Έχουμε διαβάσει 3010 βιβλία
THE HAUNTING OF FABIAN GRAY #1

THE HAUNTING OF FABIAN GRAY #1

Εκδοτικός Οίκος
IMAGE COMICS
Συγγραφέας
Κατηγορία
Comics
Περιγραφή
Έπειτα από μια τραγική συνάντηση με το κειμήλιο «Η ονειρόπετρα», ο περιβόητος κυνηγός θησαυρών Fabian Gray πέρασε στην κατοχή πέντε λόγιων φαντασμάτων και παράλληλα του δόθηκε πρόσβαση στις μοναδικές τους ικανότητες.
HE-MAN AND THE MASTERS OF THE UNIVERSE Vol. 1

HE-MAN AND THE MASTERS OF THE UNIVERSE Vol. 1

Εκδοτικός Οίκος
DC
Συγγραφέας
Κατηγορία
Comics
Περιγραφή
Ο He-Man και η γνωστή παρέα επιστρέφουν. Η Ετέρνια απειλείται. Αυτή τη φορά θα κληθούν να αντιμετωπίσουν όχι τον Skeletor αλλά μια νέα απειλή, τον αδυσώπητο Hordac, με αναπάντεχα αποτελέσματα. Χωρίς τη Sorceress στο πλάι τους, πώς θα καταφέρουν να ανταπεξέλθουν σε αυτή την αποστολή;
INJUSTICE: GODS AMONG US #1

INJUSTICE: GODS AMONG US #1

Εκδοτικός Οίκος
DC
Συγγραφέας
Κατηγορία
Comics
Περιγραφή
Το μεγαλύτερο αστείο που θα μπορούσε να κάνει ο Τζόκερ, μπαίνει σε εφαρμογή. Η απαγωγή της Λόις Λέιν θα στείλει ολόκληρη την Justice League σε αναζήτησή της με τον χρόνο να δουλεύει εναντίον της. Όταν ο Flash αποκαλύψει την εμπλοκή του Scarecrow στην υπόθεση, ο Μπάτμαν και ο Σούπερμαν θα πρέπει να ενώσουν τις δυνάμεις τους για να λύσουν το αίνιγμα.
BATWOMAN

BATWOMAN

Εκδοτικός Οίκος
DC
Συγγραφέας
Κατηγορία
Comics
Περιγραφή
Οι απαρχές της Batwoman. Μια πορεία ανάμεσα στο σήμερα και το παρελθόν της, θα τη φέρει αντιμέτωπη με έναν νέο, απροσδόκητο εχθρό, ενώ ακολουθούμε την πορεία της μέχρι τη μεγάλη απόφαση να φορέσει τη μάσκα.
CONSTANTINE #1

CONSTANTINE #1

Εκδοτικός Οίκος
DC
Συγγραφέας
Κατηγορία
Comics
Περιγραφή
Ο Constantine επιστρέφει, αυτή τη φορά σε δική του σειρά. Ένας νεαρός που έχει οδυνηρά οράματα θα αναζητήσει τη βοήθεια του Constantine για να τον απαλλάξει από αυτά. Στην πορεία για την ανακάλυψη της αλήθειας κάτι γνώριμο από τα παρελθόν του αντι-ήρωά μας θα εμφανιστεί: η σέκτα της Ψυχρής Φλόγας. Και όλα θα ανατραπούν…
IRON: OR, THE WAR AFTER Vol. I

IRON: OR, THE WAR AFTER Vol. I

Εκδοτικός Οίκος
ARCHAIA ENTERTAINMENT
Συγγραφέας
Κατηγορία
Comics
Περιγραφή
Σε έναν κόσμο με μόνιμο χειμώνα, ο κατάσκοπος λαγός Hardin, που δουλεύει για την Αντίσταση, κλέβει απόρρητα έγγραφα από την κυβέρνηση. Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα να αρχίσει μια αλυσίδα γεγονότων που θα επηρεάσουν και τις δυο πλευρές. Όταν σταματήσει να πέφτει το χιόνι, ποιος θα είναι ο πραγματικός πατριώτης και ποιος ο πραγματικός προδότης;

Η ομάδα μας

Ημερολόγιο

Τελευταία άρθρα

Συνέντευξη με τον Κύρο Πόντε

Ο Κύρο Πόντε, φιλολογικό ψευδώνυμο του Κυριάκου Σιδηρόπουλου, μιλάει στην Ευμορφία Ζήση και το Diavasame.gr, με αφορμή το τελευταίο του βιβλίο "Ένας περίεργος ξένος" (εκδόσεις Γκοβόστη).
29.03.2020
Περισσότερα

Περιπλανήσεις σε ξένη γλώσσα / Platform Seven

Η Αφροδίτη Δημοπούλου στη στήλη της με τίτλο "Περιπλανήσεις σε ξένη γλώσσα", με όχημα την αγγλική γλώσσα κάθε μήνα παρουσιάζει επιλογές της από την ξενόγλωσση λογοτεχνία.

Platform Seven
24.02.2020
Περισσότερα

Τα πρώτα, σε αναγνώσεις κριτικών, βιβλία 1/6/2019-30/11/2019

Δημοσιεύουμε τη λίστα με τα πρώτα, σε αναγνώσεις κριτικών βιβλία για ένα ολόκληρο εξάμηνο. Ρίξτε μια ματιά στην ενδιαφέρουσα λίστα που καλύπτει την περίοδο από 1/6/2019 έως 30/11/2019.
19.12.2019
Περισσότερα

Κριτικές αναγνωστών

ΣΚΙΕΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΙΝΝΣΜΟΥΘ ΣΚΙΕΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΙΝΝΣΜΟΥΘ Ξένη Λογοτεχνία ΣΥΛΛΟΓΗ JEMMA PRESS 22/11/63 22/11/63 Ξένη Λογοτεχνία Stephen King BELL ΣΙΝΟΥΧΕ, Ο ΑΙΓΥΠΤΙΟΣ ΣΙΝΟΥΧΕ, Ο ΑΙΓΥΠΤΙΟΣ Ξένη Λογοτεχνία Mika Waltari ΚΑΛΕΝΤΗΣ ΠΕΤΡΑ ΚΑΙ ΜΕΛΙ ΠΕΤΡΑ ΚΑΙ ΜΕΛΙ Ελληνική Λογοτεχνία Χριστίνα Ζέμπη ΩΚΕΑΝΙΔΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΟΥΜΠΟΪΣΣΕΣ ΜΕΛΑΓΧΟΛΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΟΥΜΠΟΪΣΣΕΣ ΜΕΛΑΓΧΟΛΟΥΝ Ξένη Λογοτεχνία Tom Robbins ΑΙΟΛΟΣ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΩΝ ΠΑΡΙΣΙΩΝ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΩΝ ΠΑΡΙΣΙΩΝ Ξένη Λογοτεχνία Victor Hugo ΣΜΙΛΗ ΑΜ' ΕΠΟΣ ΑΝΕΡΓΩΝ ΑΜ' ΕΠΟΣ ΑΝΕΡΓΩΝ Ελληνική Λογοτεχνία ΟΜΑΔΑ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ VAKXIKON.GR ΤΟ ΥΓΡΟΝ ΠΥΡ ΚΑΙ Η ΣΥΜΒΟΛΗ ΤΟΥ ΣΤΗ ΒΥΖΑΝΤΙΝΗ ΙΣΧΥ ΤΟ ΥΓΡΟΝ ΠΥΡ ΚΑΙ Η ΣΥΜΒΟΛΗ ΤΟΥ ΣΤΗ ΒΥΖΑΝΤΙΝΗ ΙΣΧΥ Ιστορία/Δοκίμιο/Μελέτη Κωνσταντίνος Καρατόλιος HISTORICAL QUEST ΑΕΤΟΙ ΚΑΙ ΛΥΚΟΙ ΑΕΤΟΙ ΚΑΙ ΛΥΚΟΙ Ελληνική Λογοτεχνία Βαγγέλης Κούτας ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ ΤΟ ΑΙΜΑ ΝΕΡΟ ΤΟ ΑΙΜΑ ΝΕΡΟ Ελληνική Λογοτεχνία Χάρης Βλαβιανός ΠΑΤΑΚΗΣ ΜΕΓΑΛΩΝΟΝΤΑΣ (ΜΕ) ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΜΕΓΑΛΩΝΟΝΤΑΣ (ΜΕ) ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ Διάφορα Κώστας Γκοτζαμάνης ΠΑΤΑΚΗΣ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΩΝ ΑΓΓΕΛΩΝ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΩΝ ΑΓΓΕΛΩΝ Ελληνική Λογοτεχνία Αντώνης Μπουλούτζας ΚΑΣΤΑΝΙΩΤΗΣ ΧΩΡΙΣ ΑΕΡΟΣΑΚΟ ΧΩΡΙΣ ΑΕΡΟΣΑΚΟ Ελληνική Λογοτεχνία Γαβριήλ Αλεξάνδρου ΙΩΛΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣΚΟΝΗ ΣΤΗ ΣΚΙΑ ΜΟΥ ΧΡΥΣΟΣΚΟΝΗ ΣΤΗ ΣΚΙΑ ΜΟΥ Ελληνική Λογοτεχνία Γεωργία Μαμά ΠΑΡΑΞΕΝΕΣ ΜΕΡΕΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΓΡΙΑ ΣΚΥΛΙΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΓΡΙΑ ΣΚΥΛΙΑ Ξένη Λογοτεχνία Ian Rankin ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΡΕ ΦΩΤΕΙΝΗ; ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΡΕ ΦΩΤΕΙΝΗ; Ελληνική Λογοτεχνία Τρύφων Ζαχαριάδης ΑΡΜΟΣ Η ΑΠΟΠΕΙΡΑ Η ΑΠΟΠΕΙΡΑ Ελληνική Λογοτεχνία Μιμή Φιλιππίδη-Θεοχάρη ΩΚΕΑΝΙΔΑ