Έχουμε διαβάσει 3025 βιβλία
STRANGE ACADEMY #1

STRANGE ACADEMY #1

Εκδοτικός Οίκος
MARVEL COMICS
Συγγραφέας
Skottie Young
Κατηγορία
Comics
Περιγραφή
Νέοι και νέες απ’όλο τον κόσμο με έφεση στη μαγεία έχουν έρθει στη Νέα Ορλεάνη για να σπουδάσουν τις μυστικές τέχνες υπό την καθοδήγηση του Strange,του Brother Voodoo, του Ancient One, της Scarlet Witch, της Magik, του Hellstrom και όλων των αγαπημένων στους αναγνώστες μάγων της Marvel. Αλλά με όλες τις μαγικές απειλές μήπως είναι πολύ αργά;
MIDDLEWEST #1

MIDDLEWEST #1

Εκδοτικός Οίκος
IMAGE COMICS
Συγγραφέας
Skottie Young
Κατηγορία
Comics
Περιγραφή
Μια από τις πιο ώριμες δημιουργίες του ταλαντούχου Skottie Young, που συνδύασε με τον καλύτερο τρόπο παραδοσιακές ιστορίες και σύγχρονα προβλήματα και ευαισθησίες, και έκλεψε τις καρδιές κοινού και κριτικών. Το πανέμορφο σχέδιο που συνοδεύει την ιστορία κάνει το βιβλίο αυτό από τα καλύτερα του είδους του.
BATTLE CHASERS ANTHOLOGY

BATTLE CHASERS ANTHOLOGY

Εκδοτικός Οίκος
IMAGE COMICS
Συγγραφέας
Munier Sharrieff, Joe Madureira
Κατηγορία
Comics
Περιγραφή
Αυτή η ανθολογία σφύζει από περιπέτεια και καλή μυθοπλασία. Η ιστορία ακολουθεί τη νεαρή Gully, καθώς ψάχνει για τον χαμένο της πατέρα με τη βοήθεια του Garrison, ενός θρυλικού πολεμιστή, του Knolan, ενός πολυμήχανου μάγου, του Calibretto, ενός επικηρυγμένου πολεμικού γκόλεμ και της διάσημης μισθοφόρου Red Monica. Συλλεκτικό κομμάτι. Μην το χάσετε!
GIDEON FALLS #1

GIDEON FALLS #1

Εκδοτικός Οίκος
IMAGE COMICS
Συγγραφέας
Κατηγορία
Comics
Περιγραφή
Οι ζωές ενός ψυχωτικού νεαρού άνδρα, πεπεισμένου ότι υπάρχει μια συνωμοσία στα σκουπίδια της πόλης και ενός καθολικού ιερέα που φτάνει σε μια μικρή πόλη γεμάτη σκοτεινά μυστικά, θα συναντηθούν γύρω από τον μυστηριώδη θρύλο του ‘Black Barn’, ενός εξώκοσμου κτιρίου το οποίο οι θρύλοι λένε ότι εμφανίστηκε στην πόλη και στην επαρχία την ίδια στιγμή.
THESE SAVAGE SHORES

THESE SAVAGE SHORES

Εκδοτικός Οίκος
VAULT COMICS
Συγγραφέας
Ram V
Κατηγορία
Comics
Περιγραφή
Δυο αιώνες αφού το πρώτο ευρωπαϊκό πλοίο σάλπαρε για την ακτή του Μαλαμπάρ και αγκυροβόλησε στην Καλκούτα, η Βρετανική εταιρεία Ανατολικής Ινδίας προσπαθεί να εξασφαλίσει το μέλλον της στον δρόμο του μεταξιού, το 1766. Ένα παλαιό κακό σαλπάρει πάνω σε ένα από τα πλοία της εταιρείας, ελπίζοντας να βρει ένα νέο σπίτι στη νέα γη.
THE PROMISED NEVERLAND #1

THE PROMISED NEVERLAND #1

Εκδοτικός Οίκος
VIZ MEDIA
Συγγραφέας
Shirai Kaiu
Κατηγορία
Comics
Περιγραφή
Η ζωή στο ορφανοτροφείο Grace Field House ήταν καλή για την Έμα και τα άλλα ορφανά. Μπορεί η καθημερινότητά τους με το διάβασμα και τις εξετάσεις που πρέπει να περάσουν να είναι αρκετά δύσκολη, όμως υπάρχει μια στοργική ‘μητέρα’ που τα φροντίζει, τους παρέχει καλό φαγητό και αρκετό χρόνο για να παίζουν – αλλά τα πράγματα δεν είναι όπως δείχνουν.

Η ομάδα μας

Ημερολόγιο

Τελευταία άρθρα

Συνέντευξη με την Αγγελική Ράδου

Η Αγγελική Ράδου μιλάει στην Αφροδίτη Δημοπούλου και το Diavasame.gr με αφορμή το τελευταίο της βιβλίο "Φάντασμα στο χιόνι" (εκδόσεις Momentum).
26.04.2020
Περισσότερα

Συνέντευξη με τον Κύρο Πόντε

Ο Κύρο Πόντε, φιλολογικό ψευδώνυμο του Κυριάκου Σιδηρόπουλου, μιλάει στην Ευμορφία Ζήση και το Diavasame.gr, με αφορμή το τελευταίο του βιβλίο "Ένας περίεργος ξένος" (εκδόσεις Γκοβόστη).
29.03.2020
Περισσότερα

Περιπλανήσεις σε ξένη γλώσσα / Platform Seven

Η Αφροδίτη Δημοπούλου στη στήλη της με τίτλο "Περιπλανήσεις σε ξένη γλώσσα", με όχημα την αγγλική γλώσσα κάθε μήνα παρουσιάζει επιλογές της από την ξενόγλωσση λογοτεχνία.

Platform Seven
24.02.2020
Περισσότερα

Κριτικές αναγνωστών

ΣΚΙΕΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΙΝΝΣΜΟΥΘ ΣΚΙΕΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΙΝΝΣΜΟΥΘ Ξένη Λογοτεχνία ΣΥΛΛΟΓΗ JEMMA PRESS 22/11/63 22/11/63 Ξένη Λογοτεχνία Stephen King BELL ΣΙΝΟΥΧΕ, Ο ΑΙΓΥΠΤΙΟΣ ΣΙΝΟΥΧΕ, Ο ΑΙΓΥΠΤΙΟΣ Ξένη Λογοτεχνία Mika Waltari ΚΑΛΕΝΤΗΣ ΠΕΤΡΑ ΚΑΙ ΜΕΛΙ ΠΕΤΡΑ ΚΑΙ ΜΕΛΙ Ελληνική Λογοτεχνία Χριστίνα Ζέμπη ΩΚΕΑΝΙΔΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΟΥΜΠΟΪΣΣΕΣ ΜΕΛΑΓΧΟΛΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΟΥΜΠΟΪΣΣΕΣ ΜΕΛΑΓΧΟΛΟΥΝ Ξένη Λογοτεχνία Tom Robbins ΑΙΟΛΟΣ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΩΝ ΠΑΡΙΣΙΩΝ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΩΝ ΠΑΡΙΣΙΩΝ Ξένη Λογοτεχνία Victor Hugo ΣΜΙΛΗ ΑΜ' ΕΠΟΣ ΑΝΕΡΓΩΝ ΑΜ' ΕΠΟΣ ΑΝΕΡΓΩΝ Ελληνική Λογοτεχνία ΟΜΑΔΑ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ VAKXIKON.GR ΤΟ ΥΓΡΟΝ ΠΥΡ ΚΑΙ Η ΣΥΜΒΟΛΗ ΤΟΥ ΣΤΗ ΒΥΖΑΝΤΙΝΗ ΙΣΧΥ ΤΟ ΥΓΡΟΝ ΠΥΡ ΚΑΙ Η ΣΥΜΒΟΛΗ ΤΟΥ ΣΤΗ ΒΥΖΑΝΤΙΝΗ ΙΣΧΥ Ιστορία/Δοκίμιο/Μελέτη Κωνσταντίνος Καρατόλιος HISTORICAL QUEST ΑΕΤΟΙ ΚΑΙ ΛΥΚΟΙ ΑΕΤΟΙ ΚΑΙ ΛΥΚΟΙ Ελληνική Λογοτεχνία Βαγγέλης Κούτας ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ ΤΟ ΑΙΜΑ ΝΕΡΟ ΤΟ ΑΙΜΑ ΝΕΡΟ Ελληνική Λογοτεχνία Χάρης Βλαβιανός ΠΑΤΑΚΗΣ ΜΕΓΑΛΩΝΟΝΤΑΣ (ΜΕ) ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΜΕΓΑΛΩΝΟΝΤΑΣ (ΜΕ) ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ Διάφορα Κώστας Γκοτζαμάνης ΠΑΤΑΚΗΣ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΩΝ ΑΓΓΕΛΩΝ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΩΝ ΑΓΓΕΛΩΝ Ελληνική Λογοτεχνία Αντώνης Μπουλούτζας ΚΑΣΤΑΝΙΩΤΗΣ ΧΩΡΙΣ ΑΕΡΟΣΑΚΟ ΧΩΡΙΣ ΑΕΡΟΣΑΚΟ Ελληνική Λογοτεχνία Γαβριήλ Αλεξάνδρου ΙΩΛΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣΚΟΝΗ ΣΤΗ ΣΚΙΑ ΜΟΥ ΧΡΥΣΟΣΚΟΝΗ ΣΤΗ ΣΚΙΑ ΜΟΥ Ελληνική Λογοτεχνία Γεωργία Μαμά ΠΑΡΑΞΕΝΕΣ ΜΕΡΕΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΓΡΙΑ ΣΚΥΛΙΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΓΡΙΑ ΣΚΥΛΙΑ Ξένη Λογοτεχνία Ian Rankin ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΡΕ ΦΩΤΕΙΝΗ; ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΡΕ ΦΩΤΕΙΝΗ; Ελληνική Λογοτεχνία Τρύφων Ζαχαριάδης ΑΡΜΟΣ Η ΑΠΟΠΕΙΡΑ Η ΑΠΟΠΕΙΡΑ Ελληνική Λογοτεχνία Μιμή Φιλιππίδη-Θεοχάρη ΩΚΕΑΝΙΔΑ