Έχουμε διαβάσει 2416 βιβλία

Comic Corner / Blood +

                                                                           Comic Corner
                                                              από τη Λαμπρινή Καραθανάση

                                                                                Blood+


Από τα καλύτερα anime που έχω δει, γεμάτο δράση και περιπέτεια. Μια σκοτεινή ιστορία, με αρκετή συναισθηματική ένταση και καλογραμμένο σενάριο.

Format: Πολλαπλά Formats, Closed-captioned, Color, Dubbed, Full Screen, NTSC, Subtitled
Γλώσσα: Ιαπωνικά (Dolby Digital 2.0 Stereo), Αγγλικά (Dolby Digital 2.0 Stereo)
Υπότιτλοι: Αγγλικά, Γαλλικά, Κορεάτικα
Μεταγλώττιση: Αγγλικά
Περιοχή: Περιοχή 1
Aspect Ratio: 1.33:1
Δίσκοι: 1
Studio: Sony Pictures Home Entertainment
Ημερομηνία έκδοσης DVD: 4 Μαρτίου, 2008
Διάρκεια: 124 λεπτά

Κριτική

Η Saya Otonashi, ένα φαινομενικά φυσιολογικό κορίτσι που πηγαίνει Λύκειο, υποφέρει από αμνησία και δεν μπορεί να θυμηθεί τον περασμένο χρόνο της ζωής της. Μια ημέρα, ένας άνδρας εμφανίζεται, ο οποίος θα την προμηθεύσει με ένα σπαθί Κατάνα και το πεπρωμένο της αρχίζει να ξετυλίγεται. Σύντομα θα αρχίσει να μάχεται εναντίον της τελευταίας απειλής για την ανθρωπότητα. Τέρατα πεινασμένα, αθάνατα πλάσματα που μπορούν να αλλάξουν μορφή, και να παρουσιάζονται ως άνθρωποι, είναι ο εχθρός. Τρέφονται με αίμα και κρύβονται μέσα στην κοινωνία. Ένας οργανισμός γνωστός και ως Red Shield έχει σκοπό να τα εξολοθρεύσει και τώρα ο αγώνας εντείνεται. Το ταξίδι της Saya για να ανακαλύψει την αλήθεια μόλις έχει αρχίσει.

Η ιστορία αρκετά καλογραμμένη, αφήνει πολύ χώρο για την ωρίμαση και εξέλιξη των χαρακτήρων. Η ατμόσφαιρα είναι σκοτεινή, γεμάτη δράση και κάθε επεισόδιο δεν έχει απαραίτητα καλό τέλος. Η πρωταγωνίστρια με απίστευτη θέληση θα προσπαθήσει να βρει την αλήθεια της κατάστασής της, ενώ δίνει άνισες μάχες με τέρατα. Το animation είναι πολύ καλό. Και η συναισθηματική φόρτιση δίνει ακόμα καλύτερο τόνο. Αρκετοί χαρακτήρες εμφανίζονται από κωμικούς και τραγελαφικούς μέχρι τους πολύ σοβαρούς, παρόλα αυτά αυτό που κλέβει την παράσταση είναι το ιδιαίτερο στυλ του anime.

Διαθέσιμο σε ηλεκτρονικά καταστήματα εσωτερικού και εξωτερικού και επιλεγμένα καταστήματα.

Η ομάδα μας

Ημερολόγιο

Τελευταία άρθρα

Περιπλανήσεις σε ξένη γλώσσα / The child

Η Αφροδίτη Δημοπούλου στη στήλη της με τίτλο "Περιπλανήσεις σε ξένη γλώσσα", με όχημα την αγγλική γλώσσα κάθε μήνα θα παρουσιάζει επιλογές της από την ξενόγλωσση λογοτεχνία.

The child
08.10.2017
Περισσότερα

Μαθήματα Δημιουργικής Γραφής από το e-learning του Πανεπιστημίου Αθηνών

Νέος κύκλος μαθημάτων Δημιουργικής Γραφής και Επιμέλειας Κειμένων ξεκινά από το e-learning του Πανεπιστημίου Αθηνών, για όσους ενδιαφέρονται για μαθήματα εξ αποστάσεως με αναγνωρισμένους καθηγητές και πιστοποιητικό επιμόρφωσης.
27.09.2017
Περισσότερα

Συνέντευξη με τη συγγραφέα Βίβιαν Αβρααμίδου-Πλούμπη

Η Βίβιαν Αβρααμίδου-Πλούμπη συνομιλεί με την Ευμορφία Ζήση και το Diavasame.gr με αφορμή το τελευταίο βιβλίο της "Γκαίρλιτς" (εκδόσεις Αλεξάνδρεια).
03.09.2017
Περισσότερα

Κριτικές αναγνωστών

ΣΚΙΕΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΙΝΝΣΜΟΥΘ ΣΚΙΕΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΙΝΝΣΜΟΥΘ Ξένη Λογοτεχνία ΣΥΛΛΟΓΗ JEMMA PRESS ΦΙΛΜ ΝΟΥΑΡ ΦΙΛΜ ΝΟΥΑΡ Ελληνική Λογοτεχνία Δημήτρης Γ. Στεφανάκης ΨΥΧΟΓΙΟΣ 22/11/63 22/11/63 Ξένη Λογοτεχνία Stephen King BELL ΣΙΝΟΥΧΕ, Ο ΑΙΓΥΠΤΙΟΣ ΣΙΝΟΥΧΕ, Ο ΑΙΓΥΠΤΙΟΣ Ξένη Λογοτεχνία Mika Waltari ΚΑΛΕΝΤΗΣ ΠΕΤΡΑ ΚΑΙ ΜΕΛΙ ΠΕΤΡΑ ΚΑΙ ΜΕΛΙ Ελληνική Λογοτεχνία Χριστίνα Ζέμπη ΩΚΕΑΝΙΔΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΟΥΜΠΟΪΣΣΕΣ ΜΕΛΑΓΧΟΛΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΟΥΜΠΟΪΣΣΕΣ ΜΕΛΑΓΧΟΛΟΥΝ Ξένη Λογοτεχνία Tom Robbins ΑΙΟΛΟΣ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΩΝ ΠΑΡΙΣΙΩΝ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΩΝ ΠΑΡΙΣΙΩΝ Ξένη Λογοτεχνία Victor Hugo ΣΜΙΛΗ ΑΜ' ΕΠΟΣ ΑΝΕΡΓΩΝ ΑΜ' ΕΠΟΣ ΑΝΕΡΓΩΝ Ελληνική Λογοτεχνία ΟΜΑΔΑ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ VAKXIKON.GR ΤΟ ΥΓΡΟΝ ΠΥΡ ΚΑΙ Η ΣΥΜΒΟΛΗ ΤΟΥ ΣΤΗ ΒΥΖΑΝΤΙΝΗ ΙΣΧΥ ΤΟ ΥΓΡΟΝ ΠΥΡ ΚΑΙ Η ΣΥΜΒΟΛΗ ΤΟΥ ΣΤΗ ΒΥΖΑΝΤΙΝΗ ΙΣΧΥ Ιστορία/Δοκίμιο/Μελέτη Κωνσταντίνος Καρατόλιος HISTORICAL QUEST ΑΕΤΟΙ ΚΑΙ ΛΥΚΟΙ ΑΕΤΟΙ ΚΑΙ ΛΥΚΟΙ Ελληνική Λογοτεχνία Βαγγέλης Κούτας ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ ΤΟ ΑΙΜΑ ΝΕΡΟ ΤΟ ΑΙΜΑ ΝΕΡΟ Ελληνική Λογοτεχνία Χάρης Βλαβιανός ΠΑΤΑΚΗΣ ΜΕΓΑΛΩΝΟΝΤΑΣ (ΜΕ) ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΜΕΓΑΛΩΝΟΝΤΑΣ (ΜΕ) ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ Διάφορα Κώστας Γκοτζαμάνης ΠΑΤΑΚΗΣ ΜΕΡΕΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ ΜΕΡΕΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ Ελληνική Λογοτεχνία Δημήτρης Γ. Στεφανάκης ΨΥΧΟΓΙΟΣ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΩΝ ΑΓΓΕΛΩΝ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΩΝ ΑΓΓΕΛΩΝ Ελληνική Λογοτεχνία Αντώνης Μπουλούτζας ΚΑΣΤΑΝΙΩΤΗΣ ΧΩΡΙΣ ΑΕΡΟΣΑΚΟ ΧΩΡΙΣ ΑΕΡΟΣΑΚΟ Ελληνική Λογοτεχνία Γαβριήλ Αλεξάνδρου ΙΩΛΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣΚΟΝΗ ΣΤΗ ΣΚΙΑ ΜΟΥ ΧΡΥΣΟΣΚΟΝΗ ΣΤΗ ΣΚΙΑ ΜΟΥ Ελληνική Λογοτεχνία Γεωργία Μαμά ΠΑΡΑΞΕΝΕΣ ΜΕΡΕΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΓΡΙΑ ΣΚΥΛΙΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΓΡΙΑ ΣΚΥΛΙΑ Ξένη Λογοτεχνία Ian Rankin ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ