Έχουμε διαβάσει 3010 βιβλία
BARAKAMON Vol. 1

BARAKAMON Vol. 1

Εκδοτικός Οίκος
YEN PRESS
Συγγραφέας
Yoshino Satsuki
Κατηγορία
Comics
Περιγραφή
Ο νεαρός Handa Seishu είναι επαγγελματίας καλλιγράφος. Όταν ένας διάσημος καλλιγράφος κριτικάρει τη δουλειά του, ο Handa θυμώνει και τον χτυπάει. Ο πατέρας του τον στέλνει στο νησί Goto, κοντά στο Kyushu. Εντελώς ασυνήθιστος στη ζωή στην ύπαιθρο αφού έχει ζήσει όλη του την ζωή στην πόλη, ο Handa θα πρέπει να συνηθίσει τους παράξενους γείτονές του.
NIMONA

NIMONA

Εκδοτικός Οίκος
GINGERHAZE
Συγγραφέας
Noelle Stevenson
Κατηγορία
Comics
Περιγραφή
Ο Λόρδος Ballister Blackheart θέλει να αποδείξει ότι οι ήρωες δεν είναι και τόσο καλοί όσο φαίνονται. Έχει ένα καλό εισόδημα ως κακοποιός αλλά δεν φαίνεται να μπορεί να καταφέρει πολλά, μέχρι που προσλαμβάνει μία βοηθό, την υπέροχη Nimona, που μπορεί και αλλάζει μορφές και έχει τις δικές της ιδέες για το πώς πρέπει να γίνουν τα πράγματα.
WOLF HANDS

WOLF HANDS

Εκδοτικός Οίκος
ΑΥΤΟΕΚΔΟΣΗ
Συγγραφέας
Justin Heggs
Κατηγορία
Comics
Περιγραφή
Ο Miller Vaughn έχει χέρια λυκανθρώπου, τα οποία χτυπούν με ανεξέλεγκτη, καταστροφική μανία. Γι’ αυτό αποφασίζει να φύγει μακριά από την πραγματική του αγάπη, την Jenny, για να την προστατέψει. Αλλά αυτή θα τον ακολουθήσει, βάζοντας έτσι τον εαυτό της σε κίνδυνο, αφού τους κυνηγάει ο ψυχωτικός καθηγητής Orchid και ο στρατός του από Φρανκενστάιν!
NOBLESSE

NOBLESSE

Εκδοτικός Οίκος
NAVER
Συγγραφέας
Son Jae Ho
Κατηγορία
Comics
Περιγραφή
Ύστερα από 820 χρόνια, στη διάρκεια των οποίων κοιμόταν χωρίς να ξέρει για την πρόοδο της ανθρωπότητας και τα επιστημονικά επιτεύγματα, ο βρικόλακας Cadis Etrama Di Raizel, γνωστός και ως Ράι, ξυπνάει. Αλλά αυτός ο νέος κόσμος δεν είναι περισσότερο ασφαλής από τον παλιό και ο Ράι βρίσκεται μπλεγμένος σε περιπέτειες εξίσου αστείες και επικίνδυνες.
WINTER’S KNIGHT – DAY ONE

WINTER’S KNIGHT – DAY ONE

Εκδοτικός Οίκος
GREAT BEAST
Συγγραφέας
Robert M. Ball
Κατηγορία
Comics
Περιγραφή
Ένας γέρος ιππότης ξεκινάει ένα μυστηριώδες και προσωπικό ταξίδι μέσα στην παγωμένη ερημιά. Στον δρόμο του θα συναντήσει εφιαλτικές μάχες με σκοτεινά πλάσματα που κατοικούν στο δάσος και όχι μόνο. Το σιωπηλό παραμύθι του Robert M. Ball δεν χρησιμοποιεί λέξεις. Αφηγείται όλη την ιστορία μόνο με εικόνες. Ο καθένας θα διαβάσει τη «δική του ιστορία».
ROCKET RACCOON

ROCKET RACCOON

Εκδοτικός Οίκος
MARVEL COMICS
Συγγραφέας
Skottie Young
Κατηγορία
Comics
Περιγραφή
Ο Rocket Raccoon είναι και πάλι μπλεγμένος σε μπελάδες. Μόνο που αυτή τη φορά θα πρέπει να ξεμπερδέψει χωρίς την υποστήριξη της ομάδας του, τους Guardians of the Galaxy, και τα πράγματα δεν φαίνονται ιδιαίτερα καλά για το συμπαθέστατο ρακούν. Ο Scottie Young, που υπογράφει το σενάριο και το σχέδιο, μας δίνει μια άκρως διασκεδαστική νέα σειρά.

Η ομάδα μας

Ημερολόγιο

Τελευταία άρθρα

Συνέντευξη με τον Κύρο Πόντε

Ο Κύρο Πόντε, φιλολογικό ψευδώνυμο του Κυριάκου Σιδηρόπουλου, μιλάει στην Ευμορφία Ζήση και το Diavasame.gr, με αφορμή το τελευταίο του βιβλίο "Ένας περίεργος ξένος" (εκδόσεις Γκοβόστη).
29.03.2020
Περισσότερα

Περιπλανήσεις σε ξένη γλώσσα / Platform Seven

Η Αφροδίτη Δημοπούλου στη στήλη της με τίτλο "Περιπλανήσεις σε ξένη γλώσσα", με όχημα την αγγλική γλώσσα κάθε μήνα παρουσιάζει επιλογές της από την ξενόγλωσση λογοτεχνία.

Platform Seven
24.02.2020
Περισσότερα

Τα πρώτα, σε αναγνώσεις κριτικών, βιβλία 1/6/2019-30/11/2019

Δημοσιεύουμε τη λίστα με τα πρώτα, σε αναγνώσεις κριτικών βιβλία για ένα ολόκληρο εξάμηνο. Ρίξτε μια ματιά στην ενδιαφέρουσα λίστα που καλύπτει την περίοδο από 1/6/2019 έως 30/11/2019.
19.12.2019
Περισσότερα

Κριτικές αναγνωστών

ΣΚΙΕΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΙΝΝΣΜΟΥΘ ΣΚΙΕΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΙΝΝΣΜΟΥΘ Ξένη Λογοτεχνία ΣΥΛΛΟΓΗ JEMMA PRESS 22/11/63 22/11/63 Ξένη Λογοτεχνία Stephen King BELL ΣΙΝΟΥΧΕ, Ο ΑΙΓΥΠΤΙΟΣ ΣΙΝΟΥΧΕ, Ο ΑΙΓΥΠΤΙΟΣ Ξένη Λογοτεχνία Mika Waltari ΚΑΛΕΝΤΗΣ ΠΕΤΡΑ ΚΑΙ ΜΕΛΙ ΠΕΤΡΑ ΚΑΙ ΜΕΛΙ Ελληνική Λογοτεχνία Χριστίνα Ζέμπη ΩΚΕΑΝΙΔΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΟΥΜΠΟΪΣΣΕΣ ΜΕΛΑΓΧΟΛΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΟΥΜΠΟΪΣΣΕΣ ΜΕΛΑΓΧΟΛΟΥΝ Ξένη Λογοτεχνία Tom Robbins ΑΙΟΛΟΣ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΩΝ ΠΑΡΙΣΙΩΝ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΩΝ ΠΑΡΙΣΙΩΝ Ξένη Λογοτεχνία Victor Hugo ΣΜΙΛΗ ΑΜ' ΕΠΟΣ ΑΝΕΡΓΩΝ ΑΜ' ΕΠΟΣ ΑΝΕΡΓΩΝ Ελληνική Λογοτεχνία ΟΜΑΔΑ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ VAKXIKON.GR ΤΟ ΥΓΡΟΝ ΠΥΡ ΚΑΙ Η ΣΥΜΒΟΛΗ ΤΟΥ ΣΤΗ ΒΥΖΑΝΤΙΝΗ ΙΣΧΥ ΤΟ ΥΓΡΟΝ ΠΥΡ ΚΑΙ Η ΣΥΜΒΟΛΗ ΤΟΥ ΣΤΗ ΒΥΖΑΝΤΙΝΗ ΙΣΧΥ Ιστορία/Δοκίμιο/Μελέτη Κωνσταντίνος Καρατόλιος HISTORICAL QUEST ΑΕΤΟΙ ΚΑΙ ΛΥΚΟΙ ΑΕΤΟΙ ΚΑΙ ΛΥΚΟΙ Ελληνική Λογοτεχνία Βαγγέλης Κούτας ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ ΤΟ ΑΙΜΑ ΝΕΡΟ ΤΟ ΑΙΜΑ ΝΕΡΟ Ελληνική Λογοτεχνία Χάρης Βλαβιανός ΠΑΤΑΚΗΣ ΜΕΓΑΛΩΝΟΝΤΑΣ (ΜΕ) ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΜΕΓΑΛΩΝΟΝΤΑΣ (ΜΕ) ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ Διάφορα Κώστας Γκοτζαμάνης ΠΑΤΑΚΗΣ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΩΝ ΑΓΓΕΛΩΝ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΩΝ ΑΓΓΕΛΩΝ Ελληνική Λογοτεχνία Αντώνης Μπουλούτζας ΚΑΣΤΑΝΙΩΤΗΣ ΧΩΡΙΣ ΑΕΡΟΣΑΚΟ ΧΩΡΙΣ ΑΕΡΟΣΑΚΟ Ελληνική Λογοτεχνία Γαβριήλ Αλεξάνδρου ΙΩΛΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣΚΟΝΗ ΣΤΗ ΣΚΙΑ ΜΟΥ ΧΡΥΣΟΣΚΟΝΗ ΣΤΗ ΣΚΙΑ ΜΟΥ Ελληνική Λογοτεχνία Γεωργία Μαμά ΠΑΡΑΞΕΝΕΣ ΜΕΡΕΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΓΡΙΑ ΣΚΥΛΙΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΓΡΙΑ ΣΚΥΛΙΑ Ξένη Λογοτεχνία Ian Rankin ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΡΕ ΦΩΤΕΙΝΗ; ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΡΕ ΦΩΤΕΙΝΗ; Ελληνική Λογοτεχνία Τρύφων Ζαχαριάδης ΑΡΜΟΣ Η ΑΠΟΠΕΙΡΑ Η ΑΠΟΠΕΙΡΑ Ελληνική Λογοτεχνία Μιμή Φιλιππίδη-Θεοχάρη ΩΚΕΑΝΙΔΑ