Έχουμε διαβάσει 2524 βιβλία

Comic Corner / Kuroko's Basketball

                                                                              Comic Corner
                                                               από τη Λαμπρινή Καραθανάση

                                                                          Kuroko’s Basketball
                                     (Kuroko No Basuke) Complete Box Set, Seasons 1, 2, 3 + OVA


Τα anime που αφορούν αθλήματα είναι ιδιαίτερα αγαπητά. Ένα από τα πιο δημοφιλή είναι και το Kuroko No Basuke, που θα λατρέψουν σίγουρα όσοι αγαπούν το μπάσκετ.

Format: PAL
Δίσκοι: 6
Περιοχή: Όλες οι περιοχές
Γλώσσα: Ιαπωνικά
Υπότιτλοι: Αγγλικά, Κινεζικά, Μαλαισιανά
Κατάλληλο : G – General Audience / Γενική θέαση

Κριτική
Στο Τόκυο, υπήρχε μια ομάδα μπάσκετ νέων που κέρδισε το Εθνικό Πρωτάθλημα Μπάσκετ για τρεις συνεχόμενες χρονιές. Ήταν γνωστοί ως «Η Γενιά των Θαυμάτων». Η ομάδα αποτελούνταν από 5 ιδιαίτερα ταλαντούχους νέους. Υπήρχε επίσης και ένας 6ος παίκτης, ο οποίος δεν είχε και το καλύτερο ιστορικό και ήταν σχετικά άγνωστος, αλλά σεβαστός από όλα τα μέλη της ομάδας. Το όνομα του ήταν Tetsuya Kuroko. Καθένα από τα 5 μέλη της ομάδας έχουν πάει στα δικά τους Λύκεια. Όταν όμως ο Kuroko συναντά τον Kagami Taiga, έναν δυνατό πρωτοετή, ο οποίος έχει επιστρέψει από την Αμερική, αποφασίζει να τον βοηθήσει να γίνει ένας από τους καλύτερους παίκτες μπάσκετ της Ιαπωνίας.

Πρόκειται για μια καλογραμμένη ιστορία, με καλές δόσεις δράσης και χιούμορ και καταπληκτικό animation. Το δυνατό του ατού είναι η πολύ καλή εξέλιξη χαρακτήρων. Ο κάθε χαρακτήρας έχει λίγο χρόνο σε κάθε επεισόδιο, πράγμα που βοηθά στην σταδιακή του εξέλιξη και κάνει πιο ομαλή την γνωριμία του κοινού μαζί του. Επίσης η τεχνική του αθλήματος και ό, τι το αφορά αναλύονται σε εντυπωσιακό βαθμό, ενώ δεν λείπουν οι τραγελαφικές στιγμές όπως σε κάθε anime.

Διαθέσιμο σε ηλεκτρονικά καταστήματα εσωτερικού και εξωτερικού και επιλεγμένα καταστήματα.

Η ομάδα μας

Ημερολόγιο

Τελευταία άρθρα

Βιβλία που ξεχωρίσαμε το 2017

Η συντακτική ομάδα του Diavasame.gr δημοσιεύει τα βιβλία που ξεχώρισε το 2017.
25.02.2018
Περισσότερα

Comic Corner / Black Clover

Η Λαμπρινή Καραθανάση παρουσιάζει κάθε μήνα ένα Box Set Comic, που κυκλοφορούν σε DVD, στη στήλη της Comic Corner.

Black Clover
04.02.2018
Περισσότερα

Κόμικς που έγιναν σειρές / Black Lightning

Η Λαμπρινή Καραθανάση παρουσιάζει στη στήλη της "Κόμικς που έγιναν σειρές" μια σειρά που δημιουργήθηκε από κόμικς.

Black Lightning
04.02.2018
Περισσότερα

Κριτικές αναγνωστών

ΣΚΙΕΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΙΝΝΣΜΟΥΘ ΣΚΙΕΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΙΝΝΣΜΟΥΘ Ξένη Λογοτεχνία ΣΥΛΛΟΓΗ JEMMA PRESS 22/11/63 22/11/63 Ξένη Λογοτεχνία Stephen King BELL ΣΙΝΟΥΧΕ, Ο ΑΙΓΥΠΤΙΟΣ ΣΙΝΟΥΧΕ, Ο ΑΙΓΥΠΤΙΟΣ Ξένη Λογοτεχνία Mika Waltari ΚΑΛΕΝΤΗΣ ΠΕΤΡΑ ΚΑΙ ΜΕΛΙ ΠΕΤΡΑ ΚΑΙ ΜΕΛΙ Ελληνική Λογοτεχνία Χριστίνα Ζέμπη ΩΚΕΑΝΙΔΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΟΥΜΠΟΪΣΣΕΣ ΜΕΛΑΓΧΟΛΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΟΥΜΠΟΪΣΣΕΣ ΜΕΛΑΓΧΟΛΟΥΝ Ξένη Λογοτεχνία Tom Robbins ΑΙΟΛΟΣ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΩΝ ΠΑΡΙΣΙΩΝ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΩΝ ΠΑΡΙΣΙΩΝ Ξένη Λογοτεχνία Victor Hugo ΣΜΙΛΗ ΑΜ' ΕΠΟΣ ΑΝΕΡΓΩΝ ΑΜ' ΕΠΟΣ ΑΝΕΡΓΩΝ Ελληνική Λογοτεχνία ΟΜΑΔΑ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ VAKXIKON.GR ΤΟ ΥΓΡΟΝ ΠΥΡ ΚΑΙ Η ΣΥΜΒΟΛΗ ΤΟΥ ΣΤΗ ΒΥΖΑΝΤΙΝΗ ΙΣΧΥ ΤΟ ΥΓΡΟΝ ΠΥΡ ΚΑΙ Η ΣΥΜΒΟΛΗ ΤΟΥ ΣΤΗ ΒΥΖΑΝΤΙΝΗ ΙΣΧΥ Ιστορία/Δοκίμιο/Μελέτη Κωνσταντίνος Καρατόλιος HISTORICAL QUEST ΑΕΤΟΙ ΚΑΙ ΛΥΚΟΙ ΑΕΤΟΙ ΚΑΙ ΛΥΚΟΙ Ελληνική Λογοτεχνία Βαγγέλης Κούτας ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ ΤΟ ΑΙΜΑ ΝΕΡΟ ΤΟ ΑΙΜΑ ΝΕΡΟ Ελληνική Λογοτεχνία Χάρης Βλαβιανός ΠΑΤΑΚΗΣ ΜΕΓΑΛΩΝΟΝΤΑΣ (ΜΕ) ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΜΕΓΑΛΩΝΟΝΤΑΣ (ΜΕ) ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ Διάφορα Κώστας Γκοτζαμάνης ΠΑΤΑΚΗΣ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΩΝ ΑΓΓΕΛΩΝ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΩΝ ΑΓΓΕΛΩΝ Ελληνική Λογοτεχνία Αντώνης Μπουλούτζας ΚΑΣΤΑΝΙΩΤΗΣ ΧΩΡΙΣ ΑΕΡΟΣΑΚΟ ΧΩΡΙΣ ΑΕΡΟΣΑΚΟ Ελληνική Λογοτεχνία Γαβριήλ Αλεξάνδρου ΙΩΛΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣΚΟΝΗ ΣΤΗ ΣΚΙΑ ΜΟΥ ΧΡΥΣΟΣΚΟΝΗ ΣΤΗ ΣΚΙΑ ΜΟΥ Ελληνική Λογοτεχνία Γεωργία Μαμά ΠΑΡΑΞΕΝΕΣ ΜΕΡΕΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΓΡΙΑ ΣΚΥΛΙΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΓΡΙΑ ΣΚΥΛΙΑ Ξένη Λογοτεχνία Ian Rankin ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΡΕ ΦΩΤΕΙΝΗ; ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΡΕ ΦΩΤΕΙΝΗ; Ελληνική Λογοτεχνία Τρύφων Ζαχαριάδης ΑΡΜΟΣ