Έχουμε διαβάσει 2446 βιβλία

Κόμικς που έγιναν σειρές / The Gifted

                                                                           Κόμικς που έγιναν σειρές
                                                                      από τη Λαμπρινή Καραθανάση

                                                                                     The Gifted


Πρωταγωνιστούν: Amy Acker, Blair Redford, Coby Bell

Περίληψη: Με τη βοήθεια ενός μυστικού δικτύου μεταλλαγμένων, η Caitlin και ο Reed Strucker (Amy Acker και Stephen Moyer), προσπαθούν να διαφύγουν από την κυβέρνηση, μαζί με τα παιδιά τους (Natalie Alyn Lind and Percy Hynes White), τα οποία εκδήλωσαν μεταλλαγμένες δυνάμεις. Την ιστορία υπογράφει ο Matt Nix.

Είδος: Δράση, Περιπέτεια, Επιστημονική Φαντασία

Κριτική
Επιτέλους η ποιότητα επέστρεψε στις σειρές επιστημονικής φαντασίας. Το “The gifted” είναι σίγουρα ένα δώρο προς τους θεατές και πρόκειται να το ευχαριστηθείτε ! Αν και η σειρά εξελίσσεται στον κόσμο των X-Men, ακολουθεί μια εντελώς δική του ιστορία καθώς οι γνωστοί μας σούπερ-ήρωες έχουν εξαφανισθεί. Υπάρχει όμως ένα μυστικό δίκτυο μεταλλαγμένων, η μυστική υπηρεσία που τους κυνηγάει και μια οικογένεια που θα πιαστεί ανάμεσα τους.

Η οικογένεια Strucker ζει μια φυσιολογική ζωή. Ο πατέρας Reed Strucker εργάζεται ως εισαγγελέας εναντίον των μεταλλαγμένων, τα παιδιά πηγαίνουν σε ένα καλό σχολείο και αντιμετωπίζουν τα συνηθισμένα προβλήματα και θέματα της εφηβείας και όλα φαίνονται να πηγαίνουν καλά. Μέχρι τη στιγμή που ένα περιστατικό θα γίνει αφορμή να εκδηλωθούν οι μεταλλαγμένες δυνάμεις των παιδιών, κάτι που θα τους καταστήσει φυγάδες από τη μυστική υπηρεσία που καταδιώκει μεταλλαγμένους και τους βάζει σε κέντρα κράτησης. Μην έχοντας άλλη διέξοδο, ο πατέρας σύντομα θα επικοινωνήσει με το μυστικό δίκτυο μεταλλαγμένων για να προσπαθήσει να διαφύγει κάπου μακριά. Και το κυνηγητό αρχίζει!

Τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο γνωστός μας Bryan Singer, ο οποίος χρησιμοποιεί όλα τα σωστά συστατικά για να στήσει τη γνωστή ατμόσφαιρα. Η έλλειψη ανοχής και ο φόβος για οτιδήποτε άγνωστο βρίσκονται σε πρώτο πλάνο και οι πολύ καλές ερμηνείες των ηθοποιών αποδίδουν την αγωνία μιας οικογένειας που σε μια στιγμή χάνει τα πάντα και πρέπει να επιβιώσει βρισκόμενη στην άλλη πλευρά. Ο ρυθμός του σκηνοθέτη είναι πολύ καλός και η σειρά δεν αφήνει ούτε λεπτό να βαρεθείς. Η ομάδα των μεταλλαγμένων, αποτελούμενη από τους Marcos/Eclipse (Sean Teale), Lorna/Polaris (Emma Dumont), John/Thunderbird (Blair Redford), και Clarice/Blink (Jamie Chung) κάνει πολύ καλή δουλειά ως “η άλλη πλευρά”, που απλά προσπαθεί να ζήσει σε έναν κόσμο που αντιμετωπίζει οτιδήποτε διαφορετικό ως απειλή.

Το “The Gifted’ είναι μια καλογυρισμένη σειρά, με αρκετή δράση, χιούμορ και δράμα και υπόσχεται να κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον. Ξεκινά με τις καλύτερες προϋποθέσεις και περιμένω να μας δώσει μια πολύ καλή πρώτη σεζόν. Μην το χάσετε!

Βαθμολογία: 80/100

Η ομάδα μας

Ημερολόγιο

Τελευταία άρθρα

Περιπλανήσεις σε ξένη γλώσσα / The book of Joan

Η Αφροδίτη Δημοπούλου στη στήλη της με τίτλο "Περιπλανήσεις σε ξένη γλώσσα", με όχημα την αγγλική γλώσσα κάθε μήνα θα παρουσιάζει επιλογές της από την ξενόγλωσση λογοτεχνία.

The book of Joan
04.11.2017
Περισσότερα

Comic Corner / Psycho pass

Η Λαμπρινή Καραθανάση παρουσιάζει κάθε μήνα ένα Box Set Comic, που κυκλοφορούν σε DVD, στη στήλη της Comic Corner.

Psycho pass
29.10.2017
Περισσότερα

Κόμικς που έγιναν σειρές / The Gifted

Η Λαμπρινή Καραθανάση παρουσιάζει στη στήλη της "Κόμικς που έγιναν σειρές" μια σειρά που δημιουργήθηκε από κόμικς.

The Gifted
22.10.2017
Περισσότερα

Κριτικές αναγνωστών

ΣΚΙΕΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΙΝΝΣΜΟΥΘ ΣΚΙΕΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΙΝΝΣΜΟΥΘ Ξένη Λογοτεχνία ΣΥΛΛΟΓΗ JEMMA PRESS ΦΙΛΜ ΝΟΥΑΡ ΦΙΛΜ ΝΟΥΑΡ Ελληνική Λογοτεχνία Δημήτρης Γ. Στεφανάκης ΨΥΧΟΓΙΟΣ 22/11/63 22/11/63 Ξένη Λογοτεχνία Stephen King BELL ΣΙΝΟΥΧΕ, Ο ΑΙΓΥΠΤΙΟΣ ΣΙΝΟΥΧΕ, Ο ΑΙΓΥΠΤΙΟΣ Ξένη Λογοτεχνία Mika Waltari ΚΑΛΕΝΤΗΣ ΠΕΤΡΑ ΚΑΙ ΜΕΛΙ ΠΕΤΡΑ ΚΑΙ ΜΕΛΙ Ελληνική Λογοτεχνία Χριστίνα Ζέμπη ΩΚΕΑΝΙΔΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΟΥΜΠΟΪΣΣΕΣ ΜΕΛΑΓΧΟΛΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΟΥΜΠΟΪΣΣΕΣ ΜΕΛΑΓΧΟΛΟΥΝ Ξένη Λογοτεχνία Tom Robbins ΑΙΟΛΟΣ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΩΝ ΠΑΡΙΣΙΩΝ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΩΝ ΠΑΡΙΣΙΩΝ Ξένη Λογοτεχνία Victor Hugo ΣΜΙΛΗ ΑΜ' ΕΠΟΣ ΑΝΕΡΓΩΝ ΑΜ' ΕΠΟΣ ΑΝΕΡΓΩΝ Ελληνική Λογοτεχνία ΟΜΑΔΑ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ VAKXIKON.GR ΤΟ ΥΓΡΟΝ ΠΥΡ ΚΑΙ Η ΣΥΜΒΟΛΗ ΤΟΥ ΣΤΗ ΒΥΖΑΝΤΙΝΗ ΙΣΧΥ ΤΟ ΥΓΡΟΝ ΠΥΡ ΚΑΙ Η ΣΥΜΒΟΛΗ ΤΟΥ ΣΤΗ ΒΥΖΑΝΤΙΝΗ ΙΣΧΥ Ιστορία/Δοκίμιο/Μελέτη Κωνσταντίνος Καρατόλιος HISTORICAL QUEST ΑΕΤΟΙ ΚΑΙ ΛΥΚΟΙ ΑΕΤΟΙ ΚΑΙ ΛΥΚΟΙ Ελληνική Λογοτεχνία Βαγγέλης Κούτας ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ ΤΟ ΑΙΜΑ ΝΕΡΟ ΤΟ ΑΙΜΑ ΝΕΡΟ Ελληνική Λογοτεχνία Χάρης Βλαβιανός ΠΑΤΑΚΗΣ ΜΕΓΑΛΩΝΟΝΤΑΣ (ΜΕ) ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΜΕΓΑΛΩΝΟΝΤΑΣ (ΜΕ) ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ Διάφορα Κώστας Γκοτζαμάνης ΠΑΤΑΚΗΣ ΜΕΡΕΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ ΜΕΡΕΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ Ελληνική Λογοτεχνία Δημήτρης Γ. Στεφανάκης ΨΥΧΟΓΙΟΣ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΩΝ ΑΓΓΕΛΩΝ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΩΝ ΑΓΓΕΛΩΝ Ελληνική Λογοτεχνία Αντώνης Μπουλούτζας ΚΑΣΤΑΝΙΩΤΗΣ ΧΩΡΙΣ ΑΕΡΟΣΑΚΟ ΧΩΡΙΣ ΑΕΡΟΣΑΚΟ Ελληνική Λογοτεχνία Γαβριήλ Αλεξάνδρου ΙΩΛΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣΚΟΝΗ ΣΤΗ ΣΚΙΑ ΜΟΥ ΧΡΥΣΟΣΚΟΝΗ ΣΤΗ ΣΚΙΑ ΜΟΥ Ελληνική Λογοτεχνία Γεωργία Μαμά ΠΑΡΑΞΕΝΕΣ ΜΕΡΕΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΓΡΙΑ ΣΚΥΛΙΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΓΡΙΑ ΣΚΥΛΙΑ Ξένη Λογοτεχνία Ian Rankin ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ