Έχουμε διαβάσει 2974 βιβλία

ROCKET RACCOON

15.10.2014
email
ROCKET RACCOON
Εκδοτικός Οίκος
MARVEL COMICS
Συγγραφέας
Skottie Young
Κατηγορία
ISBN
Είναι εδώ, είναι ακαταμάχητος, έχει απερίγραπτο στυλ και ενέργεια, είναι ο τρομερός Rocket Raccoon. Σε σόλο περιπέτειες μακριά από την ομάδα του, τους Guardians of the Galaxy, αυτή η χαριτωμένη υποψία θηλαστικού έρχεται να μας διασκεδάσει σε σενάριο και σχέδιο του ταλαντούχου Scottie Young.

Ο Rocket Raccoon βρίσκεται και πάλι μπλεγμένος σε μπελάδες. Μόνο που αυτή τη φορά θα πρέπει να ξεμπερδέψει χωρίς την υποστήριξη της ομάδας του και τα πράγματα δεν φαίνονται ιδιαίτερα καλά για το συμπαθέστατο ρακούν. Ο Scottie Young, ήδη γνωστός για το σχέδιό του, δεν απογοητεύει με το σενάριό του.

Ο πρωταγωνιστής του είναι γεμάτος αυτοπεποίθηση, αυθάδης, φουριόζος και γοητευτικός, ενώ η θρυλική του έλλειψη επίγνωσης για καθετί επικίνδυνο τον κάνει άκρως διασκεδαστικό. Αν και τον γνωρίσαμε μέσω της ομάδας του, σε αυτό το πρώτο τεύχος αποδεικνύει ότι στέκεται επάξια και μόνος του και μάλιστα με πυγμή.

Όσον αφορά το σχέδιο, ο Young και πάλι εντυπωσιάζει. Το μοναδικό καρτουνίστικο στυλ του ξεχειλίζει από ενέργεια και δυναμικότητα. Τα σκηνικά του είναι λεπτομερέστατα, χωρίς να κουράζουν, ιδιαίτερα απολαυστικοί είναι οι εσωτερικοί χώροι, ενώ ακόμα και τα ηχητικά εφέ που έχει ζωγραφίσει ταιριάζουν απόλυτα στην ιστορία.

Οι χαρακτήρες του, γεμάτοι καυστικό χιούμορ και ιδιαίτερα χαρακτηριστικά, κινούνται με φρενήρεις ρυθμούς μέσα σε μια καλογραμμένη ιστορία, η οποία σύντομα θα μεταφερθεί και στον κινηματογράφο. Να αναφέρω εδώ ότι εξαιρετική δουλειά έχει κάνει και ο Jean-Francois Beaulieu στο χρώμα, το οποίο αναδεικνύει την ιστορία με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Με αυτό το πρώτο τεύχος ο Scottie Young βάζει την υπογραφή του σε μια νέα διασκεδαστική σειρά, που αναδεικνύει έναν από τους πιο αγαπητούς πρωτοεμφανιζόμενους ήρωες, τον Rocket Raccoon. Και η συνέχεια αναμένεται ακόμα καλύτερη. Μην το χάσετε!

Η ομάδα μας

Ημερολόγιο

Τελευταία άρθρα

Συνέντευξη με τη Νίτσα Μανωλά

Η Νίτσα Μανωλά με αφορμή το δίγλωσσο παραμύθι «Ο Συννεφούλης ταξιδεύει στην Ελλάδα», που έγραψε παρέα με τρεις ακόμα συγγραφείς και που κυκλοφόρησε πρόσφατα από τις εκδόσεις Υδροπλάνο, συνομιλεί με την Ελένη Κίτσου και το Diavasame.gr.
17.11.2019
Περισσότερα

Περιπλανήσεις σε ξένη γλώσσα / The Dutch House

Η Αφροδίτη Δημοπούλου στη στήλη της με τίτλο "Περιπλανήσεις σε ξένη γλώσσα", με όχημα την αγγλική γλώσσα κάθε μήνα παρουσιάζει επιλογές της από την ξενόγλωσση λογοτεχνία.

The Dutch House
10.11.2019
Περισσότερα

Συνέντευξη με την Ειρήνη Δερμιτζάκη

Η Ειρήνη Δερμιτζάκη, με αφορμή το βιβλίο της «Γεννημένος Λούζερ» που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Εύμαρος, συνομιλεί με την Ελένη Κίτσου και το Diavasame.gr.
20.10.2019
Περισσότερα

Κριτικές αναγνωστών

ΣΚΙΕΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΙΝΝΣΜΟΥΘ ΣΚΙΕΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΙΝΝΣΜΟΥΘ Ξένη Λογοτεχνία ΣΥΛΛΟΓΗ JEMMA PRESS 22/11/63 22/11/63 Ξένη Λογοτεχνία Stephen King BELL ΣΙΝΟΥΧΕ, Ο ΑΙΓΥΠΤΙΟΣ ΣΙΝΟΥΧΕ, Ο ΑΙΓΥΠΤΙΟΣ Ξένη Λογοτεχνία Mika Waltari ΚΑΛΕΝΤΗΣ ΠΕΤΡΑ ΚΑΙ ΜΕΛΙ ΠΕΤΡΑ ΚΑΙ ΜΕΛΙ Ελληνική Λογοτεχνία Χριστίνα Ζέμπη ΩΚΕΑΝΙΔΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΟΥΜΠΟΪΣΣΕΣ ΜΕΛΑΓΧΟΛΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΟΥΜΠΟΪΣΣΕΣ ΜΕΛΑΓΧΟΛΟΥΝ Ξένη Λογοτεχνία Tom Robbins ΑΙΟΛΟΣ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΩΝ ΠΑΡΙΣΙΩΝ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΩΝ ΠΑΡΙΣΙΩΝ Ξένη Λογοτεχνία Victor Hugo ΣΜΙΛΗ ΑΜ' ΕΠΟΣ ΑΝΕΡΓΩΝ ΑΜ' ΕΠΟΣ ΑΝΕΡΓΩΝ Ελληνική Λογοτεχνία ΟΜΑΔΑ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ VAKXIKON.GR ΤΟ ΥΓΡΟΝ ΠΥΡ ΚΑΙ Η ΣΥΜΒΟΛΗ ΤΟΥ ΣΤΗ ΒΥΖΑΝΤΙΝΗ ΙΣΧΥ ΤΟ ΥΓΡΟΝ ΠΥΡ ΚΑΙ Η ΣΥΜΒΟΛΗ ΤΟΥ ΣΤΗ ΒΥΖΑΝΤΙΝΗ ΙΣΧΥ Ιστορία/Δοκίμιο/Μελέτη Κωνσταντίνος Καρατόλιος HISTORICAL QUEST ΑΕΤΟΙ ΚΑΙ ΛΥΚΟΙ ΑΕΤΟΙ ΚΑΙ ΛΥΚΟΙ Ελληνική Λογοτεχνία Βαγγέλης Κούτας ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ ΤΟ ΑΙΜΑ ΝΕΡΟ ΤΟ ΑΙΜΑ ΝΕΡΟ Ελληνική Λογοτεχνία Χάρης Βλαβιανός ΠΑΤΑΚΗΣ ΜΕΓΑΛΩΝΟΝΤΑΣ (ΜΕ) ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΜΕΓΑΛΩΝΟΝΤΑΣ (ΜΕ) ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ Διάφορα Κώστας Γκοτζαμάνης ΠΑΤΑΚΗΣ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΩΝ ΑΓΓΕΛΩΝ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΩΝ ΑΓΓΕΛΩΝ Ελληνική Λογοτεχνία Αντώνης Μπουλούτζας ΚΑΣΤΑΝΙΩΤΗΣ ΧΩΡΙΣ ΑΕΡΟΣΑΚΟ ΧΩΡΙΣ ΑΕΡΟΣΑΚΟ Ελληνική Λογοτεχνία Γαβριήλ Αλεξάνδρου ΙΩΛΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣΚΟΝΗ ΣΤΗ ΣΚΙΑ ΜΟΥ ΧΡΥΣΟΣΚΟΝΗ ΣΤΗ ΣΚΙΑ ΜΟΥ Ελληνική Λογοτεχνία Γεωργία Μαμά ΠΑΡΑΞΕΝΕΣ ΜΕΡΕΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΓΡΙΑ ΣΚΥΛΙΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΓΡΙΑ ΣΚΥΛΙΑ Ξένη Λογοτεχνία Ian Rankin ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΡΕ ΦΩΤΕΙΝΗ; ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΡΕ ΦΩΤΕΙΝΗ; Ελληνική Λογοτεχνία Τρύφων Ζαχαριάδης ΑΡΜΟΣ Η ΑΠΟΠΕΙΡΑ Η ΑΠΟΠΕΙΡΑ Ελληνική Λογοτεχνία Μιμή Φιλιππίδη-Θεοχάρη ΩΚΕΑΝΙΔΑ