Έχουμε διαβάσει 2998 βιβλία
BATMAN: EARTH ONE

BATMAN: EARTH ONE

Εκδοτικός Οίκος
DC
Συγγραφέας
Κατηγορία
Comics
Περιγραφή
Το παρελθόν ξαναγράφεται! Μια νέα προσέγγιση στον μύθο του Σκοτεινού Ιππότη με τη σειρά Earth One της DC Comics. Ο Geoff Johns παρουσιάζει την ιστορία του Μπρους Γουέιν έτσι όπως δεν την έχει διηγηθεί κανείς. Ένας Μπάτμαν πιο ανθρώπινος, που έχει να μάθει ακόμα πολλά αλλά με την αποφασιστικότητα να αλλάξει το πρόσωπο του Γκόθαμ. Ο θρύλος αρχίζει.
THE DARK CRYSTAL vol. I: CREATION MYTHS

THE DARK CRYSTAL vol. I: CREATION MYTHS

Εκδοτικός Οίκος
ARCHAIA ENTERTAINMENT
Συγγραφέας
Κατηγορία
Comics
Περιγραφή
Η κλασική ιστορία του Jim Henson, «Ο Μαύρος Κρύσταλλος» (The Dark Crystal), επέστρεψε, αυτή τη φορά ως graphic novel. Η αρχή της σκέψης, των μυστηρίων, των πλασμάτων που έγιναν γνωστά ως Gelflings, ο κόσμος της Θρα και η ύπαρξη του ίδιου του Μαύρου Κρυστάλλου σε μια λυρική ιστορία.
ALL NEW X-MEN #1

ALL NEW X-MEN #1

Εκδοτικός Οίκος
MARVEL COMICS
Συγγραφέας
Κατηγορία
Comics
Περιγραφή
Μια νέα εποχή αρχίζει για τους X-Men. Ένα αναπάντεχο ταξίδι στον χρόνο θα φέρει την αρχική ομάδα των X-Men στο παρόν, μια ιδέα του Beast, για να συναντηθούν με τους τωρινούς εαυτούς τους και να προσπαθήσουν να αποτρέψουν την πορεία που έχουν πάρει μερικά από τα μέλη της ομάδας. Τι θα σημαίνει αυτό για τους X-Men;
BIOMEGA VOL. 1

BIOMEGA VOL. 1

Εκδοτικός Οίκος
VIZ MEDIA
Συγγραφέας
Κατηγορία
Comics
Περιγραφή

Γη, 31ος αιώνας. Η ανθρωπότητα χαροπαλεύει ενάντια σε έναν θανατηφόρο ιό, που συνεχίζει να σκοτώνει αδιάκριτα σε όλη την υφήλιο. Ο N5S μετατρέπει τους μολυσμένους φορείς σε ανδρείκελα που θυμίζουν ζόμπι. Οδηγώντας τη βαριά φουτουριστική μοτοσικλέτα του, ο Zoichi Kanoe, ένας συνθετικός άνθρωπος, μπορεί να είναι η τελευταία ελπίδα του κόσμου.

THE STARS BELOW OGN

THE STARS BELOW OGN

Εκδοτικός Οίκος
MONKEYBRAIN COMICS
Συγγραφέας
Κατηγορία
Comics
Περιγραφή

Ένα περιστέρι στη Νέα Υόρκη θέλει να δει τα αστέρια. Για να πετύχει το σκοπό του πρέπει να πετάξει στο πιο ψηλό κτίριο της πόλης. Σε αυτό το εγχείρημα, όμως, παραμονεύουν κίνδυνοι. Ένα οπτικό ταξίδι σε ασπρόμαυρους τόνους, χωρίς λόγια, μια ιστορία γι’ αυτούς που αναζητούν νέα ύψη και νέες ανακαλύψεις, μια περιπέτεια που θα σας πάρει στα φτερά της.

AT THE MOUNTAINS OF MADNESS

AT THE MOUNTAINS OF MADNESS

Εκδοτικός Οίκος
STERLING PUBLISHING
Συγγραφέας
Κατηγορία
Comics
Περιγραφή

Οι επιστήμονες από την αποστολή του Πανεπιστημίου Μισκατόνικ νόμιζαν ότι η ανεμοδαρμένη Ανταρκτική ήταν ένα αχανές πεδίο χωρίς ζωή. Όταν όμως βρίσκουν απολιθώματα από περίεργα και αγνώστου προελεύσεως πλάσματα, καθώς και σκαλισμένες πέτρες εκατομμυρίων χρόνων, θα οδηγηθούν στην ακατονόμαστη και γεμάτη τρόμο πόλη των Αρχαίων Παλαιών.

Η ομάδα μας

Ημερολόγιο

Τελευταία άρθρα

Τα πρώτα, σε αναγνώσεις κριτικών, βιβλία 1/6/2019-30/11/2019

Δημοσιεύουμε τη λίστα με τα πρώτα, σε αναγνώσεις κριτικών βιβλία για ένα ολόκληρο εξάμηνο. Ρίξτε μια ματιά στην ενδιαφέρουσα λίστα που καλύπτει την περίοδο από 1/6/2019 έως 30/11/2019.
19.12.2019
Περισσότερα

Συνέντευξη με τη Νίτσα Μανωλά

Η Νίτσα Μανωλά με αφορμή το δίγλωσσο παραμύθι «Ο Συννεφούλης ταξιδεύει στην Ελλάδα», που έγραψε παρέα με τρεις ακόμα συγγραφείς και που κυκλοφόρησε πρόσφατα από τις εκδόσεις Υδροπλάνο, συνομιλεί με την Ελένη Κίτσου και το Diavasame.gr.
17.11.2019
Περισσότερα

Περιπλανήσεις σε ξένη γλώσσα / The Dutch House

Η Αφροδίτη Δημοπούλου στη στήλη της με τίτλο "Περιπλανήσεις σε ξένη γλώσσα", με όχημα την αγγλική γλώσσα κάθε μήνα παρουσιάζει επιλογές της από την ξενόγλωσση λογοτεχνία.

The Dutch House
10.11.2019
Περισσότερα

Κριτικές αναγνωστών

ΣΚΙΕΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΙΝΝΣΜΟΥΘ ΣΚΙΕΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΙΝΝΣΜΟΥΘ Ξένη Λογοτεχνία ΣΥΛΛΟΓΗ JEMMA PRESS 22/11/63 22/11/63 Ξένη Λογοτεχνία Stephen King BELL ΣΙΝΟΥΧΕ, Ο ΑΙΓΥΠΤΙΟΣ ΣΙΝΟΥΧΕ, Ο ΑΙΓΥΠΤΙΟΣ Ξένη Λογοτεχνία Mika Waltari ΚΑΛΕΝΤΗΣ ΠΕΤΡΑ ΚΑΙ ΜΕΛΙ ΠΕΤΡΑ ΚΑΙ ΜΕΛΙ Ελληνική Λογοτεχνία Χριστίνα Ζέμπη ΩΚΕΑΝΙΔΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΟΥΜΠΟΪΣΣΕΣ ΜΕΛΑΓΧΟΛΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΟΥΜΠΟΪΣΣΕΣ ΜΕΛΑΓΧΟΛΟΥΝ Ξένη Λογοτεχνία Tom Robbins ΑΙΟΛΟΣ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΩΝ ΠΑΡΙΣΙΩΝ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΩΝ ΠΑΡΙΣΙΩΝ Ξένη Λογοτεχνία Victor Hugo ΣΜΙΛΗ ΑΜ' ΕΠΟΣ ΑΝΕΡΓΩΝ ΑΜ' ΕΠΟΣ ΑΝΕΡΓΩΝ Ελληνική Λογοτεχνία ΟΜΑΔΑ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ VAKXIKON.GR ΤΟ ΥΓΡΟΝ ΠΥΡ ΚΑΙ Η ΣΥΜΒΟΛΗ ΤΟΥ ΣΤΗ ΒΥΖΑΝΤΙΝΗ ΙΣΧΥ ΤΟ ΥΓΡΟΝ ΠΥΡ ΚΑΙ Η ΣΥΜΒΟΛΗ ΤΟΥ ΣΤΗ ΒΥΖΑΝΤΙΝΗ ΙΣΧΥ Ιστορία/Δοκίμιο/Μελέτη Κωνσταντίνος Καρατόλιος HISTORICAL QUEST ΑΕΤΟΙ ΚΑΙ ΛΥΚΟΙ ΑΕΤΟΙ ΚΑΙ ΛΥΚΟΙ Ελληνική Λογοτεχνία Βαγγέλης Κούτας ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ ΤΟ ΑΙΜΑ ΝΕΡΟ ΤΟ ΑΙΜΑ ΝΕΡΟ Ελληνική Λογοτεχνία Χάρης Βλαβιανός ΠΑΤΑΚΗΣ ΜΕΓΑΛΩΝΟΝΤΑΣ (ΜΕ) ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΜΕΓΑΛΩΝΟΝΤΑΣ (ΜΕ) ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ Διάφορα Κώστας Γκοτζαμάνης ΠΑΤΑΚΗΣ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΩΝ ΑΓΓΕΛΩΝ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΩΝ ΑΓΓΕΛΩΝ Ελληνική Λογοτεχνία Αντώνης Μπουλούτζας ΚΑΣΤΑΝΙΩΤΗΣ ΧΩΡΙΣ ΑΕΡΟΣΑΚΟ ΧΩΡΙΣ ΑΕΡΟΣΑΚΟ Ελληνική Λογοτεχνία Γαβριήλ Αλεξάνδρου ΙΩΛΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣΚΟΝΗ ΣΤΗ ΣΚΙΑ ΜΟΥ ΧΡΥΣΟΣΚΟΝΗ ΣΤΗ ΣΚΙΑ ΜΟΥ Ελληνική Λογοτεχνία Γεωργία Μαμά ΠΑΡΑΞΕΝΕΣ ΜΕΡΕΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΓΡΙΑ ΣΚΥΛΙΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΓΡΙΑ ΣΚΥΛΙΑ Ξένη Λογοτεχνία Ian Rankin ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΡΕ ΦΩΤΕΙΝΗ; ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΡΕ ΦΩΤΕΙΝΗ; Ελληνική Λογοτεχνία Τρύφων Ζαχαριάδης ΑΡΜΟΣ Η ΑΠΟΠΕΙΡΑ Η ΑΠΟΠΕΙΡΑ Ελληνική Λογοτεχνία Μιμή Φιλιππίδη-Θεοχάρη ΩΚΕΑΝΙΔΑ