Έχουμε διαβάσει 3022 βιβλία

AXE COP BAD GUY EARTH #1

05.06.2012
email
AXE COP BAD GUY EARTH #1
Εκδοτικός Οίκος
DARK HORSE COMICS
Συγγραφέας
Κατηγορία
ISBN

Τι γίνεται όταν ένα εξάχρονο αγόρι δημιουργεί ιστορίες και ο τριαντάχρονος αδελφός του αποφασίζει να τις μετατρέψει σε ένα webcomic; Μα το Axe Cop, φυσικά! Τρελό γέλιο, απίστευτες περιπέτειες και φαντασία που η Dark Horse αποφάσισε να εκδώσει σε μια μινι-σειρά τριών τευχών. Να αναφέρουμε ότι η σειρά Axe Cop έχει κάνει πάταγο στο εξωτερικό από τότε που κυκλοφόρησε.

Το Axe Cop: Bad Guy Earth ακολουθεί τις περιπέτειες του Axe Cop, του συνεργάτη του Dinosaur Soldier και του Wexter (ενός δεινόσαυρου με πυροβόλα αντί για χέρια), καθώς προσπαθούν να σταματήσουν έναν γιγάντιο πλανήτη που εμφανίστηκε στο διάστημα και είναι γεμάτος από κακούς. Παράλληλα θα επισκεφτούν τον Uni-Man, ο οποίος είναι κάτι σαν τον Q από τον Τζέιμς Μποντ και έχει κάνει μια νέα εφεύρεση: μια μηχανή που μετατρέπει τους κακούς σε καλούς!

Ο Axe Cop, ένας αστυνομικός που πολεμάει ενάντια σε κακούς δεινόσαυρους, μεταλλαγμένους και τέρατα με το τσεκούρι του (από κει παίρνει και το όνομά του), έχει την παρόρμηση να κάνει πάντα το σωστό. Αν προσθέσουμε σε αυτό απίστευτα γεγονότα, χαρακτήρες με τρέλα και γραφικές προσωπικότητες καθώς και παράξενες συγκυρίες, τότε έχουμε μπροστά μας το μεγαλείο αυτής της σειράς.

Το κόμικ αυτό έχει τη μανιώδη ενέργεια ενός εξάχρονου παιδιού, που δεν το νοιάζει ιδιαίτερα να καταστρέφει πλανήτες και που επινοεί τρελές ιδέες - και επειδή είναι παιδί, κάθε ιδέα είναι αποδεκτή και κάθε κατάσταση έχει τη λύση της. Είναι γεμάτο από τις απλές και πανέξυπνες λύσεις που μόνο ένα παιδικό μυαλό θα μπορούσε να δώσει σε καταστάσεις επικίνδυνες.

Το σχέδιο είναι καρτουνίστικο, γεμάτο εκρήξεις, τέρατα, καλούς και κακούς, αστυνομία και στρατό, δεινόσαυρους – και επίσης, έντονα χρώματα, αστείες εκφράσεις και στερεότυπους τύπους που θα βλέπαμε σε ένα παιδικό καρτούν.

Ίσως η πιο αστεία κυκλοφορία στον χώρο των κόμικς που σίγουρα πρέπει να διαβάσουν οι φαν του είδους, γεμάτο από την τρέλα, το κέφι και την αστείρευτη φαντασία ενός παιδιού.

Η ομάδα μας

Ημερολόγιο

Τελευταία άρθρα

Συνέντευξη με την Αγγελική Ράδου

Η Αγγελική Ράδου μιλάει στην Αφροδίτη Δημοπούλου και το Diavasame.gr με αφορμή το τελευταίο της βιβλίο "Φάντασμα στο χιόνι" (εκδόσεις Momentum).
26.04.2020
Περισσότερα

Συνέντευξη με τον Κύρο Πόντε

Ο Κύρο Πόντε, φιλολογικό ψευδώνυμο του Κυριάκου Σιδηρόπουλου, μιλάει στην Ευμορφία Ζήση και το Diavasame.gr, με αφορμή το τελευταίο του βιβλίο "Ένας περίεργος ξένος" (εκδόσεις Γκοβόστη).
29.03.2020
Περισσότερα

Περιπλανήσεις σε ξένη γλώσσα / Platform Seven

Η Αφροδίτη Δημοπούλου στη στήλη της με τίτλο "Περιπλανήσεις σε ξένη γλώσσα", με όχημα την αγγλική γλώσσα κάθε μήνα παρουσιάζει επιλογές της από την ξενόγλωσση λογοτεχνία.

Platform Seven
24.02.2020
Περισσότερα

Κριτικές αναγνωστών

ΣΚΙΕΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΙΝΝΣΜΟΥΘ ΣΚΙΕΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΙΝΝΣΜΟΥΘ Ξένη Λογοτεχνία ΣΥΛΛΟΓΗ JEMMA PRESS 22/11/63 22/11/63 Ξένη Λογοτεχνία Stephen King BELL ΣΙΝΟΥΧΕ, Ο ΑΙΓΥΠΤΙΟΣ ΣΙΝΟΥΧΕ, Ο ΑΙΓΥΠΤΙΟΣ Ξένη Λογοτεχνία Mika Waltari ΚΑΛΕΝΤΗΣ ΠΕΤΡΑ ΚΑΙ ΜΕΛΙ ΠΕΤΡΑ ΚΑΙ ΜΕΛΙ Ελληνική Λογοτεχνία Χριστίνα Ζέμπη ΩΚΕΑΝΙΔΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΟΥΜΠΟΪΣΣΕΣ ΜΕΛΑΓΧΟΛΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΟΥΜΠΟΪΣΣΕΣ ΜΕΛΑΓΧΟΛΟΥΝ Ξένη Λογοτεχνία Tom Robbins ΑΙΟΛΟΣ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΩΝ ΠΑΡΙΣΙΩΝ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΩΝ ΠΑΡΙΣΙΩΝ Ξένη Λογοτεχνία Victor Hugo ΣΜΙΛΗ ΑΜ' ΕΠΟΣ ΑΝΕΡΓΩΝ ΑΜ' ΕΠΟΣ ΑΝΕΡΓΩΝ Ελληνική Λογοτεχνία ΟΜΑΔΑ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ VAKXIKON.GR ΤΟ ΥΓΡΟΝ ΠΥΡ ΚΑΙ Η ΣΥΜΒΟΛΗ ΤΟΥ ΣΤΗ ΒΥΖΑΝΤΙΝΗ ΙΣΧΥ ΤΟ ΥΓΡΟΝ ΠΥΡ ΚΑΙ Η ΣΥΜΒΟΛΗ ΤΟΥ ΣΤΗ ΒΥΖΑΝΤΙΝΗ ΙΣΧΥ Ιστορία/Δοκίμιο/Μελέτη Κωνσταντίνος Καρατόλιος HISTORICAL QUEST ΑΕΤΟΙ ΚΑΙ ΛΥΚΟΙ ΑΕΤΟΙ ΚΑΙ ΛΥΚΟΙ Ελληνική Λογοτεχνία Βαγγέλης Κούτας ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ ΤΟ ΑΙΜΑ ΝΕΡΟ ΤΟ ΑΙΜΑ ΝΕΡΟ Ελληνική Λογοτεχνία Χάρης Βλαβιανός ΠΑΤΑΚΗΣ ΜΕΓΑΛΩΝΟΝΤΑΣ (ΜΕ) ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΜΕΓΑΛΩΝΟΝΤΑΣ (ΜΕ) ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ Διάφορα Κώστας Γκοτζαμάνης ΠΑΤΑΚΗΣ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΩΝ ΑΓΓΕΛΩΝ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΩΝ ΑΓΓΕΛΩΝ Ελληνική Λογοτεχνία Αντώνης Μπουλούτζας ΚΑΣΤΑΝΙΩΤΗΣ ΧΩΡΙΣ ΑΕΡΟΣΑΚΟ ΧΩΡΙΣ ΑΕΡΟΣΑΚΟ Ελληνική Λογοτεχνία Γαβριήλ Αλεξάνδρου ΙΩΛΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣΚΟΝΗ ΣΤΗ ΣΚΙΑ ΜΟΥ ΧΡΥΣΟΣΚΟΝΗ ΣΤΗ ΣΚΙΑ ΜΟΥ Ελληνική Λογοτεχνία Γεωργία Μαμά ΠΑΡΑΞΕΝΕΣ ΜΕΡΕΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΓΡΙΑ ΣΚΥΛΙΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΓΡΙΑ ΣΚΥΛΙΑ Ξένη Λογοτεχνία Ian Rankin ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΡΕ ΦΩΤΕΙΝΗ; ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΡΕ ΦΩΤΕΙΝΗ; Ελληνική Λογοτεχνία Τρύφων Ζαχαριάδης ΑΡΜΟΣ Η ΑΠΟΠΕΙΡΑ Η ΑΠΟΠΕΙΡΑ Ελληνική Λογοτεχνία Μιμή Φιλιππίδη-Θεοχάρη ΩΚΕΑΝΙΔΑ