Έχουμε διαβάσει 3013 βιβλία
VELOCITY #1

VELOCITY #1

Εκδοτικός Οίκος
IMAGE COMICS
Συγγραφέας
Κατηγορία
Comics
Περιγραφή

Κάποιος σκοπεύει να καταστρέψει τα μέλη της ομάδας Cyberforce. Η μοναδική που μπορεί να το αποτρέψει είναι η Velocity και έχει μια ώρα καιρό για να το κάνει. Αρκετός χρόνος για κάποια που μπορεί να κινείται με τέτοια ταχύτητα. Θα μπορέσει, όμως, να βρει τις απαντήσεις που θέλει εγκαίρως; Τα λεπτά ήδη τρέχουν!

X-MEN PRELUDE TO SCHISM

X-MEN PRELUDE TO SCHISM

Εκδοτικός Οίκος
MARVEL COMICS
Συγγραφέας
Κατηγορία
Comics
Περιγραφή

Μια απειλή για το μέλλον των μεταλλαγμένων πλησιάζει. Πώς θα την αντιμετωπίσουν; Στην ιστορία αυτή ξεδιπλώνονται οι πορείες των πρωταγωνιστών μέσα στο χρόνο, ο ψυχισμός τους και οι αποφάσεις που θα καθορίσουν το μέλλον τους. Στο πρώτο τεύχος, η πορεία του Κύκλωπα ( Cyclops) αποκαλύπτεται μέσα από τα μάτια του καθηγητή Xavier.

THE CLAW AND THE FANG # 1

THE CLAW AND THE FANG # 1

Εκδοτικός Οίκος
Blue Water Comics
Συγγραφέας
Κατηγορία
Comics
Περιγραφή

Ο Τζάστιν προσπαθεί να γεμίσει τη βαρετή ζωή του παίζοντας βίντεο-παιχνίδια. Μέσα του όμως κρύβει την καρδιά και το θάρρος ενός γνήσιου πολεμιστή. Θα χρειαστεί να δείξει το θάρρος του, όταν ένα φυλακτό που ορίζει τη μοίρα και των δύο κόσμων (του δικού μας και των πνευμάτων) πέσει στα χέρια του. Το φυλακτό αναζητά και ένας πανίσχυρος δαίμονας.

MOON KNIGHT #1

MOON KNIGHT #1

Εκδοτικός Οίκος
MARVEL COMICS
Συγγραφέας
Κατηγορία
Comics
Περιγραφή

Ο Moon Knight επιστρέφει! Ένας νέος κακοποιός προσπαθεί να πάρει τον έλεγχο της Δυτικής Ακτής. Οι Avengers θα ζητήσουν την βοήθεια του Moon Knight προκειμένου να τον αντιμετωπίσουν. Τι απρόοπτες εξελίξεις θα φέρει αυτή η συνεργασία;

TALES OF THE DRAGON #1

TALES OF THE DRAGON #1

Εκδοτικός Οίκος
MARVEL COMICS
Συγγραφέας
Κατηγορία
Comics
Περιγραφή

Κανένας δεν ξέρει πότε ακριβώς εμφανίστηκαν οι Δράκοι, αλλά η παρουσία τους και μόνο αλλάζει την πραγματικότητα. Η επιρροή τους καταστρέφει τα πάντα, μεταμορφώνοντας άνδρες και ζώα σε τέρατα: μια κατάρα γνωστή ως το Πέπλο. Μόνο οι παρθένες γυναίκες δεν επηρεάζονται από αυτήν την κατάρα και μπορούν να πλησιάσουν αρκετά για να τους σκοτώσουν.

FAIRY TAIL Volume 1

FAIRY TAIL Volume 1

Εκδοτικός Οίκος
Del Rey Books
Συγγραφέας
Κατηγορία
Comics
Περιγραφή

Η Lucy, μια γλυκιά μάγισσα, πάντοτε ήθελε να γίνει μέλος της μαγικής συντεχνίας Fairy Tail. Στη διάρκεια της τελευταίας της αποστολής θα γνωρίσει ένα αγόρι, τον Natsu, που ισχυρίζεται ότι είναι μέλος της συντεχνίας. Όταν η Lucy πέσει στα δίκτυα μιας αδίστακτης συμμορίας, θα μπορέσει ο Natsu και ο φίλος του, μια γάτα που μιλάει, να τη βοηθήσουν;

Η ομάδα μας

Ημερολόγιο

Τελευταία άρθρα

Συνέντευξη με τον Κύρο Πόντε

Ο Κύρο Πόντε, φιλολογικό ψευδώνυμο του Κυριάκου Σιδηρόπουλου, μιλάει στην Ευμορφία Ζήση και το Diavasame.gr, με αφορμή το τελευταίο του βιβλίο "Ένας περίεργος ξένος" (εκδόσεις Γκοβόστη).
29.03.2020
Περισσότερα

Περιπλανήσεις σε ξένη γλώσσα / Platform Seven

Η Αφροδίτη Δημοπούλου στη στήλη της με τίτλο "Περιπλανήσεις σε ξένη γλώσσα", με όχημα την αγγλική γλώσσα κάθε μήνα παρουσιάζει επιλογές της από την ξενόγλωσση λογοτεχνία.

Platform Seven
24.02.2020
Περισσότερα

Τα πρώτα, σε αναγνώσεις κριτικών, βιβλία 1/6/2019-30/11/2019

Δημοσιεύουμε τη λίστα με τα πρώτα, σε αναγνώσεις κριτικών βιβλία για ένα ολόκληρο εξάμηνο. Ρίξτε μια ματιά στην ενδιαφέρουσα λίστα που καλύπτει την περίοδο από 1/6/2019 έως 30/11/2019.
19.12.2019
Περισσότερα

Κριτικές αναγνωστών

ΣΚΙΕΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΙΝΝΣΜΟΥΘ ΣΚΙΕΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΙΝΝΣΜΟΥΘ Ξένη Λογοτεχνία ΣΥΛΛΟΓΗ JEMMA PRESS 22/11/63 22/11/63 Ξένη Λογοτεχνία Stephen King BELL ΣΙΝΟΥΧΕ, Ο ΑΙΓΥΠΤΙΟΣ ΣΙΝΟΥΧΕ, Ο ΑΙΓΥΠΤΙΟΣ Ξένη Λογοτεχνία Mika Waltari ΚΑΛΕΝΤΗΣ ΠΕΤΡΑ ΚΑΙ ΜΕΛΙ ΠΕΤΡΑ ΚΑΙ ΜΕΛΙ Ελληνική Λογοτεχνία Χριστίνα Ζέμπη ΩΚΕΑΝΙΔΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΟΥΜΠΟΪΣΣΕΣ ΜΕΛΑΓΧΟΛΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΟΥΜΠΟΪΣΣΕΣ ΜΕΛΑΓΧΟΛΟΥΝ Ξένη Λογοτεχνία Tom Robbins ΑΙΟΛΟΣ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΩΝ ΠΑΡΙΣΙΩΝ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΩΝ ΠΑΡΙΣΙΩΝ Ξένη Λογοτεχνία Victor Hugo ΣΜΙΛΗ ΑΜ' ΕΠΟΣ ΑΝΕΡΓΩΝ ΑΜ' ΕΠΟΣ ΑΝΕΡΓΩΝ Ελληνική Λογοτεχνία ΟΜΑΔΑ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ VAKXIKON.GR ΤΟ ΥΓΡΟΝ ΠΥΡ ΚΑΙ Η ΣΥΜΒΟΛΗ ΤΟΥ ΣΤΗ ΒΥΖΑΝΤΙΝΗ ΙΣΧΥ ΤΟ ΥΓΡΟΝ ΠΥΡ ΚΑΙ Η ΣΥΜΒΟΛΗ ΤΟΥ ΣΤΗ ΒΥΖΑΝΤΙΝΗ ΙΣΧΥ Ιστορία/Δοκίμιο/Μελέτη Κωνσταντίνος Καρατόλιος HISTORICAL QUEST ΑΕΤΟΙ ΚΑΙ ΛΥΚΟΙ ΑΕΤΟΙ ΚΑΙ ΛΥΚΟΙ Ελληνική Λογοτεχνία Βαγγέλης Κούτας ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ ΤΟ ΑΙΜΑ ΝΕΡΟ ΤΟ ΑΙΜΑ ΝΕΡΟ Ελληνική Λογοτεχνία Χάρης Βλαβιανός ΠΑΤΑΚΗΣ ΜΕΓΑΛΩΝΟΝΤΑΣ (ΜΕ) ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΜΕΓΑΛΩΝΟΝΤΑΣ (ΜΕ) ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ Διάφορα Κώστας Γκοτζαμάνης ΠΑΤΑΚΗΣ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΩΝ ΑΓΓΕΛΩΝ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΩΝ ΑΓΓΕΛΩΝ Ελληνική Λογοτεχνία Αντώνης Μπουλούτζας ΚΑΣΤΑΝΙΩΤΗΣ ΧΩΡΙΣ ΑΕΡΟΣΑΚΟ ΧΩΡΙΣ ΑΕΡΟΣΑΚΟ Ελληνική Λογοτεχνία Γαβριήλ Αλεξάνδρου ΙΩΛΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣΚΟΝΗ ΣΤΗ ΣΚΙΑ ΜΟΥ ΧΡΥΣΟΣΚΟΝΗ ΣΤΗ ΣΚΙΑ ΜΟΥ Ελληνική Λογοτεχνία Γεωργία Μαμά ΠΑΡΑΞΕΝΕΣ ΜΕΡΕΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΓΡΙΑ ΣΚΥΛΙΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΓΡΙΑ ΣΚΥΛΙΑ Ξένη Λογοτεχνία Ian Rankin ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΡΕ ΦΩΤΕΙΝΗ; ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΡΕ ΦΩΤΕΙΝΗ; Ελληνική Λογοτεχνία Τρύφων Ζαχαριάδης ΑΡΜΟΣ Η ΑΠΟΠΕΙΡΑ Η ΑΠΟΠΕΙΡΑ Ελληνική Λογοτεχνία Μιμή Φιλιππίδη-Θεοχάρη ΩΚΕΑΝΙΔΑ