Έχουμε διαβάσει 3010 βιβλία
INFINITY #1

INFINITY #1

Εκδοτικός Οίκος
MARVEL COMICS
Συγγραφέας
Κατηγορία
Comics
Περιγραφή
Οι Builders (οι οποίοι προωθούν την εξέλιξη και χτίζουν κόσμους) ακολουθούν μια επικών διαστάσεων πορεία καταστροφής γνωστών κόσμων και διαπλανητικών συστημάτων. Όποιος πολιτισμός δεν παραδοθεί, καταστρέφεται ολοσχερώς. Και κατευθύνονται προς τον πλανήτη μας… Οι Avengers αποφασίζουν να τους σταματήσουν προτού πλησιάσουν τη Γη.
EAST OF WEST #1

EAST OF WEST #1

Εκδοτικός Οίκος
IMAGE COMICS
Συγγραφέας
Κατηγορία
Comics
Περιγραφή
Παρελθόν: Οι τέσσερις καβαλάρηδες της Αποκάλυψης ξαναγεννιούνται. Μόνο που ένας λείπει. Ένας από τους καβαλάρηδες έχει πεθάνει. Παρόν: Οι ενήλικοι καβαλάρηδες ζητούν μανιασμένα εκδίκηση από αυτούς που τους πρόδωσαν. Ο Θάνατος ψάχνει για απαντήσεις και σκορπίζει το χάος στο πέρασμά του. Ένα παρανοϊκό παιχνίδι εξουσίας αρχίζει να διαμορφώνεται.
DREAM THIEF #1

DREAM THIEF #1

Εκδοτικός Οίκος
DARK HORSE COMICS
Συγγραφέας
Κατηγορία
Comics
Περιγραφή
Ο John Lincoln είναι κακός στις σχέσεις του, κακός αδελφός, δεν μπορεί να κρατήσει καμιά δουλειά, καπνίζει μαριχουάνα και δεν μοιάζει να νοιάζεται. Η ζωή όμως του επιφυλάσσει εκπλήξεις. Σύντομα θα ανακαλύψει ότι έχει παράξενες δυνάμεις… όπως η ικανότητά του να διεισδύει στα όνειρα των άλλων!
LAZARUS #1

LAZARUS #1

Εκδοτικός Οίκος
IMAGE COMICS
Συγγραφέας
Κατηγορία
Comics
Περιγραφή
Ο κόσμος χωρίζεται όχι από πολιτικά ή γεωγραφικά όρια αλλά από την οικονομία. Ο πλούτος είναι δύναμη και κατανέμεται σε μερικές οικογένειες. Σε κάθε οικογένεια υπάρχει ένα μέλος στο οποίο παρέχεται η καλύτερη εκπαίδευση και τεχνολογία και το οποίο αποτελεί το «ξίφος» της και ονομάζεται «Λάζαρος». Στην οικογένεια Κάρλαϊλ αυτή είναι η Forever.
ΤΟ ΓΙΟΥΣΟΥΡΙ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ

ΤΟ ΓΙΟΥΣΟΥΡΙ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ

Εκδοτικός Οίκος
ΤΟΠΟΣ
Συγγραφέας
Δημήτρης Βανέλλης
Κατηγορία
Comics
Περιγραφή
Ο Δημήτρης Βανέλλης και ο Θανάσης Πέτρου «ψαρεύουν» στο πεδίο της νεοελληνικής λογοτεχνίας και επιλέγουν έξι φανταστικές ιστορίες από κορυφαίους Έλληνες λογοτέχνες, τις οποίες τις αποδίδουν με το ιδιαίτερο ύφος και τη χαρακτηριστική γλώσσα κάθε συγγραφέα σε κόμικ.
ΧΡΟΝΙΚΑ ΤΗΣ ΑΛΩ: Ο ΠΥΡΓΟΣ

ΧΡΟΝΙΚΑ ΤΗΣ ΑΛΩ: Ο ΠΥΡΓΟΣ

Εκδοτικός Οίκος
HELM
Συγγραφέας
Χρήστος Σταυρόπουλος
Κατηγορία
Comics
Περιγραφή
Μια αρχαία οργάνωση ελφ, η Σανάουελ, επιχειρεί τη μεγαλύτερη ληστεία όλων των εποχών. Ο σκοπός είναι να ληστέψουν το αυτοκρατορικό θησαυροφυλάκιο της Ντράγκστι, της πρωτεύουσας της αυτοκρατορίας των ανθρώπων. Η ληστεία έχει μεγάλες απολαβές, αλλά κανείς δεν ξέρει ότι είναι η αρχή μιας αλυσίδας γεγονότων που θα αλλάξουν ριζικά τον κόσμο της Άλω.

Η ομάδα μας

Ημερολόγιο

Τελευταία άρθρα

Συνέντευξη με τον Κύρο Πόντε

Ο Κύρο Πόντε, φιλολογικό ψευδώνυμο του Κυριάκου Σιδηρόπουλου, μιλάει στην Ευμορφία Ζήση και το Diavasame.gr, με αφορμή το τελευταίο του βιβλίο "Ένας περίεργος ξένος" (εκδόσεις Γκοβόστη).
29.03.2020
Περισσότερα

Περιπλανήσεις σε ξένη γλώσσα / Platform Seven

Η Αφροδίτη Δημοπούλου στη στήλη της με τίτλο "Περιπλανήσεις σε ξένη γλώσσα", με όχημα την αγγλική γλώσσα κάθε μήνα παρουσιάζει επιλογές της από την ξενόγλωσση λογοτεχνία.

Platform Seven
24.02.2020
Περισσότερα

Τα πρώτα, σε αναγνώσεις κριτικών, βιβλία 1/6/2019-30/11/2019

Δημοσιεύουμε τη λίστα με τα πρώτα, σε αναγνώσεις κριτικών βιβλία για ένα ολόκληρο εξάμηνο. Ρίξτε μια ματιά στην ενδιαφέρουσα λίστα που καλύπτει την περίοδο από 1/6/2019 έως 30/11/2019.
19.12.2019
Περισσότερα

Κριτικές αναγνωστών

ΣΚΙΕΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΙΝΝΣΜΟΥΘ ΣΚΙΕΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΙΝΝΣΜΟΥΘ Ξένη Λογοτεχνία ΣΥΛΛΟΓΗ JEMMA PRESS 22/11/63 22/11/63 Ξένη Λογοτεχνία Stephen King BELL ΣΙΝΟΥΧΕ, Ο ΑΙΓΥΠΤΙΟΣ ΣΙΝΟΥΧΕ, Ο ΑΙΓΥΠΤΙΟΣ Ξένη Λογοτεχνία Mika Waltari ΚΑΛΕΝΤΗΣ ΠΕΤΡΑ ΚΑΙ ΜΕΛΙ ΠΕΤΡΑ ΚΑΙ ΜΕΛΙ Ελληνική Λογοτεχνία Χριστίνα Ζέμπη ΩΚΕΑΝΙΔΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΟΥΜΠΟΪΣΣΕΣ ΜΕΛΑΓΧΟΛΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΟΥΜΠΟΪΣΣΕΣ ΜΕΛΑΓΧΟΛΟΥΝ Ξένη Λογοτεχνία Tom Robbins ΑΙΟΛΟΣ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΩΝ ΠΑΡΙΣΙΩΝ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΩΝ ΠΑΡΙΣΙΩΝ Ξένη Λογοτεχνία Victor Hugo ΣΜΙΛΗ ΑΜ' ΕΠΟΣ ΑΝΕΡΓΩΝ ΑΜ' ΕΠΟΣ ΑΝΕΡΓΩΝ Ελληνική Λογοτεχνία ΟΜΑΔΑ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ VAKXIKON.GR ΤΟ ΥΓΡΟΝ ΠΥΡ ΚΑΙ Η ΣΥΜΒΟΛΗ ΤΟΥ ΣΤΗ ΒΥΖΑΝΤΙΝΗ ΙΣΧΥ ΤΟ ΥΓΡΟΝ ΠΥΡ ΚΑΙ Η ΣΥΜΒΟΛΗ ΤΟΥ ΣΤΗ ΒΥΖΑΝΤΙΝΗ ΙΣΧΥ Ιστορία/Δοκίμιο/Μελέτη Κωνσταντίνος Καρατόλιος HISTORICAL QUEST ΑΕΤΟΙ ΚΑΙ ΛΥΚΟΙ ΑΕΤΟΙ ΚΑΙ ΛΥΚΟΙ Ελληνική Λογοτεχνία Βαγγέλης Κούτας ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ ΤΟ ΑΙΜΑ ΝΕΡΟ ΤΟ ΑΙΜΑ ΝΕΡΟ Ελληνική Λογοτεχνία Χάρης Βλαβιανός ΠΑΤΑΚΗΣ ΜΕΓΑΛΩΝΟΝΤΑΣ (ΜΕ) ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΜΕΓΑΛΩΝΟΝΤΑΣ (ΜΕ) ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ Διάφορα Κώστας Γκοτζαμάνης ΠΑΤΑΚΗΣ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΩΝ ΑΓΓΕΛΩΝ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΩΝ ΑΓΓΕΛΩΝ Ελληνική Λογοτεχνία Αντώνης Μπουλούτζας ΚΑΣΤΑΝΙΩΤΗΣ ΧΩΡΙΣ ΑΕΡΟΣΑΚΟ ΧΩΡΙΣ ΑΕΡΟΣΑΚΟ Ελληνική Λογοτεχνία Γαβριήλ Αλεξάνδρου ΙΩΛΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣΚΟΝΗ ΣΤΗ ΣΚΙΑ ΜΟΥ ΧΡΥΣΟΣΚΟΝΗ ΣΤΗ ΣΚΙΑ ΜΟΥ Ελληνική Λογοτεχνία Γεωργία Μαμά ΠΑΡΑΞΕΝΕΣ ΜΕΡΕΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΓΡΙΑ ΣΚΥΛΙΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΓΡΙΑ ΣΚΥΛΙΑ Ξένη Λογοτεχνία Ian Rankin ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΡΕ ΦΩΤΕΙΝΗ; ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΡΕ ΦΩΤΕΙΝΗ; Ελληνική Λογοτεχνία Τρύφων Ζαχαριάδης ΑΡΜΟΣ Η ΑΠΟΠΕΙΡΑ Η ΑΠΟΠΕΙΡΑ Ελληνική Λογοτεχνία Μιμή Φιλιππίδη-Θεοχάρη ΩΚΕΑΝΙΔΑ