Έχουμε διαβάσει 3010 βιβλία

LOVE HINA

04.12.2010
email
LOVE HINA
Εκδοτικός Οίκος
ANUBIS
Συγγραφέας
Κατηγορία
ISBN

Σχέδιο : Ken Akamatsu

Ο Κεϊτάρο Ουρασίμα, ένας δεκαεννιάχρονος Ρόνιν για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά (μαθητής που δεν πέρασε τις εισαγωγικές εξετάσεις για το Πανεπιστήμιο), αποφασίζει να πάει να ζήσει στο πανδοχείο της γιαγιάς του, όταν οι γονείς του τον διώχνουν από το σπίτι. Πιστεύει ότι η αλλαγή περιβάλλοντος θα τον βοηθήσει να διαβάσει πιο αποδοτικά. Ο λόγος που θέλει διακαώς να περάσει στο Πανεπιστήμιο του Τόκιο, είναι γιατί είχε δώσει το λόγο του στην παιδική του αγάπη να τη συναντήσει εκεί, αν και δεν μπορεί να θυμηθεί το πρόσωπό της.

Τα πράγματα περιπλέκονται, όταν ανακαλύπτει ότι το πανδοχείο της γιαγιάς του έχει μετατραπεί σε εστία θηλέων, ενώ η ίδια έχει πάει σε ταξίδι γύρω από τον κόσμο και έχει κάνει τον Κεϊτάρο ιδιοκτήτη του πανδοχείου. Η πρώτη συνάντηση του Κεϊτάρο με τα πέντε κορίτσια του πανδοχείου θα είναι επεισοδιακή. Η συνύπαρξή τους προβλέπεται δύσκολη, καθώς κάθε κορίτσι έχει τη δική της ειδική προσωπικότητα και ο Κεϊτάρο θα πρέπει να ισορροπήσει τα καθήκοντά του ως ιδιοκτήτης με το διάβασμά του.

Το Love Hina είναι ένα ξεκαρδιστικό Manga, που έχει περισσότερα στοιχεία κωμωδίας και ρομάντζου παρά δράσης. Ο Κεϊτάρο, ένας καλόκαρδος, αφελής αλλά και αθεράπευτα αισιόδοξος νεαρός, που μέχρι τώρα δεν είχε καλή τύχη με το ωραίο φύλο, μπλέκει σε απίστευτες καταστάσεις από καθαρά κακή τύχη, ενώ οι παρεξηγήσεις μέσα στο πανδοχείο με τα κορίτσια τον τρελαίνουν. Τα κορίτσια με τη σειρά τους, η καθεμία με τη δική της προσωπικότητα και τα δικά της κίνητρα, δεν τον αφήνουν να ησυχάσει.

Το σχέδιο, αν και αρκετά λεπτομερές, διατηρεί το κωμικό στοιχείο της ιστορίας και των πιο κλασικών manga. Οι ιστορίες που εξελίσσονται έχουν πολύ καλό ρυθμό, αγωνία, αίσθημα, χαρακτήρες που εκτοξεύονται στον αέρα, ιπτάμενα φονικά αντικείμενα και αφήνουν τον αναγνώστη να γελάει μέχρι δακρύων.

Η ομάδα μας

Ημερολόγιο

Τελευταία άρθρα

Συνέντευξη με τον Κύρο Πόντε

Ο Κύρο Πόντε, φιλολογικό ψευδώνυμο του Κυριάκου Σιδηρόπουλου, μιλάει στην Ευμορφία Ζήση και το Diavasame.gr, με αφορμή το τελευταίο του βιβλίο "Ένας περίεργος ξένος" (εκδόσεις Γκοβόστη).
29.03.2020
Περισσότερα

Περιπλανήσεις σε ξένη γλώσσα / Platform Seven

Η Αφροδίτη Δημοπούλου στη στήλη της με τίτλο "Περιπλανήσεις σε ξένη γλώσσα", με όχημα την αγγλική γλώσσα κάθε μήνα παρουσιάζει επιλογές της από την ξενόγλωσση λογοτεχνία.

Platform Seven
24.02.2020
Περισσότερα

Τα πρώτα, σε αναγνώσεις κριτικών, βιβλία 1/6/2019-30/11/2019

Δημοσιεύουμε τη λίστα με τα πρώτα, σε αναγνώσεις κριτικών βιβλία για ένα ολόκληρο εξάμηνο. Ρίξτε μια ματιά στην ενδιαφέρουσα λίστα που καλύπτει την περίοδο από 1/6/2019 έως 30/11/2019.
19.12.2019
Περισσότερα

Κριτικές αναγνωστών

ΣΚΙΕΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΙΝΝΣΜΟΥΘ ΣΚΙΕΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΙΝΝΣΜΟΥΘ Ξένη Λογοτεχνία ΣΥΛΛΟΓΗ JEMMA PRESS 22/11/63 22/11/63 Ξένη Λογοτεχνία Stephen King BELL ΣΙΝΟΥΧΕ, Ο ΑΙΓΥΠΤΙΟΣ ΣΙΝΟΥΧΕ, Ο ΑΙΓΥΠΤΙΟΣ Ξένη Λογοτεχνία Mika Waltari ΚΑΛΕΝΤΗΣ ΠΕΤΡΑ ΚΑΙ ΜΕΛΙ ΠΕΤΡΑ ΚΑΙ ΜΕΛΙ Ελληνική Λογοτεχνία Χριστίνα Ζέμπη ΩΚΕΑΝΙΔΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΟΥΜΠΟΪΣΣΕΣ ΜΕΛΑΓΧΟΛΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΟΥΜΠΟΪΣΣΕΣ ΜΕΛΑΓΧΟΛΟΥΝ Ξένη Λογοτεχνία Tom Robbins ΑΙΟΛΟΣ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΩΝ ΠΑΡΙΣΙΩΝ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΩΝ ΠΑΡΙΣΙΩΝ Ξένη Λογοτεχνία Victor Hugo ΣΜΙΛΗ ΑΜ' ΕΠΟΣ ΑΝΕΡΓΩΝ ΑΜ' ΕΠΟΣ ΑΝΕΡΓΩΝ Ελληνική Λογοτεχνία ΟΜΑΔΑ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ VAKXIKON.GR ΤΟ ΥΓΡΟΝ ΠΥΡ ΚΑΙ Η ΣΥΜΒΟΛΗ ΤΟΥ ΣΤΗ ΒΥΖΑΝΤΙΝΗ ΙΣΧΥ ΤΟ ΥΓΡΟΝ ΠΥΡ ΚΑΙ Η ΣΥΜΒΟΛΗ ΤΟΥ ΣΤΗ ΒΥΖΑΝΤΙΝΗ ΙΣΧΥ Ιστορία/Δοκίμιο/Μελέτη Κωνσταντίνος Καρατόλιος HISTORICAL QUEST ΑΕΤΟΙ ΚΑΙ ΛΥΚΟΙ ΑΕΤΟΙ ΚΑΙ ΛΥΚΟΙ Ελληνική Λογοτεχνία Βαγγέλης Κούτας ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ ΤΟ ΑΙΜΑ ΝΕΡΟ ΤΟ ΑΙΜΑ ΝΕΡΟ Ελληνική Λογοτεχνία Χάρης Βλαβιανός ΠΑΤΑΚΗΣ ΜΕΓΑΛΩΝΟΝΤΑΣ (ΜΕ) ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΜΕΓΑΛΩΝΟΝΤΑΣ (ΜΕ) ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ Διάφορα Κώστας Γκοτζαμάνης ΠΑΤΑΚΗΣ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΩΝ ΑΓΓΕΛΩΝ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΩΝ ΑΓΓΕΛΩΝ Ελληνική Λογοτεχνία Αντώνης Μπουλούτζας ΚΑΣΤΑΝΙΩΤΗΣ ΧΩΡΙΣ ΑΕΡΟΣΑΚΟ ΧΩΡΙΣ ΑΕΡΟΣΑΚΟ Ελληνική Λογοτεχνία Γαβριήλ Αλεξάνδρου ΙΩΛΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣΚΟΝΗ ΣΤΗ ΣΚΙΑ ΜΟΥ ΧΡΥΣΟΣΚΟΝΗ ΣΤΗ ΣΚΙΑ ΜΟΥ Ελληνική Λογοτεχνία Γεωργία Μαμά ΠΑΡΑΞΕΝΕΣ ΜΕΡΕΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΓΡΙΑ ΣΚΥΛΙΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΓΡΙΑ ΣΚΥΛΙΑ Ξένη Λογοτεχνία Ian Rankin ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΡΕ ΦΩΤΕΙΝΗ; ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΡΕ ΦΩΤΕΙΝΗ; Ελληνική Λογοτεχνία Τρύφων Ζαχαριάδης ΑΡΜΟΣ Η ΑΠΟΠΕΙΡΑ Η ΑΠΟΠΕΙΡΑ Ελληνική Λογοτεχνία Μιμή Φιλιππίδη-Θεοχάρη ΩΚΕΑΝΙΔΑ