Έχουμε διαβάσει 3025 βιβλία

BEAUTIFUL CREATURES

24.12.2013
email
BEAUTIFUL CREATURES
Εκδοτικός Οίκος
YEN PRESS
Συγγραφέας
Κατηγορία
ISBN
Σχέδιο: Cassandra Jean

Κάποιοι έρωτες τυχαίνουν, κάποιοι είναι μοιραίο να συμβούν και κάποιοι άλλοι είναι καταραμένοι! Ο κόσμος των όμορφων πλασμάτων (Beautiful Creatures) έρχεται στη ζωή μέσα από αυτό το καταπληκτικό graphic novel, που διασκευάζει την πρωτότυπη ερωτική ιστορία με τον καλύτερο τρόπο. Κέρδισε το βραβείο good reads choice στην κατηγορία graphic novels and comics για το 2013.

Ο Ίθαν Γουέιτ ζει σε μια μικρή κωμόπολη με ένα σκοτεινό μυστικό. Βλέπει παράξενα όνειρα, που αφορούν ένα κορίτσι που δεν γνωρίζει. Αυτό θα αλλάξει όταν μια ημέρα καταφθάνει στο σχολείο του ένα νέο κορίτσι: η Lena Duchannes, η οποία ζει με τον προστατευτικό θείο της Μάκον στην έπαυλη Blackwood.

Πρόκειται για το ίδιο κορίτσι με τα μαύρα μακριά μαλλιά που ο Ίθαν βλέπει στα όνειρά του και για την οποία αρχίζει να νιώθει μια ακαταμάχητη έλξη. Καθώς τα γενέθλιά της πλησιάζουν και ετοιμάζεται να κλείσει τα 16, η Lena πρέπει να επιλέξει – ή μήπως η οικογενειακή κατάρα θα επιλέξει γι’ αυτήν;

Οι δύο συγγραφείς αφηγούνται την ιστορία μέσα από τις σκέψεις του Ίθαν. Στοιχειωμένος από όνειρα που δεν μπορεί να καταλάβει ακόμα και με μυστικά να ξεδιπλώνονται γύρω του, ο πρωταγωνιστής θα γνωρίσει τον έρωτα της ζωής του. Όμως οι δύο νέοι δεν έχουν υπολογίσει το σκοτεινό μυστικό που ορίζει τη ζωή της Lena. Με απλότητα λόγου και φυσικότητα αφήγησης το σενάριο τραβάει κατευθείαν τον αναγνώστη, ξεδιπλώνοντας σιγά σιγά το κουβάρι του μυστηρίου. Οι χαρακτήρες είναι καλοδουλεμένοι και ενδιαφέροντες και στήνονται σαν πιόνια για το τελικό παιχνίδι

Το σχέδιο της υπέροχης Cassandra Jean είναι κάτι που θα έβλεπε κάποιος στο ημερολόγιο ενός νέου ατόμου, σχεδόν κάτι σαν σκίτσο. Και όμως εδώ λειτουργεί καταλυτικά, γιατί δημιουργεί την κατάλληλη ατμόσφαιρα για να λειτουργήσει η ιστορία. Μια νεανική ιστορία αγάπης που όμως μοιάζει να είναι καταδικασμένη ανάμεσα σε δύο επιλογές, όπως και το ασπρόμαυρο σκίτσο που σκιαγραφεί την ιστορία.

Ένα πραγματικά πανέμορφο graphic novel που πρέπει να διαβάσετε με τον νέο χρόνο. Θα την ευχαριστηθεί το νεανικό κοινό κάθε ηλικίας!

Η ομάδα μας

Ημερολόγιο

Τελευταία άρθρα

Συνέντευξη με την Αγγελική Ράδου

Η Αγγελική Ράδου μιλάει στην Αφροδίτη Δημοπούλου και το Diavasame.gr με αφορμή το τελευταίο της βιβλίο "Φάντασμα στο χιόνι" (εκδόσεις Momentum).
26.04.2020
Περισσότερα

Συνέντευξη με τον Κύρο Πόντε

Ο Κύρο Πόντε, φιλολογικό ψευδώνυμο του Κυριάκου Σιδηρόπουλου, μιλάει στην Ευμορφία Ζήση και το Diavasame.gr, με αφορμή το τελευταίο του βιβλίο "Ένας περίεργος ξένος" (εκδόσεις Γκοβόστη).
29.03.2020
Περισσότερα

Περιπλανήσεις σε ξένη γλώσσα / Platform Seven

Η Αφροδίτη Δημοπούλου στη στήλη της με τίτλο "Περιπλανήσεις σε ξένη γλώσσα", με όχημα την αγγλική γλώσσα κάθε μήνα παρουσιάζει επιλογές της από την ξενόγλωσση λογοτεχνία.

Platform Seven
24.02.2020
Περισσότερα

Κριτικές αναγνωστών

ΣΚΙΕΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΙΝΝΣΜΟΥΘ ΣΚΙΕΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΙΝΝΣΜΟΥΘ Ξένη Λογοτεχνία ΣΥΛΛΟΓΗ JEMMA PRESS 22/11/63 22/11/63 Ξένη Λογοτεχνία Stephen King BELL ΣΙΝΟΥΧΕ, Ο ΑΙΓΥΠΤΙΟΣ ΣΙΝΟΥΧΕ, Ο ΑΙΓΥΠΤΙΟΣ Ξένη Λογοτεχνία Mika Waltari ΚΑΛΕΝΤΗΣ ΠΕΤΡΑ ΚΑΙ ΜΕΛΙ ΠΕΤΡΑ ΚΑΙ ΜΕΛΙ Ελληνική Λογοτεχνία Χριστίνα Ζέμπη ΩΚΕΑΝΙΔΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΟΥΜΠΟΪΣΣΕΣ ΜΕΛΑΓΧΟΛΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΟΥΜΠΟΪΣΣΕΣ ΜΕΛΑΓΧΟΛΟΥΝ Ξένη Λογοτεχνία Tom Robbins ΑΙΟΛΟΣ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΩΝ ΠΑΡΙΣΙΩΝ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΩΝ ΠΑΡΙΣΙΩΝ Ξένη Λογοτεχνία Victor Hugo ΣΜΙΛΗ ΑΜ' ΕΠΟΣ ΑΝΕΡΓΩΝ ΑΜ' ΕΠΟΣ ΑΝΕΡΓΩΝ Ελληνική Λογοτεχνία ΟΜΑΔΑ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ VAKXIKON.GR ΤΟ ΥΓΡΟΝ ΠΥΡ ΚΑΙ Η ΣΥΜΒΟΛΗ ΤΟΥ ΣΤΗ ΒΥΖΑΝΤΙΝΗ ΙΣΧΥ ΤΟ ΥΓΡΟΝ ΠΥΡ ΚΑΙ Η ΣΥΜΒΟΛΗ ΤΟΥ ΣΤΗ ΒΥΖΑΝΤΙΝΗ ΙΣΧΥ Ιστορία/Δοκίμιο/Μελέτη Κωνσταντίνος Καρατόλιος HISTORICAL QUEST ΑΕΤΟΙ ΚΑΙ ΛΥΚΟΙ ΑΕΤΟΙ ΚΑΙ ΛΥΚΟΙ Ελληνική Λογοτεχνία Βαγγέλης Κούτας ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ ΤΟ ΑΙΜΑ ΝΕΡΟ ΤΟ ΑΙΜΑ ΝΕΡΟ Ελληνική Λογοτεχνία Χάρης Βλαβιανός ΠΑΤΑΚΗΣ ΜΕΓΑΛΩΝΟΝΤΑΣ (ΜΕ) ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΜΕΓΑΛΩΝΟΝΤΑΣ (ΜΕ) ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ Διάφορα Κώστας Γκοτζαμάνης ΠΑΤΑΚΗΣ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΩΝ ΑΓΓΕΛΩΝ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΩΝ ΑΓΓΕΛΩΝ Ελληνική Λογοτεχνία Αντώνης Μπουλούτζας ΚΑΣΤΑΝΙΩΤΗΣ ΧΩΡΙΣ ΑΕΡΟΣΑΚΟ ΧΩΡΙΣ ΑΕΡΟΣΑΚΟ Ελληνική Λογοτεχνία Γαβριήλ Αλεξάνδρου ΙΩΛΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣΚΟΝΗ ΣΤΗ ΣΚΙΑ ΜΟΥ ΧΡΥΣΟΣΚΟΝΗ ΣΤΗ ΣΚΙΑ ΜΟΥ Ελληνική Λογοτεχνία Γεωργία Μαμά ΠΑΡΑΞΕΝΕΣ ΜΕΡΕΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΓΡΙΑ ΣΚΥΛΙΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΓΡΙΑ ΣΚΥΛΙΑ Ξένη Λογοτεχνία Ian Rankin ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΡΕ ΦΩΤΕΙΝΗ; ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΡΕ ΦΩΤΕΙΝΗ; Ελληνική Λογοτεχνία Τρύφων Ζαχαριάδης ΑΡΜΟΣ Η ΑΠΟΠΕΙΡΑ Η ΑΠΟΠΕΙΡΑ Ελληνική Λογοτεχνία Μιμή Φιλιππίδη-Θεοχάρη ΩΚΕΑΝΙΔΑ