Έχουμε διαβάσει 2644 βιβλία

SIN

03.05.2012
email
SIN
Εκδοτικός Οίκος
Manga Magazine
Συγγραφέας
Κατηγορία
ISBN

Σε ένα ζοφερό μέλλον, η έλλειψη πόρων για την επιβίωση της ανθρωπότητας έχει χωρίσει τη Γη σε δύο παρατάξεις: τα Ενωμένα Έθνη (E.E) και τη Συμμαχία της Νέας Γης (Σ.Ν.Γ). Έπειτα από πολλά χρόνια άσκοπων εχθροπραξιών και τεχνολογικής ανάπτυξης στη βιομηχανία όπλων και οι δύο πλευρές συμφωνούν πρόθυμα σε ειρήνευση για να αποφύγουν την ολική καταστροφή.

Τώρα, κάτω από την ηγεσία της Ηγεμονίας της Ενωμένης Γης, το διάστημα έχει γίνει η τελευταία ελπίδα της Γης. Καθώς όμως οι πόροι γίνονται όλο και πιο λίγοι, διαμάχες ξεσπούν πάλι. Ένας κόσμος που διοικείται από μια δικτατορική κυβέρνηση, που έχει γεμίσει συμμορίες, ιδιωτικές στρατιωτικές ομάδες, μαχητές της ελευθερίας και θάνατο, τι μέλλον μπορεί να έχει;

Ο Drake Tsui αφήνει την πλοκή να εξελιχθεί μέσα από τα μάτια των πρωταγωνιστών του, δίνοντας έτσι μια φρέσκια ματιά στο γνωστό είδος της μετα-αποκαλυπτικής εποχής για τη Γη. Με πολλή διακριτικότητα θέτει ερωτήματα, όπως το ποιος έχει το δικαίωμα να αποφασίσει ποιος θα ζήσει και ποιος όχι ή ποιος θα μείνει πίσω, παρουσιάζει όλες τις πλευρές μέσα από ευφάνταστους και γεμάτους ζωή χαρακτήρες και χρησιμοποιεί ιστορικά πρότυπα εξουσίας και δομών κοινωνίας που φαίνεται να επιβιώνουν στο χρόνο.

Το σχέδιο είναι ίσως και το πιο δυνατό ατού της ιστορίας και δίκαια θα το χαρακτήριζε κανείς την ίδια την ταυτότητά της. Είναι λιτό, δυναμικό, ιδιαίτερο, με εξαιρετικά εξώφυλλα, άριστη δουλειά σε λεπτομέρειες, εκφραστικούς χαρακτήρες με μοναδικά στυλ και ένα ενδιαφέρον παιχνίδι με λευκούς, μαύρους και γκρίζους τόνους.

Το SIN είναι ένα από τα πιο ιδιαίτερα κόμικς που έχουν εμφανιστεί τα τελευταία χρόνια, με ένα εντελώς δικό του, αναγνωρίσιμο στυλ και πολύ καλή πλοκή, που σύντομα καθιερώθηκε ως άξιο του είδους του. Προς το παρόν δεν έχει τυπωθεί και μπορεί κανείς να το διαβάσει μόνο online (σε site όπως το www.mangamagazine.net) ή να αγοράσει την Kindle edition.

Η ομάδα μας

Ημερολόγιο

Τελευταία άρθρα

Συνέντευξη με τον Μάριο Μιχαηλίδη

Ο Μάριος Μιχαηλίδης μιλάει στον Στέφανο Ξένο και το Diavasame.gr για το ταξίδι στον λογοτεχνικό χώρο για 30 και πλέον χρόνια.
15.07.2018
Περισσότερα

Λογοτεχνικά νέα από τον κόσμο / Ιούνιος 2018

Λογοτεχνικά νέα από τον κόσμο. Γράφει η Αφροδίτη Δημοπούλου.
08.07.2018
Περισσότερα

Αφιέρωμα στην ελληνική λογοτεχνία

Αφιέρωμα του Diavasame.gr στην ελληνική λογοτεχνία. Για δωδέκατη συνεχή χρονιά, η συντακτική ομάδα του Diavasame.gr θα επιλέξει και θα παρουσιάσει κριτικές βιβλίων από Έλληνες συγγραφείς από τις 9/7 έως και την 30/7.
01.07.2018
Περισσότερα

Κριτικές αναγνωστών

ΣΚΙΕΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΙΝΝΣΜΟΥΘ ΣΚΙΕΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΙΝΝΣΜΟΥΘ Ξένη Λογοτεχνία ΣΥΛΛΟΓΗ JEMMA PRESS 22/11/63 22/11/63 Ξένη Λογοτεχνία Stephen King BELL ΣΙΝΟΥΧΕ, Ο ΑΙΓΥΠΤΙΟΣ ΣΙΝΟΥΧΕ, Ο ΑΙΓΥΠΤΙΟΣ Ξένη Λογοτεχνία Mika Waltari ΚΑΛΕΝΤΗΣ ΠΕΤΡΑ ΚΑΙ ΜΕΛΙ ΠΕΤΡΑ ΚΑΙ ΜΕΛΙ Ελληνική Λογοτεχνία Χριστίνα Ζέμπη ΩΚΕΑΝΙΔΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΟΥΜΠΟΪΣΣΕΣ ΜΕΛΑΓΧΟΛΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΟΥΜΠΟΪΣΣΕΣ ΜΕΛΑΓΧΟΛΟΥΝ Ξένη Λογοτεχνία Tom Robbins ΑΙΟΛΟΣ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΩΝ ΠΑΡΙΣΙΩΝ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΩΝ ΠΑΡΙΣΙΩΝ Ξένη Λογοτεχνία Victor Hugo ΣΜΙΛΗ ΑΜ' ΕΠΟΣ ΑΝΕΡΓΩΝ ΑΜ' ΕΠΟΣ ΑΝΕΡΓΩΝ Ελληνική Λογοτεχνία ΟΜΑΔΑ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ VAKXIKON.GR ΤΟ ΥΓΡΟΝ ΠΥΡ ΚΑΙ Η ΣΥΜΒΟΛΗ ΤΟΥ ΣΤΗ ΒΥΖΑΝΤΙΝΗ ΙΣΧΥ ΤΟ ΥΓΡΟΝ ΠΥΡ ΚΑΙ Η ΣΥΜΒΟΛΗ ΤΟΥ ΣΤΗ ΒΥΖΑΝΤΙΝΗ ΙΣΧΥ Ιστορία/Δοκίμιο/Μελέτη Κωνσταντίνος Καρατόλιος HISTORICAL QUEST ΑΕΤΟΙ ΚΑΙ ΛΥΚΟΙ ΑΕΤΟΙ ΚΑΙ ΛΥΚΟΙ Ελληνική Λογοτεχνία Βαγγέλης Κούτας ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ ΤΟ ΑΙΜΑ ΝΕΡΟ ΤΟ ΑΙΜΑ ΝΕΡΟ Ελληνική Λογοτεχνία Χάρης Βλαβιανός ΠΑΤΑΚΗΣ ΜΕΓΑΛΩΝΟΝΤΑΣ (ΜΕ) ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΜΕΓΑΛΩΝΟΝΤΑΣ (ΜΕ) ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ Διάφορα Κώστας Γκοτζαμάνης ΠΑΤΑΚΗΣ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΩΝ ΑΓΓΕΛΩΝ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΩΝ ΑΓΓΕΛΩΝ Ελληνική Λογοτεχνία Αντώνης Μπουλούτζας ΚΑΣΤΑΝΙΩΤΗΣ ΧΩΡΙΣ ΑΕΡΟΣΑΚΟ ΧΩΡΙΣ ΑΕΡΟΣΑΚΟ Ελληνική Λογοτεχνία Γαβριήλ Αλεξάνδρου ΙΩΛΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣΚΟΝΗ ΣΤΗ ΣΚΙΑ ΜΟΥ ΧΡΥΣΟΣΚΟΝΗ ΣΤΗ ΣΚΙΑ ΜΟΥ Ελληνική Λογοτεχνία Γεωργία Μαμά ΠΑΡΑΞΕΝΕΣ ΜΕΡΕΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΓΡΙΑ ΣΚΥΛΙΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΓΡΙΑ ΣΚΥΛΙΑ Ξένη Λογοτεχνία Ian Rankin ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΡΕ ΦΩΤΕΙΝΗ; ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΡΕ ΦΩΤΕΙΝΗ; Ελληνική Λογοτεχνία Τρύφων Ζαχαριάδης ΑΡΜΟΣ Η ΑΠΟΠΕΙΡΑ Η ΑΠΟΠΕΙΡΑ Ελληνική Λογοτεχνία Μιμή Φιλιππίδη-Θεοχάρη ΩΚΕΑΝΙΔΑ