Έχουμε διαβάσει 3013 βιβλία

DAREDEVIL: END OF DAYS #1

29.04.2014
email
DAREDEVIL: END OF DAYS #1
Εκδοτικός Οίκος
MARVEL COMICS
Συγγραφέας
Κατηγορία
ISBN
Σχέδιο: Klaus Janson, Bill Sienkiewicz

Το Daredevil πάντοτε ήταν μια από τις πιο δημοφιλείς σειρές που αριθμεί πολλές επιτυχημένες ιστορίες στο ιστορικό της. Η επιστροφή του Brian Michael Bendis μαζί με τον David Mack στο σενάριο σηματοδοτεί τη συνεργασία δύο σπουδαίων δημιουργών για την τελευταία ιστορία του Ανθρώπου Χωρίς Φόβο. Μια τελευταία ιστορία πιο σκοτεινή και ατμοσφαιρική και πιο πιστή στον Daredevil από ποτέ.

Ο θάνατος του Daredevil είναι γεγονός. Όπως επίσης και ο θάνατος του Kingpin. Τι οδήγησε όμως σε αυτήν την τραγωδία; Την ιστορία αφηγείται ο Ben Urich, ένας ρεπόρτερ που από καιρό κάλυπτε τις περιπέτειες του Daredevil και τώρα, μετά τον θάνατο του, επιχειρεί να ρίξει φως στη ζωή του ήρωα. Γιατί; Γιατί κανείς δεν ήξερε πραγματικά όλη την ιστορία του. Γιατί έκανε ό,τι έκανε, γιατί πήρε τις αποφάσεις που πήρε. Κάθε ήρωας αξίζει έναν επικήδειο. Για κάποια άτομα, η ζωή τους μιλούσε πιο δυνατά από οποιαδήποτε λόγια.

Με μικρά βήματα εξιστορεί τα βήματα του ήρωα, από την παιδική του ηλικία έως τους πιο γνωστούς αντιπάλους του, τις πιο γνωστές στιγμές του, στιγμές που τον καθόρισαν, καθώς και την επίδρασή του στην περιοχή του Hell’s Kitchen. Και εκεί εμφανίζεται κάτι, κάτι κρυφό, κάτι που θα πρέπει να το ερευνήσει για να φτάσει σε απροσδόκητες αποκαλύψεις. Μια μικρή λέξη, η τελευταία λέξη του Daredevil.

Στο σχέδιο βρίσκουμε τον Klaus Janson, έναν βετεράνο που μαζί με τον Frank Miller καθόρισαν το στυλ του σχεδίου και της ατμόσφαιρας για τον σκοτεινό ήρωα από το 1980! Ο Janson χρησιμοποιεί ένα ωμό και γραφικό στυλ, γεμάτο μουτζουρωμένο μελάνι και σουρεαλισμό. Τα πάνελ είναι πολύ ενδιαφέροντα αφού ξεφεύγουν από τα προκαθορισμένα πρότυπα και ξεχειλίζουν από κινητικότητα και ένταση.

Κάθε μικρό στοιχείο σε αυτό το τεύχος συνθέτει την καλύτερη ιστορία του Daredevil. Όσοι από τους δημιουργούς του συνέβαλαν στη δημιουργία του μύθου του μπορούν να είναι ήσυχοι ότι έκαναν καλή δουλειά και τώρα μπορούν να τον αποχαιρετήσουν με το τέλος που μόνο ένας πραγματικός ήρωας αξίζει να έχει. Μην το χάσετε.

Η ομάδα μας

Ημερολόγιο

Τελευταία άρθρα

Συνέντευξη με τον Κύρο Πόντε

Ο Κύρο Πόντε, φιλολογικό ψευδώνυμο του Κυριάκου Σιδηρόπουλου, μιλάει στην Ευμορφία Ζήση και το Diavasame.gr, με αφορμή το τελευταίο του βιβλίο "Ένας περίεργος ξένος" (εκδόσεις Γκοβόστη).
29.03.2020
Περισσότερα

Περιπλανήσεις σε ξένη γλώσσα / Platform Seven

Η Αφροδίτη Δημοπούλου στη στήλη της με τίτλο "Περιπλανήσεις σε ξένη γλώσσα", με όχημα την αγγλική γλώσσα κάθε μήνα παρουσιάζει επιλογές της από την ξενόγλωσση λογοτεχνία.

Platform Seven
24.02.2020
Περισσότερα

Τα πρώτα, σε αναγνώσεις κριτικών, βιβλία 1/6/2019-30/11/2019

Δημοσιεύουμε τη λίστα με τα πρώτα, σε αναγνώσεις κριτικών βιβλία για ένα ολόκληρο εξάμηνο. Ρίξτε μια ματιά στην ενδιαφέρουσα λίστα που καλύπτει την περίοδο από 1/6/2019 έως 30/11/2019.
19.12.2019
Περισσότερα

Κριτικές αναγνωστών

ΣΚΙΕΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΙΝΝΣΜΟΥΘ ΣΚΙΕΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΙΝΝΣΜΟΥΘ Ξένη Λογοτεχνία ΣΥΛΛΟΓΗ JEMMA PRESS 22/11/63 22/11/63 Ξένη Λογοτεχνία Stephen King BELL ΣΙΝΟΥΧΕ, Ο ΑΙΓΥΠΤΙΟΣ ΣΙΝΟΥΧΕ, Ο ΑΙΓΥΠΤΙΟΣ Ξένη Λογοτεχνία Mika Waltari ΚΑΛΕΝΤΗΣ ΠΕΤΡΑ ΚΑΙ ΜΕΛΙ ΠΕΤΡΑ ΚΑΙ ΜΕΛΙ Ελληνική Λογοτεχνία Χριστίνα Ζέμπη ΩΚΕΑΝΙΔΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΟΥΜΠΟΪΣΣΕΣ ΜΕΛΑΓΧΟΛΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΟΥΜΠΟΪΣΣΕΣ ΜΕΛΑΓΧΟΛΟΥΝ Ξένη Λογοτεχνία Tom Robbins ΑΙΟΛΟΣ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΩΝ ΠΑΡΙΣΙΩΝ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΩΝ ΠΑΡΙΣΙΩΝ Ξένη Λογοτεχνία Victor Hugo ΣΜΙΛΗ ΑΜ' ΕΠΟΣ ΑΝΕΡΓΩΝ ΑΜ' ΕΠΟΣ ΑΝΕΡΓΩΝ Ελληνική Λογοτεχνία ΟΜΑΔΑ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ VAKXIKON.GR ΤΟ ΥΓΡΟΝ ΠΥΡ ΚΑΙ Η ΣΥΜΒΟΛΗ ΤΟΥ ΣΤΗ ΒΥΖΑΝΤΙΝΗ ΙΣΧΥ ΤΟ ΥΓΡΟΝ ΠΥΡ ΚΑΙ Η ΣΥΜΒΟΛΗ ΤΟΥ ΣΤΗ ΒΥΖΑΝΤΙΝΗ ΙΣΧΥ Ιστορία/Δοκίμιο/Μελέτη Κωνσταντίνος Καρατόλιος HISTORICAL QUEST ΑΕΤΟΙ ΚΑΙ ΛΥΚΟΙ ΑΕΤΟΙ ΚΑΙ ΛΥΚΟΙ Ελληνική Λογοτεχνία Βαγγέλης Κούτας ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ ΤΟ ΑΙΜΑ ΝΕΡΟ ΤΟ ΑΙΜΑ ΝΕΡΟ Ελληνική Λογοτεχνία Χάρης Βλαβιανός ΠΑΤΑΚΗΣ ΜΕΓΑΛΩΝΟΝΤΑΣ (ΜΕ) ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΜΕΓΑΛΩΝΟΝΤΑΣ (ΜΕ) ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ Διάφορα Κώστας Γκοτζαμάνης ΠΑΤΑΚΗΣ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΩΝ ΑΓΓΕΛΩΝ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΩΝ ΑΓΓΕΛΩΝ Ελληνική Λογοτεχνία Αντώνης Μπουλούτζας ΚΑΣΤΑΝΙΩΤΗΣ ΧΩΡΙΣ ΑΕΡΟΣΑΚΟ ΧΩΡΙΣ ΑΕΡΟΣΑΚΟ Ελληνική Λογοτεχνία Γαβριήλ Αλεξάνδρου ΙΩΛΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣΚΟΝΗ ΣΤΗ ΣΚΙΑ ΜΟΥ ΧΡΥΣΟΣΚΟΝΗ ΣΤΗ ΣΚΙΑ ΜΟΥ Ελληνική Λογοτεχνία Γεωργία Μαμά ΠΑΡΑΞΕΝΕΣ ΜΕΡΕΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΓΡΙΑ ΣΚΥΛΙΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΓΡΙΑ ΣΚΥΛΙΑ Ξένη Λογοτεχνία Ian Rankin ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΡΕ ΦΩΤΕΙΝΗ; ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΡΕ ΦΩΤΕΙΝΗ; Ελληνική Λογοτεχνία Τρύφων Ζαχαριάδης ΑΡΜΟΣ Η ΑΠΟΠΕΙΡΑ Η ΑΠΟΠΕΙΡΑ Ελληνική Λογοτεχνία Μιμή Φιλιππίδη-Θεοχάρη ΩΚΕΑΝΙΔΑ