Έχουμε διαβάσει 3010 βιβλία

LAND OF LIONS

19.11.2011
email
LAND OF LIONS
Εκδοτικός Οίκος
Manga Magazine
Συγγραφέας
Κατηγορία
ISBN

Σχέδιο : Cassandra Jean

Ανακάλυψα αυτό το Manga εντελώς τυχαία σε μια από τις περιηγήσεις μου στο Internet και το λάτρεψα από το πρώτο τεύχος. Η δημιουργία της Cassandra Jean όχι μόνο σε κάνει να αγκιστρωθείς στο μυστήριο που τυλίγει την πλοκή και στους ευφάνταστους χαρακτήρες, αλλά επίσης σε μαγεύει με τα χρώματα που χρησιμοποιεί αλλά και το πρωτότυπο σχέδιό της.

Το Land of Lions ακολουθεί τις περιπέτειες δυο πολεμιστών με αποστολή να σώσουν τη ζωή του Βασιλιά της φυλής των λιονταριών, βρίσκοντας τον πιο μεγάλο θησαυρό της γης: το δισκοπότηρο της αθανασίας. Στη γη όπου εξελίσσεται η ιστορία, οι άνθρωποι όχι μόνο συνυπάρχουν με ζώα αλλά αναπτύσσουν και οι ίδιοι τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά τους.

Στο πρώτο τεύχος παρουσιάζεται ο Φέρις, μισός-πάνθηρας, μισός-λιοντάρι, στωικός χαρακτήρας και εξαίρετος πολεμιστής (συνδυάζει τα χαρακτηριστικά των δυο διαφορετικών ζώων) μαζί με τον φίλο του Γκέιτς, ο οποίος ανήκει στη φυλή των λιονταριών και είναι γνωστός τόσο για τις ικανότητές του με το τόξο όσο και για την αστεία προσωπικότητά του.

Καθώς θα αρχίσουν το ταξίδι τους θα διαπιστώσουν ότι σε όλες τις χώρες που επισκέπτονται έχει αρχίσει να εξαπλώνεται «η μαύρη» αρρώστια καθώς και πόλεμοι μεταξύ των φυλών. Παρέα με ένα κορίτσι από τη φυλή των λιονταριών, ένα ζωηρό αγόρι από τη φυλή των Άνταξ και ένα γιγάντιο άνδρα από τη φυλή των βουβαλιών, θα προσπαθήσουν να ανακαλύψουν την αλήθεια, ενώ παράλληλα θα πρέπει να προφυλαχθούν από τη φυλή των αλιγατόρων που τους καταδιώκει.

Η Cassandra Jean έχει γράψει μια ιστορία πλημμυρισμένη από δράση, φλας-μπακ που μας δίνουν πληροφορίες για το παρελθόν των πρωταγωνιστών μας, χιούμορ και ένα ιδιαίτερο μυστήριο που κρατάει αμείωτο το ενδιαφέρον. Το σχέδιο είναι από τα πιο δυνατά ατού της ιστορίας, καθώς χρησιμοποιεί υπέροχα χρώματα και ιδιαίτερα σχεδιαστικά χαρακτηριστικά για κάθε φυλή.

Από τα Μάνγκα που δεν μπορείς να αφήσεις κάτω από την αγωνία αλλά και μια οπτική απόλαυση.

Η ομάδα μας

Ημερολόγιο

Τελευταία άρθρα

Συνέντευξη με τον Κύρο Πόντε

Ο Κύρο Πόντε, φιλολογικό ψευδώνυμο του Κυριάκου Σιδηρόπουλου, μιλάει στην Ευμορφία Ζήση και το Diavasame.gr, με αφορμή το τελευταίο του βιβλίο "Ένας περίεργος ξένος" (εκδόσεις Γκοβόστη).
29.03.2020
Περισσότερα

Περιπλανήσεις σε ξένη γλώσσα / Platform Seven

Η Αφροδίτη Δημοπούλου στη στήλη της με τίτλο "Περιπλανήσεις σε ξένη γλώσσα", με όχημα την αγγλική γλώσσα κάθε μήνα παρουσιάζει επιλογές της από την ξενόγλωσση λογοτεχνία.

Platform Seven
24.02.2020
Περισσότερα

Τα πρώτα, σε αναγνώσεις κριτικών, βιβλία 1/6/2019-30/11/2019

Δημοσιεύουμε τη λίστα με τα πρώτα, σε αναγνώσεις κριτικών βιβλία για ένα ολόκληρο εξάμηνο. Ρίξτε μια ματιά στην ενδιαφέρουσα λίστα που καλύπτει την περίοδο από 1/6/2019 έως 30/11/2019.
19.12.2019
Περισσότερα

Κριτικές αναγνωστών

ΣΚΙΕΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΙΝΝΣΜΟΥΘ ΣΚΙΕΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΙΝΝΣΜΟΥΘ Ξένη Λογοτεχνία ΣΥΛΛΟΓΗ JEMMA PRESS 22/11/63 22/11/63 Ξένη Λογοτεχνία Stephen King BELL ΣΙΝΟΥΧΕ, Ο ΑΙΓΥΠΤΙΟΣ ΣΙΝΟΥΧΕ, Ο ΑΙΓΥΠΤΙΟΣ Ξένη Λογοτεχνία Mika Waltari ΚΑΛΕΝΤΗΣ ΠΕΤΡΑ ΚΑΙ ΜΕΛΙ ΠΕΤΡΑ ΚΑΙ ΜΕΛΙ Ελληνική Λογοτεχνία Χριστίνα Ζέμπη ΩΚΕΑΝΙΔΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΟΥΜΠΟΪΣΣΕΣ ΜΕΛΑΓΧΟΛΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΟΥΜΠΟΪΣΣΕΣ ΜΕΛΑΓΧΟΛΟΥΝ Ξένη Λογοτεχνία Tom Robbins ΑΙΟΛΟΣ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΩΝ ΠΑΡΙΣΙΩΝ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΩΝ ΠΑΡΙΣΙΩΝ Ξένη Λογοτεχνία Victor Hugo ΣΜΙΛΗ ΑΜ' ΕΠΟΣ ΑΝΕΡΓΩΝ ΑΜ' ΕΠΟΣ ΑΝΕΡΓΩΝ Ελληνική Λογοτεχνία ΟΜΑΔΑ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ VAKXIKON.GR ΤΟ ΥΓΡΟΝ ΠΥΡ ΚΑΙ Η ΣΥΜΒΟΛΗ ΤΟΥ ΣΤΗ ΒΥΖΑΝΤΙΝΗ ΙΣΧΥ ΤΟ ΥΓΡΟΝ ΠΥΡ ΚΑΙ Η ΣΥΜΒΟΛΗ ΤΟΥ ΣΤΗ ΒΥΖΑΝΤΙΝΗ ΙΣΧΥ Ιστορία/Δοκίμιο/Μελέτη Κωνσταντίνος Καρατόλιος HISTORICAL QUEST ΑΕΤΟΙ ΚΑΙ ΛΥΚΟΙ ΑΕΤΟΙ ΚΑΙ ΛΥΚΟΙ Ελληνική Λογοτεχνία Βαγγέλης Κούτας ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ ΤΟ ΑΙΜΑ ΝΕΡΟ ΤΟ ΑΙΜΑ ΝΕΡΟ Ελληνική Λογοτεχνία Χάρης Βλαβιανός ΠΑΤΑΚΗΣ ΜΕΓΑΛΩΝΟΝΤΑΣ (ΜΕ) ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΜΕΓΑΛΩΝΟΝΤΑΣ (ΜΕ) ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ Διάφορα Κώστας Γκοτζαμάνης ΠΑΤΑΚΗΣ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΩΝ ΑΓΓΕΛΩΝ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΩΝ ΑΓΓΕΛΩΝ Ελληνική Λογοτεχνία Αντώνης Μπουλούτζας ΚΑΣΤΑΝΙΩΤΗΣ ΧΩΡΙΣ ΑΕΡΟΣΑΚΟ ΧΩΡΙΣ ΑΕΡΟΣΑΚΟ Ελληνική Λογοτεχνία Γαβριήλ Αλεξάνδρου ΙΩΛΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣΚΟΝΗ ΣΤΗ ΣΚΙΑ ΜΟΥ ΧΡΥΣΟΣΚΟΝΗ ΣΤΗ ΣΚΙΑ ΜΟΥ Ελληνική Λογοτεχνία Γεωργία Μαμά ΠΑΡΑΞΕΝΕΣ ΜΕΡΕΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΓΡΙΑ ΣΚΥΛΙΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΓΡΙΑ ΣΚΥΛΙΑ Ξένη Λογοτεχνία Ian Rankin ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΡΕ ΦΩΤΕΙΝΗ; ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΡΕ ΦΩΤΕΙΝΗ; Ελληνική Λογοτεχνία Τρύφων Ζαχαριάδης ΑΡΜΟΣ Η ΑΠΟΠΕΙΡΑ Η ΑΠΟΠΕΙΡΑ Ελληνική Λογοτεχνία Μιμή Φιλιππίδη-Θεοχάρη ΩΚΕΑΝΙΔΑ