Έχουμε διαβάσει 3010 βιβλία
GOD HATES ASTRONAUTS #1

GOD HATES ASTRONAUTS #1

Εκδοτικός Οίκος
IMAGE COMICS
Συγγραφέας
Κατηγορία
Comics
Περιγραφή
Το GOD HATES ASTRONAUTS είναι μια θεότρελη περιπέτεια, σχετικά με μια ομάδα εντελώς άχρηστων, συντηρητικών ναρκισσιστών με σούπερ δυνάμεις, που προσλαμβάνονται από τη ΝΑΣΑ για να σταματήσουν τους αγρότες από το να εκτοξευτούν στο διάστημα, με πυραύλους που έχουν φτιάξει οι ίδιοι, ώστε να μπορέσει ο αρχηγός τους να παντρευτεί την κότα της ζωής του.
DEATH OF WOLVERINE

DEATH OF WOLVERINE

Εκδοτικός Οίκος
MARVEL COMICS
Συγγραφέας
Κατηγορία
Comics
Περιγραφή
Το πιο δυνατό πλεονέκτημα του Λόγκαν έως τώρα, η ικανότητα του να θεραπεύεται από κάθε τραύμα, έχει χαθεί, αφήνοντάς τον εκτεθειμένο σε κάθε πιθανό κίνδυνο. Όχι μόνο θα πρέπει να αποφεύγει τραυματισμούς, αλλά σύντομα θα πρέπει να αντιμετωπίσει και τους εχθρούς του που θα προσπαθήσουν να τον εξοντώσουν τώρα που έχασε το πιο δυνατό του χαρτί.
EYE OF NEWT #1

EYE OF NEWT #1

Εκδοτικός Οίκος
DARK HORSE COMICS
Συγγραφέας
Michael Hague
Κατηγορία
Comics
Περιγραφή
Ένας νεαρός ασκούμενος μάγος αρχίζει ένα ταξίδι γεμάτο κινδύνους, συναντά απίθανα πλάσματα όλων των μεγεθών και των μορφών και μαθαίνει ένα σκοτεινό μυστικό που θα μπορούσε να διαμορφώσει ολόκληρη τη μοίρα του.
OUTCAST #1

OUTCAST #1

Εκδοτικός Οίκος
IMAGE COMICS
Συγγραφέας
Κατηγορία
Comics
Περιγραφή
Ο Kyle Barnes ζει σχεδόν εσώκλειστός στο σπίτι του αποφεύγοντας τους πάντες. Αντικοινωνικός και με αρκετά προβλήματα, που του άφησε μια ταραγμένη από παραφυσικά φαινόμενα και δαίμονες παιδική ηλικία, θα δεχτεί να βοηθήσει έναν ιερέα, όταν ενημερωθεί ότι ένα παιδί στη γειτονιά του παρουσιάζει τα ίδια συμπτώματα που παρουσίαζε κι ο ίδιος ως παιδί.
THE WAKE

THE WAKE

Εκδοτικός Οίκος
VERTIGO
Συγγραφέας
Κατηγορία
Comics
Περιγραφή
Όταν η Lee Archer δέχτηκε την πρόταση να περάσει μια εβδομάδα σε ένα μυστικό εργαστήριο στον βυθό της θάλασσας αναλύοντας το πιο παράξενο κομμάτι ήχου που είχε ακούσει ποτέ, σίγουρα δεν φαντάστηκε ότι θα συναντούσε κάτι τέτοιο. Μαζί με μια ομάδα από παράξενους ειδήμονες θα πρέπει τώρα να επιβιώσουν απέναντι στην πιο ανατριχιαστική απειλή που υπάρχει στον βυθό!!!
ELEKTRA #1

ELEKTRA #1

Εκδοτικός Οίκος
MARVEL COMICS
Συγγραφέας
Κατηγορία
Comics
Περιγραφή
Η Ηλέκτρα επέστρεψε και βρίσκεται σε ένα προσωπικό σταυροδρόμι. Αποφασίζοντας να δεχτεί την πραγματική της ταυτότητα, μιας δολοφόνου, αποφασίζει να φύγει από τη Νέα Υόρκη και να εκτελέσει ένα νέο συμβόλαιο. Όμως ο νέος της στόχος θα αποδειχτεί μια θανατηφόρα πρόκληση!

Η ομάδα μας

Ημερολόγιο

Τελευταία άρθρα

Συνέντευξη με τον Κύρο Πόντε

Ο Κύρο Πόντε, φιλολογικό ψευδώνυμο του Κυριάκου Σιδηρόπουλου, μιλάει στην Ευμορφία Ζήση και το Diavasame.gr, με αφορμή το τελευταίο του βιβλίο "Ένας περίεργος ξένος" (εκδόσεις Γκοβόστη).
29.03.2020
Περισσότερα

Περιπλανήσεις σε ξένη γλώσσα / Platform Seven

Η Αφροδίτη Δημοπούλου στη στήλη της με τίτλο "Περιπλανήσεις σε ξένη γλώσσα", με όχημα την αγγλική γλώσσα κάθε μήνα παρουσιάζει επιλογές της από την ξενόγλωσση λογοτεχνία.

Platform Seven
24.02.2020
Περισσότερα

Τα πρώτα, σε αναγνώσεις κριτικών, βιβλία 1/6/2019-30/11/2019

Δημοσιεύουμε τη λίστα με τα πρώτα, σε αναγνώσεις κριτικών βιβλία για ένα ολόκληρο εξάμηνο. Ρίξτε μια ματιά στην ενδιαφέρουσα λίστα που καλύπτει την περίοδο από 1/6/2019 έως 30/11/2019.
19.12.2019
Περισσότερα

Κριτικές αναγνωστών

ΣΚΙΕΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΙΝΝΣΜΟΥΘ ΣΚΙΕΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΙΝΝΣΜΟΥΘ Ξένη Λογοτεχνία ΣΥΛΛΟΓΗ JEMMA PRESS 22/11/63 22/11/63 Ξένη Λογοτεχνία Stephen King BELL ΣΙΝΟΥΧΕ, Ο ΑΙΓΥΠΤΙΟΣ ΣΙΝΟΥΧΕ, Ο ΑΙΓΥΠΤΙΟΣ Ξένη Λογοτεχνία Mika Waltari ΚΑΛΕΝΤΗΣ ΠΕΤΡΑ ΚΑΙ ΜΕΛΙ ΠΕΤΡΑ ΚΑΙ ΜΕΛΙ Ελληνική Λογοτεχνία Χριστίνα Ζέμπη ΩΚΕΑΝΙΔΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΟΥΜΠΟΪΣΣΕΣ ΜΕΛΑΓΧΟΛΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΟΥΜΠΟΪΣΣΕΣ ΜΕΛΑΓΧΟΛΟΥΝ Ξένη Λογοτεχνία Tom Robbins ΑΙΟΛΟΣ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΩΝ ΠΑΡΙΣΙΩΝ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΩΝ ΠΑΡΙΣΙΩΝ Ξένη Λογοτεχνία Victor Hugo ΣΜΙΛΗ ΑΜ' ΕΠΟΣ ΑΝΕΡΓΩΝ ΑΜ' ΕΠΟΣ ΑΝΕΡΓΩΝ Ελληνική Λογοτεχνία ΟΜΑΔΑ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ VAKXIKON.GR ΤΟ ΥΓΡΟΝ ΠΥΡ ΚΑΙ Η ΣΥΜΒΟΛΗ ΤΟΥ ΣΤΗ ΒΥΖΑΝΤΙΝΗ ΙΣΧΥ ΤΟ ΥΓΡΟΝ ΠΥΡ ΚΑΙ Η ΣΥΜΒΟΛΗ ΤΟΥ ΣΤΗ ΒΥΖΑΝΤΙΝΗ ΙΣΧΥ Ιστορία/Δοκίμιο/Μελέτη Κωνσταντίνος Καρατόλιος HISTORICAL QUEST ΑΕΤΟΙ ΚΑΙ ΛΥΚΟΙ ΑΕΤΟΙ ΚΑΙ ΛΥΚΟΙ Ελληνική Λογοτεχνία Βαγγέλης Κούτας ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ ΤΟ ΑΙΜΑ ΝΕΡΟ ΤΟ ΑΙΜΑ ΝΕΡΟ Ελληνική Λογοτεχνία Χάρης Βλαβιανός ΠΑΤΑΚΗΣ ΜΕΓΑΛΩΝΟΝΤΑΣ (ΜΕ) ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΜΕΓΑΛΩΝΟΝΤΑΣ (ΜΕ) ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ Διάφορα Κώστας Γκοτζαμάνης ΠΑΤΑΚΗΣ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΩΝ ΑΓΓΕΛΩΝ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΩΝ ΑΓΓΕΛΩΝ Ελληνική Λογοτεχνία Αντώνης Μπουλούτζας ΚΑΣΤΑΝΙΩΤΗΣ ΧΩΡΙΣ ΑΕΡΟΣΑΚΟ ΧΩΡΙΣ ΑΕΡΟΣΑΚΟ Ελληνική Λογοτεχνία Γαβριήλ Αλεξάνδρου ΙΩΛΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣΚΟΝΗ ΣΤΗ ΣΚΙΑ ΜΟΥ ΧΡΥΣΟΣΚΟΝΗ ΣΤΗ ΣΚΙΑ ΜΟΥ Ελληνική Λογοτεχνία Γεωργία Μαμά ΠΑΡΑΞΕΝΕΣ ΜΕΡΕΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΓΡΙΑ ΣΚΥΛΙΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΓΡΙΑ ΣΚΥΛΙΑ Ξένη Λογοτεχνία Ian Rankin ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΡΕ ΦΩΤΕΙΝΗ; ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΡΕ ΦΩΤΕΙΝΗ; Ελληνική Λογοτεχνία Τρύφων Ζαχαριάδης ΑΡΜΟΣ Η ΑΠΟΠΕΙΡΑ Η ΑΠΟΠΕΙΡΑ Ελληνική Λογοτεχνία Μιμή Φιλιππίδη-Θεοχάρη ΩΚΕΑΝΙΔΑ