Έχουμε διαβάσει 3010 βιβλία
MONOCYTE #1

MONOCYTE #1

Εκδοτικός Οίκος
IDW Publishing
Συγγραφέας
Κατηγορία
Comics
Περιγραφή

Σε μια μελλοντική και ζοφερή πραγματικότητα, ο θάνατος δεν υπάρχει πια και ο χρόνος έχει σταματήσει. Οι άνθρωποι είναι σκλάβοι κι ένας πόλεμος μαίνεται μεταξύ δυο φυλών αθανάτων, οι οποίοι χρησιμοποιούν τους ανθρώπους για να διατηρηθούν αθάνατοι. Ο Monocyte θα γίνει το δεξί χέρι του θανάτου στην προσπάθεια να επανέλθει η φυσική τάξη των πραγμάτων.

A FLIGHT OF ANGELS

A FLIGHT OF ANGELS

Εκδοτικός Οίκος
DC
Συγγραφέας
Κατηγορία
Comics
Περιγραφή

Ένας άγγελος πέφτει σε ένα σκοτεινό δάσος που κατοικείται από μαγικά πλάσματα. Ένας φαύνος, μια γριά μάγισσα, ο βασιλιάς των ξωτικών και μια νύμφη, θα ανακαλύψουν το αιθέριο πλάσμα που αργοπεθαίνει και θα προσπαθήσουν να πάρουν μια απόφαση σχετικά με το τι πρέπει να κάνουν. Διαφορετικές ιστορίες ξεδιπλώνονται και η τελική κρίση είναι αναπάντεχη!

I, VAMPIRE #1

I, VAMPIRE #1

Εκδοτικός Οίκος
DC
Συγγραφέας
Κατηγορία
Comics
Περιγραφή

Δυο εραστές που θα γίνουν ορκισμένοι εχθροί. Δυο βρικόλακες με διαφορετική αντίληψη για τη θέση τους στον κόσμο. Ο Andrew πιστεύει ότι μπορούν να συνυπάρξουν με τους ανθρώπους, ενώ η Μary, η βασίλισσα του αίματος, ότι μόνον οι δυνατοί επιβιώνουν. Σε έναν πόλεμο όπου η εξαπάτηση ανάγεται σε τέχνη, τι έχει σημασία για την επιβίωση κάθε είδους;

THE SANDMAN - ΑΙΩΝΙΕΣ ΝΥΧΤΕΣ

THE SANDMAN - ΑΙΩΝΙΕΣ ΝΥΧΤΕΣ

Εκδοτικός Οίκος
ANUBIS
Συγγραφέας
Μετάφραση
Ελένη Σκριτζόβαλη
Κατηγορία
Comics
Περιγραφή

Εφτά υπέροχα εικονογραφημένες ιστορίες υπόσχονται να ταξιδέψουν τον αναγνώστη σε φανταστικούς κόσμους, όπου η αλληγορία και η πραγματικότητα συνυπάρχουν. Ο Neil Gaiman επιστρέφει χαρίζοντάς μας νέα όνειρα… και εφιάλτες.

LAND OF LIONS

LAND OF LIONS

Εκδοτικός Οίκος
Manga Magazine
Συγγραφέας
Κατηγορία
Comics
Περιγραφή

Η περιπέτεια δυο πολεμιστών που σκοπεύουν να σώσουν τον Βασιλιά της φυλής των Λιονταριών, ανακαλύπτοντας το μεγαλύτερο θησαυρό του κόσμου: το δισκοπότηρο της αθανασίας. Η ιστορία εξελίσσεται σε μια χώρα όπου οι άνθρωποι όχι μόνο συνυπάρχουν με τα ζώα αλλά αναπτύσσουν και τα χαρακτηριστικά τους, ενώ οι διάφορες φυλές βρίσκονται στα πρόθυρα πολέμου.

LOCKE AND KEY # 1

LOCKE AND KEY # 1

Εκδοτικός Οίκος
IDW Publishing
Συγγραφέας
Κατηγορία
Comics
Περιγραφή

Μετά το θάνατο του πατέρα τους, ο Tyler, η Kinsey και ο Bode Locke μετακομίζουν με τη μητέρα τους στην πατρογονική εστία, στη Μασαχουσέτη. Ο Bode Locke ανακαλύπτει ένα πολύ ιδιαίτερο κλειδί, το οποίο ξεκλειδώνει μια πόρτα που όποιος τη διασχίσει το πνεύμα του αποχωρίζεται από το σώμα του. Ποιο είναι το μυστήριο που καλύπτει το σπίτι και το κλειδί;

Η ομάδα μας

Ημερολόγιο

Τελευταία άρθρα

Συνέντευξη με τον Κύρο Πόντε

Ο Κύρο Πόντε, φιλολογικό ψευδώνυμο του Κυριάκου Σιδηρόπουλου, μιλάει στην Ευμορφία Ζήση και το Diavasame.gr, με αφορμή το τελευταίο του βιβλίο "Ένας περίεργος ξένος" (εκδόσεις Γκοβόστη).
29.03.2020
Περισσότερα

Περιπλανήσεις σε ξένη γλώσσα / Platform Seven

Η Αφροδίτη Δημοπούλου στη στήλη της με τίτλο "Περιπλανήσεις σε ξένη γλώσσα", με όχημα την αγγλική γλώσσα κάθε μήνα παρουσιάζει επιλογές της από την ξενόγλωσση λογοτεχνία.

Platform Seven
24.02.2020
Περισσότερα

Τα πρώτα, σε αναγνώσεις κριτικών, βιβλία 1/6/2019-30/11/2019

Δημοσιεύουμε τη λίστα με τα πρώτα, σε αναγνώσεις κριτικών βιβλία για ένα ολόκληρο εξάμηνο. Ρίξτε μια ματιά στην ενδιαφέρουσα λίστα που καλύπτει την περίοδο από 1/6/2019 έως 30/11/2019.
19.12.2019
Περισσότερα

Κριτικές αναγνωστών

ΣΚΙΕΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΙΝΝΣΜΟΥΘ ΣΚΙΕΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΙΝΝΣΜΟΥΘ Ξένη Λογοτεχνία ΣΥΛΛΟΓΗ JEMMA PRESS 22/11/63 22/11/63 Ξένη Λογοτεχνία Stephen King BELL ΣΙΝΟΥΧΕ, Ο ΑΙΓΥΠΤΙΟΣ ΣΙΝΟΥΧΕ, Ο ΑΙΓΥΠΤΙΟΣ Ξένη Λογοτεχνία Mika Waltari ΚΑΛΕΝΤΗΣ ΠΕΤΡΑ ΚΑΙ ΜΕΛΙ ΠΕΤΡΑ ΚΑΙ ΜΕΛΙ Ελληνική Λογοτεχνία Χριστίνα Ζέμπη ΩΚΕΑΝΙΔΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΟΥΜΠΟΪΣΣΕΣ ΜΕΛΑΓΧΟΛΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΟΥΜΠΟΪΣΣΕΣ ΜΕΛΑΓΧΟΛΟΥΝ Ξένη Λογοτεχνία Tom Robbins ΑΙΟΛΟΣ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΩΝ ΠΑΡΙΣΙΩΝ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΩΝ ΠΑΡΙΣΙΩΝ Ξένη Λογοτεχνία Victor Hugo ΣΜΙΛΗ ΑΜ' ΕΠΟΣ ΑΝΕΡΓΩΝ ΑΜ' ΕΠΟΣ ΑΝΕΡΓΩΝ Ελληνική Λογοτεχνία ΟΜΑΔΑ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ VAKXIKON.GR ΤΟ ΥΓΡΟΝ ΠΥΡ ΚΑΙ Η ΣΥΜΒΟΛΗ ΤΟΥ ΣΤΗ ΒΥΖΑΝΤΙΝΗ ΙΣΧΥ ΤΟ ΥΓΡΟΝ ΠΥΡ ΚΑΙ Η ΣΥΜΒΟΛΗ ΤΟΥ ΣΤΗ ΒΥΖΑΝΤΙΝΗ ΙΣΧΥ Ιστορία/Δοκίμιο/Μελέτη Κωνσταντίνος Καρατόλιος HISTORICAL QUEST ΑΕΤΟΙ ΚΑΙ ΛΥΚΟΙ ΑΕΤΟΙ ΚΑΙ ΛΥΚΟΙ Ελληνική Λογοτεχνία Βαγγέλης Κούτας ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ ΤΟ ΑΙΜΑ ΝΕΡΟ ΤΟ ΑΙΜΑ ΝΕΡΟ Ελληνική Λογοτεχνία Χάρης Βλαβιανός ΠΑΤΑΚΗΣ ΜΕΓΑΛΩΝΟΝΤΑΣ (ΜΕ) ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΜΕΓΑΛΩΝΟΝΤΑΣ (ΜΕ) ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ Διάφορα Κώστας Γκοτζαμάνης ΠΑΤΑΚΗΣ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΩΝ ΑΓΓΕΛΩΝ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΩΝ ΑΓΓΕΛΩΝ Ελληνική Λογοτεχνία Αντώνης Μπουλούτζας ΚΑΣΤΑΝΙΩΤΗΣ ΧΩΡΙΣ ΑΕΡΟΣΑΚΟ ΧΩΡΙΣ ΑΕΡΟΣΑΚΟ Ελληνική Λογοτεχνία Γαβριήλ Αλεξάνδρου ΙΩΛΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣΚΟΝΗ ΣΤΗ ΣΚΙΑ ΜΟΥ ΧΡΥΣΟΣΚΟΝΗ ΣΤΗ ΣΚΙΑ ΜΟΥ Ελληνική Λογοτεχνία Γεωργία Μαμά ΠΑΡΑΞΕΝΕΣ ΜΕΡΕΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΓΡΙΑ ΣΚΥΛΙΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΓΡΙΑ ΣΚΥΛΙΑ Ξένη Λογοτεχνία Ian Rankin ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΡΕ ΦΩΤΕΙΝΗ; ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΡΕ ΦΩΤΕΙΝΗ; Ελληνική Λογοτεχνία Τρύφων Ζαχαριάδης ΑΡΜΟΣ Η ΑΠΟΠΕΙΡΑ Η ΑΠΟΠΕΙΡΑ Ελληνική Λογοτεχνία Μιμή Φιλιππίδη-Θεοχάρη ΩΚΕΑΝΙΔΑ