Έχουμε διαβάσει 3025 βιβλία
CONSTANTINE #1

CONSTANTINE #1

Εκδοτικός Οίκος
DC
Συγγραφέας
Κατηγορία
Comics
Περιγραφή
Ο Constantine επιστρέφει, αυτή τη φορά σε δική του σειρά. Ένας νεαρός που έχει οδυνηρά οράματα θα αναζητήσει τη βοήθεια του Constantine για να τον απαλλάξει από αυτά. Στην πορεία για την ανακάλυψη της αλήθειας κάτι γνώριμο από τα παρελθόν του αντι-ήρωά μας θα εμφανιστεί: η σέκτα της Ψυχρής Φλόγας. Και όλα θα ανατραπούν…
IRON: OR, THE WAR AFTER Vol. I

IRON: OR, THE WAR AFTER Vol. I

Εκδοτικός Οίκος
ARCHAIA ENTERTAINMENT
Συγγραφέας
Κατηγορία
Comics
Περιγραφή
Σε έναν κόσμο με μόνιμο χειμώνα, ο κατάσκοπος λαγός Hardin, που δουλεύει για την Αντίσταση, κλέβει απόρρητα έγγραφα από την κυβέρνηση. Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα να αρχίσει μια αλυσίδα γεγονότων που θα επηρεάσουν και τις δυο πλευρές. Όταν σταματήσει να πέφτει το χιόνι, ποιος θα είναι ο πραγματικός πατριώτης και ποιος ο πραγματικός προδότης;
BATMAN: EARTH ONE

BATMAN: EARTH ONE

Εκδοτικός Οίκος
DC
Συγγραφέας
Κατηγορία
Comics
Περιγραφή
Το παρελθόν ξαναγράφεται! Μια νέα προσέγγιση στον μύθο του Σκοτεινού Ιππότη με τη σειρά Earth One της DC Comics. Ο Geoff Johns παρουσιάζει την ιστορία του Μπρους Γουέιν έτσι όπως δεν την έχει διηγηθεί κανείς. Ένας Μπάτμαν πιο ανθρώπινος, που έχει να μάθει ακόμα πολλά αλλά με την αποφασιστικότητα να αλλάξει το πρόσωπο του Γκόθαμ. Ο θρύλος αρχίζει.
THE DARK CRYSTAL vol. I: CREATION MYTHS

THE DARK CRYSTAL vol. I: CREATION MYTHS

Εκδοτικός Οίκος
ARCHAIA ENTERTAINMENT
Συγγραφέας
Κατηγορία
Comics
Περιγραφή
Η κλασική ιστορία του Jim Henson, «Ο Μαύρος Κρύσταλλος» (The Dark Crystal), επέστρεψε, αυτή τη φορά ως graphic novel. Η αρχή της σκέψης, των μυστηρίων, των πλασμάτων που έγιναν γνωστά ως Gelflings, ο κόσμος της Θρα και η ύπαρξη του ίδιου του Μαύρου Κρυστάλλου σε μια λυρική ιστορία.
ALL NEW X-MEN #1

ALL NEW X-MEN #1

Εκδοτικός Οίκος
MARVEL COMICS
Συγγραφέας
Κατηγορία
Comics
Περιγραφή
Μια νέα εποχή αρχίζει για τους X-Men. Ένα αναπάντεχο ταξίδι στον χρόνο θα φέρει την αρχική ομάδα των X-Men στο παρόν, μια ιδέα του Beast, για να συναντηθούν με τους τωρινούς εαυτούς τους και να προσπαθήσουν να αποτρέψουν την πορεία που έχουν πάρει μερικά από τα μέλη της ομάδας. Τι θα σημαίνει αυτό για τους X-Men;
BIOMEGA VOL. 1

BIOMEGA VOL. 1

Εκδοτικός Οίκος
VIZ MEDIA
Συγγραφέας
Κατηγορία
Comics
Περιγραφή

Γη, 31ος αιώνας. Η ανθρωπότητα χαροπαλεύει ενάντια σε έναν θανατηφόρο ιό, που συνεχίζει να σκοτώνει αδιάκριτα σε όλη την υφήλιο. Ο N5S μετατρέπει τους μολυσμένους φορείς σε ανδρείκελα που θυμίζουν ζόμπι. Οδηγώντας τη βαριά φουτουριστική μοτοσικλέτα του, ο Zoichi Kanoe, ένας συνθετικός άνθρωπος, μπορεί να είναι η τελευταία ελπίδα του κόσμου.

Η ομάδα μας

Ημερολόγιο

Τελευταία άρθρα

Συνέντευξη με την Αγγελική Ράδου

Η Αγγελική Ράδου μιλάει στην Αφροδίτη Δημοπούλου και το Diavasame.gr με αφορμή το τελευταίο της βιβλίο "Φάντασμα στο χιόνι" (εκδόσεις Momentum).
26.04.2020
Περισσότερα

Συνέντευξη με τον Κύρο Πόντε

Ο Κύρο Πόντε, φιλολογικό ψευδώνυμο του Κυριάκου Σιδηρόπουλου, μιλάει στην Ευμορφία Ζήση και το Diavasame.gr, με αφορμή το τελευταίο του βιβλίο "Ένας περίεργος ξένος" (εκδόσεις Γκοβόστη).
29.03.2020
Περισσότερα

Περιπλανήσεις σε ξένη γλώσσα / Platform Seven

Η Αφροδίτη Δημοπούλου στη στήλη της με τίτλο "Περιπλανήσεις σε ξένη γλώσσα", με όχημα την αγγλική γλώσσα κάθε μήνα παρουσιάζει επιλογές της από την ξενόγλωσση λογοτεχνία.

Platform Seven
24.02.2020
Περισσότερα

Κριτικές αναγνωστών

ΣΚΙΕΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΙΝΝΣΜΟΥΘ ΣΚΙΕΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΙΝΝΣΜΟΥΘ Ξένη Λογοτεχνία ΣΥΛΛΟΓΗ JEMMA PRESS 22/11/63 22/11/63 Ξένη Λογοτεχνία Stephen King BELL ΣΙΝΟΥΧΕ, Ο ΑΙΓΥΠΤΙΟΣ ΣΙΝΟΥΧΕ, Ο ΑΙΓΥΠΤΙΟΣ Ξένη Λογοτεχνία Mika Waltari ΚΑΛΕΝΤΗΣ ΠΕΤΡΑ ΚΑΙ ΜΕΛΙ ΠΕΤΡΑ ΚΑΙ ΜΕΛΙ Ελληνική Λογοτεχνία Χριστίνα Ζέμπη ΩΚΕΑΝΙΔΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΟΥΜΠΟΪΣΣΕΣ ΜΕΛΑΓΧΟΛΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΟΥΜΠΟΪΣΣΕΣ ΜΕΛΑΓΧΟΛΟΥΝ Ξένη Λογοτεχνία Tom Robbins ΑΙΟΛΟΣ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΩΝ ΠΑΡΙΣΙΩΝ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΩΝ ΠΑΡΙΣΙΩΝ Ξένη Λογοτεχνία Victor Hugo ΣΜΙΛΗ ΑΜ' ΕΠΟΣ ΑΝΕΡΓΩΝ ΑΜ' ΕΠΟΣ ΑΝΕΡΓΩΝ Ελληνική Λογοτεχνία ΟΜΑΔΑ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ VAKXIKON.GR ΤΟ ΥΓΡΟΝ ΠΥΡ ΚΑΙ Η ΣΥΜΒΟΛΗ ΤΟΥ ΣΤΗ ΒΥΖΑΝΤΙΝΗ ΙΣΧΥ ΤΟ ΥΓΡΟΝ ΠΥΡ ΚΑΙ Η ΣΥΜΒΟΛΗ ΤΟΥ ΣΤΗ ΒΥΖΑΝΤΙΝΗ ΙΣΧΥ Ιστορία/Δοκίμιο/Μελέτη Κωνσταντίνος Καρατόλιος HISTORICAL QUEST ΑΕΤΟΙ ΚΑΙ ΛΥΚΟΙ ΑΕΤΟΙ ΚΑΙ ΛΥΚΟΙ Ελληνική Λογοτεχνία Βαγγέλης Κούτας ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ ΤΟ ΑΙΜΑ ΝΕΡΟ ΤΟ ΑΙΜΑ ΝΕΡΟ Ελληνική Λογοτεχνία Χάρης Βλαβιανός ΠΑΤΑΚΗΣ ΜΕΓΑΛΩΝΟΝΤΑΣ (ΜΕ) ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΜΕΓΑΛΩΝΟΝΤΑΣ (ΜΕ) ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ Διάφορα Κώστας Γκοτζαμάνης ΠΑΤΑΚΗΣ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΩΝ ΑΓΓΕΛΩΝ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΩΝ ΑΓΓΕΛΩΝ Ελληνική Λογοτεχνία Αντώνης Μπουλούτζας ΚΑΣΤΑΝΙΩΤΗΣ ΧΩΡΙΣ ΑΕΡΟΣΑΚΟ ΧΩΡΙΣ ΑΕΡΟΣΑΚΟ Ελληνική Λογοτεχνία Γαβριήλ Αλεξάνδρου ΙΩΛΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣΚΟΝΗ ΣΤΗ ΣΚΙΑ ΜΟΥ ΧΡΥΣΟΣΚΟΝΗ ΣΤΗ ΣΚΙΑ ΜΟΥ Ελληνική Λογοτεχνία Γεωργία Μαμά ΠΑΡΑΞΕΝΕΣ ΜΕΡΕΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΓΡΙΑ ΣΚΥΛΙΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΓΡΙΑ ΣΚΥΛΙΑ Ξένη Λογοτεχνία Ian Rankin ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΡΕ ΦΩΤΕΙΝΗ; ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΡΕ ΦΩΤΕΙΝΗ; Ελληνική Λογοτεχνία Τρύφων Ζαχαριάδης ΑΡΜΟΣ Η ΑΠΟΠΕΙΡΑ Η ΑΠΟΠΕΙΡΑ Ελληνική Λογοτεχνία Μιμή Φιλιππίδη-Θεοχάρη ΩΚΕΑΝΙΔΑ