Έχουμε διαβάσει 2998 βιβλία
IKIGAMI

IKIGAMI

Εκδοτικός Οίκος
VIZ MEDIA
Συγγραφέας
Κατηγορία
Comics
Περιγραφή

Σε μια Ιαπωνία του μέλλοντος, η κυβέρνηση εφαρμόζει ένα ασύλληπτο πρόγραμμα με πρόφαση την καλύτερη ζωή για την κοινωνία. Για να το πετύχει, εμβολιάζει όλα τα μικρά παιδιά και ένα στα χίλια θα πεθάνει στην ηλικία των 19 με 25 ετών, έτσι ώστε οι υπόλοιποι πολίτες να εκτιμήσουν τη ζωή τους. Αυτός που θα πεθάνει λαμβάνει 24 ώρες πριν ένα ικιγκάμι.

THE LEGEND OF KAMUI - volume 1

THE LEGEND OF KAMUI - volume 1

Εκδοτικός Οίκος
VIZ MEDIA
Συγγραφέας
Κατηγορία
Comics
Περιγραφή

Ναυαγός σε ένα νησί, ο αποστάτης Νίντζα Καμούι, θα συναντήσει έναν άλλο αποστάτη, τη Σούγκαρου. Όπως και ο ίδιος, διώκεται ανηλεώς από τη φατρία που άφησε πίσω. Η οικογένεια της Σούγκαρου θα συμπαθήσει τον Καμούι και θα τον φιλοξενήσει. Μπορεί όμως η ίδια να εμπιστευτεί οποιονδήποτε ξανά;

VAMPIRE KNIGHT

VAMPIRE KNIGHT

Εκδοτικός Οίκος
VIZ MEDIA
Συγγραφέας
Κατηγορία
Comics
Περιγραφή

Η Ακαδημία Cross φιλοξενεί δύο είδη μαθητών : την τάξη της Ημέρας και την τάξη της Νύχτας. Το βράδυ, όταν οι μαθητές της Ημέρας επιστρέφουν στους κοιτώνες τους, συναντιούνται με τους μαθητές της Νύχτας. Η Yuki Cross και ο Zero Kiryu είναι υπεύθυνοι για την διατήρηση της τάξης στο σχολείο και πρέπει να βρίσκονται εκείνη την στιγμή εκεί για να προστατέψουν τους μαθητές της Ημέρας από το σκοτεινό μυστικό της Ακαδημίας : το ότι η τάξη της Νύχτας αποτελείται από βρικόλακες

MIDNIGHT NATION - New Edition

MIDNIGHT NATION - New Edition

Εκδοτικός Οίκος
Top Cow Productions
Συγγραφέας
Κατηγορία
Comics
Περιγραφή

Ο Υπαστυνόμος David Grey γίνεται μάρτυρας ενός βίαιου εγκλήματος. Τα πλάσματα που διέπραξαν το έγκλημα θα του επιτεθούν και θα του κλέψουν την ψυχή. Όταν ξυπνάει στον νοσοκομείο κανένας δεν μπορεί να τον δει ή να τον ακούσει. Για να πάρει πίσω την ψυχή του πρέπει να ταξιδέψει στη Νέα Υόρκη μέσα σε ένα χρόνο. Κανένας μέχρι τώρα δεν το έχει πετύχει…

MERLIN BOOK 1 - THE FURY OF ASHES

MERLIN BOOK 1 - THE FURY OF ASHES

Εκδοτικός Οίκος
Silvesterstrips
Συγγραφέας
Κατηγορία
Comics
Περιγραφή

Ένας Δρυίδης που αποφασίζει να ακολουθήσει τον Σταυρό. Μια παρθένος γυναίκα, που θα φέρει στον κόσμο ένα παιδί από τον κόσμο των νεράιδων. Όμως μην κρίνετε πολύ γρήγορα, γιατί από εδώ αρχίζει μια εποχή χωρίς προηγούμενο.

VELOCITY #1

VELOCITY #1

Εκδοτικός Οίκος
IMAGE COMICS
Συγγραφέας
Κατηγορία
Comics
Περιγραφή

Κάποιος σκοπεύει να καταστρέψει τα μέλη της ομάδας Cyberforce. Η μοναδική που μπορεί να το αποτρέψει είναι η Velocity και έχει μια ώρα καιρό για να το κάνει. Αρκετός χρόνος για κάποια που μπορεί να κινείται με τέτοια ταχύτητα. Θα μπορέσει, όμως, να βρει τις απαντήσεις που θέλει εγκαίρως; Τα λεπτά ήδη τρέχουν!

Η ομάδα μας

Ημερολόγιο

Τελευταία άρθρα

Τα πρώτα, σε αναγνώσεις κριτικών, βιβλία 1/6/2019-30/11/2019

Δημοσιεύουμε τη λίστα με τα πρώτα, σε αναγνώσεις κριτικών βιβλία για ένα ολόκληρο εξάμηνο. Ρίξτε μια ματιά στην ενδιαφέρουσα λίστα που καλύπτει την περίοδο από 1/6/2019 έως 30/11/2019.
19.12.2019
Περισσότερα

Συνέντευξη με τη Νίτσα Μανωλά

Η Νίτσα Μανωλά με αφορμή το δίγλωσσο παραμύθι «Ο Συννεφούλης ταξιδεύει στην Ελλάδα», που έγραψε παρέα με τρεις ακόμα συγγραφείς και που κυκλοφόρησε πρόσφατα από τις εκδόσεις Υδροπλάνο, συνομιλεί με την Ελένη Κίτσου και το Diavasame.gr.
17.11.2019
Περισσότερα

Περιπλανήσεις σε ξένη γλώσσα / The Dutch House

Η Αφροδίτη Δημοπούλου στη στήλη της με τίτλο "Περιπλανήσεις σε ξένη γλώσσα", με όχημα την αγγλική γλώσσα κάθε μήνα παρουσιάζει επιλογές της από την ξενόγλωσση λογοτεχνία.

The Dutch House
10.11.2019
Περισσότερα

Κριτικές αναγνωστών

ΣΚΙΕΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΙΝΝΣΜΟΥΘ ΣΚΙΕΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΙΝΝΣΜΟΥΘ Ξένη Λογοτεχνία ΣΥΛΛΟΓΗ JEMMA PRESS 22/11/63 22/11/63 Ξένη Λογοτεχνία Stephen King BELL ΣΙΝΟΥΧΕ, Ο ΑΙΓΥΠΤΙΟΣ ΣΙΝΟΥΧΕ, Ο ΑΙΓΥΠΤΙΟΣ Ξένη Λογοτεχνία Mika Waltari ΚΑΛΕΝΤΗΣ ΠΕΤΡΑ ΚΑΙ ΜΕΛΙ ΠΕΤΡΑ ΚΑΙ ΜΕΛΙ Ελληνική Λογοτεχνία Χριστίνα Ζέμπη ΩΚΕΑΝΙΔΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΟΥΜΠΟΪΣΣΕΣ ΜΕΛΑΓΧΟΛΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΟΥΜΠΟΪΣΣΕΣ ΜΕΛΑΓΧΟΛΟΥΝ Ξένη Λογοτεχνία Tom Robbins ΑΙΟΛΟΣ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΩΝ ΠΑΡΙΣΙΩΝ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΩΝ ΠΑΡΙΣΙΩΝ Ξένη Λογοτεχνία Victor Hugo ΣΜΙΛΗ ΑΜ' ΕΠΟΣ ΑΝΕΡΓΩΝ ΑΜ' ΕΠΟΣ ΑΝΕΡΓΩΝ Ελληνική Λογοτεχνία ΟΜΑΔΑ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ VAKXIKON.GR ΤΟ ΥΓΡΟΝ ΠΥΡ ΚΑΙ Η ΣΥΜΒΟΛΗ ΤΟΥ ΣΤΗ ΒΥΖΑΝΤΙΝΗ ΙΣΧΥ ΤΟ ΥΓΡΟΝ ΠΥΡ ΚΑΙ Η ΣΥΜΒΟΛΗ ΤΟΥ ΣΤΗ ΒΥΖΑΝΤΙΝΗ ΙΣΧΥ Ιστορία/Δοκίμιο/Μελέτη Κωνσταντίνος Καρατόλιος HISTORICAL QUEST ΑΕΤΟΙ ΚΑΙ ΛΥΚΟΙ ΑΕΤΟΙ ΚΑΙ ΛΥΚΟΙ Ελληνική Λογοτεχνία Βαγγέλης Κούτας ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ ΤΟ ΑΙΜΑ ΝΕΡΟ ΤΟ ΑΙΜΑ ΝΕΡΟ Ελληνική Λογοτεχνία Χάρης Βλαβιανός ΠΑΤΑΚΗΣ ΜΕΓΑΛΩΝΟΝΤΑΣ (ΜΕ) ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΜΕΓΑΛΩΝΟΝΤΑΣ (ΜΕ) ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ Διάφορα Κώστας Γκοτζαμάνης ΠΑΤΑΚΗΣ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΩΝ ΑΓΓΕΛΩΝ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΩΝ ΑΓΓΕΛΩΝ Ελληνική Λογοτεχνία Αντώνης Μπουλούτζας ΚΑΣΤΑΝΙΩΤΗΣ ΧΩΡΙΣ ΑΕΡΟΣΑΚΟ ΧΩΡΙΣ ΑΕΡΟΣΑΚΟ Ελληνική Λογοτεχνία Γαβριήλ Αλεξάνδρου ΙΩΛΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣΚΟΝΗ ΣΤΗ ΣΚΙΑ ΜΟΥ ΧΡΥΣΟΣΚΟΝΗ ΣΤΗ ΣΚΙΑ ΜΟΥ Ελληνική Λογοτεχνία Γεωργία Μαμά ΠΑΡΑΞΕΝΕΣ ΜΕΡΕΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΓΡΙΑ ΣΚΥΛΙΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΓΡΙΑ ΣΚΥΛΙΑ Ξένη Λογοτεχνία Ian Rankin ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΡΕ ΦΩΤΕΙΝΗ; ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΡΕ ΦΩΤΕΙΝΗ; Ελληνική Λογοτεχνία Τρύφων Ζαχαριάδης ΑΡΜΟΣ Η ΑΠΟΠΕΙΡΑ Η ΑΠΟΠΕΙΡΑ Ελληνική Λογοτεχνία Μιμή Φιλιππίδη-Θεοχάρη ΩΚΕΑΝΙΔΑ