Έχουμε διαβάσει 3010 βιβλία
SUPERMAN: EARTH ONE

SUPERMAN: EARTH ONE

Εκδοτικός Οίκος
ANUBIS
Συγγραφέας
Μετάφραση
Χρήστος Βλάχος
Κατηγορία
Comics
Περιγραφή

Οι απαρχές ενός από τους πιο αγαπημένους υπερ-ήρωες, του Σούπερμαν. Ο Κλαρκ Κεντ προσπαθεί να βρει τι θέλει να κάνει και ποιος πραγματικά είναι. Στην αναζήτηση αυτή θα έρθει αντιμέτωπος με το παρελθόν του και ένα διαβολικό εχθρό, ο οποίος τον αναζητά μανιωδώς. Για να τον ανακαλύψει δεν θα διστάσει αν χρειαστεί να καταστρέψει ολόκληρο τον πλανήτη.

STEED ANS MRS. PEEL #1 THE GOLDEN GAME

STEED ANS MRS. PEEL #1 THE GOLDEN GAME

Εκδοτικός Οίκος
BOOM STUDIOS
Συγγραφέας
Κατηγορία
Comics
Περιγραφή

Όταν η Τάρα Κινγκ (Tara King ) πέφτει θύμα απαγωγής από μια μυστηριώδη οργάνωση, ο Τζον Στιντ (John Steed ) και η Έμα Πιλ (Emma Peel ), κορυφαίοι πράκτορες της Βρετανικής Υπηρεσίας Πληροφοριών, πρέπει να δουλέψουν και πάλι μαζί για να λύσουν αυτό το μυστήριο.

PENGUIN: PAIN AND PREJUDICE #1

PENGUIN: PAIN AND PREJUDICE #1

Εκδοτικός Οίκος
DC
Συγγραφέας
Κατηγορία
Comics
Περιγραφή

Το σκοτεινό και δραματικό παρελθόν ενός από τους αντιπάλους του Batman. Πώς έγινε ο Oswald Cobblepot από το αγαπημένο παιδί της μητέρας του, ο αρχηγός του υποκόσμου και εχθρός του Batman; Οι απαρχές του Penguin παρουσιάζονται και αν και η μίνι σειρά δεν έχει πολλά τεύχη, η ποιότητα της αφήγησης και το σχέδιο δημιουργούν μια συγκλονιστική ιστορία.

BEFORE WATCHMEN: DR. MANHATTAN #1

BEFORE WATCHMEN: DR. MANHATTAN #1

Εκδοτικός Οίκος
DC
Συγγραφέας
Κατηγορία
Comics
Περιγραφή

Τι απασχολεί έναν θεό; Πώς προχωράς στη ζωή όταν πλέον είσαι αθάνατος και ακόμα και ο χρόνος δεν έχει ιδιαίτερη σημασία; Εξαιτίας ενός ατυχήματος, ο Dr. Manhattan εξελίσσεται και αποκτά σχεδόν θεϊκή υπόσταση. Αυτή είναι η ιστορία του πριν τους Watchmen που εξηγεί και τη μετέπειτα πορεία του και το πώς υπάρχει με διαφορετικό τρόπο από τους άλλους.

BLOOD AND STEEL #1

BLOOD AND STEEL #1

Εκδοτικός Οίκος
NEW YOUTH
Συγγραφέας
Κατηγορία
Comics
Περιγραφή

Η καταστροφή του Qing-cheng, μιας διάσημης σχολής πολεμικών τεχνών από μια ομάδα φανατικών πολεμιστών πολεμικών τεχνών από το Wudong, έρχεται να ανατρέψει τα πάντα για τον νεαρό ξιφομάχο Yan Heng. Μαζί με τον ‘Wudang Hunter' Jing Lie, ο οποίος έχασε επίσης τους συντρόφους του από το Wudong,, θα αρχίσουν το ταξίδι της εκδίκησής τους.

LOGICOMIX

LOGICOMIX

Εκδοτικός Οίκος
ΙΚΑΡΟΣ
Συγγραφέας
Κατηγορία
Comics
Περιγραφή

Δίνοντας τον ρόλο του παραμυθά στον Μπέρτραντ Ράσελ, μια παρέα φίλων στη σύγχρονη Αθήνα προσπαθεί να αφηγηθεί και να καταλάβει τη μεγάλη περιπέτεια της λογικής στις αρχές του 20ού αιώνα.

Η ομάδα μας

Ημερολόγιο

Τελευταία άρθρα

Συνέντευξη με τον Κύρο Πόντε

Ο Κύρο Πόντε, φιλολογικό ψευδώνυμο του Κυριάκου Σιδηρόπουλου, μιλάει στην Ευμορφία Ζήση και το Diavasame.gr, με αφορμή το τελευταίο του βιβλίο "Ένας περίεργος ξένος" (εκδόσεις Γκοβόστη).
29.03.2020
Περισσότερα

Περιπλανήσεις σε ξένη γλώσσα / Platform Seven

Η Αφροδίτη Δημοπούλου στη στήλη της με τίτλο "Περιπλανήσεις σε ξένη γλώσσα", με όχημα την αγγλική γλώσσα κάθε μήνα παρουσιάζει επιλογές της από την ξενόγλωσση λογοτεχνία.

Platform Seven
24.02.2020
Περισσότερα

Τα πρώτα, σε αναγνώσεις κριτικών, βιβλία 1/6/2019-30/11/2019

Δημοσιεύουμε τη λίστα με τα πρώτα, σε αναγνώσεις κριτικών βιβλία για ένα ολόκληρο εξάμηνο. Ρίξτε μια ματιά στην ενδιαφέρουσα λίστα που καλύπτει την περίοδο από 1/6/2019 έως 30/11/2019.
19.12.2019
Περισσότερα

Κριτικές αναγνωστών

ΣΚΙΕΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΙΝΝΣΜΟΥΘ ΣΚΙΕΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΙΝΝΣΜΟΥΘ Ξένη Λογοτεχνία ΣΥΛΛΟΓΗ JEMMA PRESS 22/11/63 22/11/63 Ξένη Λογοτεχνία Stephen King BELL ΣΙΝΟΥΧΕ, Ο ΑΙΓΥΠΤΙΟΣ ΣΙΝΟΥΧΕ, Ο ΑΙΓΥΠΤΙΟΣ Ξένη Λογοτεχνία Mika Waltari ΚΑΛΕΝΤΗΣ ΠΕΤΡΑ ΚΑΙ ΜΕΛΙ ΠΕΤΡΑ ΚΑΙ ΜΕΛΙ Ελληνική Λογοτεχνία Χριστίνα Ζέμπη ΩΚΕΑΝΙΔΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΟΥΜΠΟΪΣΣΕΣ ΜΕΛΑΓΧΟΛΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΟΥΜΠΟΪΣΣΕΣ ΜΕΛΑΓΧΟΛΟΥΝ Ξένη Λογοτεχνία Tom Robbins ΑΙΟΛΟΣ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΩΝ ΠΑΡΙΣΙΩΝ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΩΝ ΠΑΡΙΣΙΩΝ Ξένη Λογοτεχνία Victor Hugo ΣΜΙΛΗ ΑΜ' ΕΠΟΣ ΑΝΕΡΓΩΝ ΑΜ' ΕΠΟΣ ΑΝΕΡΓΩΝ Ελληνική Λογοτεχνία ΟΜΑΔΑ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ VAKXIKON.GR ΤΟ ΥΓΡΟΝ ΠΥΡ ΚΑΙ Η ΣΥΜΒΟΛΗ ΤΟΥ ΣΤΗ ΒΥΖΑΝΤΙΝΗ ΙΣΧΥ ΤΟ ΥΓΡΟΝ ΠΥΡ ΚΑΙ Η ΣΥΜΒΟΛΗ ΤΟΥ ΣΤΗ ΒΥΖΑΝΤΙΝΗ ΙΣΧΥ Ιστορία/Δοκίμιο/Μελέτη Κωνσταντίνος Καρατόλιος HISTORICAL QUEST ΑΕΤΟΙ ΚΑΙ ΛΥΚΟΙ ΑΕΤΟΙ ΚΑΙ ΛΥΚΟΙ Ελληνική Λογοτεχνία Βαγγέλης Κούτας ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ ΤΟ ΑΙΜΑ ΝΕΡΟ ΤΟ ΑΙΜΑ ΝΕΡΟ Ελληνική Λογοτεχνία Χάρης Βλαβιανός ΠΑΤΑΚΗΣ ΜΕΓΑΛΩΝΟΝΤΑΣ (ΜΕ) ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΜΕΓΑΛΩΝΟΝΤΑΣ (ΜΕ) ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ Διάφορα Κώστας Γκοτζαμάνης ΠΑΤΑΚΗΣ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΩΝ ΑΓΓΕΛΩΝ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΩΝ ΑΓΓΕΛΩΝ Ελληνική Λογοτεχνία Αντώνης Μπουλούτζας ΚΑΣΤΑΝΙΩΤΗΣ ΧΩΡΙΣ ΑΕΡΟΣΑΚΟ ΧΩΡΙΣ ΑΕΡΟΣΑΚΟ Ελληνική Λογοτεχνία Γαβριήλ Αλεξάνδρου ΙΩΛΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣΚΟΝΗ ΣΤΗ ΣΚΙΑ ΜΟΥ ΧΡΥΣΟΣΚΟΝΗ ΣΤΗ ΣΚΙΑ ΜΟΥ Ελληνική Λογοτεχνία Γεωργία Μαμά ΠΑΡΑΞΕΝΕΣ ΜΕΡΕΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΓΡΙΑ ΣΚΥΛΙΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΓΡΙΑ ΣΚΥΛΙΑ Ξένη Λογοτεχνία Ian Rankin ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΡΕ ΦΩΤΕΙΝΗ; ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΡΕ ΦΩΤΕΙΝΗ; Ελληνική Λογοτεχνία Τρύφων Ζαχαριάδης ΑΡΜΟΣ Η ΑΠΟΠΕΙΡΑ Η ΑΠΟΠΕΙΡΑ Ελληνική Λογοτεχνία Μιμή Φιλιππίδη-Θεοχάρη ΩΚΕΑΝΙΔΑ