Έχουμε διαβάσει 2644 βιβλία
I HATE FAIRYLAND #1

I HATE FAIRYLAND #1

Εκδοτικός Οίκος
IMAGE COMICS
Συγγραφέας
Skottie Young
Κατηγορία
Comics
Περιγραφή
Ο Scottie Young κάνει το ντεμπούτο του στην Image με αυτή τη νέα, διασκεδαστική σειρά. Σε μια επική περιπέτεια που δεν είναι ακριβώς για παιδιά, η Gert (Γερτρούδη), ένα 6χρονο κορίτσι, έχει κολλήσει στη Νεραϊδοχώρα για 30 χρόνια και δεν μπορεί να φύγει. Για να βρει την έξοδο θα καταστρέψει, θα κόψει και θα ανατινάξει ό,τι βρεθεί στον δρόμο της.
NEVERWHERE

NEVERWHERE

Εκδοτικός Οίκος
VERTIGO
Συγγραφέας
Κατηγορία
Comics
Περιγραφή
Ο νεαρός Σκωτσέζος Richard Mayhew, εγκλωβισμένος σε μια ζωή που δεν ζει, θα βρει τη μεγάλη του ευκαιρία να ξεφύγει όταν βρεθεί στον δρόμο του ένα πληγωμένο κορίτσι που θα αποφασίσει να βοηθήσει. Ένα ταξίδι στο υπόγειο Λονδίνο, με φανταστικά πλάσματα, κοινωνίες ανάμεσα στους δύο κόσμους και μια παλιά συνωμοσία θα βάλουν σε κίνηση τα πράγματα.
FIRE PUNCH #1

FIRE PUNCH #1

Εκδοτικός Οίκος
VIZ MEDIA
Συγγραφέας
Tatsuki Fujimoto
Κατηγορία
Comics
Περιγραφή
Ο κόσμος έχει καλυφθεί με πάγο από την Παγωμένη Μάγισσα, με αποτέλεσμα να επικρατεί η τρέλα και το χάος. Οι λίγοι εναπομείναντες άνθρωποι έχουν να αντιμετωπίσουν το κρύο και την πείνα. Υπάρχουν όμως ανάμεσά τους αυτοί που έχουν δυνάμεις και ονομάζονται «ευλογημένοι, όπως ο Agni και η αδελφή του που διαθέτουν δυνάμεις αναγέννησης.
THE SPIRE #1

THE SPIRE #1

Εκδοτικός Οίκος
BOOM STUDIOS
Συγγραφέας
Simon Spurrier
Κατηγορία
Comics
Περιγραφή
To Spire (αιχμηρή κορυφή) είναι ένα βουνό από μέταλλο και πέτρα, το οποίο υψώνεται στη μέση της ερήμου, εμπεριέχοντας μια μεγάλη πόλη από αλληλοσυνδεόμενα τούνελ, ανελκυστήρες και αρχαία μηχανήματα. Εκεί κατοικούν πάνω από ένα εκατομμύριο άνθρωποι και μη-άνθρωποι. Η Sha είναι η τελευταία της φυλής των Medusi και έχει το καθήκον να τους προσέχει.
LUMBERJANES #1

LUMBERJANES #1

Εκδοτικός Οίκος
BOOM STUDIOS
Συγγραφέας
Noelle Stevenson, Grace Ellis
Κατηγορία
Comics
Περιγραφή
Η Jo, η April, η Mal, η Molly και η Ripley είναι πέντε καλές φίλες αποφασισμένες να περάσουν ένα καταπληκτικό καλοκαίρι μαζί. Και δεν πρόκειται να αφήσουν κανένα υπερφυσικό συμβάν ή κάποια ομάδα από υπερφυσικά ζώα να τις σταματήσει!
REDLANDS #1

REDLANDS #1

Εκδοτικός Οίκος
IMAGE COMICS
Συγγραφέας
Jordie Bellaire
Κατηγορία
Comics
Περιγραφή
Μια νέα ιστορία τρόμου από τη βραβευμένη Jordie Bellaire και τη Vanesa Del Rey. Η αστυνομία χάνει τον έλεγχο της πόλης, καθώς μια ομάδα μαγισσών επιτίθεται και σκοπεύει να κατακτήσει την περιοχή. Ρατσισμός, παιχνίδια δύναμης και βία σε μια ιστορία που κινείται απρόβλεπτα στοχεύοντας τα πρότυπα που επικρατούν στις μικρές, συντηρητικές κοινωνίες.

Η ομάδα μας

Ημερολόγιο

Τελευταία άρθρα

Συνέντευξη με τον Μάριο Μιχαηλίδη

Ο Μάριος Μιχαηλίδης μιλάει στον Στέφανο Ξένο και το Diavasame.gr για το ταξίδι στον λογοτεχνικό χώρο για 30 και πλέον χρόνια.
15.07.2018
Περισσότερα

Λογοτεχνικά νέα από τον κόσμο / Ιούνιος 2018

Λογοτεχνικά νέα από τον κόσμο. Γράφει η Αφροδίτη Δημοπούλου.
08.07.2018
Περισσότερα

Αφιέρωμα στην ελληνική λογοτεχνία

Αφιέρωμα του Diavasame.gr στην ελληνική λογοτεχνία. Για δωδέκατη συνεχή χρονιά, η συντακτική ομάδα του Diavasame.gr θα επιλέξει και θα παρουσιάσει κριτικές βιβλίων από Έλληνες συγγραφείς από τις 9/7 έως και την 30/7.
01.07.2018
Περισσότερα

Κριτικές αναγνωστών

ΣΚΙΕΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΙΝΝΣΜΟΥΘ ΣΚΙΕΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΙΝΝΣΜΟΥΘ Ξένη Λογοτεχνία ΣΥΛΛΟΓΗ JEMMA PRESS 22/11/63 22/11/63 Ξένη Λογοτεχνία Stephen King BELL ΣΙΝΟΥΧΕ, Ο ΑΙΓΥΠΤΙΟΣ ΣΙΝΟΥΧΕ, Ο ΑΙΓΥΠΤΙΟΣ Ξένη Λογοτεχνία Mika Waltari ΚΑΛΕΝΤΗΣ ΠΕΤΡΑ ΚΑΙ ΜΕΛΙ ΠΕΤΡΑ ΚΑΙ ΜΕΛΙ Ελληνική Λογοτεχνία Χριστίνα Ζέμπη ΩΚΕΑΝΙΔΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΟΥΜΠΟΪΣΣΕΣ ΜΕΛΑΓΧΟΛΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΟΥΜΠΟΪΣΣΕΣ ΜΕΛΑΓΧΟΛΟΥΝ Ξένη Λογοτεχνία Tom Robbins ΑΙΟΛΟΣ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΩΝ ΠΑΡΙΣΙΩΝ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΩΝ ΠΑΡΙΣΙΩΝ Ξένη Λογοτεχνία Victor Hugo ΣΜΙΛΗ ΑΜ' ΕΠΟΣ ΑΝΕΡΓΩΝ ΑΜ' ΕΠΟΣ ΑΝΕΡΓΩΝ Ελληνική Λογοτεχνία ΟΜΑΔΑ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ VAKXIKON.GR ΤΟ ΥΓΡΟΝ ΠΥΡ ΚΑΙ Η ΣΥΜΒΟΛΗ ΤΟΥ ΣΤΗ ΒΥΖΑΝΤΙΝΗ ΙΣΧΥ ΤΟ ΥΓΡΟΝ ΠΥΡ ΚΑΙ Η ΣΥΜΒΟΛΗ ΤΟΥ ΣΤΗ ΒΥΖΑΝΤΙΝΗ ΙΣΧΥ Ιστορία/Δοκίμιο/Μελέτη Κωνσταντίνος Καρατόλιος HISTORICAL QUEST ΑΕΤΟΙ ΚΑΙ ΛΥΚΟΙ ΑΕΤΟΙ ΚΑΙ ΛΥΚΟΙ Ελληνική Λογοτεχνία Βαγγέλης Κούτας ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ ΤΟ ΑΙΜΑ ΝΕΡΟ ΤΟ ΑΙΜΑ ΝΕΡΟ Ελληνική Λογοτεχνία Χάρης Βλαβιανός ΠΑΤΑΚΗΣ ΜΕΓΑΛΩΝΟΝΤΑΣ (ΜΕ) ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΜΕΓΑΛΩΝΟΝΤΑΣ (ΜΕ) ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ Διάφορα Κώστας Γκοτζαμάνης ΠΑΤΑΚΗΣ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΩΝ ΑΓΓΕΛΩΝ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΩΝ ΑΓΓΕΛΩΝ Ελληνική Λογοτεχνία Αντώνης Μπουλούτζας ΚΑΣΤΑΝΙΩΤΗΣ ΧΩΡΙΣ ΑΕΡΟΣΑΚΟ ΧΩΡΙΣ ΑΕΡΟΣΑΚΟ Ελληνική Λογοτεχνία Γαβριήλ Αλεξάνδρου ΙΩΛΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣΚΟΝΗ ΣΤΗ ΣΚΙΑ ΜΟΥ ΧΡΥΣΟΣΚΟΝΗ ΣΤΗ ΣΚΙΑ ΜΟΥ Ελληνική Λογοτεχνία Γεωργία Μαμά ΠΑΡΑΞΕΝΕΣ ΜΕΡΕΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΓΡΙΑ ΣΚΥΛΙΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΓΡΙΑ ΣΚΥΛΙΑ Ξένη Λογοτεχνία Ian Rankin ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΡΕ ΦΩΤΕΙΝΗ; ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΡΕ ΦΩΤΕΙΝΗ; Ελληνική Λογοτεχνία Τρύφων Ζαχαριάδης ΑΡΜΟΣ Η ΑΠΟΠΕΙΡΑ Η ΑΠΟΠΕΙΡΑ Ελληνική Λογοτεχνία Μιμή Φιλιππίδη-Θεοχάρη ΩΚΕΑΝΙΔΑ