Έχουμε διαβάσει 3010 βιβλία
SCARLET 1

SCARLET 1

Εκδοτικός Οίκος
MARVEL COMICS
Συγγραφέας
Κατηγορία
Comics
Περιγραφή

Η Σκάρλετ, ένα νεαρό κορίτσι, ζει τη ζωή της ανέμελα μέχρι τη στιγμή που ένα τραγικό συμβάν θα τη σκοτώσει ! Ή έτσι τουλάχιστον νόμιζε, γιατί η ίδια θα αποδειχτεί πιο δυνατή από αυτή τη μοίρα. Αποφασισμένη να ανακαλύψει την αλήθεια και να δράσει ενάντια στην απάθεια, θα αλλάξει την κατάσταση των πραγμάτων με τον πιο αναπάντεχο τρόπο.

KWAIDAN

KWAIDAN

Εκδοτικός Οίκος
DARK HORSE COMICS
Συγγραφέας
Jung Yun, Jee Yun
Κατηγορία
Comics
Περιγραφή

Στην Ιαπωνία του 14ου αιώνα, ένα ορφανό κορίτσι χωρίς πρόσωπο στοιχειώνεται από τα φαντάσματα ενός Σαμουράι και της γυναίκας που αγαπούσε, αν και έχουν πεθάνει πάνω από 200 χρόνια πριν. Ένας τυφλός καλλιτέχνης θα τη βρει για να την οδηγήσει στο μοναδικό μέρος όπου μπορεί να βρει απαντήσεις. Η αλήθεια θα λυτρώσει ή θα πληγώσει ακόμα περισσότερο;

SPIN ANGELS

SPIN ANGELS

Εκδοτικός Οίκος
MARVEL COMICS
Συγγραφέας
Κατηγορία
Comics
Περιγραφή

Ένας ισχυρός Καρδινάλιος επιβλέπει τις πιο διακριτικές επιχειρήσεις της Εκκλησίας με μια ομάδα από κατασκόπους και σπεσιαλίστες των ειδικών δυνάμεων. Όταν ένας νονός της μαφίας θέτει τον καλύτερο άνδρα του στην υπηρεσία του Βατικανού για να ξεπληρώσει μια υπόθεση τιμής, αυτός θα γίνει ο προστάτης άγγελος μιας νέας και όμορφης ερευνήτριας.

FRUIT BASKET - Τόμος 1

FRUIT BASKET - Τόμος 1

Εκδοτικός Οίκος
ANUBIS
Συγγραφέας
Μετάφραση
Ελένη Σκριτζόβαλη
Κατηγορία
Comics
Περιγραφή

Μετά το θάνατο της μητέρας της, η Tohru Honda βρίσκει τον εαυτό της χωρίς μέρος να μείνει, αφού ακόμα και το σπίτι του παππού της χρειάζεται επισκευές. Σύντομα όμως γνωρίζεται με τη μυστηριώδη οικογένεια Σόμα που την προσκαλεί να μείνει μαζί της. Όλα πηγαίνουν καλά μέχρι που η Τόρου ανακαλύπτει το τρομερό μυστικό της οικογένειας.

THE KILLER Modus Viventi

THE KILLER Modus Viventi

Εκδοτικός Οίκος
ARCHAIA ENTERTAINMENT
Συγγραφέας
Κατηγορία
Comics
Περιγραφή

Ένας μοναχικός άνδρας, μεθοδικός και ασυγκίνητος μπροστά σε ηθικά διλήμματα ή ενοχές, ο Killer, παραμονεύει στις σκιές για τον επόμενο στόχο του. Όμως όσο περισσότερο περιμένει τόσο περισσότερο πιστεύει ότι χάνει το μυαλό του, αν όχι το νεύρο του. Μια σκληρή, αιματηρή νουάρ ιστορία ενός επαγγελματία δολοφόνου χαμένου στον κόσμο, χωρίς ηθική πυξίδα.

GHOST PROJEKT

GHOST PROJEKT

Εκδοτικός Οίκος
Oni press
Συγγραφέας
Κατηγορία
Comics
Περιγραφή

Σε ένα εγκαταλειμμένο ερευνητικό εργαστήριο στη Σιβηρία, κλέφτες θα ανακαλύψουν ένα παράξενο όπλο, κατάλοιπο του Ψυχρού Πολέμου. Ο Αμερικανός πράκτορας Will Haley καλείται να βρει πόσο επικίνδυνα είναι αυτά τα όπλα. Μαζί με τη συνάδελφό του Άνια Ρομάνοβα, θα αναζητήσουν απαντήσεις τόσο σκληρές και απατηλές, όπως ο πάγος που περιβάλλει τα πάντα.

Η ομάδα μας

Ημερολόγιο

Τελευταία άρθρα

Συνέντευξη με τον Κύρο Πόντε

Ο Κύρο Πόντε, φιλολογικό ψευδώνυμο του Κυριάκου Σιδηρόπουλου, μιλάει στην Ευμορφία Ζήση και το Diavasame.gr, με αφορμή το τελευταίο του βιβλίο "Ένας περίεργος ξένος" (εκδόσεις Γκοβόστη).
29.03.2020
Περισσότερα

Περιπλανήσεις σε ξένη γλώσσα / Platform Seven

Η Αφροδίτη Δημοπούλου στη στήλη της με τίτλο "Περιπλανήσεις σε ξένη γλώσσα", με όχημα την αγγλική γλώσσα κάθε μήνα παρουσιάζει επιλογές της από την ξενόγλωσση λογοτεχνία.

Platform Seven
24.02.2020
Περισσότερα

Τα πρώτα, σε αναγνώσεις κριτικών, βιβλία 1/6/2019-30/11/2019

Δημοσιεύουμε τη λίστα με τα πρώτα, σε αναγνώσεις κριτικών βιβλία για ένα ολόκληρο εξάμηνο. Ρίξτε μια ματιά στην ενδιαφέρουσα λίστα που καλύπτει την περίοδο από 1/6/2019 έως 30/11/2019.
19.12.2019
Περισσότερα

Κριτικές αναγνωστών

ΣΚΙΕΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΙΝΝΣΜΟΥΘ ΣΚΙΕΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΙΝΝΣΜΟΥΘ Ξένη Λογοτεχνία ΣΥΛΛΟΓΗ JEMMA PRESS 22/11/63 22/11/63 Ξένη Λογοτεχνία Stephen King BELL ΣΙΝΟΥΧΕ, Ο ΑΙΓΥΠΤΙΟΣ ΣΙΝΟΥΧΕ, Ο ΑΙΓΥΠΤΙΟΣ Ξένη Λογοτεχνία Mika Waltari ΚΑΛΕΝΤΗΣ ΠΕΤΡΑ ΚΑΙ ΜΕΛΙ ΠΕΤΡΑ ΚΑΙ ΜΕΛΙ Ελληνική Λογοτεχνία Χριστίνα Ζέμπη ΩΚΕΑΝΙΔΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΟΥΜΠΟΪΣΣΕΣ ΜΕΛΑΓΧΟΛΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΟΥΜΠΟΪΣΣΕΣ ΜΕΛΑΓΧΟΛΟΥΝ Ξένη Λογοτεχνία Tom Robbins ΑΙΟΛΟΣ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΩΝ ΠΑΡΙΣΙΩΝ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΩΝ ΠΑΡΙΣΙΩΝ Ξένη Λογοτεχνία Victor Hugo ΣΜΙΛΗ ΑΜ' ΕΠΟΣ ΑΝΕΡΓΩΝ ΑΜ' ΕΠΟΣ ΑΝΕΡΓΩΝ Ελληνική Λογοτεχνία ΟΜΑΔΑ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ VAKXIKON.GR ΤΟ ΥΓΡΟΝ ΠΥΡ ΚΑΙ Η ΣΥΜΒΟΛΗ ΤΟΥ ΣΤΗ ΒΥΖΑΝΤΙΝΗ ΙΣΧΥ ΤΟ ΥΓΡΟΝ ΠΥΡ ΚΑΙ Η ΣΥΜΒΟΛΗ ΤΟΥ ΣΤΗ ΒΥΖΑΝΤΙΝΗ ΙΣΧΥ Ιστορία/Δοκίμιο/Μελέτη Κωνσταντίνος Καρατόλιος HISTORICAL QUEST ΑΕΤΟΙ ΚΑΙ ΛΥΚΟΙ ΑΕΤΟΙ ΚΑΙ ΛΥΚΟΙ Ελληνική Λογοτεχνία Βαγγέλης Κούτας ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ ΤΟ ΑΙΜΑ ΝΕΡΟ ΤΟ ΑΙΜΑ ΝΕΡΟ Ελληνική Λογοτεχνία Χάρης Βλαβιανός ΠΑΤΑΚΗΣ ΜΕΓΑΛΩΝΟΝΤΑΣ (ΜΕ) ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΜΕΓΑΛΩΝΟΝΤΑΣ (ΜΕ) ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ Διάφορα Κώστας Γκοτζαμάνης ΠΑΤΑΚΗΣ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΩΝ ΑΓΓΕΛΩΝ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΩΝ ΑΓΓΕΛΩΝ Ελληνική Λογοτεχνία Αντώνης Μπουλούτζας ΚΑΣΤΑΝΙΩΤΗΣ ΧΩΡΙΣ ΑΕΡΟΣΑΚΟ ΧΩΡΙΣ ΑΕΡΟΣΑΚΟ Ελληνική Λογοτεχνία Γαβριήλ Αλεξάνδρου ΙΩΛΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣΚΟΝΗ ΣΤΗ ΣΚΙΑ ΜΟΥ ΧΡΥΣΟΣΚΟΝΗ ΣΤΗ ΣΚΙΑ ΜΟΥ Ελληνική Λογοτεχνία Γεωργία Μαμά ΠΑΡΑΞΕΝΕΣ ΜΕΡΕΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΓΡΙΑ ΣΚΥΛΙΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΓΡΙΑ ΣΚΥΛΙΑ Ξένη Λογοτεχνία Ian Rankin ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΡΕ ΦΩΤΕΙΝΗ; ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΡΕ ΦΩΤΕΙΝΗ; Ελληνική Λογοτεχνία Τρύφων Ζαχαριάδης ΑΡΜΟΣ Η ΑΠΟΠΕΙΡΑ Η ΑΠΟΠΕΙΡΑ Ελληνική Λογοτεχνία Μιμή Φιλιππίδη-Θεοχάρη ΩΚΕΑΝΙΔΑ