Έχουμε διαβάσει 2998 βιβλία
SIN

SIN

Εκδοτικός Οίκος
Manga Magazine
Συγγραφέας
Κατηγορία
Διάφορα
Περιγραφή

Σε ένα ζοφερό μέλλον, όπου οι πόροι της Γης έχουν μειωθεί επικίνδυνα, η ζωή ορίζεται πλέον από μια δικτατορική κυβέρνηση και ο κόσμος κατακλύζεται από συμμορίες, μαχητές της ελευθερίας και ….θάνατο.

CHEW VOLUME 1 : TASTERS CHOICE

CHEW VOLUME 1 : TASTERS CHOICE

Εκδοτικός Οίκος
IMAGE COMICS
Συγγραφέας
Κατηγορία
Comics
Περιγραφή

Ο Tony Chu είναι αστυνομικός και έχει ένα παράξενο μυστικό. Είναι τροφιμο-παθητικός (cibopathic), που σημαίνει πως όταν τρώει κάτι τού έρχεται στο μυαλό η ιστορία του τροφίμου που καταναλώνει. Σημαίνει επίσης ότι είναι τρομερός στη δουλειά του, όσο δεν έχει πρόβλημα να φάει μια μπουκιά από ένα πτώμα για να μάθει ποιος διέπραξε το έγκλημα και γιατί.

THE UNWRITTEN

THE UNWRITTEN

Εκδοτικός Οίκος
VERTIGO
Συγγραφέας
Κατηγορία
Comics
Περιγραφή

Ο Thomas Taylor είναι γιος ενός διάσημου συγγραφέα, του οποίου τα βιβλία για ένα αγόρι-μάγο έχουν ξεπεράσει σε πωλήσεις ακόμα και τον Χάρυ Πότερ. Ο συγγραφέας εξαφανίζεται και πολλοί δυσαρεστούνται επειδή ο γιος εξαργυρώνει την επιτυχία του, ως το αγόρι πίσω από τα βιβλία. Τι θα γίνει, όμως. όταν πλάσματα από τα βιβλία θα αρχίσουν να εμφανίζονται;

A GOD SOMEWHERE

A GOD SOMEWHERE

Εκδοτικός Οίκος
DC
Συγγραφέας
Κατηγορία
Comics
Περιγραφή

Μια μυστηριώδης καταστροφή. Τέσσερις ζωές θα καταστραφούν. Ένας κόσμος που θα αλλάξει για πάντα. Η γραφική αυτή νουβέλα (graphic novel) είναι η εξέλιξη, από άνθρωπο σε ήρωα, ενός άνδρα και μετά σε κάτι άλλο…, όπως το βλέπουμε μέσα από τα μάτια της οικογένειας του και του φίλου του.

WITCHBLADE

WITCHBLADE

Εκδοτικός Οίκος
ANUBIS
Συγγραφέας
Μετάφραση
Μαριεύη Βογιατζάκη
Κατηγορία
Comics
Περιγραφή

Η ζωή της αστυνομικού Σάρα Πεζίνι θα αλλάξει για πάντα την ημέρα που θα ανακαλύψει την Witchblade, ένα μυστικιστικό όπλο που χαρίζει στον κάτοχό του δύναμη πέρα από κάθε φαντασία. Μαζί με τη δύναμη όμως αυτή θα πρέπει να αναλάβει και την πιο δύσκολη αποστολή της ζωής της: να διατηρήσει την ισορροπία ανάμεσα στο Φως και το Σκοτάδι.

SPIDER -ISLAND: CLOAK & DAGGER #1

SPIDER -ISLAND: CLOAK & DAGGER #1

Εκδοτικός Οίκος
MARVEL COMICS
Συγγραφέας
Κατηγορία
Comics
Περιγραφή

Το δίδυμο Cloak και Dagger μπαίνει σε νέες περιπέτειες, όταν ο ανατριχιαστικός Mister Negative θα τους στήσει μια πανέξυπνη παγίδα. Προσπαθώντας να ισορροπήσουν μεταξύ της συνεχούς μάχης τους κατά του εγκλήματος και μιας κανονικής ζωής, θα μπορέσουν να το αντιμετωπίσουν και αυτό; Μια πολύ καλή σειρά που δεν πρέπει να χάσετε.

Η ομάδα μας

Ημερολόγιο

Τελευταία άρθρα

Τα πρώτα, σε αναγνώσεις κριτικών, βιβλία 1/6/2019-30/11/2019

Δημοσιεύουμε τη λίστα με τα πρώτα, σε αναγνώσεις κριτικών βιβλία για ένα ολόκληρο εξάμηνο. Ρίξτε μια ματιά στην ενδιαφέρουσα λίστα που καλύπτει την περίοδο από 1/6/2019 έως 30/11/2019.
19.12.2019
Περισσότερα

Συνέντευξη με τη Νίτσα Μανωλά

Η Νίτσα Μανωλά με αφορμή το δίγλωσσο παραμύθι «Ο Συννεφούλης ταξιδεύει στην Ελλάδα», που έγραψε παρέα με τρεις ακόμα συγγραφείς και που κυκλοφόρησε πρόσφατα από τις εκδόσεις Υδροπλάνο, συνομιλεί με την Ελένη Κίτσου και το Diavasame.gr.
17.11.2019
Περισσότερα

Περιπλανήσεις σε ξένη γλώσσα / The Dutch House

Η Αφροδίτη Δημοπούλου στη στήλη της με τίτλο "Περιπλανήσεις σε ξένη γλώσσα", με όχημα την αγγλική γλώσσα κάθε μήνα παρουσιάζει επιλογές της από την ξενόγλωσση λογοτεχνία.

The Dutch House
10.11.2019
Περισσότερα

Κριτικές αναγνωστών

ΣΚΙΕΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΙΝΝΣΜΟΥΘ ΣΚΙΕΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΙΝΝΣΜΟΥΘ Ξένη Λογοτεχνία ΣΥΛΛΟΓΗ JEMMA PRESS 22/11/63 22/11/63 Ξένη Λογοτεχνία Stephen King BELL ΣΙΝΟΥΧΕ, Ο ΑΙΓΥΠΤΙΟΣ ΣΙΝΟΥΧΕ, Ο ΑΙΓΥΠΤΙΟΣ Ξένη Λογοτεχνία Mika Waltari ΚΑΛΕΝΤΗΣ ΠΕΤΡΑ ΚΑΙ ΜΕΛΙ ΠΕΤΡΑ ΚΑΙ ΜΕΛΙ Ελληνική Λογοτεχνία Χριστίνα Ζέμπη ΩΚΕΑΝΙΔΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΟΥΜΠΟΪΣΣΕΣ ΜΕΛΑΓΧΟΛΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΟΥΜΠΟΪΣΣΕΣ ΜΕΛΑΓΧΟΛΟΥΝ Ξένη Λογοτεχνία Tom Robbins ΑΙΟΛΟΣ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΩΝ ΠΑΡΙΣΙΩΝ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΩΝ ΠΑΡΙΣΙΩΝ Ξένη Λογοτεχνία Victor Hugo ΣΜΙΛΗ ΑΜ' ΕΠΟΣ ΑΝΕΡΓΩΝ ΑΜ' ΕΠΟΣ ΑΝΕΡΓΩΝ Ελληνική Λογοτεχνία ΟΜΑΔΑ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ VAKXIKON.GR ΤΟ ΥΓΡΟΝ ΠΥΡ ΚΑΙ Η ΣΥΜΒΟΛΗ ΤΟΥ ΣΤΗ ΒΥΖΑΝΤΙΝΗ ΙΣΧΥ ΤΟ ΥΓΡΟΝ ΠΥΡ ΚΑΙ Η ΣΥΜΒΟΛΗ ΤΟΥ ΣΤΗ ΒΥΖΑΝΤΙΝΗ ΙΣΧΥ Ιστορία/Δοκίμιο/Μελέτη Κωνσταντίνος Καρατόλιος HISTORICAL QUEST ΑΕΤΟΙ ΚΑΙ ΛΥΚΟΙ ΑΕΤΟΙ ΚΑΙ ΛΥΚΟΙ Ελληνική Λογοτεχνία Βαγγέλης Κούτας ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ ΤΟ ΑΙΜΑ ΝΕΡΟ ΤΟ ΑΙΜΑ ΝΕΡΟ Ελληνική Λογοτεχνία Χάρης Βλαβιανός ΠΑΤΑΚΗΣ ΜΕΓΑΛΩΝΟΝΤΑΣ (ΜΕ) ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΜΕΓΑΛΩΝΟΝΤΑΣ (ΜΕ) ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ Διάφορα Κώστας Γκοτζαμάνης ΠΑΤΑΚΗΣ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΩΝ ΑΓΓΕΛΩΝ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΩΝ ΑΓΓΕΛΩΝ Ελληνική Λογοτεχνία Αντώνης Μπουλούτζας ΚΑΣΤΑΝΙΩΤΗΣ ΧΩΡΙΣ ΑΕΡΟΣΑΚΟ ΧΩΡΙΣ ΑΕΡΟΣΑΚΟ Ελληνική Λογοτεχνία Γαβριήλ Αλεξάνδρου ΙΩΛΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣΚΟΝΗ ΣΤΗ ΣΚΙΑ ΜΟΥ ΧΡΥΣΟΣΚΟΝΗ ΣΤΗ ΣΚΙΑ ΜΟΥ Ελληνική Λογοτεχνία Γεωργία Μαμά ΠΑΡΑΞΕΝΕΣ ΜΕΡΕΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΓΡΙΑ ΣΚΥΛΙΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΓΡΙΑ ΣΚΥΛΙΑ Ξένη Λογοτεχνία Ian Rankin ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΡΕ ΦΩΤΕΙΝΗ; ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΡΕ ΦΩΤΕΙΝΗ; Ελληνική Λογοτεχνία Τρύφων Ζαχαριάδης ΑΡΜΟΣ Η ΑΠΟΠΕΙΡΑ Η ΑΠΟΠΕΙΡΑ Ελληνική Λογοτεχνία Μιμή Φιλιππίδη-Θεοχάρη ΩΚΕΑΝΙΔΑ