Έχουμε διαβάσει 3025 βιβλία
THE WAKE

THE WAKE

Εκδοτικός Οίκος
VERTIGO
Συγγραφέας
Κατηγορία
Comics
Περιγραφή
Όταν η Lee Archer δέχτηκε την πρόταση να περάσει μια εβδομάδα σε ένα μυστικό εργαστήριο στον βυθό της θάλασσας αναλύοντας το πιο παράξενο κομμάτι ήχου που είχε ακούσει ποτέ, σίγουρα δεν φαντάστηκε ότι θα συναντούσε κάτι τέτοιο. Μαζί με μια ομάδα από παράξενους ειδήμονες θα πρέπει τώρα να επιβιώσουν απέναντι στην πιο ανατριχιαστική απειλή που υπάρχει στον βυθό!!!
ELEKTRA #1

ELEKTRA #1

Εκδοτικός Οίκος
MARVEL COMICS
Συγγραφέας
Κατηγορία
Comics
Περιγραφή
Η Ηλέκτρα επέστρεψε και βρίσκεται σε ένα προσωπικό σταυροδρόμι. Αποφασίζοντας να δεχτεί την πραγματική της ταυτότητα, μιας δολοφόνου, αποφασίζει να φύγει από τη Νέα Υόρκη και να εκτελέσει ένα νέο συμβόλαιο. Όμως ο νέος της στόχος θα αποδειχτεί μια θανατηφόρα πρόκληση!
DAREDEVIL: END OF DAYS #1

DAREDEVIL: END OF DAYS #1

Εκδοτικός Οίκος
MARVEL COMICS
Συγγραφέας
Brian-Michael Bendis, David Mack
Κατηγορία
Comics
Περιγραφή
Ο Kingpin δολοφονήθηκε. Ο Daredevil δολοφονήθηκε. Και αυτή είναι μόνο η αρχή αυτής της ιστορίας στην καταστροφική μίνι σειρά Daredevil: End of Days. Σε ένα όχι και τόσο μακρινό μέλλον στο σύμπαν της Marvel, αυτή η ιστορία στέλνει τον Ben Urich στην τελική του αποστολή, να πει για μια φορά ακόμη την ιστορία του Matt Murdock.
WHITE KNUCKLE

WHITE KNUCKLE

Εκδοτικός Οίκος
MARKOSIA ENTERPRISES
Συγγραφέας
Κατηγορία
Comics
Περιγραφή
Πριν από 40 χρόνια ο Seth Rigal ήταν στραγγαλιστής κατά συρροή. Τώρα, κοντά στα εβδομήντα, ζει στα όρια της φτώχειας και περιμένει τον θάνατο που ξέρει ότι του αξίζει. Βασανισμένος και μπερδεμένος, με τα ένστικτα που κάποτε τον ωθούσαν να σκοτώνει ακόμα να τον τυραννούν, ο Rigal βρίσκει τον εαυτό του να παρακολουθεί την κόρη ενός από τα θύματά του.
AFTERSCHOOL CHARISMA VOL. 1

AFTERSCHOOL CHARISMA VOL. 1

Εκδοτικός Οίκος
VIZ MEDIA
Συγγραφέας
Suekane Kumiko
Κατηγορία
Comics
Περιγραφή
Η Ακαδημία St.Kleio είναι ένα σχολείο αποκλειστικά για την ελίτ. Όλοι οι μαθητές είναι κλώνοι διάσημων ιστορικών προσωπικοτήτων, οι οποίοι εκπαιδεύονται για να συνεχίσουν το έργο που είχαν αρχίσει εκείνοι. Όλοι εκτός από έναν. Ο Shiro Kamiya βρίσκεται στην Ακαδημία γιατί ο πατέρας του είναι ένας από τους επιστήμονες του προγράμματος των κλώνων.
SUN-KEN ROCK #1

SUN-KEN ROCK #1

Εκδοτικός Οίκος
SHONEN GAHOSHA
Συγγραφέας
Boichi
Κατηγορία
Comics
Περιγραφή
Ο Ken, ένας νεαρός Γιαπωνέζος, είναι ερωτευμένος με τη Yumin, ένα κορίτσι από την Κορέα. Την ακολουθεί στην Κορέα και σκοπεύει να γίνει αστυνομικός όπως κι αυτή. Όμως βρίσκει τον εαυτό του να ηγείται μιας τοπικής συμμορίας. Τι θα απογίνει ο Ken; Και πώς θα ξεφύγει από αυτή την κατάσταση;

Η ομάδα μας

Ημερολόγιο

Τελευταία άρθρα

Συνέντευξη με την Αγγελική Ράδου

Η Αγγελική Ράδου μιλάει στην Αφροδίτη Δημοπούλου και το Diavasame.gr με αφορμή το τελευταίο της βιβλίο "Φάντασμα στο χιόνι" (εκδόσεις Momentum).
26.04.2020
Περισσότερα

Συνέντευξη με τον Κύρο Πόντε

Ο Κύρο Πόντε, φιλολογικό ψευδώνυμο του Κυριάκου Σιδηρόπουλου, μιλάει στην Ευμορφία Ζήση και το Diavasame.gr, με αφορμή το τελευταίο του βιβλίο "Ένας περίεργος ξένος" (εκδόσεις Γκοβόστη).
29.03.2020
Περισσότερα

Περιπλανήσεις σε ξένη γλώσσα / Platform Seven

Η Αφροδίτη Δημοπούλου στη στήλη της με τίτλο "Περιπλανήσεις σε ξένη γλώσσα", με όχημα την αγγλική γλώσσα κάθε μήνα παρουσιάζει επιλογές της από την ξενόγλωσση λογοτεχνία.

Platform Seven
24.02.2020
Περισσότερα

Κριτικές αναγνωστών

ΣΚΙΕΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΙΝΝΣΜΟΥΘ ΣΚΙΕΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΙΝΝΣΜΟΥΘ Ξένη Λογοτεχνία ΣΥΛΛΟΓΗ JEMMA PRESS 22/11/63 22/11/63 Ξένη Λογοτεχνία Stephen King BELL ΣΙΝΟΥΧΕ, Ο ΑΙΓΥΠΤΙΟΣ ΣΙΝΟΥΧΕ, Ο ΑΙΓΥΠΤΙΟΣ Ξένη Λογοτεχνία Mika Waltari ΚΑΛΕΝΤΗΣ ΠΕΤΡΑ ΚΑΙ ΜΕΛΙ ΠΕΤΡΑ ΚΑΙ ΜΕΛΙ Ελληνική Λογοτεχνία Χριστίνα Ζέμπη ΩΚΕΑΝΙΔΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΟΥΜΠΟΪΣΣΕΣ ΜΕΛΑΓΧΟΛΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΟΥΜΠΟΪΣΣΕΣ ΜΕΛΑΓΧΟΛΟΥΝ Ξένη Λογοτεχνία Tom Robbins ΑΙΟΛΟΣ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΩΝ ΠΑΡΙΣΙΩΝ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΩΝ ΠΑΡΙΣΙΩΝ Ξένη Λογοτεχνία Victor Hugo ΣΜΙΛΗ ΑΜ' ΕΠΟΣ ΑΝΕΡΓΩΝ ΑΜ' ΕΠΟΣ ΑΝΕΡΓΩΝ Ελληνική Λογοτεχνία ΟΜΑΔΑ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ VAKXIKON.GR ΤΟ ΥΓΡΟΝ ΠΥΡ ΚΑΙ Η ΣΥΜΒΟΛΗ ΤΟΥ ΣΤΗ ΒΥΖΑΝΤΙΝΗ ΙΣΧΥ ΤΟ ΥΓΡΟΝ ΠΥΡ ΚΑΙ Η ΣΥΜΒΟΛΗ ΤΟΥ ΣΤΗ ΒΥΖΑΝΤΙΝΗ ΙΣΧΥ Ιστορία/Δοκίμιο/Μελέτη Κωνσταντίνος Καρατόλιος HISTORICAL QUEST ΑΕΤΟΙ ΚΑΙ ΛΥΚΟΙ ΑΕΤΟΙ ΚΑΙ ΛΥΚΟΙ Ελληνική Λογοτεχνία Βαγγέλης Κούτας ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ ΤΟ ΑΙΜΑ ΝΕΡΟ ΤΟ ΑΙΜΑ ΝΕΡΟ Ελληνική Λογοτεχνία Χάρης Βλαβιανός ΠΑΤΑΚΗΣ ΜΕΓΑΛΩΝΟΝΤΑΣ (ΜΕ) ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΜΕΓΑΛΩΝΟΝΤΑΣ (ΜΕ) ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ Διάφορα Κώστας Γκοτζαμάνης ΠΑΤΑΚΗΣ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΩΝ ΑΓΓΕΛΩΝ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΩΝ ΑΓΓΕΛΩΝ Ελληνική Λογοτεχνία Αντώνης Μπουλούτζας ΚΑΣΤΑΝΙΩΤΗΣ ΧΩΡΙΣ ΑΕΡΟΣΑΚΟ ΧΩΡΙΣ ΑΕΡΟΣΑΚΟ Ελληνική Λογοτεχνία Γαβριήλ Αλεξάνδρου ΙΩΛΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣΚΟΝΗ ΣΤΗ ΣΚΙΑ ΜΟΥ ΧΡΥΣΟΣΚΟΝΗ ΣΤΗ ΣΚΙΑ ΜΟΥ Ελληνική Λογοτεχνία Γεωργία Μαμά ΠΑΡΑΞΕΝΕΣ ΜΕΡΕΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΓΡΙΑ ΣΚΥΛΙΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΓΡΙΑ ΣΚΥΛΙΑ Ξένη Λογοτεχνία Ian Rankin ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΡΕ ΦΩΤΕΙΝΗ; ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΡΕ ΦΩΤΕΙΝΗ; Ελληνική Λογοτεχνία Τρύφων Ζαχαριάδης ΑΡΜΟΣ Η ΑΠΟΠΕΙΡΑ Η ΑΠΟΠΕΙΡΑ Ελληνική Λογοτεχνία Μιμή Φιλιππίδη-Θεοχάρη ΩΚΕΑΝΙΔΑ