Έχουμε διαβάσει 3010 βιβλία
TENKEN

TENKEN

Εκδοτικός Οίκος
One peace
Συγγραφέας
Κατηγορία
Comics
Περιγραφή

Ο κόσμος έχει καταστραφεί κι ένας θεός με τερατώδη μορφή πρέπει να εξευμενιστεί. Η Σάκι, ένα νεαρό κορίτσι που προσπαθεί να ξεφύγει από το πεπρωμένο της, βρίσκει καταφύγιο σε μια ασυνήθιστη και σκληρή μορφή εργασίας. Μπορεί ο Μανάκα, ο άνδρας που είναι ερωτευμένος μαζί της, να την ακολουθήσει στην άβυσσο και να τη σώσει από αυτήν τη μοίρα;

Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΜΑΧΗΤΗΣ ΤΟΥ ΑΝΕΜΟΥ

Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΜΑΧΗΤΗΣ ΤΟΥ ΑΝΕΜΟΥ

Εκδοτικός Οίκος
ΨΥΧΟΓΙΟΣ
Συγγραφέας
Μετάφραση
Αγγελική Μόσχου
Κατηγορία
Comics
Περιγραφή

Πριν από πολλά χρόνια, τα τέσσερα έθνη του Κόσμου, η φωτιά, το νερό, η γη και ο άνεμος, ζούσαν ειρηνικά μεταξύ τους. Μέχρι που το έθνος της φωτιάς αποφάσισε να κατακτήσει τον κόσμο και κήρυξε τον πόλεμο στα υπόλοιπα. Ο μόνος που μπορεί να αποκαταστήσει την τάξη είναι ο Άβαταρ. Όμως ο τελευταίος Άβαταρ έχει εξαφανιστεί για πολύ καιρό - ή μήπως όχι;

LOVE HINA

LOVE HINA

Εκδοτικός Οίκος
ANUBIS
Συγγραφέας
Κατηγορία
Comics
Περιγραφή

Ο Κεϊτάρο αποτυγχάνει και πάλι να περάσει τις εισαγωγικές εξετάσεις του πανεπιστημίου. Επιπλέον, οι γονείς του τον διώχνουν από το σπίτι. Αποφασίζει να πάει να ζήσει στο πανδοχείο της γιαγιάς του, το οποίο όμως έχει μετατραπεί σε εστία θηλέων. Ως ο μοναδικός άνδρας, θα πρέπει να τα βγάλει πέρα με πέντε πανέμορφα κορίτσια που έχουν βαλθεί να τον τρελάνουν.

WHISPERS IN THE WALLS #1

WHISPERS IN THE WALLS #1

Εκδοτικός Οίκος
Humanoids
Συγγραφέας
Κατηγορία
Comics
Περιγραφή

Μια γοτθική ιστορία τρόμου από τον David Munoz. Τσεχοσλοβακία 1949. Ποιο κακό παραμονεύει μέσα στους τοίχους ενός αρχαίου παιδικού νοσοκομείου ; Ένα νεαρό κορίτσι με το όνομα Σάρα ελπίζει ότι ανακαλύπτοντας αυτό το μυστικό, μπορεί να ανακαλύψει το μυστήριο του φόνου των γονιών της.

MAGDALENA 1

MAGDALENA 1

Εκδοτικός Οίκος
Top Cow Productions
Συγγραφέας
Κατηγορία
Comics
Περιγραφή

Η Patience (τωρινή Magdalena) έχει επαναστατήσει εναντίον των πρώην εργοδοτών της. Η εμφάνιση του πρώην εκπαιδευτή της μπλέκει τα πράγματα, ενώ ένας απροσδόκητος αντίπαλος κάνει την εμφάνισή του.

FULL METAL ALCHEMIST

FULL METAL ALCHEMIST

Εκδοτικός Οίκος
VIZ MEDIA
Συγγραφέας
Κατηγορία
Comics
Περιγραφή
Το Fullmetal Alchemist είναι η ιστορία των νεαρών αδελφών Αλφόνσε και Έντουαρντ Έλρικ, οι οποίοι από νωρίς αναπτύσσουν τις ικανότητές τους στην Αλχημεία. Αντίθετα με τη μαγεία όπου είναι δυνατόν να φτιάξει κάποιος κάτι από το τίποτα, η Αλχημεία είναι μια επιστήμη που ακολουθεί το νόμο της δίκαιης ανταλλαγής.

Η ομάδα μας

Ημερολόγιο

Τελευταία άρθρα

Συνέντευξη με τον Κύρο Πόντε

Ο Κύρο Πόντε, φιλολογικό ψευδώνυμο του Κυριάκου Σιδηρόπουλου, μιλάει στην Ευμορφία Ζήση και το Diavasame.gr, με αφορμή το τελευταίο του βιβλίο "Ένας περίεργος ξένος" (εκδόσεις Γκοβόστη).
29.03.2020
Περισσότερα

Περιπλανήσεις σε ξένη γλώσσα / Platform Seven

Η Αφροδίτη Δημοπούλου στη στήλη της με τίτλο "Περιπλανήσεις σε ξένη γλώσσα", με όχημα την αγγλική γλώσσα κάθε μήνα παρουσιάζει επιλογές της από την ξενόγλωσση λογοτεχνία.

Platform Seven
24.02.2020
Περισσότερα

Τα πρώτα, σε αναγνώσεις κριτικών, βιβλία 1/6/2019-30/11/2019

Δημοσιεύουμε τη λίστα με τα πρώτα, σε αναγνώσεις κριτικών βιβλία για ένα ολόκληρο εξάμηνο. Ρίξτε μια ματιά στην ενδιαφέρουσα λίστα που καλύπτει την περίοδο από 1/6/2019 έως 30/11/2019.
19.12.2019
Περισσότερα

Κριτικές αναγνωστών

ΣΚΙΕΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΙΝΝΣΜΟΥΘ ΣΚΙΕΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΙΝΝΣΜΟΥΘ Ξένη Λογοτεχνία ΣΥΛΛΟΓΗ JEMMA PRESS 22/11/63 22/11/63 Ξένη Λογοτεχνία Stephen King BELL ΣΙΝΟΥΧΕ, Ο ΑΙΓΥΠΤΙΟΣ ΣΙΝΟΥΧΕ, Ο ΑΙΓΥΠΤΙΟΣ Ξένη Λογοτεχνία Mika Waltari ΚΑΛΕΝΤΗΣ ΠΕΤΡΑ ΚΑΙ ΜΕΛΙ ΠΕΤΡΑ ΚΑΙ ΜΕΛΙ Ελληνική Λογοτεχνία Χριστίνα Ζέμπη ΩΚΕΑΝΙΔΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΟΥΜΠΟΪΣΣΕΣ ΜΕΛΑΓΧΟΛΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΟΥΜΠΟΪΣΣΕΣ ΜΕΛΑΓΧΟΛΟΥΝ Ξένη Λογοτεχνία Tom Robbins ΑΙΟΛΟΣ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΩΝ ΠΑΡΙΣΙΩΝ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΩΝ ΠΑΡΙΣΙΩΝ Ξένη Λογοτεχνία Victor Hugo ΣΜΙΛΗ ΑΜ' ΕΠΟΣ ΑΝΕΡΓΩΝ ΑΜ' ΕΠΟΣ ΑΝΕΡΓΩΝ Ελληνική Λογοτεχνία ΟΜΑΔΑ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ VAKXIKON.GR ΤΟ ΥΓΡΟΝ ΠΥΡ ΚΑΙ Η ΣΥΜΒΟΛΗ ΤΟΥ ΣΤΗ ΒΥΖΑΝΤΙΝΗ ΙΣΧΥ ΤΟ ΥΓΡΟΝ ΠΥΡ ΚΑΙ Η ΣΥΜΒΟΛΗ ΤΟΥ ΣΤΗ ΒΥΖΑΝΤΙΝΗ ΙΣΧΥ Ιστορία/Δοκίμιο/Μελέτη Κωνσταντίνος Καρατόλιος HISTORICAL QUEST ΑΕΤΟΙ ΚΑΙ ΛΥΚΟΙ ΑΕΤΟΙ ΚΑΙ ΛΥΚΟΙ Ελληνική Λογοτεχνία Βαγγέλης Κούτας ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ ΤΟ ΑΙΜΑ ΝΕΡΟ ΤΟ ΑΙΜΑ ΝΕΡΟ Ελληνική Λογοτεχνία Χάρης Βλαβιανός ΠΑΤΑΚΗΣ ΜΕΓΑΛΩΝΟΝΤΑΣ (ΜΕ) ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΜΕΓΑΛΩΝΟΝΤΑΣ (ΜΕ) ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ Διάφορα Κώστας Γκοτζαμάνης ΠΑΤΑΚΗΣ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΩΝ ΑΓΓΕΛΩΝ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΩΝ ΑΓΓΕΛΩΝ Ελληνική Λογοτεχνία Αντώνης Μπουλούτζας ΚΑΣΤΑΝΙΩΤΗΣ ΧΩΡΙΣ ΑΕΡΟΣΑΚΟ ΧΩΡΙΣ ΑΕΡΟΣΑΚΟ Ελληνική Λογοτεχνία Γαβριήλ Αλεξάνδρου ΙΩΛΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣΚΟΝΗ ΣΤΗ ΣΚΙΑ ΜΟΥ ΧΡΥΣΟΣΚΟΝΗ ΣΤΗ ΣΚΙΑ ΜΟΥ Ελληνική Λογοτεχνία Γεωργία Μαμά ΠΑΡΑΞΕΝΕΣ ΜΕΡΕΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΓΡΙΑ ΣΚΥΛΙΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΓΡΙΑ ΣΚΥΛΙΑ Ξένη Λογοτεχνία Ian Rankin ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΡΕ ΦΩΤΕΙΝΗ; ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΡΕ ΦΩΤΕΙΝΗ; Ελληνική Λογοτεχνία Τρύφων Ζαχαριάδης ΑΡΜΟΣ Η ΑΠΟΠΕΙΡΑ Η ΑΠΟΠΕΙΡΑ Ελληνική Λογοτεχνία Μιμή Φιλιππίδη-Θεοχάρη ΩΚΕΑΝΙΔΑ