Έχουμε διαβάσει 2518 βιβλία
LUMBERJANES #1

LUMBERJANES #1

Εκδοτικός Οίκος
BOOM STUDIOS
Συγγραφέας
Noelle Stevenson, Grace Ellis
Κατηγορία
Comics
Περιγραφή
Η Jo, η April, η Mal, η Molly και η Ripley είναι πέντε καλές φίλες αποφασισμένες να περάσουν ένα καταπληκτικό καλοκαίρι μαζί. Και δεν πρόκειται να αφήσουν κανένα υπερφυσικό συμβάν ή κάποια ομάδα από υπερφυσικά ζώα να τις σταματήσει!
REDLANDS #1

REDLANDS #1

Εκδοτικός Οίκος
IMAGE COMICS
Συγγραφέας
Jordie Bellaire
Κατηγορία
Comics
Περιγραφή
Μια νέα ιστορία τρόμου από τη βραβευμένη Jordie Bellaire και τη Vanesa Del Rey. Η αστυνομία χάνει τον έλεγχο της πόλης, καθώς μια ομάδα μαγισσών επιτίθεται και σκοπεύει να κατακτήσει την περιοχή. Ρατσισμός, παιχνίδια δύναμης και βία σε μια ιστορία που κινείται απρόβλεπτα στοχεύοντας τα πρότυπα που επικρατούν στις μικρές, συντηρητικές κοινωνίες.
ΓΡΑ-ΓΡΟΥ

ΓΡΑ-ΓΡΟΥ

Εκδοτικός Οίκος
ΙΚΑΡΟΣ
Συγγραφέας
Γιάννης Παλαβός, Τάσος Ζαφειριάδης
Κατηγορία
Comics
Περιγραφή
Μια ατμοσφαιρική ιστορία των Γιάννη Παλαβού και Τάσου Ζαφειριάδη που εικονογράφησε ο Θανάσης Πέτρου. Ιστορίες μοναχικών ανθρώπων που συνδέονται με ένα γεφύρι σε ένα ερημικό και ξεχασμένο χωριό στα βουνά της Δυτικής Μακεδονίας. Άνθρωποι πριν από τη μεγάλη απόφαση. Εξαιρετικό από κάθε άποψη, ρεαλιστικά δοσμένο και με έντονα στοιχεία του φανταστικού.
THE NEW MUTANTS: DEMON BEAR

THE NEW MUTANTS: DEMON BEAR

Εκδοτικός Οίκος
MARVEL COMICS
Συγγραφέας
Κατηγορία
Comics
Περιγραφή
Μυστήριο και ένταση επικρατεί σε αυτή την ιστορία από τον μετρ του είδους Chris Claremont και τον Bill Sienkiewicz στο σχέδιο. Όταν η Danielle Moonstar, γνωστή και ως Mirage, τραυματίζεται σε μια μάχη με τη μυστηριώδη αρκούδα-δαίμονα, οι συμμαθητές της θα πρέπει να δουλέψουν σαν ομάδα, για να βρουν έναν τρόπο να νικήσουν το διαβολικό πλάσμα.
GOLDEN HAMUI

GOLDEN HAMUI

Εκδοτικός Οίκος
VIZ MEDIA
Συγγραφέας
Satoru Noda
Κατηγορία
Comics
Περιγραφή
Ο Saichi Sugmoto, ένας επιζών της μάχης του λόφου 203 στον ρώσο-ιαπωνικό πόλεμο, γίνεται μεταλλωρύχος στο Χοκάιντο. Κατά την παραμονή του εκεί, ακούει μια αμφιλεγόμενη ιστορία για έναν κρυμμένο θησαυρό των Αϊνού, τον οποίο έκρυψε μια ομάδα εγκληματιών,. Μαζί με ένα κορίτσι Αϊνού, την Ασίρπα, αποφασίζει να ψάξει για τον θησαυρό.
ROSE

ROSE

Εκδοτικός Οίκος
IMAGE COMICS
Συγγραφέας
Meredith Finch
Κατηγορία
Comics
Περιγραφή
Μια ιστορία φαντασίας για ένα κορίτσι που προσπαθεί να φέρει την ισορροπία σε έναν ταραγμένο κόσμο. Η Rose πρέπει να συνδεθεί με το ζώο-οδηγό της, τον Θορν, για να γίνει η Φύλακας που χρειάζεται ο κόσμος. Αλλά τα πράγματα δεν πρόκειται να είναι εύκολα, καθώς η πανίσχυρη μάγισσα Drucilla έχει πολλούς δυνατούς και δαιμονικούς συμμάχους.

Η ομάδα μας

Ημερολόγιο

Τελευταία άρθρα

Comic Corner / Black Clover

Η Λαμπρινή Καραθανάση παρουσιάζει κάθε μήνα ένα Box Set Comic, που κυκλοφορούν σε DVD, στη στήλη της Comic Corner.

Black Clover
04.02.2018
Περισσότερα

Κόμικς που έγιναν σειρές / Black Lightning

Η Λαμπρινή Καραθανάση παρουσιάζει στη στήλη της "Κόμικς που έγιναν σειρές" μια σειρά που δημιουργήθηκε από κόμικς.

Black Lightning
04.02.2018
Περισσότερα

Λογοτεχνικά νέα από τον κόσμο / Ιανουάριος 2018

Λογοτεχνικά νέα από τον κόσμο. Γράφει η Αφροδίτη Δημοπούλου.
04.02.2018
Περισσότερα

Κριτικές αναγνωστών

ΣΚΙΕΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΙΝΝΣΜΟΥΘ ΣΚΙΕΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΙΝΝΣΜΟΥΘ Ξένη Λογοτεχνία ΣΥΛΛΟΓΗ JEMMA PRESS 22/11/63 22/11/63 Ξένη Λογοτεχνία Stephen King BELL ΣΙΝΟΥΧΕ, Ο ΑΙΓΥΠΤΙΟΣ ΣΙΝΟΥΧΕ, Ο ΑΙΓΥΠΤΙΟΣ Ξένη Λογοτεχνία Mika Waltari ΚΑΛΕΝΤΗΣ ΠΕΤΡΑ ΚΑΙ ΜΕΛΙ ΠΕΤΡΑ ΚΑΙ ΜΕΛΙ Ελληνική Λογοτεχνία Χριστίνα Ζέμπη ΩΚΕΑΝΙΔΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΟΥΜΠΟΪΣΣΕΣ ΜΕΛΑΓΧΟΛΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΟΥΜΠΟΪΣΣΕΣ ΜΕΛΑΓΧΟΛΟΥΝ Ξένη Λογοτεχνία Tom Robbins ΑΙΟΛΟΣ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΩΝ ΠΑΡΙΣΙΩΝ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΩΝ ΠΑΡΙΣΙΩΝ Ξένη Λογοτεχνία Victor Hugo ΣΜΙΛΗ ΑΜ' ΕΠΟΣ ΑΝΕΡΓΩΝ ΑΜ' ΕΠΟΣ ΑΝΕΡΓΩΝ Ελληνική Λογοτεχνία ΟΜΑΔΑ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ VAKXIKON.GR ΤΟ ΥΓΡΟΝ ΠΥΡ ΚΑΙ Η ΣΥΜΒΟΛΗ ΤΟΥ ΣΤΗ ΒΥΖΑΝΤΙΝΗ ΙΣΧΥ ΤΟ ΥΓΡΟΝ ΠΥΡ ΚΑΙ Η ΣΥΜΒΟΛΗ ΤΟΥ ΣΤΗ ΒΥΖΑΝΤΙΝΗ ΙΣΧΥ Ιστορία/Δοκίμιο/Μελέτη Κωνσταντίνος Καρατόλιος HISTORICAL QUEST ΑΕΤΟΙ ΚΑΙ ΛΥΚΟΙ ΑΕΤΟΙ ΚΑΙ ΛΥΚΟΙ Ελληνική Λογοτεχνία Βαγγέλης Κούτας ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ ΤΟ ΑΙΜΑ ΝΕΡΟ ΤΟ ΑΙΜΑ ΝΕΡΟ Ελληνική Λογοτεχνία Χάρης Βλαβιανός ΠΑΤΑΚΗΣ ΜΕΓΑΛΩΝΟΝΤΑΣ (ΜΕ) ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΜΕΓΑΛΩΝΟΝΤΑΣ (ΜΕ) ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ Διάφορα Κώστας Γκοτζαμάνης ΠΑΤΑΚΗΣ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΩΝ ΑΓΓΕΛΩΝ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΩΝ ΑΓΓΕΛΩΝ Ελληνική Λογοτεχνία Αντώνης Μπουλούτζας ΚΑΣΤΑΝΙΩΤΗΣ ΧΩΡΙΣ ΑΕΡΟΣΑΚΟ ΧΩΡΙΣ ΑΕΡΟΣΑΚΟ Ελληνική Λογοτεχνία Γαβριήλ Αλεξάνδρου ΙΩΛΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣΚΟΝΗ ΣΤΗ ΣΚΙΑ ΜΟΥ ΧΡΥΣΟΣΚΟΝΗ ΣΤΗ ΣΚΙΑ ΜΟΥ Ελληνική Λογοτεχνία Γεωργία Μαμά ΠΑΡΑΞΕΝΕΣ ΜΕΡΕΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΓΡΙΑ ΣΚΥΛΙΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΓΡΙΑ ΣΚΥΛΙΑ Ξένη Λογοτεχνία Ian Rankin ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΡΕ ΦΩΤΕΙΝΗ; ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΡΕ ΦΩΤΕΙΝΗ; Ελληνική Λογοτεχνία Τρύφων Ζαχαριάδης ΑΡΜΟΣ