ΛΥΚΟΙ ΑΕΤΟΙ ΚΑΙ ΛΥΚΟΙ Ελληνική Λογοτεχνία Βαγγέλης Κούτας ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ ΤΟ ΑΙΜΑ ΝΕΡΟ ΤΟ ΑΙΜΑ ΝΕΡΟ Ελληνική Λογοτεχνία Χάρης Βλαβιανός ΠΑΤΑΚΗΣ ΜΕΓΑΛΩΝΟΝΤΑΣ (ΜΕ) ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΜΕΓΑΛΩΝΟΝΤΑΣ (ΜΕ) ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ Διάφορα Κώστας Γκοτζαμάνης ΠΑΤΑΚΗΣ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΩΝ ΑΓΓΕΛΩΝ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΩΝ ΑΓΓΕΛΩΝ Ελληνική Λογοτεχνία Αντώνης Μπουλούτζας ΚΑΣΤΑΝΙΩΤΗΣ ΧΩΡΙΣ ΑΕΡΟΣΑΚΟ ΧΩΡΙΣ ΑΕΡΟΣΑΚΟ Ελληνική Λογοτεχνία Γαβριήλ Αλεξάνδρου ΙΩΛΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣΚΟΝΗ ΣΤΗ ΣΚΙΑ ΜΟΥ ΧΡΥΣΟΣΚΟΝΗ ΣΤΗ ΣΚΙΑ ΜΟΥ Ελληνική Λογοτεχνία Γεωργία Μαμά ΠΑΡΑΞΕΝΕΣ ΜΕΡΕΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΓΡΙΑ ΣΚΥΛΙΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΓΡΙΑ ΣΚΥΛΙΑ Ξένη Λογοτεχνία Ian Rankin ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΡΕ ΦΩΤΕΙΝΗ; ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΡΕ ΦΩΤΕΙΝΗ; Ελληνική Λογοτεχνία Τρύφων Ζαχαριάδης ΑΡΜΟΣ Η ΑΠΟΠΕΙΡΑ Η ΑΠΟΠΕΙΡΑ Ελληνική Λογοτεχνία Μιμή Φιλιππίδη-Θεοχάρη ΩΚΕΑΝΙΔΑ