Έχουμε διαβάσει 3013 βιβλία

SUN-KEN ROCK #1

14.03.2014
email
SUN-KEN ROCK #1
Εκδοτικός Οίκος
SHONEN GAHOSHA
Συγγραφέας
Boichi
Κατηγορία
ISBN
Σχέδιο: Boichi

Ο Κεν, ένας νεαρός Γιαπωνέζος, είναι ερωτευμένος με τη Yumin, μια νεαρή από την Κορέα που θέλει να γίνει αστυνομικός. Όταν η Yumin φεύγει για την Κορέα, ο Κεν την ακολουθεί με σκοπό να γίνει κι αυτός αστυνομικός και να την κάνει να τον αγαπήσει. Όταν όμως βρεθεί στην Κορέα το μόνο που καταφέρνει είναι να αποτύχει σε ό,τι κάνει, χωρίς να μπορεί να βρει δουλειά. Ένα βράδυ θα βοηθήσει έναν γέρο ο οποίος δέχεται επίθεση από μέλη μιας συμμορίας και ξαφνικά θα βρεθεί να ηγείται της τοπικής συμμορίας!

Ο Κεν, ο οποίος έμεινε ορφανός σε νεαρή ηλικία λόγω της ανάμειξης της οικογένειάς του με τη Γιάκουζα, αν και είναι ένας αλητάκος που παράτησε το σχολείο, έχει πραγματικό ταλέντο στους καβγάδες αλλά και καλές προθέσεις. Το μόνο κίνητρο που έχει στη ζωή του είναι ο έρωτάς του για τη Yumin, και είναι αποφασισμένος να κάνει τα πάντα για να την κατακτήσει. Η Yumin, ικανή στη δουλειά της και πολύ γλυκιά, είναι από την άλλη το μόνο άτομο που ενδιαφέρεται για τον Κεν και δεν τον βλέπει ως αποτυχημένο.

Η ιστορία είναι καταπληκτική, με παράξενους, τρελούς αλλά αξιαγάπητους χαρακτήρες. Το manga αυτό είναι γεμάτο δράση και απίθανες σκηνές μάχης. Ο συγγραφέας έχει κάνει πολύ καλή έρευνα όσον αφορά την κορεάτικη παράδοση, κουζίνα και όλα τα μέρη που εμφανίζονται στο manga. Ο πρωταγωνιστής του είναι φοβερός τύπος. Αφελής, ανέμελος αλλά σκληρό καρύδι, και ξέρει πότε είναι ώρα να σοβαρευτεί και να αποδείξει τι μπορεί να κάνει. Η υπόλοιπη συμμορία με τους χαρακτηριστικούς τύπους της συμπληρώνει πάρα πολύ καλά την ιστορία.

Το σχέδιο είναι καταπληκτικό. Οι σκηνές μάχης είναι ρεαλιστικότατες και οι κωμικές στιγμές χαρακτηρίζονται περισσότερο από το σχέδιο παρά από το σενάριο.

Το Sun-Ken Rock είναι ένα manga που θα απολαύσετε, καθώς είναι γεμάτο δράση, κωμικές στιγμές, έναν πρωταγωνιστή που θα κάνει τα πάντα για να κατακτήσει τον έρωτα της ζωής του και φυσικά κωμικοτραγικές στιγμές!!

Η ομάδα μας

Ημερολόγιο

Τελευταία άρθρα

Συνέντευξη με τον Κύρο Πόντε

Ο Κύρο Πόντε, φιλολογικό ψευδώνυμο του Κυριάκου Σιδηρόπουλου, μιλάει στην Ευμορφία Ζήση και το Diavasame.gr, με αφορμή το τελευταίο του βιβλίο "Ένας περίεργος ξένος" (εκδόσεις Γκοβόστη).
29.03.2020
Περισσότερα

Περιπλανήσεις σε ξένη γλώσσα / Platform Seven

Η Αφροδίτη Δημοπούλου στη στήλη της με τίτλο "Περιπλανήσεις σε ξένη γλώσσα", με όχημα την αγγλική γλώσσα κάθε μήνα παρουσιάζει επιλογές της από την ξενόγλωσση λογοτεχνία.

Platform Seven
24.02.2020
Περισσότερα

Τα πρώτα, σε αναγνώσεις κριτικών, βιβλία 1/6/2019-30/11/2019

Δημοσιεύουμε τη λίστα με τα πρώτα, σε αναγνώσεις κριτικών βιβλία για ένα ολόκληρο εξάμηνο. Ρίξτε μια ματιά στην ενδιαφέρουσα λίστα που καλύπτει την περίοδο από 1/6/2019 έως 30/11/2019.
19.12.2019
Περισσότερα

Κριτικές αναγνωστών

ΣΚΙΕΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΙΝΝΣΜΟΥΘ ΣΚΙΕΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΙΝΝΣΜΟΥΘ Ξένη Λογοτεχνία ΣΥΛΛΟΓΗ JEMMA PRESS 22/11/63 22/11/63 Ξένη Λογοτεχνία Stephen King BELL ΣΙΝΟΥΧΕ, Ο ΑΙΓΥΠΤΙΟΣ ΣΙΝΟΥΧΕ, Ο ΑΙΓΥΠΤΙΟΣ Ξένη Λογοτεχνία Mika Waltari ΚΑΛΕΝΤΗΣ ΠΕΤΡΑ ΚΑΙ ΜΕΛΙ ΠΕΤΡΑ ΚΑΙ ΜΕΛΙ Ελληνική Λογοτεχνία Χριστίνα Ζέμπη ΩΚΕΑΝΙΔΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΟΥΜΠΟΪΣΣΕΣ ΜΕΛΑΓΧΟΛΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΟΥΜΠΟΪΣΣΕΣ ΜΕΛΑΓΧΟΛΟΥΝ Ξένη Λογοτεχνία Tom Robbins ΑΙΟΛΟΣ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΩΝ ΠΑΡΙΣΙΩΝ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΩΝ ΠΑΡΙΣΙΩΝ Ξένη Λογοτεχνία Victor Hugo ΣΜΙΛΗ ΑΜ' ΕΠΟΣ ΑΝΕΡΓΩΝ ΑΜ' ΕΠΟΣ ΑΝΕΡΓΩΝ Ελληνική Λογοτεχνία ΟΜΑΔΑ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ VAKXIKON.GR ΤΟ ΥΓΡΟΝ ΠΥΡ ΚΑΙ Η ΣΥΜΒΟΛΗ ΤΟΥ ΣΤΗ ΒΥΖΑΝΤΙΝΗ ΙΣΧΥ ΤΟ ΥΓΡΟΝ ΠΥΡ ΚΑΙ Η ΣΥΜΒΟΛΗ ΤΟΥ ΣΤΗ ΒΥΖΑΝΤΙΝΗ ΙΣΧΥ Ιστορία/Δοκίμιο/Μελέτη Κωνσταντίνος Καρατόλιος HISTORICAL QUEST ΑΕΤΟΙ ΚΑΙ ΛΥΚΟΙ ΑΕΤΟΙ ΚΑΙ ΛΥΚΟΙ Ελληνική Λογοτεχνία Βαγγέλης Κούτας ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ ΤΟ ΑΙΜΑ ΝΕΡΟ ΤΟ ΑΙΜΑ ΝΕΡΟ Ελληνική Λογοτεχνία Χάρης Βλαβιανός ΠΑΤΑΚΗΣ ΜΕΓΑΛΩΝΟΝΤΑΣ (ΜΕ) ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΜΕΓΑΛΩΝΟΝΤΑΣ (ΜΕ) ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ Διάφορα Κώστας Γκοτζαμάνης ΠΑΤΑΚΗΣ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΩΝ ΑΓΓΕΛΩΝ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΩΝ ΑΓΓΕΛΩΝ Ελληνική Λογοτεχνία Αντώνης Μπουλούτζας ΚΑΣΤΑΝΙΩΤΗΣ ΧΩΡΙΣ ΑΕΡΟΣΑΚΟ ΧΩΡΙΣ ΑΕΡΟΣΑΚΟ Ελληνική Λογοτεχνία Γαβριήλ Αλεξάνδρου ΙΩΛΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣΚΟΝΗ ΣΤΗ ΣΚΙΑ ΜΟΥ ΧΡΥΣΟΣΚΟΝΗ ΣΤΗ ΣΚΙΑ ΜΟΥ Ελληνική Λογοτεχνία Γεωργία Μαμά ΠΑΡΑΞΕΝΕΣ ΜΕΡΕΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΓΡΙΑ ΣΚΥΛΙΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΓΡΙΑ ΣΚΥΛΙΑ Ξένη Λογοτεχνία Ian Rankin ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΡΕ ΦΩΤΕΙΝΗ; ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΡΕ ΦΩΤΕΙΝΗ; Ελληνική Λογοτεχνία Τρύφων Ζαχαριάδης ΑΡΜΟΣ Η ΑΠΟΠΕΙΡΑ Η ΑΠΟΠΕΙΡΑ Ελληνική Λογοτεχνία Μιμή Φιλιππίδη-Θεοχάρη ΩΚΕΑΝΙΔΑ