Έχουμε διαβάσει 3022 βιβλία

ARTIFACTS # 1

16.05.2011
email
ARTIFACTS # 1
Εκδοτικός Οίκος
Top Cow Productions
Συγγραφέας
Κατηγορία
ISBN

Σχέδιο: Michael Broussard

Το μεγαλύτερο γεγονός αυτής της χρονιάς για την Top Cow είναι εδώ! Και είναι γεμάτο ένταση, δράση και διαφορετικούς κόσμους που θα ενωθούν για πρώτη φορά με απρόβλεπτα αποτελέσματα. Στο Artifacts Volume 1 περιλαμβάνονται τα τεύχη 1-4.

Δεκατρία ξεχωριστά κειμήλια έχουν τη δύναμη να καταστρέψουν το σύμπαν αν ενωθούν. Καθένα από αυτά ανήκει και σε ένα διαφορετικό άτομο. Αθέατες δυνάμεις έχουν ήδη θέσει σε κίνηση γεγονότα που μαζεύουν αυτούς τους χαρακτήρες σε διαφορετικές ομάδες, για άγνωστους μέχρι τώρα σκοπούς.

Το πρώτο τεύχος ξεκινάει με την ντετέκτιβ Σάρα Πεζίνι, κάτοχο ενός από τα κειμήλια, της θρυλικής Witchblade, να παλεύει με έναν δαίμονα ο οποίος είχε επιτεθεί σε έναν ιερέα και να τον σκοτώνει. Ο δαίμονας πριν πεθάνει λέει ότι τελικά ο ιερέας δεν ήταν αυτός που αρχικά έψαχνε, γεγονός που θα προβληματίσει τη Σάρα. Εδώ παρουσιάζεται ο Tom Judge, επίσης κάτοχος ενός κειμηλίου, που έπειτα από μια επίθεση δαίμονα θα προσπαθήσει να βρει τον Επιστάτη, ο οποίος ίσως να είναι ο μόνος που γνωρίζει τι πραγματικά συμβαίνει και ποιος θέλει να μαζέψει όλα τα κειμήλια μαζί.

Ο Ron Marz, έχει γράψει ένα σενάριο τόσο δυνατό και προκλητικό που δεν μπορείς να σταματήσεις να το διαβάζεις. Στην εισαγωγή της ιστορίας εμφανίζονται όλοι οι πρωταγωνιστές μαζί με τα κειμήλια που χειρίζονται, ενώ το δυνατό ατού του συγγραφέα είναι και πάλι η δουλειά που έχει κάνει με τους χαρακτήρες.

Το σχέδιο του Michael Broussard καθηλώνει με την αρτιότητα αλλά και τη λεπτομέρειά του. Οι σκηνές έχουν κάτι το κινηματογραφικό και αν και το σχέδιο γίνεται σκληρό πολλές φορές, αισθητικά δεν ενοχλεί καθώς εξισορροπείται από τα χρώματα και τα εφέ σκίασης. Τα χρώματα, βαθιά και ζωντανά, δίνουν ζωή και ένταση στην όλη ιστορία.

Το βιβλίο αυτό είναι ίσως το καλύτερο ξεκίνημα για τη σειρά αυτή. Πρώτη φορά τόσοι χαρακτήρες θα βρεθούν μαζεμένοι σε μια ιστορία επικών διαστάσεων, με τόση δράση, μυστήριο, ένα πολύ καλό σενάριο και τρομερή εικονογράφηση.

Η ομάδα μας

Ημερολόγιο

Τελευταία άρθρα

Συνέντευξη με την Αγγελική Ράδου

Η Αγγελική Ράδου μιλάει στην Αφροδίτη Δημοπούλου και το Diavasame.gr με αφορμή το τελευταίο της βιβλίο "Φάντασμα στο χιόνι" (εκδόσεις Momentum).
26.04.2020
Περισσότερα

Συνέντευξη με τον Κύρο Πόντε

Ο Κύρο Πόντε, φιλολογικό ψευδώνυμο του Κυριάκου Σιδηρόπουλου, μιλάει στην Ευμορφία Ζήση και το Diavasame.gr, με αφορμή το τελευταίο του βιβλίο "Ένας περίεργος ξένος" (εκδόσεις Γκοβόστη).
29.03.2020
Περισσότερα

Περιπλανήσεις σε ξένη γλώσσα / Platform Seven

Η Αφροδίτη Δημοπούλου στη στήλη της με τίτλο "Περιπλανήσεις σε ξένη γλώσσα", με όχημα την αγγλική γλώσσα κάθε μήνα παρουσιάζει επιλογές της από την ξενόγλωσση λογοτεχνία.

Platform Seven
24.02.2020
Περισσότερα

Κριτικές αναγνωστών

ΣΚΙΕΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΙΝΝΣΜΟΥΘ ΣΚΙΕΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΙΝΝΣΜΟΥΘ Ξένη Λογοτεχνία ΣΥΛΛΟΓΗ JEMMA PRESS 22/11/63 22/11/63 Ξένη Λογοτεχνία Stephen King BELL ΣΙΝΟΥΧΕ, Ο ΑΙΓΥΠΤΙΟΣ ΣΙΝΟΥΧΕ, Ο ΑΙΓΥΠΤΙΟΣ Ξένη Λογοτεχνία Mika Waltari ΚΑΛΕΝΤΗΣ ΠΕΤΡΑ ΚΑΙ ΜΕΛΙ ΠΕΤΡΑ ΚΑΙ ΜΕΛΙ Ελληνική Λογοτεχνία Χριστίνα Ζέμπη ΩΚΕΑΝΙΔΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΟΥΜΠΟΪΣΣΕΣ ΜΕΛΑΓΧΟΛΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΟΥΜΠΟΪΣΣΕΣ ΜΕΛΑΓΧΟΛΟΥΝ Ξένη Λογοτεχνία Tom Robbins ΑΙΟΛΟΣ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΩΝ ΠΑΡΙΣΙΩΝ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΩΝ ΠΑΡΙΣΙΩΝ Ξένη Λογοτεχνία Victor Hugo ΣΜΙΛΗ ΑΜ' ΕΠΟΣ ΑΝΕΡΓΩΝ ΑΜ' ΕΠΟΣ ΑΝΕΡΓΩΝ Ελληνική Λογοτεχνία ΟΜΑΔΑ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ VAKXIKON.GR ΤΟ ΥΓΡΟΝ ΠΥΡ ΚΑΙ Η ΣΥΜΒΟΛΗ ΤΟΥ ΣΤΗ ΒΥΖΑΝΤΙΝΗ ΙΣΧΥ ΤΟ ΥΓΡΟΝ ΠΥΡ ΚΑΙ Η ΣΥΜΒΟΛΗ ΤΟΥ ΣΤΗ ΒΥΖΑΝΤΙΝΗ ΙΣΧΥ Ιστορία/Δοκίμιο/Μελέτη Κωνσταντίνος Καρατόλιος HISTORICAL QUEST ΑΕΤΟΙ ΚΑΙ ΛΥΚΟΙ ΑΕΤΟΙ ΚΑΙ ΛΥΚΟΙ Ελληνική Λογοτεχνία Βαγγέλης Κούτας ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ ΤΟ ΑΙΜΑ ΝΕΡΟ ΤΟ ΑΙΜΑ ΝΕΡΟ Ελληνική Λογοτεχνία Χάρης Βλαβιανός ΠΑΤΑΚΗΣ ΜΕΓΑΛΩΝΟΝΤΑΣ (ΜΕ) ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΜΕΓΑΛΩΝΟΝΤΑΣ (ΜΕ) ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ Διάφορα Κώστας Γκοτζαμάνης ΠΑΤΑΚΗΣ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΩΝ ΑΓΓΕΛΩΝ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΩΝ ΑΓΓΕΛΩΝ Ελληνική Λογοτεχνία Αντώνης Μπουλούτζας ΚΑΣΤΑΝΙΩΤΗΣ ΧΩΡΙΣ ΑΕΡΟΣΑΚΟ ΧΩΡΙΣ ΑΕΡΟΣΑΚΟ Ελληνική Λογοτεχνία Γαβριήλ Αλεξάνδρου ΙΩΛΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣΚΟΝΗ ΣΤΗ ΣΚΙΑ ΜΟΥ ΧΡΥΣΟΣΚΟΝΗ ΣΤΗ ΣΚΙΑ ΜΟΥ Ελληνική Λογοτεχνία Γεωργία Μαμά ΠΑΡΑΞΕΝΕΣ ΜΕΡΕΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΓΡΙΑ ΣΚΥΛΙΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΓΡΙΑ ΣΚΥΛΙΑ Ξένη Λογοτεχνία Ian Rankin ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΡΕ ΦΩΤΕΙΝΗ; ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΡΕ ΦΩΤΕΙΝΗ; Ελληνική Λογοτεχνία Τρύφων Ζαχαριάδης ΑΡΜΟΣ Η ΑΠΟΠΕΙΡΑ Η ΑΠΟΠΕΙΡΑ Ελληνική Λογοτεχνία Μιμή Φιλιππίδη-Θεοχάρη ΩΚΕΑΝΙΔΑ