Έχουμε διαβάσει 3022 βιβλία

NOBLESSE

26.11.2014
email
NOBLESSE
Εκδοτικός Οίκος
NAVER
Συγγραφέας
Son Jae Ho
Κατηγορία
ISBN
Σχέδιο: Lee Gwang Su

Ύστερα από 820 χρόνια, στη διάρκεια των οποίων κοιμόταν χωρίς να ξέρει για την πρόοδο της ανθρωπότητας και τα επιστημονικά επιτεύγματα, ο βρικόλακας Cadis Etrama Di Raizel, γνωστός και ως Ράι, ξυπνάει. Η χώρα που κάποτε ήξερε έχει αλλάξει, έχει γεμίσει νέες τάσεις, τεχνολογίες και ήθη.

Ο Ράι, καθώς προσπαθεί να εξοικειωθεί με αυτή την εποχή, συναντά έναν παλιό του πιστό υπηρέτη, τον Φρανκενστάιν, ο οποίος είναι διευθυντής σε ένα γυμνάσιο στη Νότια Κορέα. Με αφορμή αυτή τη συνάντηση αποφασίζει ότι αυτό το γυμνάσιο θα είναι το τέλειο περιβάλλον για να μάθει τον νέο αυτό κόσμο. Γράφεται στο γυμνάσιο και γίνεται φίλος με τον Shinwoo, έναν ανώριμο έφηβο, ο οποίος είναι αθλητικός τύπος, τον Ik Han, έναν άσο των υπολογιστών, τη Yuna, που αποτελεί το ερωτικό αντικείμενο του πόθου του Shinwoo και μερικούς άλλους.

Αλλά αυτός ο νέος κόσμος δεν είναι περισσότερο ασφαλής από τον παλιό και ο αξιοπρεπής, μαγεμένος και τεχνολογικά απαίδευτος Ράι βρίσκει τον εαυτό του μπλεγμένο σε περιπέτειες εξίσου αστείες και επικίνδυνες, μέσα από τις οποίες αποκαλύπτεται σιγά σιγά και το παρελθόν του.

Το μάνγκα αυτό είναι από τα πιο κλασσικά του είδους και από τα πιο δημοφιλή, τόσο για το σενάριό του όσο και για τη σωστή δόση χιούμορ, δράσης και δράματος. Ο Ράι παρουσιάζεται βαθιά ανθρώπινος (αν και είναι βρικόλακας) με μεγάλη ανάγκη να γνωρίσει τον νέο κόσμο και να κατανοήσει τα άτομα γύρω του. Ο Shinwoo έρχεται να συμπληρώσει ωραία την ομάδα, με την καλοσύνη του αλλά και την άτσαλη συμπεριφορά του, ενώ η Yuna θα αποτελέσει τον μεγάλο έρωτα του Shinwoo.

Η εξέλιξη της ιστορίας έχει πολύ καλό ρυθμό και μέσα από τις καταστάσεις που προκύπτουν ο συγγραφέας αφήνει να φανούν πράγματα και για το παρελθόν του Ράι. Το σχέδιο είναι ιδανικό για το στυλ του συγκεκριμένου μάνγκα, με πολύ καλές σκηνές δράσης, έντονα χρώματα και στυλιζαρισμένες σκηνές καθημερινότητας.

Από τα πιο αγαπημένα μάνγκα και από τα πιο παλιά, μην το χάσετε!

Η ομάδα μας

Ημερολόγιο

Τελευταία άρθρα

Συνέντευξη με την Αγγελική Ράδου

Η Αγγελική Ράδου μιλάει στην Αφροδίτη Δημοπούλου και το Diavasame.gr με αφορμή το τελευταίο της βιβλίο "Φάντασμα στο χιόνι" (εκδόσεις Momentum).
26.04.2020
Περισσότερα

Συνέντευξη με τον Κύρο Πόντε

Ο Κύρο Πόντε, φιλολογικό ψευδώνυμο του Κυριάκου Σιδηρόπουλου, μιλάει στην Ευμορφία Ζήση και το Diavasame.gr, με αφορμή το τελευταίο του βιβλίο "Ένας περίεργος ξένος" (εκδόσεις Γκοβόστη).
29.03.2020
Περισσότερα

Περιπλανήσεις σε ξένη γλώσσα / Platform Seven

Η Αφροδίτη Δημοπούλου στη στήλη της με τίτλο "Περιπλανήσεις σε ξένη γλώσσα", με όχημα την αγγλική γλώσσα κάθε μήνα παρουσιάζει επιλογές της από την ξενόγλωσση λογοτεχνία.

Platform Seven
24.02.2020
Περισσότερα

Κριτικές αναγνωστών

ΣΚΙΕΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΙΝΝΣΜΟΥΘ ΣΚΙΕΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΙΝΝΣΜΟΥΘ Ξένη Λογοτεχνία ΣΥΛΛΟΓΗ JEMMA PRESS 22/11/63 22/11/63 Ξένη Λογοτεχνία Stephen King BELL ΣΙΝΟΥΧΕ, Ο ΑΙΓΥΠΤΙΟΣ ΣΙΝΟΥΧΕ, Ο ΑΙΓΥΠΤΙΟΣ Ξένη Λογοτεχνία Mika Waltari ΚΑΛΕΝΤΗΣ ΠΕΤΡΑ ΚΑΙ ΜΕΛΙ ΠΕΤΡΑ ΚΑΙ ΜΕΛΙ Ελληνική Λογοτεχνία Χριστίνα Ζέμπη ΩΚΕΑΝΙΔΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΟΥΜΠΟΪΣΣΕΣ ΜΕΛΑΓΧΟΛΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΟΥΜΠΟΪΣΣΕΣ ΜΕΛΑΓΧΟΛΟΥΝ Ξένη Λογοτεχνία Tom Robbins ΑΙΟΛΟΣ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΩΝ ΠΑΡΙΣΙΩΝ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΩΝ ΠΑΡΙΣΙΩΝ Ξένη Λογοτεχνία Victor Hugo ΣΜΙΛΗ ΑΜ' ΕΠΟΣ ΑΝΕΡΓΩΝ ΑΜ' ΕΠΟΣ ΑΝΕΡΓΩΝ Ελληνική Λογοτεχνία ΟΜΑΔΑ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ VAKXIKON.GR ΤΟ ΥΓΡΟΝ ΠΥΡ ΚΑΙ Η ΣΥΜΒΟΛΗ ΤΟΥ ΣΤΗ ΒΥΖΑΝΤΙΝΗ ΙΣΧΥ ΤΟ ΥΓΡΟΝ ΠΥΡ ΚΑΙ Η ΣΥΜΒΟΛΗ ΤΟΥ ΣΤΗ ΒΥΖΑΝΤΙΝΗ ΙΣΧΥ Ιστορία/Δοκίμιο/Μελέτη Κωνσταντίνος Καρατόλιος HISTORICAL QUEST ΑΕΤΟΙ ΚΑΙ ΛΥΚΟΙ ΑΕΤΟΙ ΚΑΙ ΛΥΚΟΙ Ελληνική Λογοτεχνία Βαγγέλης Κούτας ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ ΤΟ ΑΙΜΑ ΝΕΡΟ ΤΟ ΑΙΜΑ ΝΕΡΟ Ελληνική Λογοτεχνία Χάρης Βλαβιανός ΠΑΤΑΚΗΣ ΜΕΓΑΛΩΝΟΝΤΑΣ (ΜΕ) ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΜΕΓΑΛΩΝΟΝΤΑΣ (ΜΕ) ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ Διάφορα Κώστας Γκοτζαμάνης ΠΑΤΑΚΗΣ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΩΝ ΑΓΓΕΛΩΝ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΩΝ ΑΓΓΕΛΩΝ Ελληνική Λογοτεχνία Αντώνης Μπουλούτζας ΚΑΣΤΑΝΙΩΤΗΣ ΧΩΡΙΣ ΑΕΡΟΣΑΚΟ ΧΩΡΙΣ ΑΕΡΟΣΑΚΟ Ελληνική Λογοτεχνία Γαβριήλ Αλεξάνδρου ΙΩΛΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣΚΟΝΗ ΣΤΗ ΣΚΙΑ ΜΟΥ ΧΡΥΣΟΣΚΟΝΗ ΣΤΗ ΣΚΙΑ ΜΟΥ Ελληνική Λογοτεχνία Γεωργία Μαμά ΠΑΡΑΞΕΝΕΣ ΜΕΡΕΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΓΡΙΑ ΣΚΥΛΙΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΓΡΙΑ ΣΚΥΛΙΑ Ξένη Λογοτεχνία Ian Rankin ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΡΕ ΦΩΤΕΙΝΗ; ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΡΕ ΦΩΤΕΙΝΗ; Ελληνική Λογοτεχνία Τρύφων Ζαχαριάδης ΑΡΜΟΣ Η ΑΠΟΠΕΙΡΑ Η ΑΠΟΠΕΙΡΑ Ελληνική Λογοτεχνία Μιμή Φιλιππίδη-Θεοχάρη ΩΚΕΑΝΙΔΑ