Έχουμε διαβάσει 3010 βιβλία
PLATINUM END #1

PLATINUM END #1

Εκδοτικός Οίκος
VIZ MEDIA
Συγγραφέας
Κατηγορία
Comics
Περιγραφή
Μετά τον θάνατο της οικογένειας του σε τροχαίο, ο Mirai Kakehashi υιοθετήθηκε από τον θείο και τη θεία του, που του φέρονται σαν σε σκλάβο. Με το γυμνάσιο να τελειώνει και τίποτα καλό στον ορίζοντα, αποφασίζει να αυτοκτονήσει. Αλλά τον σώζει απροσδόκητα η Nasse, μια πανέμορφη άγγελος που του λέει ότι έχει επιλεγεί ως υποψήφιος για να γίνει θεός.
THE WITCH BOY

THE WITCH BOY

Εκδοτικός Οίκος
SCHOLASTIC GRAPHIX
Συγγραφέας
Molly Knox Ostertag
Κατηγορία
Comics
Περιγραφή
Η Molly Knox Ostertag παρουσιάζει μια μοναδική ιστορία φαντασίας. Ο δεκατριάχρονος Άστερ είναι διαφορετικός. Στη φατρία του που ασχολείται με μαγεία, τα κορίτσια γίνονται μάγισσες και τα αγόρια μπορούν να αλλάξουν σχήμα σε ένα ζώο που θα δεχτεί να τους αφήσει να πάρουν τη μορφή του. Όμως ο Άστερ θέλει να γίνει μάγος. Και η περιπέτεια αρχίζει…
CATWOMAN #1

CATWOMAN #1

Εκδοτικός Οίκος
DC
Συγγραφέας
Joelle Jones
Κατηγορία
Comics
Περιγραφή
Η Κατγούμαν επιστρέφει στη δράση και αναζητά έναν δράστη που την αντιγράφει και κάνει ληστείες γύρω από το Γκόθαμ. Καθώς τα βάζει με τους πρώην συνεργάτες της, η Σελίνα τραβάει την προσοχή από μια εξαιρετικά επικίνδυνη ομάδα, την GCPD. Γραμμένο και με σχέδιο από τη βραβευμένη με Eisner, Joelle Jones.
THE CURSE OF BRIMSTONE

THE CURSE OF BRIMSTONE

Εκδοτικός Οίκος
DC
Συγγραφέας
Justin Jordan
Κατηγορία
Comics
Περιγραφή
Ο Joe Chamberlain θα έκανε τα πάντα για να σώσει τη μικρή, ξεχασμένη πόλη του, ακόμα και μια συμφωνία με τον διάβολο. Ωστόσο, καταλήγει με τη δύναμη Brimstone στα χέρια του, τη δύναμη της φωτιάς και της καταστροφής. Πρέπει να βρει και να καταστρέψει τον δαίμονα με τον οποίο έκανε τη συμφωνία, πριν η δύναμή του καταστρέψει την πόλη του.
I HATE FAIRYLAND #1

I HATE FAIRYLAND #1

Εκδοτικός Οίκος
IMAGE COMICS
Συγγραφέας
Skottie Young
Κατηγορία
Comics
Περιγραφή
Ο Scottie Young κάνει το ντεμπούτο του στην Image με αυτή τη νέα, διασκεδαστική σειρά. Σε μια επική περιπέτεια που δεν είναι ακριβώς για παιδιά, η Gert (Γερτρούδη), ένα 6χρονο κορίτσι, έχει κολλήσει στη Νεραϊδοχώρα για 30 χρόνια και δεν μπορεί να φύγει. Για να βρει την έξοδο θα καταστρέψει, θα κόψει και θα ανατινάξει ό,τι βρεθεί στον δρόμο της.
NEVERWHERE

NEVERWHERE

Εκδοτικός Οίκος
VERTIGO
Συγγραφέας
Κατηγορία
Comics
Περιγραφή
Ο νεαρός Σκωτσέζος Richard Mayhew, εγκλωβισμένος σε μια ζωή που δεν ζει, θα βρει τη μεγάλη του ευκαιρία να ξεφύγει όταν βρεθεί στον δρόμο του ένα πληγωμένο κορίτσι που θα αποφασίσει να βοηθήσει. Ένα ταξίδι στο υπόγειο Λονδίνο, με φανταστικά πλάσματα, κοινωνίες ανάμεσα στους δύο κόσμους και μια παλιά συνωμοσία θα βάλουν σε κίνηση τα πράγματα.

Η ομάδα μας

Ημερολόγιο

Τελευταία άρθρα

Συνέντευξη με τον Κύρο Πόντε

Ο Κύρο Πόντε, φιλολογικό ψευδώνυμο του Κυριάκου Σιδηρόπουλου, μιλάει στην Ευμορφία Ζήση και το Diavasame.gr, με αφορμή το τελευταίο του βιβλίο "Ένας περίεργος ξένος" (εκδόσεις Γκοβόστη).
29.03.2020
Περισσότερα

Περιπλανήσεις σε ξένη γλώσσα / Platform Seven

Η Αφροδίτη Δημοπούλου στη στήλη της με τίτλο "Περιπλανήσεις σε ξένη γλώσσα", με όχημα την αγγλική γλώσσα κάθε μήνα παρουσιάζει επιλογές της από την ξενόγλωσση λογοτεχνία.

Platform Seven
24.02.2020
Περισσότερα

Τα πρώτα, σε αναγνώσεις κριτικών, βιβλία 1/6/2019-30/11/2019

Δημοσιεύουμε τη λίστα με τα πρώτα, σε αναγνώσεις κριτικών βιβλία για ένα ολόκληρο εξάμηνο. Ρίξτε μια ματιά στην ενδιαφέρουσα λίστα που καλύπτει την περίοδο από 1/6/2019 έως 30/11/2019.
19.12.2019
Περισσότερα

Κριτικές αναγνωστών

ΣΚΙΕΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΙΝΝΣΜΟΥΘ ΣΚΙΕΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΙΝΝΣΜΟΥΘ Ξένη Λογοτεχνία ΣΥΛΛΟΓΗ JEMMA PRESS 22/11/63 22/11/63 Ξένη Λογοτεχνία Stephen King BELL ΣΙΝΟΥΧΕ, Ο ΑΙΓΥΠΤΙΟΣ ΣΙΝΟΥΧΕ, Ο ΑΙΓΥΠΤΙΟΣ Ξένη Λογοτεχνία Mika Waltari ΚΑΛΕΝΤΗΣ ΠΕΤΡΑ ΚΑΙ ΜΕΛΙ ΠΕΤΡΑ ΚΑΙ ΜΕΛΙ Ελληνική Λογοτεχνία Χριστίνα Ζέμπη ΩΚΕΑΝΙΔΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΟΥΜΠΟΪΣΣΕΣ ΜΕΛΑΓΧΟΛΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΟΥΜΠΟΪΣΣΕΣ ΜΕΛΑΓΧΟΛΟΥΝ Ξένη Λογοτεχνία Tom Robbins ΑΙΟΛΟΣ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΩΝ ΠΑΡΙΣΙΩΝ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΩΝ ΠΑΡΙΣΙΩΝ Ξένη Λογοτεχνία Victor Hugo ΣΜΙΛΗ ΑΜ' ΕΠΟΣ ΑΝΕΡΓΩΝ ΑΜ' ΕΠΟΣ ΑΝΕΡΓΩΝ Ελληνική Λογοτεχνία ΟΜΑΔΑ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ VAKXIKON.GR ΤΟ ΥΓΡΟΝ ΠΥΡ ΚΑΙ Η ΣΥΜΒΟΛΗ ΤΟΥ ΣΤΗ ΒΥΖΑΝΤΙΝΗ ΙΣΧΥ ΤΟ ΥΓΡΟΝ ΠΥΡ ΚΑΙ Η ΣΥΜΒΟΛΗ ΤΟΥ ΣΤΗ ΒΥΖΑΝΤΙΝΗ ΙΣΧΥ Ιστορία/Δοκίμιο/Μελέτη Κωνσταντίνος Καρατόλιος HISTORICAL QUEST ΑΕΤΟΙ ΚΑΙ ΛΥΚΟΙ ΑΕΤΟΙ ΚΑΙ ΛΥΚΟΙ Ελληνική Λογοτεχνία Βαγγέλης Κούτας ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ ΤΟ ΑΙΜΑ ΝΕΡΟ ΤΟ ΑΙΜΑ ΝΕΡΟ Ελληνική Λογοτεχνία Χάρης Βλαβιανός ΠΑΤΑΚΗΣ ΜΕΓΑΛΩΝΟΝΤΑΣ (ΜΕ) ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΜΕΓΑΛΩΝΟΝΤΑΣ (ΜΕ) ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ Διάφορα Κώστας Γκοτζαμάνης ΠΑΤΑΚΗΣ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΩΝ ΑΓΓΕΛΩΝ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΩΝ ΑΓΓΕΛΩΝ Ελληνική Λογοτεχνία Αντώνης Μπουλούτζας ΚΑΣΤΑΝΙΩΤΗΣ ΧΩΡΙΣ ΑΕΡΟΣΑΚΟ ΧΩΡΙΣ ΑΕΡΟΣΑΚΟ Ελληνική Λογοτεχνία Γαβριήλ Αλεξάνδρου ΙΩΛΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣΚΟΝΗ ΣΤΗ ΣΚΙΑ ΜΟΥ ΧΡΥΣΟΣΚΟΝΗ ΣΤΗ ΣΚΙΑ ΜΟΥ Ελληνική Λογοτεχνία Γεωργία Μαμά ΠΑΡΑΞΕΝΕΣ ΜΕΡΕΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΓΡΙΑ ΣΚΥΛΙΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΓΡΙΑ ΣΚΥΛΙΑ Ξένη Λογοτεχνία Ian Rankin ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΡΕ ΦΩΤΕΙΝΗ; ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΡΕ ΦΩΤΕΙΝΗ; Ελληνική Λογοτεχνία Τρύφων Ζαχαριάδης ΑΡΜΟΣ Η ΑΠΟΠΕΙΡΑ Η ΑΠΟΠΕΙΡΑ Ελληνική Λογοτεχνία Μιμή Φιλιππίδη-Θεοχάρη ΩΚΕΑΝΙΔΑ