Έχουμε διαβάσει 3025 βιβλία

CITY OF DARKNESS

04.07.2012
email
CITY OF DARKNESS
Εκδοτικός Οίκος
Συγγραφέας
Κατηγορία
ISBN

Σχέδιο: Chenjing Group, Situ Jian Qiao, Yuyongliang

Ο Chen Luo Jun, αρχηγός της συμμορίας Baoli, ποτέ δεν πίστευε ότι η ζωή του θα έπαιρνε τέτοια τροπή. Όλοι στη συμμορία τον θαύμαζαν και ο ίδιος ήταν ο αγαπημένος μαθητής του μεγάλου αφεντικού. Είχε νικήσει τόσους αγώνες, για ζητήματα ελέγχου και επέκτασης της επιρροής της συμμορίας του και οι ικανότητές του είχαν γίνει γνωστές σε όλους.

Όλα αυτά όμως θα αλλάξουν μέσα σε μια νύχτα. Επιστρέφοντας στο αρχηγείο του, θα βρει τους άνδρες του νεκρούς και όλα τα στοιχεία δείχνουν προς μια κατεύθυνση. Διψασμένος για εκδίκηση και απαντήσεις θα πρέπει τώρα να κάνει το αδιανόητο: να επισκεφτεί το μεγάλο αφεντικό!

Ο Yu Er δημιούργησε μια ιστορία συμμοριών που όμως ξεχωρίζει, χάρη στην πολύ καλή εξέλιξη της πλοκής, το στυλ του και τους γραφικούς χαρακτήρες, που είναι λες και έχουν βγει από ταινία. Κάθε χαρακτήρας όχι μόνο έχει τα δικά του χαρακτηριστικά και το δικό του ξεχωριστό παρελθόν, αλλά και διαφορετικά κίνητρα που εκτινάσσουν την ιστορία και κρατούν αμείωτο το ενδιαφέρον.

Το σχέδιο αυτού του Μάνγκα είναι και το πιο δυνατό πλεονέκτημά του, αφού είναι κυριολεκτικά εκπληκτικό. Απίστευτες σκηνές δράσης, ρεαλιστικές απεικονίσεις μαχών, διαφορετικά στυλ πολεμικών τεχνών, δυνατά χρώματα και διαφορετικές στολές για κάθε συμμορία και φυσικά πολύ καλή δουλειά στις λεπτομέρειες και το περιβάλλον. Απλά απίστευτο!

Αυτό το Μάνγκα απευθύνεται κυρίως σε οπαδούς ιστοριών δράσης και πολεμικών τεχνών, που θέλουν καλή ιστορία, δυνατούς χαρακτήρες και πολλή δράση. Προς το παρόν οι αναγνώστες μπορούν να το διαβάσουν μόνο στο Internet, σε διευθύνσεις όπως οι παρακάτω:

http://mangafox.me

http://www.mangahere.com/manga/city_of_darkness

Το μόνο σίγουρο είναι ότι υπόσχεται να σας συναρπάσει!!

Η ομάδα μας

Ημερολόγιο

Τελευταία άρθρα

Συνέντευξη με την Αγγελική Ράδου

Η Αγγελική Ράδου μιλάει στην Αφροδίτη Δημοπούλου και το Diavasame.gr με αφορμή το τελευταίο της βιβλίο "Φάντασμα στο χιόνι" (εκδόσεις Momentum).
26.04.2020
Περισσότερα

Συνέντευξη με τον Κύρο Πόντε

Ο Κύρο Πόντε, φιλολογικό ψευδώνυμο του Κυριάκου Σιδηρόπουλου, μιλάει στην Ευμορφία Ζήση και το Diavasame.gr, με αφορμή το τελευταίο του βιβλίο "Ένας περίεργος ξένος" (εκδόσεις Γκοβόστη).
29.03.2020
Περισσότερα

Περιπλανήσεις σε ξένη γλώσσα / Platform Seven

Η Αφροδίτη Δημοπούλου στη στήλη της με τίτλο "Περιπλανήσεις σε ξένη γλώσσα", με όχημα την αγγλική γλώσσα κάθε μήνα παρουσιάζει επιλογές της από την ξενόγλωσση λογοτεχνία.

Platform Seven
24.02.2020
Περισσότερα

Κριτικές αναγνωστών

ΣΚΙΕΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΙΝΝΣΜΟΥΘ ΣΚΙΕΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΙΝΝΣΜΟΥΘ Ξένη Λογοτεχνία ΣΥΛΛΟΓΗ JEMMA PRESS 22/11/63 22/11/63 Ξένη Λογοτεχνία Stephen King BELL ΣΙΝΟΥΧΕ, Ο ΑΙΓΥΠΤΙΟΣ ΣΙΝΟΥΧΕ, Ο ΑΙΓΥΠΤΙΟΣ Ξένη Λογοτεχνία Mika Waltari ΚΑΛΕΝΤΗΣ ΠΕΤΡΑ ΚΑΙ ΜΕΛΙ ΠΕΤΡΑ ΚΑΙ ΜΕΛΙ Ελληνική Λογοτεχνία Χριστίνα Ζέμπη ΩΚΕΑΝΙΔΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΟΥΜΠΟΪΣΣΕΣ ΜΕΛΑΓΧΟΛΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΟΥΜΠΟΪΣΣΕΣ ΜΕΛΑΓΧΟΛΟΥΝ Ξένη Λογοτεχνία Tom Robbins ΑΙΟΛΟΣ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΩΝ ΠΑΡΙΣΙΩΝ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΩΝ ΠΑΡΙΣΙΩΝ Ξένη Λογοτεχνία Victor Hugo ΣΜΙΛΗ ΑΜ' ΕΠΟΣ ΑΝΕΡΓΩΝ ΑΜ' ΕΠΟΣ ΑΝΕΡΓΩΝ Ελληνική Λογοτεχνία ΟΜΑΔΑ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ VAKXIKON.GR ΤΟ ΥΓΡΟΝ ΠΥΡ ΚΑΙ Η ΣΥΜΒΟΛΗ ΤΟΥ ΣΤΗ ΒΥΖΑΝΤΙΝΗ ΙΣΧΥ ΤΟ ΥΓΡΟΝ ΠΥΡ ΚΑΙ Η ΣΥΜΒΟΛΗ ΤΟΥ ΣΤΗ ΒΥΖΑΝΤΙΝΗ ΙΣΧΥ Ιστορία/Δοκίμιο/Μελέτη Κωνσταντίνος Καρατόλιος HISTORICAL QUEST ΑΕΤΟΙ ΚΑΙ ΛΥΚΟΙ ΑΕΤΟΙ ΚΑΙ ΛΥΚΟΙ Ελληνική Λογοτεχνία Βαγγέλης Κούτας ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ ΤΟ ΑΙΜΑ ΝΕΡΟ ΤΟ ΑΙΜΑ ΝΕΡΟ Ελληνική Λογοτεχνία Χάρης Βλαβιανός ΠΑΤΑΚΗΣ ΜΕΓΑΛΩΝΟΝΤΑΣ (ΜΕ) ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΜΕΓΑΛΩΝΟΝΤΑΣ (ΜΕ) ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ Διάφορα Κώστας Γκοτζαμάνης ΠΑΤΑΚΗΣ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΩΝ ΑΓΓΕΛΩΝ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΩΝ ΑΓΓΕΛΩΝ Ελληνική Λογοτεχνία Αντώνης Μπουλούτζας ΚΑΣΤΑΝΙΩΤΗΣ ΧΩΡΙΣ ΑΕΡΟΣΑΚΟ ΧΩΡΙΣ ΑΕΡΟΣΑΚΟ Ελληνική Λογοτεχνία Γαβριήλ Αλεξάνδρου ΙΩΛΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣΚΟΝΗ ΣΤΗ ΣΚΙΑ ΜΟΥ ΧΡΥΣΟΣΚΟΝΗ ΣΤΗ ΣΚΙΑ ΜΟΥ Ελληνική Λογοτεχνία Γεωργία Μαμά ΠΑΡΑΞΕΝΕΣ ΜΕΡΕΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΓΡΙΑ ΣΚΥΛΙΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΓΡΙΑ ΣΚΥΛΙΑ Ξένη Λογοτεχνία Ian Rankin ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΡΕ ΦΩΤΕΙΝΗ; ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΡΕ ΦΩΤΕΙΝΗ; Ελληνική Λογοτεχνία Τρύφων Ζαχαριάδης ΑΡΜΟΣ Η ΑΠΟΠΕΙΡΑ Η ΑΠΟΠΕΙΡΑ Ελληνική Λογοτεχνία Μιμή Φιλιππίδη-Θεοχάρη ΩΚΕΑΝΙΔΑ