Έχουμε διαβάσει 3025 βιβλία
MAGDALENA 1

MAGDALENA 1

Εκδοτικός Οίκος
Top Cow Productions
Συγγραφέας
Κατηγορία
Comics
Περιγραφή

Η Patience (τωρινή Magdalena) έχει επαναστατήσει εναντίον των πρώην εργοδοτών της. Η εμφάνιση του πρώην εκπαιδευτή της μπλέκει τα πράγματα, ενώ ένας απροσδόκητος αντίπαλος κάνει την εμφάνισή του.

FULL METAL ALCHEMIST

FULL METAL ALCHEMIST

Εκδοτικός Οίκος
VIZ MEDIA
Συγγραφέας
Κατηγορία
Comics
Περιγραφή
Το Fullmetal Alchemist είναι η ιστορία των νεαρών αδελφών Αλφόνσε και Έντουαρντ Έλρικ, οι οποίοι από νωρίς αναπτύσσουν τις ικανότητές τους στην Αλχημεία. Αντίθετα με τη μαγεία όπου είναι δυνατόν να φτιάξει κάποιος κάτι από το τίποτα, η Αλχημεία είναι μια επιστήμη που ακολουθεί το νόμο της δίκαιης ανταλλαγής.
SUPERMAN - SECRET ORIGIN #1

SUPERMAN - SECRET ORIGIN #1

Εκδοτικός Οίκος
DC
Συγγραφέας
Κατηγορία
Comics
Περιγραφή

Το παρελθόν του Σούπερμαν ξετυλίγεται. Οι απαρχές ενός μύθου πολύ αγαπητού σε όλους. Τι συμβαίνει όταν ένα γυμνασιόπαιδο ανακαλύπτει την εξωγήινη κληρονομιά του, εξαιτίας των δυνάμεών του που εκδηλώνονται; Πώς θα επηρεάσει τη ζωή του αλλά και των γύρω του;

AMERICAN VAMPIRE

AMERICAN VAMPIRE

Εκδοτικός Οίκος
DC
Συγγραφέας
Κατηγορία
Comics
Περιγραφή

1930, Χόλιγουντ : η Πέρλ Τζόουνς, νεαρή ηθοποιός, προσπαθεί σκληρά να τα καταφέρει στην βιομηχανία του θεάματος. Μια αναπάντεχη συνάντηση θα αλλάξει τα πάντα.
1880, Άγρια Δύση : ο Σκίνερ Σουίτ, άνθρωπος του νόμου και με αγάπη στα γλυκά, συνοδεύει έναν δολοφόνο στην κρεμάλα. Μια επίθεση από την ομάδα του δολοφόνου θα αλλάξει τα δεδομένα.

BLEACH

BLEACH

Εκδοτικός Οίκος
JUMP COMICS
Συγγραφέας
Κατηγορία
Comics
Περιγραφή
Το Bleach, δημιουργία του συγγραφέα Τίτε Κούμπο (Tite Kubo), είναι ένα από τα πιο απρόβλεπτα Μάνγκα των τελευταίων χρόνων, που συνάρπασε τους αναγνώστες με την φρεσκάδα του, την καλογραμμένη πλοκή του, τις κωμικές στιγμές του και τις δυναμικές σκηνές μάχης.
NINJA GIRLS Volume 1

NINJA GIRLS Volume 1

Εκδοτικός Οίκος
Del Rey Manga
Συγγραφέας
Κατηγορία
Comics
Περιγραφή

Ο Ράιζο, ένα νεαρό αγόρι, έχει ζήσει μια ζωή ανεπιθύμητος από την κοινωνία, εξαιτίας ενός μικρού κέρατου που έχει στο κεφάλι του, απόδειξη ότι είναι ο νόθος γιος του τελευταίου φεουδάρχη της οικογένειας Κατάνα. Όλα αυτά όμως αλλάζουν ξαφνικά. όταν μια ομάδα από νεαρά και αφοσιωμένα κορίτσια Νίντζα εμφανίζονται για να προστατεύσουν τον Ράιζο.

Η ομάδα μας

Ημερολόγιο

Τελευταία άρθρα

Συνέντευξη με την Αγγελική Ράδου

Η Αγγελική Ράδου μιλάει στην Αφροδίτη Δημοπούλου και το Diavasame.gr με αφορμή το τελευταίο της βιβλίο "Φάντασμα στο χιόνι" (εκδόσεις Momentum).
26.04.2020
Περισσότερα

Συνέντευξη με τον Κύρο Πόντε

Ο Κύρο Πόντε, φιλολογικό ψευδώνυμο του Κυριάκου Σιδηρόπουλου, μιλάει στην Ευμορφία Ζήση και το Diavasame.gr, με αφορμή το τελευταίο του βιβλίο "Ένας περίεργος ξένος" (εκδόσεις Γκοβόστη).
29.03.2020
Περισσότερα

Περιπλανήσεις σε ξένη γλώσσα / Platform Seven

Η Αφροδίτη Δημοπούλου στη στήλη της με τίτλο "Περιπλανήσεις σε ξένη γλώσσα", με όχημα την αγγλική γλώσσα κάθε μήνα παρουσιάζει επιλογές της από την ξενόγλωσση λογοτεχνία.

Platform Seven
24.02.2020
Περισσότερα

Κριτικές αναγνωστών

ΣΚΙΕΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΙΝΝΣΜΟΥΘ ΣΚΙΕΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΙΝΝΣΜΟΥΘ Ξένη Λογοτεχνία ΣΥΛΛΟΓΗ JEMMA PRESS 22/11/63 22/11/63 Ξένη Λογοτεχνία Stephen King BELL ΣΙΝΟΥΧΕ, Ο ΑΙΓΥΠΤΙΟΣ ΣΙΝΟΥΧΕ, Ο ΑΙΓΥΠΤΙΟΣ Ξένη Λογοτεχνία Mika Waltari ΚΑΛΕΝΤΗΣ ΠΕΤΡΑ ΚΑΙ ΜΕΛΙ ΠΕΤΡΑ ΚΑΙ ΜΕΛΙ Ελληνική Λογοτεχνία Χριστίνα Ζέμπη ΩΚΕΑΝΙΔΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΟΥΜΠΟΪΣΣΕΣ ΜΕΛΑΓΧΟΛΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΟΥΜΠΟΪΣΣΕΣ ΜΕΛΑΓΧΟΛΟΥΝ Ξένη Λογοτεχνία Tom Robbins ΑΙΟΛΟΣ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΩΝ ΠΑΡΙΣΙΩΝ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΩΝ ΠΑΡΙΣΙΩΝ Ξένη Λογοτεχνία Victor Hugo ΣΜΙΛΗ ΑΜ' ΕΠΟΣ ΑΝΕΡΓΩΝ ΑΜ' ΕΠΟΣ ΑΝΕΡΓΩΝ Ελληνική Λογοτεχνία ΟΜΑΔΑ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ VAKXIKON.GR ΤΟ ΥΓΡΟΝ ΠΥΡ ΚΑΙ Η ΣΥΜΒΟΛΗ ΤΟΥ ΣΤΗ ΒΥΖΑΝΤΙΝΗ ΙΣΧΥ ΤΟ ΥΓΡΟΝ ΠΥΡ ΚΑΙ Η ΣΥΜΒΟΛΗ ΤΟΥ ΣΤΗ ΒΥΖΑΝΤΙΝΗ ΙΣΧΥ Ιστορία/Δοκίμιο/Μελέτη Κωνσταντίνος Καρατόλιος HISTORICAL QUEST ΑΕΤΟΙ ΚΑΙ ΛΥΚΟΙ ΑΕΤΟΙ ΚΑΙ ΛΥΚΟΙ Ελληνική Λογοτεχνία Βαγγέλης Κούτας ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ ΤΟ ΑΙΜΑ ΝΕΡΟ ΤΟ ΑΙΜΑ ΝΕΡΟ Ελληνική Λογοτεχνία Χάρης Βλαβιανός ΠΑΤΑΚΗΣ ΜΕΓΑΛΩΝΟΝΤΑΣ (ΜΕ) ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΜΕΓΑΛΩΝΟΝΤΑΣ (ΜΕ) ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ Διάφορα Κώστας Γκοτζαμάνης ΠΑΤΑΚΗΣ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΩΝ ΑΓΓΕΛΩΝ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΩΝ ΑΓΓΕΛΩΝ Ελληνική Λογοτεχνία Αντώνης Μπουλούτζας ΚΑΣΤΑΝΙΩΤΗΣ ΧΩΡΙΣ ΑΕΡΟΣΑΚΟ ΧΩΡΙΣ ΑΕΡΟΣΑΚΟ Ελληνική Λογοτεχνία Γαβριήλ Αλεξάνδρου ΙΩΛΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣΚΟΝΗ ΣΤΗ ΣΚΙΑ ΜΟΥ ΧΡΥΣΟΣΚΟΝΗ ΣΤΗ ΣΚΙΑ ΜΟΥ Ελληνική Λογοτεχνία Γεωργία Μαμά ΠΑΡΑΞΕΝΕΣ ΜΕΡΕΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΓΡΙΑ ΣΚΥΛΙΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΓΡΙΑ ΣΚΥΛΙΑ Ξένη Λογοτεχνία Ian Rankin ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΡΕ ΦΩΤΕΙΝΗ; ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΡΕ ΦΩΤΕΙΝΗ; Ελληνική Λογοτεχνία Τρύφων Ζαχαριάδης ΑΡΜΟΣ Η ΑΠΟΠΕΙΡΑ Η ΑΠΟΠΕΙΡΑ Ελληνική Λογοτεχνία Μιμή Φιλιππίδη-Θεοχάρη ΩΚΕΑΝΙΔΑ